-> Syny: Tvl jak si zrova na mě přišel

jo maxbanku mám, jsou v klidu. Akorát nemají okamžité platby, jinak je to bez podmínek a bez různých podpultovek typu trinity, nebo moneta. Navíc to úročí denně myslím že se tomu říká francouzský(nebo jaký) model, tj to pak procentuálně vychází líp než jiný banky který lákají na vyšší úrok, ale počítají to myslím anglickou metodou, kde počítají mín dní v měsíci, ale to at ti vysvětlí někdo kdo tomu rozumí víc jak já.
Jinak pokud máš větší množsví šušní, tak popřemýšlej nad slovenskou VUB. Mají 6,15 %, ale hlavně když máš nějakýho důchodce/někoho bez příjmů(ideálně v rodině) kterýmu věříš a otevře si u nich účet on, dodá domicil, tak si to daní jakoby sám a odečte si to ve slevě na poplatníka, což je asi 30840Kč .Je to teda pěknekj oser ten danovej domicil, ale zase za 30 tácků ročně to myslím stojí. Ale ten domicil je v podstatě nutnost, protože jinak by ti to danili na SK 19% sazbou. A jako pracující máš teda smůlu. Jinak pro rejpaly není to nic nezákonného a já to nemám protože nemám důchodce
www.vub.cz/sporeni-bez-li
mitu?utm_source...
www.mesec.cz/clanky/spore
ni-bez-limitu-od-vub-danov
e-tipy-ktere-vam-usetri-pe
nize-a-dalsi-ne-vyhody