Viděli jste posledního Tertykvátora Salvation ?
Byli jsme na tom v kině a docela gut. Nejvíc mě překvapil počítačově udělanej Arnold na konci filmu. Jo a ještě se mi velmi líbil Iron man.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Na jaky film čučite?
-> pyroman: tyjo U-571, to sem cetl asi dvakrat, fakt se mi ta knizka libila, pak sem videl film a to bylo teda sklamani, i kdyz se na nej taky kouknu kdyz bezi v telce
každý posvém, šak víme:) náhodou jsem teĎ četl několik článků o NIkolu Teslovi. Borec.
-> Marra: ano, lietajuce taniere su z buducnosti, v supermarkete sa v tetrapaku predava mlieko a v parkoch je maso..... ale film to moze byt dobry, to uznavam :-)
no...ale podstatně věrohodnější zpracovnání, žádné efekty, kraviny...prostě mimozemšťani byli zřejmě lidé z 70 000 let vzdálené budoucnosti..
-> Marra: aha, takze akty X na iny sposob....
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): je to natočené prý podle skutečnosti - kolem toho roku sestřelila americká armáda neznámý letící objekt, ve kterém byly tři osoby mimozemského původu, příběh zobrazuje mladý pár-slečna má vlastnost, že slyší zvuky na vyšší frekvenci než ostatní lidé - a protože bydlí nedaleko tajných a skrytých laboratoří, kde jsou prováděny pokusy s těmi mimozemšťany (kteří jsou zmražení - hibernují), slečna slyší jejich komunikaci (komunikují nonverbálně, telelpaticky) včetně jejího psa (ultrazvuk), takže jsou oba nervózní, nakonec najdou kanál, který je labyrint a dovede je až tam...
-> Marra: co je to za film?
koukám na Wavelength 1983, akorát k tomu nejsou titulky. Natočeno prý podle skutečné události
zrovna jsem se dodíval na Oko dravce, moc povedené, každopádně kdo viděl tak mi dá určitě za pravdu, že by to byl masakr, kdyby tenhle systém byla realita 

-> Jirik grilovaný: hochu do Plzně to mám 500 km, to asi neklapne, to jsme se mohli sejít v listopadu nebo v prosinci jak jsem tam byl, ale tady to máš
rapidshare.com/files/.../ o.clovickovi_UP_bbb7.part1 .rar
rapidshare.com/files/.../ o.clovickovi_UP_bbb7.part2 .rar
rapidshare.com/files/.../ o.clovickovi_UP_bbb7.part3 .rar
rapidshare.com/files/.../ o.clovickovi_UP_bbb7.part4 .rar
rapidshare.com/files/.../ o.clovickovi_UP_bbb7.part5 .rar
rapidshare.com/files/.../ o.clovickovi_UP_bbb7.part1 .rar
rapidshare.com/files/.../ o.clovickovi_UP_bbb7.part2 .rar
rapidshare.com/files/.../ o.clovickovi_UP_bbb7.part3 .rar
rapidshare.com/files/.../ o.clovickovi_UP_bbb7.part4 .rar
rapidshare.com/files/.../ o.clovickovi_UP_bbb7.part5 .rar
-> Ad@m: Tak zejtra v osum za prasečákem ? 

-> Jirik grilovaný: Jiříku výborně, to jsem dlouho neviděl, jestli budeš hodný tak ti hodím linky kde to stáhnout 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Sry, Rallycross. Ale já z toho měl takovou radost.
Pak se mi líbilo to Bawo přesbouďák, ten lítal pěkně divoce.
Gut.
Pak se mi líbilo to Bawo přesbouďák, ten lítal pěkně divoce.
Gut.

-> Jirik grilovaný: Na to snad cumej vsichni a 3 fobie se tam malem vysekaly navzajem 

Teď čumím na mistrovství v autokrosu Sedlčany a teď tam tři fabie namrskala stará Audi S2.
Nevíte co za Fabie jezdí ten autokros ? Jsou to šecko 4-kolky. Kategorie 1600 to není. Ty jezdí s jinejma autama.
Jo a je to finále "B"

Nevíte co za Fabie jezdí ten autokros ? Jsou to šecko 4-kolky. Kategorie 1600 to není. Ty jezdí s jinejma autama.
Jo a je to finále "B"
-> Pavel P..: 

-> petr s: 

-> Kaprof-Los Koramos:
ty aby ses už na srazu neukazoval...

