skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Píčové
prohledat
56 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 12.08.2002 do 25.10.2002, založil/a
12:45:19
25.10.2002
25.10.2002
Jirik
My máme doma ještě nějaké zásoby z tatíkovo 20ti leté činosti u Policie. Díky bohu je už 5 let pryč. (od těch šmejdů)
08:23:35
25.10.2002
25.10.2002

Bob
ne je to origo slzák
08:19:13
25.10.2002
25.10.2002
Jirka K.
To Bob:
hele a není to náhodou jen pepřák? Já myslel že origo slzák maj jen policajti a pod.
hele a není to náhodou jen pepřák? Já myslel že origo slzák maj jen policajti a pod.
08:09:12
25.10.2002
25.10.2002

Bob
neměj strach jiříku slzák vydrží pěkně dlouho zvlášť pokud de vo plyn taky sebou jeden vozím takovou tu pixlu jako libarovku co se stím rozháněj nepokoje a věřim tomu že by to bylo hustý kdyby to v autě bouchlo
07:49:46
25.10.2002
25.10.2002
alena
u nás se krade v pravé poledne- autu v objektu rozbijí okno a vykradou, kradou před hospodou- přijedou autem, jeden obejde auta a buď odjedou, nebo kradou, bohužel lidi jsou idioti a nezastřelí je, policajti na všechno ser...
19:49:29
24.10.2002
24.10.2002
Jirik
Ufff uff, dejte mi pokoj s kradařema. Nemůžu pomálu ni spát. Nejhorší je si dát na auto něco super. Protože škodovek je strašná spousta a vůbec nepochybuju o tom, že to co se líbí nebo hodí vám, se taky nebude hodit a líbit nějakému takovému chmatákovi.
Nečetli jste o tom taxikářovi co mu šlohli taxíka ?
Prostě taxikář vezl dva sviňáky a jednomu se udělalo jako špatně. Tak zastavil a už to bylo.
Vymetli s nim zem, naskočili do auta a začali ujíždět. Po 20ti metrech chcípnul motor, zaklaply zámky a dveře nešly zevnitř otevřít a z kufru začal dovnitř unikat slznej plyn.
Milej taxikář - kutil akorát spokojeně došel ke svému taxíku s dálkovým ovládáním v ruce kochajíc se pohledem na kroutící se svoloč kradařskou. Ani nevolal policii. Z neověřených zdrojů dostali sviňáci ještě přez držku a taxikář spokojeně odjel. Akorát by mě zajímalo, za jak dlouho vyprchá ten slzák. Hehe.
Nečetli jste o tom taxikářovi co mu šlohli taxíka ?
Prostě taxikář vezl dva sviňáky a jednomu se udělalo jako špatně. Tak zastavil a už to bylo.
Vymetli s nim zem, naskočili do auta a začali ujíždět. Po 20ti metrech chcípnul motor, zaklaply zámky a dveře nešly zevnitř otevřít a z kufru začal dovnitř unikat slznej plyn.
Milej taxikář - kutil akorát spokojeně došel ke svému taxíku s dálkovým ovládáním v ruce kochajíc se pohledem na kroutící se svoloč kradařskou. Ani nevolal policii. Z neověřených zdrojů dostali sviňáci ještě přez držku a taxikář spokojeně odjel. Akorát by mě zajímalo, za jak dlouho vyprchá ten slzák. Hehe.
16:04:37
23.10.2002
23.10.2002
VOJTA ATC 175
No tak měl bych několik výhrad... Vesměs s názory všech souhlasím až na názory impact (ty sou snad na obranu zlodějů nebo co). Psát kolikrát mě vykradli škodu, nebo kámošovi od vedle z baráku že ukradli zrcátka, blinkry, kola, pokoušeli se o palubku,..že kolegovi z práce vzali celou Š120,.. to už sem několikrát psal a nebudu se opakovat, to je na douhý román!Každopádně volat policii nedoporučuji, je to naprosto k ničemu.Žádný zloděj na ně nebude čekat 15 nebo 20 minut až se uráčí přijet i když to maj 3 minuty chůze ze stanice!Už sme s kámošem volali 158 mockrát, pak sme si sehnali číslo a volali přímo k nám na stanici atd atd. Nikdy se doba příjezdu hlídky nesnížila pod 15min! Viděl sem už zloděja krást kola,mlátit okénka abrát kufříky, rádia, dokonce obsah celeho kufru koktávky. Chodí jich vetšinou víc a nejsou vůbec blbý... Př. přijelo fávo, vyskákali 3 borci, dva sundavali kola, jeden hlídal na chodníku jestli nekdo nejde atd atd. Doporučuji jediné! V případě že si tito hajzlové vyberou váš automobil a vy budete mít tu kliku že je přistihnete (šance asi tak promile) doporučuji zastřelit! Když ho strefíte do zad přidat ještě jednu ránu zapředu do hlavy - první rána pak byla smrtelná, vy tse ještě ve zmatku střelili jednou, ale střílet do mrtvoly neni trestné a pak je s sebou třeb nosit nůž bez otisků, který mu dáte do ruky, nebo plastovou pistolku!
08:50:28
23.10.2002
23.10.2002
Luděk
To Jirka K.:nejhorší je,že v té ubytovně se jako řidič můžeš kllidně ocitnout taky (to když se Ti na silnici náhodou něco nepovede a někdo to vodsere),ale zloději jsou tam v místní hierarchii ceněný víc než řidiči co měli smůlu (nemám naštěstí zatím vlastní zkušenost,ale bývalý kolega z bývalé práce měl rok tu možnost).
08:01:21
23.10.2002
23.10.2002
Jirka K.
Docela bych v tomto směru uvítal středověk tam zloději prostě ufikli ruku kterou krad a bylo, nebo alespoň veřejný tělesný tresty. Takovejch 40 ran pořádným bějčákem přes prdel by udělalo sví, rozhodně lepší než ty ubytovny co tomu říkaj vězení kde musíme tyhle všiváky ještě živit z daní, protože je každej z nich krypl a tudíž nemůže vykonávat žádnou práci. Humanitě pro pochybný existence zdar
21:35:27
21.10.2002
21.10.2002

