-> Roman: Ono každý prodejce v třídě profi má i od základního typu v nabídce nějaký solidní kus. Ať už Sacher, VAPP, Vezeko, Humbaur, Trojan...nebo jiný. Výběr je velký stejně jako konkurence.
Máš jednoznačně pravdu, vyplatí se dojet si koupit přímo ke zdroji. Není absolutně problém na místě smlouvat o konečné ceně jako na arabském tržišti, na základě aktuální nabídky a skladových zásob, případně si na místě nechat namontovat příslušenství zdarma nebo změnit některé prvky na vleku (plastové blatníky za plechové, jinou žehličku apod.), než se sepíše faktura a pojištění.
Někteří prodejci na vyžádání do 24h odešlou barevné katalogy a ceníky zdarma, někdo zavolá a zeptá se na požadavky na výrobek apod.
Kdyby podobné praktiky fungovaly i na trhu s jiným zbožím, bylo by to fajn.
-> Pecyn: www.vezeko.cz/cs/.../49-a
kce-dobra-cena Podívej se sem,já koupil A08.2 v zesíleném provedení a nelituju,cena je vysoká,ale užitná hodnota také.Zajel jsem si pro něj přímo k výrobci(asi 350km).Perfektní jednání a přístup.
-> myschaak AZNP K.Hora: Jasný. Já se v dobré víře (a mnohem slušněji podotýkám) snažím vrátit osvětu, kteá mi byla dána.
Český národ je v nakupování levných a provozování otřesných vleků špička. Pročpak je asi třída hobby šmejd (překližka, trubka, ohnutý plech, 500kg do meze krutu) od třídy profi ( áčko, prodloužení, jekly odlehčené, dvojité rámování, obě výklopná čela, náprava a žehlička na 1400 kg, pozičky, kolečko) vzdálené cenově o cc 33%???
A proč podobné sračky z úvodu topicu (ani nemusí být po opravě - pláště, el., žehlička, ložiska) prodáme 2 ks na aukru za tři dny?
Protože se šetří pár tisícovek, vleky se i v případě malé využitelnosti přetěžují, odchází nápravy, rám, pláště za které se po třech letech platí předchozí rozdíl, o bezpečnosti, plynulosti a pohodlí provozu nemluvě.
-> Hurdis: můj agados je momentálně nesmrtelnej....investice 2500kč a už mě přežije,tunu uveze.....jediný co tak se vysere bude náprava,ale to i u nějakýho za 30
co se týče toho co jsem dal odkaz,jsem myslel jako pohledat v něčem jetým...cenově to srazí a pokud bude vozit seno a tak,tak mu vydrží)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: souhlas....na druhou stranu já osobně s agadosem od novoty tahám (ale není můj)...dneska vim že kupovat vozejk kterej budu chtít fakt využívat tak jdu do něčeho lepšího-viz -> Hurdis:
-> Pecyn: Ruce pryč. Vlastní hmotnost kolem 100kg, nosnost 300 kg je limitní, kdy pneu i správně nahuštěné začínají tát, navíc tento kus nevlastní ani ty 4.00 x 8".
Odpovídající cena za obdobu s čerstvou STK a platným TP je do 4ky, nové pláště bez disků (když neumíš zdarma) jsou od 600 ks, disk i více.
Sráč ala odkaz od Matthese bez áčkové (nedejbože snad prodloužené) oje, s rozvrzaným hliníkem, žehličkou a nápravou na 750kg, to jsou vyhozené peníze.
Rozbij prasátko, vytáhni lehce nad dvacku a máš klid na půl (či celou, dle užívání) generace s nesrovnatelnou užitnou hodnotou.
-> Pecyn: Tyjo, to bych si par litru prihodil a koupil agados nebo neco podobnyho. Tyhle maly smejdy jsou hrozny. Ale najdou se i lidi, ktery je maj radi...