-> Kaprof-Los Koramos: A nenosí tam škodovácké blatníky?
-> Ad@m: až ho uvidiš osobně tak se na ten film už nikdy nepodivaš
-> Pavel P..:

-> Pavel P..:

-> Pavel P..: mi se zdá že celkem jo, no jestli tě někdy poznám osobně tak třeba změním názor 

-> Ad@m: viděl jsem ale že bych mu byl podobnej to teda nevim

-> Ad@m: a taky ma v tom filmu v ruce vyhledávač na indukční cívky v lese a Uherák v kapse?
?

-> Pavel P..: hej fakt, mrkni se na to 

Ad@m 02.08.09 23:22:24 napsal:
Já za posledních pár dnů Nenarození, celekm pěkné, pak Sirotčinec, no
taky se dalo ale nic moc, teď se dívám na Tobruk a ještě se mrknu na
Valkýru. Mimochodem viděli jste někdo Tobruk? Michal Novotný, alias vojín
Růžička mi silně připomíná Pavla P., osobně Pavla teda neznám ale
fotek s ním jsem viděl už dost
. Nebo že by ho Pavel dubloval?

cožeeee???
Já za posledních pár dnů Nenarození, celekm pěkné, pak Sirotčinec, no
taky se dalo ale nic moc, teď se dívám na Tobruk a ještě se mrknu na
Valkýru. Mimochodem viděli jste někdo Tobruk? Michal Novotný, alias vojín
Růžička mi silně připomíná Pavla P., osobně Pavla teda neznám ale
fotek s ním jsem viděl už dost

cožeeee???

-> Ad@m: vsak pisem ze to bola dobra komedia

Tak teď jsem si dal za sebou Zastav a nepřežiješ jedničku a dvojku, jedničku jsem viděl, to se mi celkem líbilo ale dvojka Vysoké napětí to už je fakt pohádka, nejlepší jsou profi transplantace srdce, plug & play 

Včera skouknuto Nelítostný souboj ..s Al Pacinem a de Nirem a můžu jen doporučit :- )
Valkýru jsem videl, celkem dobry, Gran Torino taky, to je vyborny. ted se chystam na novej Star trek, jsem zvedavej co se z toho vyklube
Tobruk jak říkal Jiřík, spíš psychologické drama, než válečný velkofilm, ale Valkýra výborná, doporučuju 

těd sem si stáhnul zpověd nymfomanky tak to asi zkouknu

-> Jirik grilovaný: tady máš lepší linky, z toho Uloz.to stahuju jenom v nouzi.
rapidshare.com/files/.../ Drag_to_Hell___ENG_.part1. rar
rapidshare.com/files/.../ Drag_to_Hell___ENG_.part2. rar
rapidshare.com/files/.../ Drag_to_Hell___ENG_.part3. rar
rapidshare.com/files/.../ Drag_to_Hell___ENG_.part4. rar
rapidshare.com/files/.../ Drag_to_Hell___ENG_.part5. rar
rapidshare.com/files/.../ Drag_to_Hell___ENG_.part6. rar
rapidshare.com/files/.../ Drag_to_Hell___ENG_.part7. rar
rapidshare.com/files/.../ Drag_to_Hell___ENG_.part8. rar
nezaručuju teda kvalitu, přece jenom je to 2009 a titulky tam buď budou nebo je najdeš někde na netu
rapidshare.com/files/.../ Drag_to_Hell___ENG_.part1. rar
rapidshare.com/files/.../ Drag_to_Hell___ENG_.part2. rar
rapidshare.com/files/.../ Drag_to_Hell___ENG_.part3. rar
rapidshare.com/files/.../ Drag_to_Hell___ENG_.part4. rar
rapidshare.com/files/.../ Drag_to_Hell___ENG_.part5. rar
rapidshare.com/files/.../ Drag_to_Hell___ENG_.part6. rar
rapidshare.com/files/.../ Drag_to_Hell___ENG_.part7. rar
rapidshare.com/files/.../ Drag_to_Hell___ENG_.part8. rar
nezaručuju teda kvalitu, přece jenom je to 2009 a titulky tam buď budou nebo je najdeš někde na netu
-> Jirik grilovaný: tady si stáhni Stáhni mě do pekla uloz.to/hledej?q=stahni+m
... a ty tři filmy si stáhnu, Zrcadla jsem si chtěl stáhnout už dávno, a Princ bez království podle recenze vypadá celkem zajímavě, mrknu. Jo a na Gran Torino jsem viděl trailer kdysi v kině, na to se mrknu taky , díky za tipy 

-> Ad@m: Jo a viděl jsi Zrcadla - Mirrors s Kiefer Sutherlandem ? Taky docela dobrý. Neviděl jste už někdo Stáhni mě do pekla ? Zatím jsem to nikde neobjevil. 