Dan
Já taky. Proti takovejm věcem sme bezmocný a dyž někoho napadneš, že ti to auto ničí, vodsereš to ty eště hůř.........
21:32:13
21.10.2002
21.10.2002

Boss - zrušená registrace
I můj smradlavej stromeček co mi má provonět moje zatuchlý vozidlo má pro mě větší cenu než život zmrda co mi chce ukrást rádio,ať si Impact povídá co céé..:o)))
18:38:55
21.10.2002
21.10.2002

Bob
tak s tím bych souhlasil
17:38:23
21.10.2002
21.10.2002
Jirka K.
Stejně si myslím, že zákony týhle země jsou schválně dělaný takhle blbě abysme se dusili ve vlastní šťávě a neměli moc času na všímání si jinejch zlodějen který se dějou na daleko vyšší úrovni vo který se nám ani nezdá.
12:50:30
21.10.2002
21.10.2002
lukas
impact - a musiš si uvědomit kdo ten zákon porušuje jako první !!!
12:48:12
21.10.2002
21.10.2002
lukas
impact - o hodnotě lidskýho života zloděje bych vážně pochyboval - myslim si že meteor by ho v pohodě v hodnotě převýšil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12:46:11
21.10.2002
21.10.2002
lukas
Luděk - co se opovrhování týče tak jsem v naprostym klidu ... náhodou je to kočkolap (osobní zkušenost) - a jestli mnou bude opovrhovat nějakej jouda - mě je to jedno - je to prostě daleko větší sranda. Lidi se spíš otáčej s nostalgií nebo s úsměvem a ne s nevraživostí (je fakt že jezdim na nat. 91 a na kvalitní minerální (občas synetický) oleje.
Je fakt že je trabant a trabant (ty vesnický poslepovaný izolačkama co jezděj ještě na zásoby technickýho benzinu odsuzuju)
Svět motorů - tak ty články byly celkem tři (o 600, 601, a 1.1) - no jako připomenutí dobrý ale co do informací zas jenom plácání prázdný slámy.
Je fakt že je trabant a trabant (ty vesnický poslepovaný izolačkama co jezděj ještě na zásoby technickýho benzinu odsuzuju)
Svět motorů - tak ty články byly celkem tři (o 600, 601, a 1.1) - no jako připomenutí dobrý ale co do informací zas jenom plácání prázdný slámy.
22:40:22
20.10.2002
20.10.2002
impact
Cau, jenom bych chtel dodat par veci. Takze zaprve, pokud nekoho pristihnete, jak se vam vloupava do auta tak nejlepsi co muzete udelat je zavolat policajty. Rozhodne nedoporucuju se na nej vrhat, zaprve je to trestny a za druhe nikdy nevite, co ma u sebe a co vam udela. Takze snad jediny co muzu doporucit, pokud mate zbran, tak ji pouzijte k tomu, aby jste lumpa udrzeli na miste dokud neprijedou policajti (jeste jednou pro ty mene chapave, strilime jenom do vzduchu, lidsky zivot ma vyssi cenu nez 30 let starej meteor na schade 120).
K tem povidkam typu "v americe by ho odpraskli brokovnici a policajti by vam jeste pogratulovali" - v americe maji take zakony a take je musi dodrzovat, pokud byste tam nekoho nasli, jak vam przni auto a treba mu dali jenom jednu ranu, v tu ranu mate na krku zalobu o par set tisic za napadeni a je uplne jedno, ze vam ten clovek nicil auto. Samozrejme, take se tam najdou lidi, kteri se obcas zlodejickum pomsti (vzpominam na reportaz o parte lidi, kterym nejaci hajzlove ukradli nekolik motorek a oni se pak domluvili, koupili starou dodavku a nechavali se najimat lidmi, kterym ukradli motorku... vzdycky jeden prijel na motorce, zaparkoval a odesel pryc, ostatni ctyri cihali v kuklach a s bejsbolkama v ty dodavce ve skrytu opodal jestli se nekdo pokusi tu motorku sebrat... pokud se zlodej chytil, tak pockali az bylo jasne, ze se snazi motorku ukrast, vyskakali z dodavky, zmlatili zlodeje, zatahli ho do dodavky, ucpali mu usta aby nemoh rvat a zmlatili ho jeste vic, pak odjeli a za jizdy ho nekde vyhodili a zduraznili mu, ze jestli bude ve sve cinnosit pokracovat, tak se jeste setkaji...) a policajti priviraji oci, ale jinak se zakony musi dodrzovat vsude.
K tem povidkam typu "v americe by ho odpraskli brokovnici a policajti by vam jeste pogratulovali" - v americe maji take zakony a take je musi dodrzovat, pokud byste tam nekoho nasli, jak vam przni auto a treba mu dali jenom jednu ranu, v tu ranu mate na krku zalobu o par set tisic za napadeni a je uplne jedno, ze vam ten clovek nicil auto. Samozrejme, take se tam najdou lidi, kteri se obcas zlodejickum pomsti (vzpominam na reportaz o parte lidi, kterym nejaci hajzlove ukradli nekolik motorek a oni se pak domluvili, koupili starou dodavku a nechavali se najimat lidmi, kterym ukradli motorku... vzdycky jeden prijel na motorce, zaparkoval a odesel pryc, ostatni ctyri cihali v kuklach a s bejsbolkama v ty dodavce ve skrytu opodal jestli se nekdo pokusi tu motorku sebrat... pokud se zlodej chytil, tak pockali az bylo jasne, ze se snazi motorku ukrast, vyskakali z dodavky, zmlatili zlodeje, zatahli ho do dodavky, ucpali mu usta aby nemoh rvat a zmlatili ho jeste vic, pak odjeli a za jizdy ho nekde vyhodili a zduraznili mu, ze jestli bude ve sve cinnosit pokracovat, tak se jeste setkaji...) a policajti priviraji oci, ale jinak se zakony musi dodrzovat vsude.
13:45:16
17.10.2002
17.10.2002
Luděk
Oh jaká to zajímavá životní zkušenost a podivná souhra náhod a osudu udělá z Rapidisty Trabantistu.Jenomže s tím Trabantem se staneš ještě více opovrhovaným,než se Škodovkou,protože Tebou začnou opovrhovat i Škodovkáři (o Wartburgářích nemluvě).Ledaže by jsi vlastnil typ: Pryskyřník čadivý 1,1 cabrio.Nedávno vyšel ve Světu motorů 2x po sobě článek o trabantíkách,tak nevím,jestli jsi to zaregistroval,byly tam u toho i docela dobrý fotografie.
13:19:42
17.10.2002
17.10.2002

