magoři s BMW

prohledat
157 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 15.03.2003 do 08.06.2009, založil/a
řadit dle data
08:53:14
24.05.2009
Matthes, záškodník z TechWebu
-> Syny: To neni kyvka aby padal 47 3 4
23:52:11
23.05.2009
Syny
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jeste nespad ten lanovej most? 40
11:32:33
23.05.2009
-> King: Ja na ty spojce jezdim vetsinou uprostred... obcas vlevo, pac v pravym furt nekdo sjizdi a najizdi. Nektery ty najezdy sou docela kratky tak se to tem najizdejicim hodi... Samozrejme to tak je pokud spojka jede a nestoji to az k lanovymu mostu 3
11:28:59
23.05.2009
105
-> King: respect 4 strasne se mi to libilo s tema '' kurvama '' 3 3
11:06:59
23.05.2009
King
-> beastyLA - ten první:

"benzín je benzín, nafta je nafta. každé má + a – ale plyn? je sice laciný, ale ten smrad, ničení motoru, uvolnování těsnění, málo dostupné stanice (na venkovech), slabost motorů… plyn vyřazuji z alternativních paliv, to už je lepší jezdit na elektriku"

Takže ještě jednou aneb kingův opravník obecně rozšířených omylů :)

LPG se "značkuje" nepatrnou přísadou merkaptanu, která PB směs (bez zápachu), drobátko z bezpečnostních důvodů "zviditelňuje" a dokáže tak varovat při případným úniku. Podobně se značkuje i plyn zemní a taky nám při vaření oběda v bytě nesmrdí, že? :)

To, že někdo provozuje totálně rozhašenej systém z kterýho navíc utíká i nespálenej plyn, není problém onoho alternativního pohonu 4 Stejně tak se po silnici pohybujou X let starý "dehty" se kterejma sdílet silnici je o nervy a o zdraví, ale nebudu kvůli nim zatracovat třeba svoje TDCI s filtrem pevnejch částic4

Další urban legendou je tzv. ničení motorů :) Ano, platí obecná zásada, že špatně nastavenej motor se zničí snáz, než jeho správně nastavenej soukmenovec. U LPG to vzhledem k vyšším teplotám hoření platí dvojnásob - nikdo ale nenutí majitele, aby plynivku provozoval s nevhodně nízkým předstihem, neseštelovanejma ventilama a úmyslně či neúmyslně chudou směsí

4 Pokud pán naráží na problém LPG versus starší hlavy motorů na bezolovo, pak je to stejný jako chodit za kurvama a šukat bez ochrany. Buď se nekurvit a nebo si nasazovat halt tu ochranu :)

K "Uvolňování těsnění" se vyjádřit nemůžu, protže za celou mojí čtvrmilionovou LPG kariéru jsem se s tím nesetkal a ani jsem o tom na odborných fórech nečet, takže nemůžu sloužit.

Tzv. "Slabost motorů", pokud je tím míněn cca 5-10pct úbytek výkonu, je sice už principiálně daná, ale těch pár koníků bez uzardění položím bez uzardění na oltář boha ekonomiky :) V mým případě to taky šlo do statisíců Kč. Btw: auta, který maj lpg už z fabriky nebo moderní systémy vstřiku lpg už tímhle neduhem netrpěj.

Dostupnost čerpaček: Asi každej trošku myslící tvor si musí přebrat, jestli se mu lpg vyplatí tzn. asi si nebudu do auta cpát prdy, když jezdím 10km do rachoty do sousední prdele. LPGista obvykle nalítá 20tkm/rok a víc a to podaří najezdit asi jenom těžko na trase Dolní Prdelákov - Malá Řitka, kde není žádná LPG pumpa. Pokud prdy náhodou dojdou, lpgista cvaknutím přepínače zvolí se skřípáním zubů tu drahou sračku , jež se zove benzín a nějak to na pumpu přetrpí :)

Any questions?2
11:00:33
23.05.2009
105
-> Jirik - pan továrník: ty to mas blby.... 3x a este k tomu nevedet co tam je ? fiiiha ja sice na gramatiku blbej byl , a za to ze mi obcas vynecha mezernik se nepo4
10:39:33
23.05.2009
King
2 Baghira:

"No…a kolikrát jste viděli v nadupanym autě, nebo v jakymkoli autě, ženskou, řidičku, jak vás vytlačuje ze silnice, nebo jede agresivně?"