-> Ad@m: Tobruk byl na mě, odkojence válečných klasik, podán celkem nestravitelnou formou. Spíš jako psychologické drama. V neposlední řadě mi to nepřišlo jako českej válečnej velkofilm, jak se tvrdí, ale spíš že se rozjela velká akce, a ještě před natočením prvních snímků došly dukáty.
Nenarození ušlo, Sirotčinec docela dobrej. Znáš Princ bez království ? To byla paráda.
Valkýru jsme viděli včera a není to špatné.
Jestli jsi neviděl, tak se podívej na to Gran Torino od Eastwooda.
Jinak jsme ještě čučeli na kreslený film Bolt - pes pro všechny případy a fajn zábava.
Nenarození ušlo, Sirotčinec docela dobrej. Znáš Princ bez království ? To byla paráda.
Valkýru jsme viděli včera a není to špatné.
Jestli jsi neviděl, tak se podívej na to Gran Torino od Eastwooda.
Jinak jsme ještě čučeli na kreslený film Bolt - pes pro všechny případy a fajn zábava.

Já za posledních pár dnů Nenarození, celekm pěkné, pak Sirotčinec, no taky se dalo ale nic moc, teď se dívám na Tobruk a ještě se mrknu na Valkýru. Mimochodem viděli jste někdo Tobruk? Michal Novotný, alias vojín Růžička mi silně připomíná Pavla P., osobně Pavla teda neznám ale fotek s ním jsem viděl už dost
. Nebo že by ho Pavel dubloval? 

Teď jsme dokoukali s Karkulkou film Gran Torino s Clintem Eastwoodem, film je vlastně od něj. Moc pěknej film, viděli jste ?
-> zidlik: jj...bola to fakt dobra komedia

-> rolls: vo tom mě ani nemluv jednička ušla ale ta dvojka to je hrozný jak tam na konci hoří

-> doly120-ten třetí:o): To ne, ale vzpomněl jsem si na to video a nedali mi to 

-> Mr_Kubas: Ty se přidáváš k věčině a začínáš mě provokovat taky jo?

-> Mr_Kubas: to je vul

-> doly120-ten třetí:o): Promiň
skoda-virt.cz/cz/.../1166 35-blondaty-doly-a-autosko la?gotopost=1...

skoda-virt.cz/cz/.../1166 35-blondaty-doly-a-autosko la?gotopost=1...
Doporučil by mi někdo nějakou komedii?

Tak dneska Amélie z Montmartru, nechápu že jako celkem velký filmový fanda jsem tenhle výborný fil neviděl...
-> Jirik grilovaný: se Záhadou hlavolamu souhlasim - seriál je výbornej, k tý stísněný atmosféře ve Stínadlech hodně pomáhá černobílej obraz a fenomenální hudba, u který jsem byl jako malej pěkně posranej, herecký obsazení taky výborný
škoda jen, že Stínadla byly kompletně postavený v ateliéru a když si pustíš pár dílů hned za sebou, zjistíš, že veškerej pohyb se Stínadlech se odehrává na cca 4 ulicích
ten pozdější film byl fakt výsměch, to se Foglar musí obracet v hrobě
škoda jen, že Stínadla byly kompletně postavený v ateliéru a když si pustíš pár dílů hned za sebou, zjistíš, že veškerej pohyb se Stínadlech se odehrává na cca 4 ulicích
ten pozdější film byl fakt výsměch, to se Foglar musí obracet v hrobě
-> Jirik grilovaný: máš pravdu, seriál byl perfektní, film jsem asi neviděl, Foglara mám přečteného komplet celého
Jinak dneska doktor Langdon v první části
Jinak dneska doktor Langdon v první části