Bob
trabanta nezabezpečíš toho ti někdo vodnese v nákupní tašce
10:49:52
17.10.2002
17.10.2002
lukas
Ludek - to vis ja jsem jeste porad asi naivni pitomec ktery cti nedotknutelnost osobniho vlastnictvi at jde o cokoliv. - To ze nejaka skodovka vypada treba hnusne na prvni pohled neznamena ze se na ni majtel nenadrel a nema k ni zadnej vztah.
Neopravnuje me tudiz nic k tomu delat zavery - podobny tomu - stejne to nekde ukrad, tak to ukradnu taky - dyk je to jenom skodovka - lidi sou proste moralne uplne v prdeli - a muzu ti rict ze to o cem sem tady psal vyustilo az k tomu ze jsem rapida prodal a trabanta si zabezpecim maximalnim moznym zpusobem - vcetne elektronickejch cidel a vysilace na muj mobil - a pripadny lidi budu okamzite z balkonu odstrelovat !!!!!!!!! protoze jinak to dnes proste nejde
Neopravnuje me tudiz nic k tomu delat zavery - podobny tomu - stejne to nekde ukrad, tak to ukradnu taky - dyk je to jenom skodovka - lidi sou proste moralne uplne v prdeli - a muzu ti rict ze to o cem sem tady psal vyustilo az k tomu ze jsem rapida prodal a trabanta si zabezpecim maximalnim moznym zpusobem - vcetne elektronickejch cidel a vysilace na muj mobil - a pripadny lidi budu okamzite z balkonu odstrelovat !!!!!!!!! protoze jinak to dnes proste nejde
09:52:42
17.10.2002
17.10.2002
Luděk
Musím trochu vstoupit do tohoto postaršího tématu a vyjádřit se.Nevím,nad čím se Lukas pozastavuje,když potřebuju nějakou součástku a vidím ji vedle na autě,no tak si jí prostě vezmu!!! Vždyť jí potřebuju víc,než ten,co ji už má (tomu se říká žebříček hodnot).A že při demontáži kola upadne auto blatníkem na zem? A že je ten blatník vytahovanej - hovno,stejně shnije jako normální a když neshnije,tak se nabourá,protože všichni tyhle mladý stejně jezděj imrvére vožralý,sfetovaný a já nevím co ještě.Kolega v práci dostal vod tchána 125tku a vydržela mu v Pardubicích-Polabinách na parkovišti 3 dny a dobře mu tak,lehce nabyl-lehce pozbyl,hospodskej u nás v Hrochově Týnci jde před ránem na záchod,kouká z okna a 125tka v prdeli,dobře mu tak,stejně chlastá a jako hospodskej stojí za hovno,navíc to měl pojištěný,tak dostane za tu kraksnu jestě balík money.Před 14 dnima známýmu 125tka ráno ejhle fuč,dobře mu tak,má teď měsíc dvojčata,tak má jezdit s kočárem a né s autem.Tak to je filozofie některej lidí a většinou by ses divil,že Ti to kolo šlohnul možná soused,se kterým chodíš na pivo a aní není žádná briketa jak my nazýváme potencionální přistěhovalce do Kanady a Anglie.Osobně jsem přišel před pěti lety jenom jednou u Formana o rádio (Haitai T815,dobře mi tak,vždyť jsem ho dostal rozbitý zadarmo v autě vydrželo 5 dní),mobila (Philis Fizz,dobře mi tak,byl služební a v té dobe jeden z prvních Paegasů v Pardubicích),aktovku s doklady,penězi a stravenkami a nenaděláš vůbec nic.Četníci na mě koukali,jako,že jsem to snad na ně nahrál a proč je vůbec votravuju,protože jsem nikoho neviděl,nechytil a kazím jim tímto případem procenta vobjasněnosti,tudíž množství prémií do kapsy.No a tak mi auto stojí před domem na parkovišti a je vodemčený a v zapalování je klíček,páč jakpak kdyby ho někdo potřeboval víc než já,tak mu to přece nebudu komplikovat!!! HAJZLOVÉ !!! Na kolech mám bezpečnostní matice,protože Meteor II nedám,ale všechno zabezpečení co uděláš je jenom proto,aby potencionální zájemce popošel o auto vedle a pokud bude stát zrovinka vo to,co máš Ty,tak stejně nemáš šanci.Doufám,že Tě to alespoň trochu uklidnilo.
22:06:58
08.09.2002
08.09.2002