Je to určitě hodně o testosteronu :) Ale posldeních pár let, co jsem začal víc jezdit jsem si nemoh nevšimnout, že už i ženský si občas nechaj zatemnit mozek za volantem :( A ač nemám zrovna v lásce škatulkování, obvykle to byl nějakej "ofrout", kterej ji manžílek koupil, aby se slepice někde hned nezrakvila :) Ale souhlasím, že koule za volantem dominujou :)
10:28:26
23.05.2009
King
-> David29: Pokud mluvíme o Jižní spojce tzn. takový ty 3 pruhy pro každej směr, co vedou přes Prahu, tak bych jenom chtěl znova opakovat pro stále neprozřivší : (vím, že ty to víš :)

jedná se o dálnici, ale V OBCI tzn. rychlost omezená na 80km/hod (v noci 100) a to "obci" je, co se týče jízdy v pruzích, nadřazeno tomu "dálnice". Tzn. že řidič může k jízdě použít libovolnej pruh (s vyjímkou kamionů) a "předjíždět" se může i zprava. To je právě tragédie některých rychlých "drnů", co místo aby objeli brzdu provozu jiným volným pruhem, zbytečně pruděj. Samozřejmě, že i na spojce platí celkem rozumný nepsaný pravidlo, že nepospíchám-li, jedu co nejvíc vpravo, ale to automaticky neznamená, že má někdo v souvisle jedoucích kolonách (běžná realita JS) právo blikáním či tajlováním si vynucovat vyklizení levýho pruhu. Tedy pokud v levým není zrovna 500m volno :)

Když už se takový hovado najde, ať si jede, když myslí, že mu to pomůže - nakonec, co když veze onu příslovečnou manželku do porodnice :)

2 Syny: "→ Tampajs: Pockej az si to precte king :)"

Mno....ani king nemá svatozář :) Razím sice teorii, že "vychovávání" někoho na silnici je z repertoáru blbců, co nedokážou odhadnout důsledky svej činů, ale... :)

V Tampajzově případě bych spíš preferoval variantu "ať si blbeček jede" , je lepší mít hovado co nejdál od sebe. Ovšem tím nechci říct, že v minulosti jsem se vždycky v podobný situaci zachoval jako Míra Dušín :) Nýčko mám malinko zpřeházený priority, protože pravděpodobně pracovní stres se poměrně nepěkně podepsal na technickým stavu mýho kakacího systému a tak jsem nějaký vztekání se za volantem úplně vyřadil z repertoáru :) Tedy , ne že bych na starý kolena jezdil pomalejc, ale narazím-li na pablba, tak nevychovávám, neprudím, pouštím tajlisty a ojebávače kolon (sám jsem taky:) a mám klid :) ...tedy až mně blejsknou z vrtulníku, jak se "souběžnou jízdou" na dálnici, bez rozčilování, zprava zbavuju ignoranta okupující levej pruh, asi to bude staát nějakou tu "pětku", ale hlavní je - take it easy :)
10:07:13
23.05.2009
Jirik grilovaný - zrušená registrace
-> 105: Musel jsem si to přečíst 3x a ještě s přestávkou na svačinu, abych +/- pobral o čem píšeš. Co to trochu usnadnit čitatelům a sem tam do odstavce usypat nějakou tu tečku, čárku a velký písmeno ? 9
09:20:22
23.05.2009
105
ponevadz mam ze smoulinky venku prevodovku jel sem vcera do olomouce i z olomouce s p205 a se skodovkama sem problemnemel davavl sem jim prednost a normalne jel za nema nevim co s tim mate ja mam averzi na jiny auta :) jak rikate na bmw kamos mel s120 koupil blbou e36 este k tomu ''slabou 318'' rikam slabou k pomeru k vaze(muj nazor) a dela ze sebe buh vi co ... mimo to sem vcera prohnal pazo tak ze jedna e30 solidne nechapala ... no skoda ze je to predohraab .,...
04:26:31
23.05.2009
Rapid
Jen delejte naschvaly a "vychovavejte" volové, jak to asi pak muze dopadnout? Kdo chvata tak chvata, tim ze ho zpomalis docilis akorat toho, ze potom pojede jeste rychlejc. Nakym zasiranim a blokovanim vznikaj akorat nebezpecny situace. Kdyz se mi nekdo nalepi na naraznik tak je to bud vul a je mi uplne volnej, at si klidne jede, a nebo chvata a znamena to prosim uhni, kdyz problikne tak o to vic. Jak psal syny, vis hovno o co zrovna jde. Stejne tak motorkari, kdyz vidim motorku tak ji uhnu, stejne by me predjel tak mu aspon udelam misto.
00:17:33
23.05.2009
Syny
-> Crestik: To by i sedelo...
21:42:40
22.05.2009
Crestik
-> Syny: jenom detail, 11km za 5 min je průměr skoro 130kmh 5
12:13:29
22.05.2009
J.TuneR
Tak tyhle ´´lidi´´ presne znam, kdyz jedu se skoduli tak to tak strasny neni, ale poridil jsem na jezdeni do prace daewoo tico a to mate videt co se deje kdyz to lidi videj-naco by tak malymu autu davali prednost, jedu po meste 60 oni me musej predjet,protoze je to potupny jet za takovym vozidlem,vcera me kreten predjel v zatacce na svetelny krizovatce kdyz byl jen jeden pruh na odboceni, proste nechapu ty lidi. Kdyby to auto vubec nejelo tak nereknu,ale na zrychleni kam se hrabou felicie-je to odskouseny.
11:21:17
22.05.2009
Don_pepe
-> Syny: Nojo, segra má řidičák už 4 roky a ještě pořád odmítá zajet (klidně předkem) do garáže a to máme vrata jak kráva, na každý straně skoro půl metru místa143
10:42:26
22.05.2009
Kaprof-Pisařík
Koupim si e 30 na plyn a naseru celej virt3
10:33:18
22.05.2009
Syny
-> Don_pepe: Vcera kdyz sem jel na jedne predmet do centra Plzne, tak sem stal 6minut za autem a cekal nez se nerve do diry na 1,5 auta... Zenska :) Pak sem popojel o 3metry dal a zaparkoval sem do stejene velky mezery jeste nez ona vystoupila 47
07:32:41
22.05.2009
Don_pepe
-> Baghira: Já párkrát jo - sestřenka dřív jezdila jako pravá pirátka silnic, ale teď už vozí svoje robátka, tak se uklidnila. Dřív to s ní ale stálo za to...

