em tak nevim co bys tam caroval s klicem na kola

prozatim zamykam, ked neco bude new, odomknem, dakujem seckym za prispevky pomohlo to , a uz mi je lepsie...Haso
Zastavil:haso

a aj som za nim dosiel, spravilo sa a siel som domov

Znám i lidi co se kvůli babě vybodli na auta a to jsem říkal, že jsou borci, kteří to v životě neudělaj a ejhle baby je k tomu donutily
Jako rozhodně nesnáším rozcházení přes sms, když chce konec ať se s tebou sejde a řekne důvod, tohle je ubohost

ale vymenil som a aspon som sa ulial z hodiny

ale aj to si pokial ho najdes doneses vo vrucnom objati nazad

ale já su taky retardovanej, kdybych nebyl tak bych do šáde nerval tolik lovů

jsem ho několikrát viděl a i s ním kecal dělá Dj a trénuje mažoretky

zenska logika

ale je to vec nazoru ze

potm sem ji napsal at na oplatku prijede ona ke me ... ze jo mno a co ona udelala? neprijela
tak sem se na ni vysral pac nikomu za kokota nebudu

a dobra kamoska...
největší prdel byla když ji představoval dceru která byla stejně stará

brrrrrrrr

zrejme asi kvuli prachum
hodnej mladej kluk ´kdyz s ni spasuje a neco k ni citi tak ho akorat vrazednym pohledem nakope do prdele kryvy jedny,, taky znam

viete jak sa podla vyhlasky povie detska skolka? neuhadnete...odpoved: utvar organizovanej skolskej mladeze
toto nas vcera ucili v autoskole
rodiče se uctívaj
ale občas taky nasserou

alebo jak je v jednej pesnicke: "len tak si hodit vlasmi, skoncit so starymi casmi" len skoda ze som sa dal vcera ostrihat

hm a co ten termostat? stale ho mam doma...

tam se teprve ukaze co se stalo nebo deje pres sms a odobny kravoviny se niz nedozvis jak vis ze to psala ona co kdyz si nekdo pujcil jeji mobil ? z´treba bracha nebo nekdo z rodiny heh? mozna sem to napsl trochu drsne ses ale chlap tak se di vo ni byt ... ale musis zvazit jestli to ma cenu
napis jak to dopadlo

ne brat x sestra ale bratovi vadi ze jeho sestra bola (teraz uz bola) so mnou, kapišto?

prozatim zamykam, ked neco bude new, odomknem, dakujem seckym za prispevky pomohlo to , a uz mi je lepsie...Haso
Zastavil:haso