Dan
Tak to je klasa.
:o)
Oba případy....
Oba případy....
15:19:02
06.09.2002
06.09.2002
Jirka K.
No prej tam vydržel sedět "ulovenej" až do chvíle než ho vysvobodil doktor ze záchranky. Nevim jestli je to pravda nebo pohádka, ale mám pocit, že majitel potom musel vysvětlit proč si do potahu zašil rybářský háčky a hrozilo mu ublížení na zdraví.
10:06:53
06.09.2002
06.09.2002

Petkar
No, když už jsme u těch zabezpečovacích zařízeních, kdysi před lety jsem četl o chlápkovi z Moskvy, který si do žigula do kufru dal samostřel a měl to udělaný tak, že pokud to neodpojilů po několika stech metrech to samo vystřelilo. Přece jenom, žigul má kufr jak prase, tam se to v pohodě vešlo, do škodovky by to byl asi problém.
Všechno fungovalo dobře, až do chvíle, kdy s tím vyjel a zpomněl to vypnout, pak najednou před křižovatkou něco zasvištělo vzduchem, prošlo zadní a přední sedačkou a milého chlápka šíp přišpendlil na přístrojovku... Z toho plyne, že je potřeba si dát pozor abychom na své udělátka nedoplatili samy...
Všechno fungovalo dobře, až do chvíle, kdy s tím vyjel a zpomněl to vypnout, pak najednou před křižovatkou něco zasvištělo vzduchem, prošlo zadní a přední sedačkou a milého chlápka šíp přišpendlil na přístrojovku... Z toho plyne, že je potřeba si dát pozor abychom na své udělátka nedoplatili samy...
08:50:55
06.09.2002
06.09.2002
lukas
jo ty brdo ty rybarsky hacky by byly dost dobry - taky jsem uvazoval o nejaky nadrzi s paralyzujicim plynem - proste prosytit auto v pripade ze se to nevypne tak do 10 vterin
po otevreni dveri ale ty rybarsky hacky se mi velice libej asi si neco podobnyho usiju v mistech kde v pripade ze to bude krast chlap aby mu nezbylo nez se nechat prekuchat na zenskou :-)))))
Ale slysel jsem uz i o pripadech kdy nejakej chatar nechal na stole flasku od rumu - nalil do toho jed na krysy a rumovou trest - zlodej to vyzahnul a pak majitele popotahovali za ublizeni na zdravi - to bych uz fakt vyskocil z kuze.
Je fakt ze u nas neexistuje ochrana majetku, protoze napadeni cloveka je brany vzdycky proste jako napadeni i kdyz vam treba vykrade celej byt.
po otevreni dveri ale ty rybarsky hacky se mi velice libej asi si neco podobnyho usiju v mistech kde v pripade ze to bude krast chlap aby mu nezbylo nez se nechat prekuchat na zenskou :-)))))
Ale slysel jsem uz i o pripadech kdy nejakej chatar nechal na stole flasku od rumu - nalil do toho jed na krysy a rumovou trest - zlodej to vyzahnul a pak majitele popotahovali za ublizeni na zdravi - to bych uz fakt vyskocil z kuze.
Je fakt ze u nas neexistuje ochrana majetku, protoze napadeni cloveka je brany vzdycky proste jako napadeni i kdyz vam treba vykrade celej byt.
08:10:40
06.09.2002
06.09.2002
Jirka K.
Jo někdo mu tam foukne nervák a jakej chudák Baryk byl. Zajímavější by byl takovej malej nenápadnej asi dvoumetrovej hádek omotanej okolo sedačky. Jinak jsem si před rokem myslel, že 105M mi nikdo neukradne - OMYL :-( ráno jsem si řikal jestli jsem tak blbej a nezparkoval jsem někam jinam. Zase OMYL :-(. Jinak jsem slyšel hezkou historku o potahu vyrobeným z rybářskejch háčků :o)
20:59:45
04.09.2002
04.09.2002