A jednou sem si zase pokojně jel za paničkou v BMW (jela pomalu a po prostředku, tak sem si řek že se budu taky kochat chvíli krajinou) a ona si najednou zastavila přímo na horizontu, nejblbější možný místo v okolí! Tak sem zastavil taky, zatroubil a nic. Vylez sem z auta a jdu k ní - vtom mě zmerkla a s hrůzou v očích odhodila rtěnku a vyrazila až asfalt lítal...3 A víc sem jí nespatřil.

Jinak si na ženský nemůžu nijak stěžovat, jen jak říká-> Bagrr- máma mele Emu: až to parkování1
01:01:31
22.05.2009
vhml
-> beastyLA - ten první: smrad cítíš jenom když máš nastartováno a jsi venku z auta. Ničení motoru, uvolňování těsnění? Na pickupu máme nalítáno 370tisíc a akorát dostal teď v zimě nový kroužky, jinak bez zásahu. Čerpací statnice jsou paradoxně dostupnější na vesnicích kde to provozuje soukromník než u hlavních tahů kde jsou velké benzínky. A pokud si s plynem pohraješ tak jede líp než benzín. Nebude sice žrát 10 ale 12 ale pojede pořád za poloviční peníz....

Prostě plyn forever :-)

Do běžného auta to asi nemá cenu, ale otec na jezdí ročně 50tisíc a tam neexistuje lepší volba...4

Při úspoře řádově kolem 1Kč/km nám už plyn za tu dobu co ho máme ušetřil kolem čtvrt milionu. To si myslím, že nejsou špatný peníze...
upraveno 1x, naposled 22.05.2009 01:10:54
00:33:57
22.05.2009
Bagrr- máma mele Emu
-> Baghira: abych ti pravdu řekl, tak s ženskou, která by mě vytlačovala jsem se ještě nesetkal... S ženskou, která byla soutěživá a po cestě jsme se několikrát předjeli, tak to jsem se už setkal... Jinak na ženský jako řidičky si stěžovat nemůžu, až na parkování :-D
00:31:13
22.05.2009
Bagrr- máma mele Emu
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to je to samý co u benzínu, dej k sobě dvě stejný auta a jedno může jet líp jak druhý... Záleží, jak to auto bylo provozovaný, na co bylo provozovaný, a jaká byla údržba... Vždycky je to o náhodě, na jaký auto natrefíš...
22:26:14
21.05.2009
Baghira
No...a kolikrát jste viděli v nadupanym autě, nebo v jakymkoli autě, ženskou, řidičku, jak vás vytlačuje ze silnice, nebo jede agresivně? Já tak možná jednou za život...maximálně... Takže pánové zapomeňte na BMW, je to o lidech a v tomhle směru o egoistickejch chlapech, kterejm se stoupajícím výkonem motoru roste péro...v autech to je maximálně v tom výkonu, ale ne ve značce a ne v plynovym pedálu...
22:18:57
21.05.2009
Kaprof-Pisařík
-> tadeas: pravda u majitelu favoritu /formanu bych tam ještě dopsal lide s absolutnim nevkusem3

