skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Cena benzinu a energii
ja bral dneska za 34.10 a to sem byl jeste rad za levno, jinak ve meste 34.80 tusim :/
-> vhml: Tak tak. Navíc ještě se škodovkou

-> ŠKODA 120 GLS: proto ho beru u ONO o tři kačky levnějc, ale nechtělo se mi jet tak daleko. 

-> Pavel P..: v brně jsem viděl N98 za 36,50.- taky agip
Kterej blázen by při těch cenách jezdil na benzín :-D
-> vhml: -> Minik03: pokud vím, téma se týká benzínu a ne plynu 

Agip Praha - N98 35.50kč.
ještě že filetě stačí N95.

ještě že filetě stačí N95.

u nás Benzina aktuálně 32,60.- za N95
-> vhml: u nás ono 15,90 plyn 24h denně
U nás maj plyn za 17,9, leč otevřeno pořád, v plynárnách za 16korun maj otevřeno jak se zrovna povede.
-> Dušan: jj... proc by to drzeli nizko, kdzy na tom muzou vyvarit? A pokud se te to nelibi, muzes jezdit na benzin za 35Kc/litr... Tak to je no...
Tesco HK natural 95 dneska 32,80Kč ... pořád lepší než minulý týden za 34,40Kč na té samé pumpě!
u nás sa zatial vyšplhala cena na 1.37 E čo je teda bývalých 42 SK
-> stana1: Tak to jsem lůzr. 

-> Dušan: bereš mi slova
podle me ty ku... ten plyn zdrazujou jen tak aby nebyly pozadu za benzinem.

-> petr s: kdepak...zásmuky-myslim kn prona nebo eurooil....blázni...v kh 16.10

-> myschaak AZNP K.Hora: To byl do zapalovače
dneska jsem viděl plyn za 18kč...masakr!!!

lidi už z té ceny blbnou - www.tomas-dvorak.cz/clank
y/porovnani-ceny-benzinu-v
-evrope 

-> Karlos (WIO46): před páru rokama jsem viděl jak dva cikáni dotlačili na benzinku opla tigru a natankovali do ní za 50kč

kua, ja kes som bol chudobny student, tak ma cena benzinu netrapila, pretoze som si nemohol dovolit auto.... teraz su pred skolami plne parkoviaska auticok chudobnych studentov a vsetci sa len stazuju, ako sa maju zle 

-> darklord: pokud jezdí na 5l ksnistr jako já poslední dobou, tak mu na plnou stačí 160,-
-> Nwkt: ale s takym stavom konta len raz.
-> darklord: Natankovat může klidně plnou 

-> Syny: by ma zaujimalo za kolko capujes ty ked mas v srajtofli 300 a prazdnu nadrz. 

-> Syny: Nemá, ale když člověk na víc nemá....
Já jako chudý student jsem jednou bral do 105ky za 89Kč. Paní na mě čuměla jak na debila, když jsem jí vyklopil veškerý drobný. 

-> Syny: před výplatou ano :D na výpary nejezdí

-> beastyLA - ten první: To ma cenu brat za 300 jeste?
dnes jsem bral N95 za 33,8... vzal jsem za 300,- a kouknu na stojan před benzinou a N98 za 33,9... Teda ceny jsou docela vysoké... ale kdybych si všiml dříve varianty benálu, tak asi vezmu za ty peníze ten lepší N98. setkal jste se někdo s něčím podobným?
Když koukám na ty ceny, tak pojedu natankovat radši až na jaře.. I když kdoví kde ty ceny pak budou 

-> Alenka: tak budu jezdit na trafooleje a leteckej petrák)přejdu zase na komůrkáč

-> Syny: co ti brání)...nedávej tam plyn,kup si auto rovnou s plynem...
N95 za 31,90 Pento Lipovec, okr. Blansko
Čerpadlo na Stržanov ze Žďáru n./Sáz. 32,40 Kč
shell louny 34,90

N95 34,20-BRNO tuším, že OMV

-> Syny: a hned v zapeti vlada smahem uvali na LPG spotrebni dan, protoze uz nebude kde jinde brat a ty budes v pe*deli 

-> Syny: BMW LPG?
-> Nwkt: Presne to si rikam pri kazdym zvyseni benzinu... Kdybych to tam byval hned na zacatku nechal udelat, tak jsem to mel za rok zpatky a druhej rok (tedy cely rok 2010) uz jsem setril... Taky ze do dalsiho auta to pude...
-> Syny: Sis měl nechat udělat to LPG, bys to měl už splacený a začínal by si šetřit
-> myschaak AZNP K.Hora 07.01.11 17:50:24: Tyhle starosti bych chtel 

-> VeTeV 07.01.11 12:18:15: V Plzni taky 33.90
dneska jsem na kraji prahy viděl plyn za 17,50...ty krááávo
u nás 16,10

-> J.TuneR: to mas totiz strasne daleko k nam na benzinku vid?

-> J.TuneR: u makra si nebyl taky předpokládám....... na netu to nemaj:-(
V HK jsem nasel nejlevnejsi za 34,20,- natural 95 lukoil :-/ u tesca jsem nebyl

cca 2km od baráku benzín 31,90 nafta 30,90..
nevím jak kde, ale v bene to padá - jsme na 33,90
tak sledujte toto cena benzinu Slovenske Darmoty tempo plus 95-1.385EUR TO JE NA SLOVENSKE KORUNI 41SK