Dan
Chce to ale vyřešit odhovňování a odmočování tohoto bio-alarmu. Jako dostupné a levné řešení bych viděl díry v podlaze. Ovšem živostnost biologického zařízení na této bázi (živočich - ať pes či had pod sedačkou) závisí na mnoha faktorech.....
19:14:54
04.09.2002
04.09.2002

U-Geen
To ne :-) Živej je lepší ne?
08:33:24
04.09.2002
04.09.2002
To U-Geen: Mas ho v elektr. podobe ??
20:37:48
03.09.2002
03.09.2002

U-Geen
2 Libor: Integrovat hlidacího psa Baryka?
20:22:01
03.09.2002
03.09.2002

Bob
Nejde mě voto aby mě zloděj říkal jméno bral sem to pouze jako daleko levnější náhradu za pager
17:54:42
03.09.2002
03.09.2002
To Jirik: hmm dobry napad ale proc to komplikovat .. staci jeden hoodne dlouhy sraz ..
To Bob: nemyslim ze ten kdo ocesava karu tak si pro sebe svitori nebo opakuje sve jmeno s bydlistem ...
Napada nekoho jak vyresit aby auto reagovalo na priblizeni ??
To Bob: nemyslim ze ten kdo ocesava karu tak si pro sebe svitori nebo opakuje sve jmeno s bydlistem ...
Napada nekoho jak vyresit aby auto reagovalo na priblizeni ??
23:27:45
02.09.2002
02.09.2002

Bob
Pager je na pi.. Lepší je Starej mobil za 200 a při sepnutí alarmu ti zavolá takže slišíš co ti kdo v autě vyvádí :-))
Mobil bych měl ale chybí mě ten Alarm :-)))
Mobil bych měl ale chybí mě ten Alarm :-)))
21:20:41
02.09.2002
02.09.2002

Dan
Vemu si kilo.
Máte taky uran obohacenej plutoniem 186 ?
Taky bych si vzal tu bouchací modelínu, řečenou nooo............. jak..............dyť víte............ aha :
Semtex. Toho chci 2 kilča.
A přídu si s bandaskou, jo ?
Máte taky prowazek zapalowaci ? A dynamko ručnoje ?
Tož ten pager bych taky bral, ale obávám se nehorázné ceny....
Máte taky uran obohacenej plutoniem 186 ?
Taky bych si vzal tu bouchací modelínu, řečenou nooo............. jak..............dyť víte............ aha :
Semtex. Toho chci 2 kilča.
A přídu si s bandaskou, jo ?
Máte taky prowazek zapalowaci ? A dynamko ručnoje ?
Tož ten pager bych taky bral, ale obávám se nehorázné ceny....
20:41:58
02.09.2002
02.09.2002
Jirik
A co při vniknutí do vozidla - AUTODESTRUKCE ?
Lupič udělá šup a pak už jen hřybek atomówy. :o)
Dobré a účiné, ne ?
Objednávky na suroviny prosím na můj emajl. Kutáme u dědy ve sklépku uranovou rudu.
Hehe
Lupič udělá šup a pak už jen hřybek atomówy. :o)
Dobré a účiné, ne ?
Objednávky na suroviny prosím na můj emajl. Kutáme u dědy ve sklépku uranovou rudu.
Hehe
17:08:32
02.09.2002
02.09.2002
Chlapi, začínáte mi připomínat kámoše kterému párkrát očesali auto před barákem .. koupil si nunčaky pár nocí probděl, no a aby se něco naučil začal s nima cvičit .. kolikrát se jebl přes palici se snad ani nedá spočítat .. auto mu stejně ZASE očesali ..
Teď chce alarm který bude reagovat na přiblížení osob - někdo se přiblíží a auto prohoukne (když to tak nastaví tak ne) .. a dá mu to zprávu na Pager .. Nevíte o nečem takovém ?
Teď chce alarm který bude reagovat na přiblížení osob - někdo se přiblíží a auto prohoukne (když to tak nastaví tak ne) .. a dá mu to zprávu na Pager .. Nevíte o nečem takovém ?
15:45:38
02.09.2002
02.09.2002

Petkar
To Boss: Já taky nebudu čekat, pokud někoho uvidím jak mi leze do auta nebo mi ho ničí, nebudu čekat až přijedou policajti. Oni většinou přijedou pozdě a budu si svůj majtetek chránit (stejně tak dům a a jakýkoliv jiný majetek...). Jenom jsem psal, aby jste počítali i s touto variantou, prostě to chce dlouho monterpáku nebo kus trubky (nejlíp plněný pískem), aby to mělo dostatečnou razanci...
15:09:03
31.08.2002
31.08.2002