-> beastyLA - ten první: tak tak měl sem to ve 120 když s ni ještě jezdival otec denně do prahy ale již nikdy3 4
22:12:39
21.05.2009
beastyLA - ten první
-> Kaprof-Los Koramos: naprosto souhlasím. tak to bylo myšleno4 ani ve fáčku... to se z fáva udělá 105HTP4
21:50:09
21.05.2009
Kaprof-Pisařík
-> vhml: nerikam že plyn do nakyho novejšiho auta ne ale do škodovky mi to přijde jako prasarna 1. třidy už nikdy více..4
21:18:18
21.05.2009
tadeas
No popravdě starý škodovky taky moc nikam nepouštím, ne že bych jim dělal naschvály, ale prostě před sebou (teda ani za sebou) jí mít nechi. Prostě v 80% ji řídí senilní děda, kofola, těžkej sociální případ nebo je auto v nebezpečným stavu. Samozřejmě čest výjimkám...
20:59:40
21.05.2009
beastyLA - ten první
benzín je benzín, nafta je nafta. každé má + a - ale plyn? je sice laciný, ale ten smrad, ničení motoru, uvolnování těsnění, málo dostupné stanice (na venkovech), slabost motorů... plyn vyřazuji z alternativních paliv, to už je lepší jezdit na elektriku4
20:48:37
21.05.2009
Syny
Ja teda ac na benzinu jezdim od zacatku bych se plynu ani nafte vubec nepbranil... Naopak - prijde mi, ze benzin je z tech tri moznosti pohonu nejdrazsi :)
20:38:42
21.05.2009
Jaktak
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Me zrovna naftak v 205 prijemne prekvapil n svoji dobu to byl asi nejlepsi naftak6
20:34:05
21.05.2009
vhml
Fascinuje mě názor, že plyn patří do sporáku. Stejnej výkon za poloviční náklady... U mě jako palivo vede
19:49:28
21.05.2009
-> Bagrr- máma mele Emu: No tak ale neni diesel jako diesel... treba strejdova 205 diesel to je hrozna mrtvola. Nebo kdyz ma stara plecka KO turbo 6
13:45:16
21.05.2009
David29
-> Pavel P..: Když si to štráduješ vpravo, tak je to putna... Já i když třeba letim víc (110) a je v pravym prázdno, tak tam přejedu, aby mohli jet ještě ty rychlejší a já je nebrzdil...
13:07:25
21.05.2009
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> Bagrr- máma mele Emu: Ja mam nieco proti dieselom vekovej kategorie 10+ rokov, 500 000 km, udrzba veskera zadna, z vyfuku kvapka deht.... urcite to poznas, takychto povozov su plne cesty.... Ale samozrejme, aj stary ropak moze byt dobry... ale aj tak smrdi :-)

A co sa tyka ceny prepravy..... Mam spotrebaka banzinaka, Xsara 1,4, 120 000km, rychlostne sa moc neobmedzujem (ale nemam moc moznosti to niekde hnat viac ako 150), ale snazim sa jazdit s rozumom a predvidat a dlhodobo mam priemer 5,5/100 a jazdim zhruba 1/3 mesto - vacsinou Bratislava a 2/3 mimo mesta

PS: plyn patri do sporaka, nafta do traktora a benzin do auta 1

Ale musim uznat, ze ked som mal sluzobaka Transporter 2,4 D tak to bol nezmar, malo to vyse 400 000 km, pravidelny servios a nikdy som nesiel so spotrebou nad 9l .... odviezlo to neuveritelne veci (asi najviac ked sme tam nalozili dve palety kancelarskeho papiera :-) ) a s vetrom v chrbte to niekedy dalo aj 140
upraveno 1x, naposled 21.05.2009 13:11:13
13:01:15
21.05.2009
Fén
-> Bagrr- máma mele Emu: Ámen. :o)
upraveno 2x, naposled 21.05.2009 13:02:17
12:23:44
21.05.2009
Bagrr- máma mele Emu
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Tak ještě jednou, máš snad něco proti naftovýmu pohonu? Jak akcelerace plně naložený ávie? To že fanouš je s akcelerací řádově horší jak moje pegina neberu vůbec v potaz:-) Taky jsem kdysy naftu odsuzoval (v dobách, kdy pro mě ještě byla důležitá rychlost přepravy) ale teď už bych neměnil... Nejezdím pro to, abych někde byl co nejrychlejc, ale proto abych se tam vůbec dostal a pokud možno, aby to peněženku bolelo co nejmíň:-)

