magoři s BMW

prohledat
157 příspěvků (zobrazeno 151 až 157) od 15.03.2003 do 08.06.2009, založil/a
řadit dle data
13:36:38
03.04.2003
U-Geen
King: :-))
13:33:44
03.04.2003
King
Jenze jsou nekdy situace..... Jel jsem jednou jako spolujezdec s kamosem a dojeli jsme naprosto archetypickeho dedulu s kloboukem v hodne opecovavane S1000MB. Problem byl, ze v protismeru jela docela husta snura aut, coz na silnici, kde se v jednom pruhu vejdou dve auta vedle sebe a jeste zbyva 1,5m za krajnici, neni normalne pri predjizdeni problem. Problemem bylo ze dedula jel 70 a delici caru pouzival jako jako navadeci signal pro svoje leve kolo. Problikavani z protismeru i zezadu bral asi jako pratelske pozdravy. Po nekolika stech metrech jizdy za timhle pilotem bylo jiste, ze jeho nazorem, ze po silnici se jezdi prostredkem, nic neotrese. Proste jsme ho bleskurychle objeli zprava asi ctyrmetrovym volnym prostorem mezi nim a okrajem silnice a pro kratsim vahani, tak ucinil i zbytek nasi zbytecne minikolony. Recnicka otazka zni, kdo je vetsi prase.....
10:17:36
26.03.2003
Max
No jó....já to znám i s klukama na 2 kolech.Nic proti nim nemám.Motorky mám rád a až budou love,určitě něco koupim.ALe když byla svýho času dálnice praha-mladá boleslav svedená na polovinu...jedu si v klídku 80 v koloně.Dojedou mě motorky.Uhnu jim v pravo (už to se otcovi nelíbilo) ale když mě dva čuráci začali předjíždět z prava a já je málem sejmul zrcátkem, byl sem tako dost vytočenej.....
23:54:51
19.03.2003
jb
no jo to znam.. jezdim denne do skoly 70km a kazdy den se skoro naseru co ty hovada vymysli oni snad uz maji kazdy sva pravidla -- predjizdeni zprava je fajn vec zvlast kdyz zrovna nekdo predjizdi zleva a mu se nechce cekat to nevis kam bys zatocil aby sis neurval zrcatka ani o jednoho .. anemluve o nasledne zarazeni typu odru ti blatnik nebo to zadupnes ale ja se proste naseru tak jde si ty
20:07:01
19.03.2003
Dan
Naprosto normální jef......19

Na takýdle šmejdy jest nejlepčí kašlat, páč to povjetčinou dopadá, tak jaxi napsal.

Nesedlaj jenom vychcechtaný Bawory, ale i Kadetty, Golfáky a podobný rozpadlý šunky.

Proto řikam : srát na ně ! 78
22:49:22
15.03.2003
George
Korekce: klidkovym, trojkovym, takovyho ........ Sorry :-)

Ps: docela koukal kdyz sem za nim jel celou cestu 140 a rval mu dalkovy (byl sem fakt vytocenej)
22:46:51
15.03.2003
George
Cago. Taky se vam nekdy stalo, ze ste si jeli v klidkovim tempu (cca 110 - 120) a krasny suchy a velky dvouproudy silninci a za vama se lepil nejakej trouba se starym trojkovim bavorem? Zrovna dneska sem jednoho takoviho potkal. Jenze toho za mnou (i pres to ze byl levy pruh prazdny asi na 500m vzdalenost) napadlo predjet me z prava. K docela ostrej bouracce chybeli radove milimetry protoze nez tam zajel tak sem semu drobet uhnul aby mohl lip predject. Nechapu tyhle kriply co si neco dokazujou takovouhle jizdou. A co vi mate taky nekdo podobnou zkusenost nebo sem jedinej?
Extreme Tyres