Karel Petr...No jistě že na tebe může ten zmetek vytáhnout kudlu nebo něco podobnýho..A každej s tím musí počítat..Ale přece když někoho uvidím jak mi něco krade tak nebudu na něj hledět z okna a doufat že policajti se uráčí přijet..
Ze všeho nejlepší je nachytat někoho někde na tmavým místě beze svědků..Prostřelit mu palici a pak u něj pohodit nějakou kudlu nebo střep a odvolávat se na nutnou sebeobranu...:)
Jo holt evropa je taková pseudohumání...U nás pokud vám někdo vykrade byt a vy ho nachytáte už na odchodu tam nemůžete dělat vůbec nic..Ještě by ste mu mohli udělat třeba bebino a on by vás zažaloval..On dostane pak za krádež 2 roky,vy za ublížení na zdraví 3...Joo v takové americe pokud vám někdo vleze do baráku tak vytáhnete brokovnici,na kterou nepotřebujete žádný zbrojní průkazy a nic a kliďo to do něj vysypete a je klid..Ach jo..Proč to jenom tak není u nás aby konečně platilo pořekadlo můj dům můj hrad?
Jo a pokud budete po nějaké té špíně střílet..tak zásadně do hlavy..Protože jak přežije,tak si dovede 10 kamarádů stejnýho ražení jako je on co mu dosvědčí že ste si začali vy a to je váš konec..shnijete v base.
Ze všeho nejlepší je nachytat někoho někde na tmavým místě beze svědků..Prostřelit mu palici a pak u něj pohodit nějakou kudlu nebo střep a odvolávat se na nutnou sebeobranu...:)
Jo holt evropa je taková pseudohumání...U nás pokud vám někdo vykrade byt a vy ho nachytáte už na odchodu tam nemůžete dělat vůbec nic..Ještě by ste mu mohli udělat třeba bebino a on by vás zažaloval..On dostane pak za krádež 2 roky,vy za ublížení na zdraví 3...Joo v takové americe pokud vám někdo vleze do baráku tak vytáhnete brokovnici,na kterou nepotřebujete žádný zbrojní průkazy a nic a kliďo to do něj vysypete a je klid..Ach jo..Proč to jenom tak není u nás aby konečně platilo pořekadlo můj dům můj hrad?
Jo a pokud budete po nějaké té špíně střílet..tak zásadně do hlavy..Protože jak přežije,tak si dovede 10 kamarádů stejnýho ražení jako je on co mu dosvědčí že ste si začali vy a to je váš konec..shnijete v base.
12:33:11
31.08.2002
31.08.2002