A i s naloženou károu se nachá s atmodehtem valit po dálnici 150 (viď tomhais:-D) Takže tak:-D Prostě nafta je lepčí pro spotřebu a taky to že když za ní zapřáhneš váhu jak sviňa tak se ti stejně rozjede, ne jako benzín, kterej umře:-D
upraveno 2x, naposled 21.05.2009 12:31:31
11:21:39
21.05.2009
Pavel P..
-> David29: já po spojce taky jezdim 90-100 ale jen ve směru na baranďák kde nejsou kamery a většinou o víkendu nebo tak... jinak jezdim 80 a ať se třeba každej posere ale jezdim zásadně v pravym nebo prostřednim pruhu, když se v pravym táhnou kamiony.
02:55:23
21.05.2009
David29
-> Syny: Jenže to 100% nebyl Tampajsův případ... když pospíchám, tak se na nikoho nelepim..

Když mi tam někdo chce hodit myšku, tak prosim když to stihne.. já kvůli němu přidávat ani ubírat nebudu - jóó, když je slušnej (třeba tam dá blinkr), tak mu i zpomalim...

Ale úplně me sereou degeni, co táhnou na spojce v levym pruhu 90km/h a člověk nemůže nic, než tam hodit levej blinkr a čekat zda-li jim to dojde...
01:13:05
21.05.2009
Syny
-> Tampajs: Pockej az si to precte king :)

Neda mi to se ale podelit s jednim zazitkem. Je to dost let zpatky, kdy se tatovi na zahrade udelalo spatne. Bylo podezreni na infarkt, ale byl to "pouze" skriplej nerv v krcni pateri. Bylo mu celkem hodne zle a jelikoz tehda jeste nebyl mobil takova samozrejmost jako dneska a stalo se to na zahrade kde telefon nebyl, tak jediny co pripadalo v uvahu byl soused, kterej mel sice auto, ale vzhledem k veku 16let (me tenkrat mohlo bejt snad 8) nemel papiry. Takze i pres to, ze nemel papiry sedl do auta a jelo se smer Plzen fakultni nemocnice. Samozrejme ze po Plzni jel cca 130km/h a krizovatky kde byl minimalni provz projizdel na cervenou se zeplejma vystrazkama a troubenim. V tuhle chvili bych byl opravdu moc rad, kdyby se nekdo rozhod skolit a schvalne blokoval pruhy... A potom se nekde chlubil, jak to tomu mladymu frajirkovi ukazal 4

Nerikam, ze to tak v konkretnim pripade bylo, ale co kdyby... Sam se klidne priznam a je mi jedno co si o me kdo bude myslet, ze jednou - cca 2 roky zpatky, kdyz se mej prababi udelalo zle (94let), tak sem do Staryho Plzence jel z Plzne asi 5 minut - trasa dlouha 11km z toho 5km pres Plzen. Nekdy sou proste situace, kdy je docela nutny proste se na naky predpisy vysrat a chvatat - sice ne tak, abych nekoho vylozene ohrozoval, ale kdyz to jde, tak proc ne. To ze pak nekdo si neco dokaze tim, ze prida a misto kde bych se byval prosoukal "ucpe" tim, ze schvalne zrychli aby nekomu dal lekci, tak to je docela smutny.
upraveno 1x, naposled 21.05.2009 01:14:11
21:41:45
20.05.2009
Tampajs
Zrovna včéra se i povedlo něco moc pěknýho.. Stál sem na semaforu kde byl jen jeden pruh a vedle mě retardéry rozjíždim se na zelenou a v zrcátku vidim magora v oplu jak to bere přes retardéry vedle mě.. Za retardérama se to rozšířilo ve dva pruhy.. V tu chvíly auto předemnou vjelo do levýho a pokračovalo 30km rychostí.. v tom ho dojel sopel a chtěl mi udělat myšku což sem čekal tak sem zrychlyl tak abych měl čumák v urovni zadku toho co jel v levym pruhu a krásně jsme ho dusily..Byl sem rád že můžu zkorti mladýho kreténka co nemá zábrany.. Podotýkám že i potom co jsme ho pustily pokračoval na 50tce 120 a dojížděl auta tak 10cm za nárazník9
21:30:44
20.05.2009
Tomaso435
já se taky přidám :D varuju vás 3 nelepte se na mě, nebo mě nepředjedete a i za cenu že tomu urvu motor3
14:30:38
20.05.2009
Danster
-> Jirik - pan továrník: Teď si mě suprově rozesmál 3 3

