Teda já chytnout zmrda, jak mi ničí káru, tak ho asi v afektu fakt zabiju, protože bych se neovládnul.
To neni prdel. Protože člověk se s tim dělá, věnuje tomu první poslední, pak příde takovej píčus a vy se můžete jít věšet.....
Řikam - vidět ho, chytnu ho a prvním šutrem, co bych našel, bych mu rozsekal palici na sračku, protože bych to fakt neustál....
Byly by z toho určitě problémy, ale něco podobnýho se mi už stalo....
Byl sem na intru s autem, du z večeře, du k autu pro balon a co nevidim : ode mě parkuje ocit, v něm černej a eště jeden. Jak vyjížděl, drcnul mi do toho. Auto se otřáslo, já to viděl, doběh, vytáh sem ho z toho olcita a kluci mě museli klidnit a držet, abych ho nezabil...A to tam byli dva, v tom olcitu. Paxe omluvali, normálně mi strachy vykali a ptali se, kolik chci. Poslel sem je v prdel, jenom mi lehounce odřeli nárazník.
Ale jak řikam.
ZABÍJEL BYCH !!!!!!
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Píčové
prohledat
56 příspěvků (zobrazeno 51 až 56) od 12.08.2002 do 25.10.2002, založil/a
19:08:10
12.08.2002
12.08.2002

Dan
11:04:31
12.08.2002
12.08.2002
lukas
Jirik - sorry sorry - jak sem reagoval na tvoje příspěvky tak sem se nějak v zápalu boje podepsal jako ty
takže ALLL - ten poslední "od Jirika" je ode mě !!!!!!!!!
soráč
takže ALLL - ten poslední "od Jirika" je ode mě !!!!!!!!!
soráč
11:02:39
12.08.2002
12.08.2002
Jirik
Jo to naprostej souhlas u nás má prostě slušnej člověk Absolutní SMŮLU !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tendle zkurvenej stát mě prostě začíná srát - a to ještě Špidla vyzývá aby cigoši neutíkali !!!! (nic proti nim plošně ale..... každej je známe)
A když ti fízl řekne - "to ještě můžete bejt rád že vám neukradli celý auto" - v tu chvíli je to už napadení veřejného činitele ;-)
Tendle zkurvenej stát mě prostě začíná srát - a to ještě Špidla vyzývá aby cigoši neutíkali !!!! (nic proti nim plošně ale..... každej je známe)
A když ti fízl řekne - "to ještě můžete bejt rád že vám neukradli celý auto" - v tu chvíli je to už napadení veřejného činitele ;-)
10:10:51
12.08.2002
12.08.2002
Jirik
Když člověku odrbou starou škodárnu a když nemůžou očesat tak to aspoň poničí, tak kdepa potom sme ? Fakt mi to sere. Když někam jedete třeba na vejlet a pak chcete někde zaparkovat a není místo, takže to frknete do nějaké postraní uličky a celou dobu co jste mimo tak se nervíte aby ste po návratu nebyli překvapeni. A ani hlídaný (spíše jenom placený) parkoviště nevyřeší ulámaný antény, zrcátka a škrábance.
Zajímaly by mě vaše reakce když by pachatel byl vámi přistižen při poškozování. Hehe.
Přistihl jsem jedny kryply jak ulamovali tatíkovi zadní stěrač na feldě, nu a v té chvíli tma.
Bušil jsem do něj jak smyslů zbavený a to nakonec kvůli ulomenému stěrači.
Pak jsem o tom doma přemejšlel, že jsem se choval jako magor a nakonec jsem byl rád že jsem z toho ještě neměl nějaké problémy. Rozbijete mu držku, on dostane pokutu a vy flastr třeba za ublížení na zdraví nebo výtržnictví. Takhle to u nás funguje a dlouho asi bude. Nejčastějš něco ukradnou nebo zničí takový kurwy, který si v životě na nic nevydělali a ničeho si nejsou schopni vážit. Jedině je ukopat, nic jinýho s nima nelze dělat.
Zajímaly by mě vaše reakce když by pachatel byl vámi přistižen při poškozování. Hehe.
Přistihl jsem jedny kryply jak ulamovali tatíkovi zadní stěrač na feldě, nu a v té chvíli tma.
Bušil jsem do něj jak smyslů zbavený a to nakonec kvůli ulomenému stěrači.
Pak jsem o tom doma přemejšlel, že jsem se choval jako magor a nakonec jsem byl rád že jsem z toho ještě neměl nějaké problémy. Rozbijete mu držku, on dostane pokutu a vy flastr třeba za ublížení na zdraví nebo výtržnictví. Takhle to u nás funguje a dlouho asi bude. Nejčastějš něco ukradnou nebo zničí takový kurwy, který si v životě na nic nevydělali a ničeho si nejsou schopni vážit. Jedině je ukopat, nic jinýho s nima nelze dělat.
09:38:15
12.08.2002
12.08.2002
Jirik
Aby v tom člověk furt seděl a hlídal.
09:26:27
12.08.2002
12.08.2002
lukas
Hm tak mi nějaká děfka šlohla z auta kolo - kdyby tam aspoň ty šmejdi dali špalek - ale takle to pustili rovnou na obrubník na blatník - kterej je samozřejmě vytahovanej - KURVA já už prostě kupuju zbrojní pas a začínám hlídat parkoviště - myslim že tak do měsíce bych moh vyčistit sídliště od snědších "spoluobčanů" !!!!!!!!!!!!!
PS: kdyby se aspoň ty zasraný šmejdský fízlové chovali ke člověku trošku uctivě ZMRDI!!!!!!
snad poslední slušnej policajt umřel před tejdnem na MUZEU (smekám) ale jinak samej ŠMEJD !!!!
PS: kdyby se aspoň ty zasraný šmejdský fízlové chovali ke člověku trošku uctivě ZMRDI!!!!!!
snad poslední slušnej policajt umřel před tejdnem na MUZEU (smekám) ale jinak samej ŠMEJD !!!!