Dan
Bacha ne něj chlapi, von je malej, ale šikovnej.......
Ale za celkem solidním zevnějškem se žel bohu skrývá brutální sexuelní a morbidní bestie, se kterou si není radno příliš zahrávat......
Jeho psychycké pochody se většinou naprosto vymykají normálnímu chápaní a jsou záhadou i pro zkušené psychology, kteří tento fenomén zvaný "Jirik" bedlivě -bez jeho vědomí- sledují. Poslední závěry z pozorného zkoumání ukazují na životní formu na bázi křemíku.
Takže, bacha na něj !!!!
Ale za celkem solidním zevnějškem se žel bohu skrývá brutální sexuelní a morbidní bestie, se kterou si není radno příliš zahrávat......
Jeho psychycké pochody se většinou naprosto vymykají normálnímu chápaní a jsou záhadou i pro zkušené psychology, kteří tento fenomén zvaný "Jirik" bedlivě -bez jeho vědomí- sledují. Poslední závěry z pozorného zkoumání ukazují na životní formu na bázi křemíku.
Takže, bacha na něj !!!!
07:10:58
31.08.2002
31.08.2002
Jirik
Tak to bude vodní skůtr kterýmu stříli z vejfuku. :o)))
V autě už jsem přespával, není to nic moc, mám tam sedátka z Rapida a ráno je člověk rozlámanej jako kráva. Na lůžkovou úpravu byly obyč sedačky podstatně lepčí.
Jakpa se spí asi na nějakejch Sparcách či Recárech u těch je lůžková úprava taky zcela běžná, že ? Hehe.
Když někdo něco provádí u mého nebo tátovo auta tak se hned peru, jsem prostě takovej i když jsem malej. Naštěstí když o tom pak uvažuju tak z toho zatím nebyl žádnej problém. Když jeden kokot nacouval tátovi do Feldy tak mě musel držet, páč jsem byl úplně nepříčetnej. Jednoduše, vjel do křižovatky a tam pána vytroubil autobus, tak tam krknul zpátečku a aniž se podíval dozadu tak na knedlík odcouval z křižovatky rovnou tátovi do čumáku. Táta bohužel neměl kam uhnout, nestihl by tam dát ani zpátečku a tak aspoň troubil a pán stejně nic a pak bum. Chtěl nám dát 2000,- že víc to stát nebude, ale táta měl v tej době ještě leasing a tak zavolal stejně poldy. A hle škoda 14000,- !
Ten chlap měl takový chování a vystupování že mě vytočil úplně k nepříčetnosti.
Jo a když se peru tak rovnou pěstě do huby. Šel jsem takhle ještě před 2 rokama u nás po sídlišti a přišel ke mě jeden hoch a dal mi bombu do břicha. Asi aby se ukázal před kámošama. Měl jsem pocit že zvrátím vnitřnosti, nic to však neměnilo na tom že jsem mu natrhl ret a udělal takovej moncl na voku že na něj tejden neviděl. Nakonec zme se ještě zkámošili. Z toho vyplívá, že by bylo dobré když by se každý mému vozítku s úmyslem ničit vyhýbal, i když jsem malej.
V autě už jsem přespával, není to nic moc, mám tam sedátka z Rapida a ráno je člověk rozlámanej jako kráva. Na lůžkovou úpravu byly obyč sedačky podstatně lepčí.
Jakpa se spí asi na nějakejch Sparcách či Recárech u těch je lůžková úprava taky zcela běžná, že ? Hehe.
Když někdo něco provádí u mého nebo tátovo auta tak se hned peru, jsem prostě takovej i když jsem malej. Naštěstí když o tom pak uvažuju tak z toho zatím nebyl žádnej problém. Když jeden kokot nacouval tátovi do Feldy tak mě musel držet, páč jsem byl úplně nepříčetnej. Jednoduše, vjel do křižovatky a tam pána vytroubil autobus, tak tam krknul zpátečku a aniž se podíval dozadu tak na knedlík odcouval z křižovatky rovnou tátovi do čumáku. Táta bohužel neměl kam uhnout, nestihl by tam dát ani zpátečku a tak aspoň troubil a pán stejně nic a pak bum. Chtěl nám dát 2000,- že víc to stát nebude, ale táta měl v tej době ještě leasing a tak zavolal stejně poldy. A hle škoda 14000,- !
Ten chlap měl takový chování a vystupování že mě vytočil úplně k nepříčetnosti.
Jo a když se peru tak rovnou pěstě do huby. Šel jsem takhle ještě před 2 rokama u nás po sídlišti a přišel ke mě jeden hoch a dal mi bombu do břicha. Asi aby se ukázal před kámošama. Měl jsem pocit že zvrátím vnitřnosti, nic to však neměnilo na tom že jsem mu natrhl ret a udělal takovej moncl na voku že na něj tejden neviděl. Nakonec zme se ještě zkámošili. Z toho vyplívá, že by bylo dobré když by se každý mému vozítku s úmyslem ničit vyhýbal, i když jsem malej.
01:03:40
31.08.2002
31.08.2002

Fén
O rádio strach nemám, to neukradů. Jedině že by si odnesl celů palubku.
23:53:59
30.08.2002
30.08.2002

Tomáš
Jo lidi máte naprostou pravdu a souhlasim s váma. Mně ještě rádio naštěstí neukradli, ale zato to byly bílý krytky+oranž. žárovky. A to než jsem to zjistil, tak do toho celej večer a ráno chcalo. Pak to byla skoro plná nádrž. To jsem si sliboval, že jestli ho ještě někdy načapu, tak mu přišpendlim držku k čerpadlu a nechám běžet motor, aby si toho benzínu užil. Jsou to fakt píčové a už jsem taky několikrát uvažoval, že v tom autu přespim abych toho zmrda našel. Tady na sídlišti jich mám několik vytipovanejch, jenom čekám na příležitost. Jediná druh léčby na ty šmejdy je kopat, mlátit a šoupat o chodník.
22:31:19
30.08.2002
30.08.2002

Fén
Motorka to není
15:59:54
30.08.2002
30.08.2002

Tuner#2 - zrušená registrace
Lukas: a teď ještě o tej Karkulce :o))))))))) Né je fakt že tohle je velmi řídká vyjímka - bohužel...
15:44:00
30.08.2002
30.08.2002
lukas
jo snad jediný dobrý chování policajtů co jsem měl tu čest slyšet byl případ kdy si pár chlapů počkalo na kluka kterej u nás na sídlišti krad autorádia - když rozbil okno u jednoho auta dali mu do držky - když přijeli policajti a on tvrdil že sel jen tak okolo a že to okno už rozbitý bylo a že ho napadli policajti mu prý řekli - prosimvás to ste se porval někde v hospodě a chcete to hodit tady na ty pány .... :-))) a ještě mu prej pár kopanců přídali - jó kdyby to tak bylo pokaždý ....
07:11:37
30.08.2002
30.08.2002
Jirik
To je motorka viď. Když ňáký píčové půjdou tak jim ujedeš, že ? :o))))))))))))))))))
23:51:54
29.08.2002
29.08.2002