Samozdřejmě myslim jako nálepkou to že u dost lidí BMW=magor za volantem
14:21:00
20.05.2009
-> Danster 20.05.09 13:52:48: To by ti vadit nemuselo, nejlepší je, že máš na autě nálepku BMW a to stačí. 1 Naší vládě taky nevadí, že mají na autech nálepku Mercedes, Audi apod. 3
13:52:48
20.05.2009
Danster
Já bych řekl že magoři se najdou v jakymkoliv autě je to o danym člověku a jak dokáže respektovat jiný řidiče4 Sám mám BMW a dost mi vadí že má u lidí takovouhle nálepku 8
13:35:13
20.05.2009
David29
-> Pavel P..: Ale kuš.. normální řidič, když vidí že ho chceš předjet, tak nekličkuje...
13:33:58
20.05.2009
Pavel P..
-> David29: naopak pochopil.... ale tahle taktika mě sere nejvíc když se na tebe lepí a čeká že zrychlíš nebo uhneš a nebo zpomalíš aby mohl předjet když má nějakou hajtru línou.... proto to nedělám ani ekologickým katastrofám v dehtu na 4 kolech.6 vždycky se pak najde místo kde ho předjedeš v klidu nebo zavřu topení i okna a dá se to přežít..... horší to je po Praze za nějakou vyhrkanou karosou.78
13:20:41
20.05.2009
David29
-> Pavel P..: Tys mě nepochopil - mluvim o těch, co se nenechaj předjet...4

Když chci předjet někoho, kdo jede normálně (asi většina Virtu) tak ho předjedu a je to..
12:55:30
20.05.2009
-> MATTESS: Kdepak, správně by měl bejt celorepublikovej rozvrh a když pojedou silokáry, tak slabokáry zůstanou doma a opačně.

Pondělí - Neděle bych to rozplánoval. 3
12:52:21
20.05.2009
Pavel P..
-> David29: hmm to je přesně to co mě sere... ty co se za tebe nalepěj a snažej se tě za každou cenu předjet a čekaj že spomalíš nebo uhneš ke straně..... na takový používám brzdy, stačí lehce ťuknout a některejm to dojde a vzdálej se nebo předjedou a někteří končej v oblaku kouře od kol když to nečekaj.3
12:49:58
20.05.2009
MATTESS
Jirik - pan továrník 20.05.09 12:45:16 napsal:

Lidi co jezdí ve starších nebo slabších autech by měli

respektovat ty v silnějších .....

a naopak. To musí být vzájemný4
12:45:16
20.05.2009
Já jsem taky zlej. Když se někdo sere mimo město v levém pruhu a nemá se k najetí do pravého, tak ne že bych se na něho lepil, ale jedu za ním vyoseně. Aby viděl, že se za ním někdo tlačí. Když spěchám a zrychluji lehce nad limit, tak ho i probliknu, když už jeho zdržování trvá nepříjemně dlouho a navíc když má v pravém celou dobu volno + široko daleko není žádná odbočka. To mě sere a můžete si myslet co chcete. A to nemám ani Golfa III nebo BMW. Taky jsem za mladejch let nechápa a čuřil se, když po dálnici a silnicích první třídy za mnou přisvištělo BMW, Octavie nebo Audi, chvíli za mnou jelo přilepené a pak mě probliklo. Lidi co jezdí ve starších nebo slabších autech by měli respektovat ty v silnějších a buď nezdržovat provoz a nebo neohrožovat zběsilejma předjížděcíma manévrama. Doba a časy se mění, dnes i maloobjemová auta jsou podstatně silnější než auta 10 - 15 let zpátky. Krom toho ve vyšších rychlostech i bezpečnější a stabilnější. To platí i o pneu, kde byl dříve strop 185/x/14, tak dnes se jezdí běžně 205 - 225 šířka, což jistotu na silnici taky podporuje.
Extreme Tyres