-> palinator 17.01.24 16:17:21: Takže říkáš že oze, emisní povolenky, prostředí kdy žádnej soukromej investor nepostaví novou jaderku(nedej bože uhelku) protože mu jí byrokratickej stát klidně za 2 roky po postavení bez náhrady zavře dělá 60h jo

to je forma trolení, nebo fakt takový hovadině fakt sám věříš?
Tak ted mi teda vysvětli proč třeba USA nebo at nechodíme tak daleko Polák tenhle problém nemá? A znovu, Tobě teda připadá v pořádku že borec z Brana tady má elektriku za 170e a v USA za 40e tak přesouvá výrobu, z čeho tu chceš žít žrát kořínky?
PS: Kingovi to přeju, voják se stará, voják má. Ale jinak se nezlob nastavený je to tak, že většinu dotace sežere firma a byrokracie. A to ještě může King doufat že v blízké době stát nezmění podmínky a neojebe ho jako to dělá všude a se vším co může. Jinak NZU taky pumpnu to se neboj. Ne protože bych to potřeboval, ale protože když už na to mám platit, tak lespon nějakou část peněz stáhnu zpátky, to že z toho většina zůstane za drápama firem a mě přibude spousta byrokracie je smutný, ale nedokážu s tím nic lepšího udělat.