Fén
Pro tyto případy nosím u sebe CZ 75.
15:59:06
29.08.2002
29.08.2002

Petkar
Pánové, taky mi bylo (ne)násilnou formou odebráno autorádio, ale zloděj byl natolik slušný, že po sobě to auto zamknul a nerozbil okno jenom ho vyháčkoval...
Taky jsem se v tu chvíli zapřísahal, že pokud bych ho dopadl, roztrhnu ho vejpůl (a že bych na to měl nepochybujte - 191 cm a 95 kg živý váhy...). Taky jsem si říkal, že pokud ještě někdy někoho uvidím hrabat se v autě, budu po něm chtít doklady od vozu, ale abych nebyl za blbce nechal jsem toho...
Jenom na okraj, všichni tady vyskakujete (včetně mně) jak budete vraždit a podobně, ale zamysleli jste se nad tím, že takovému zmetkovi je úplně jedno jak dopadne? Ono taky se vám může stát, že vám v zápalu zabíjení vrazí třeba kudlu do břicha a v tu chvíli je to trochu o něčem jiném. Pak by jste mu to rádio i klidně dali (možná včetně auta)... Ono taková kudla v břiše (nebo někde jinde) není vůbec příjemná věc. Takže až uvidíte, že vám někdo leze do auta, tak než se na něj vrhnout trochu u toho přemýšlejte, mrtvému vám auto (i s rádiem) bude k ničemu.
Jinak taky souhlasím plně s tím, že je něco divného v naší zemi, kdy zlodej za krádež dostane podmínku a vy za ochranu flastr, to je samý humanismus, ale v konečném důsledku nakonec chrání jenom zloděje a lumpy. Chtělo by to novelu trestního zákoníku. Nebylo líp v 19 století v Anglii, kdy i za krádež chleba věšeli? Asi věděli proč a byl to jediný způsob jak to zvládnout, protože pokud se zloděi nebude bát trestu, musí se poctivý občan bát o svůj majetek...
Taky jsem se v tu chvíli zapřísahal, že pokud bych ho dopadl, roztrhnu ho vejpůl (a že bych na to měl nepochybujte - 191 cm a 95 kg živý váhy...). Taky jsem si říkal, že pokud ještě někdy někoho uvidím hrabat se v autě, budu po něm chtít doklady od vozu, ale abych nebyl za blbce nechal jsem toho...
Jenom na okraj, všichni tady vyskakujete (včetně mně) jak budete vraždit a podobně, ale zamysleli jste se nad tím, že takovému zmetkovi je úplně jedno jak dopadne? Ono taky se vám může stát, že vám v zápalu zabíjení vrazí třeba kudlu do břicha a v tu chvíli je to trochu o něčem jiném. Pak by jste mu to rádio i klidně dali (možná včetně auta)... Ono taková kudla v břiše (nebo někde jinde) není vůbec příjemná věc. Takže až uvidíte, že vám někdo leze do auta, tak než se na něj vrhnout trochu u toho přemýšlejte, mrtvému vám auto (i s rádiem) bude k ničemu.
Jinak taky souhlasím plně s tím, že je něco divného v naší zemi, kdy zlodej za krádež dostane podmínku a vy za ochranu flastr, to je samý humanismus, ale v konečném důsledku nakonec chrání jenom zloděje a lumpy. Chtělo by to novelu trestního zákoníku. Nebylo líp v 19 století v Anglii, kdy i za krádež chleba věšeli? Asi věděli proč a byl to jediný způsob jak to zvládnout, protože pokud se zloděi nebude bát trestu, musí se poctivý občan bát o svůj majetek...
22:48:40
27.08.2002
27.08.2002

No jo..holt to v té naší zemi a evropě celkově není nic extra no..to ja samej ten humanismus a ochrana práv a blabla...A pak se člověk bojí si hájit svůj majetek aby náhodou nebyl ještě popotahovanej..Protože takovýmu grázlovi co krade je fuk,jestli ho budou vyšetřovat 5x do roka nebo ne..ale slušní lidi se radši drží od policajtů dál...(teda ne od nich osobně že..)
Osobně teda nevím co bych dělal chytit u toho někoho..ale asi by to chlapec měl zlý a nejspíš by to schytal i za ty co si "pučovali" a ničili před ním..
Ono nakonec..pokud někomu takovýmu rozkopete tlamu a hodíte ho někam k popelnicím,tak pochybuju že to půjde nahlásit..
A na úplnej konec..moje autorádio,který tam už bohužel nemám je pro mě cenější než náš echm tmavší spoluobčan,co si ho přišel "vypůjčit"...
Osobně teda nevím co bych dělal chytit u toho někoho..ale asi by to chlapec měl zlý a nejspíš by to schytal i za ty co si "pučovali" a ničili před ním..
Ono nakonec..pokud někomu takovýmu rozkopete tlamu a hodíte ho někam k popelnicím,tak pochybuju že to půjde nahlásit..
A na úplnej konec..moje autorádio,který tam už bohužel nemám je pro mě cenější než náš echm tmavší spoluobčan,co si ho přišel "vypůjčit"...
01:10:42
27.08.2002
27.08.2002

Fén
Ta dnešní mládež je fatk hrozná, to co si dovolí nezná mezí. V čera mě fakt naštvali. Měl jsem rozdělané auto před otevřítou dílnou a na chvilku jsem odešel.Když jsem se vracel tak dvá parchanti se snažili urvat masku. Naštěstí je dobře přivařená.