-> VeTeV: ty musej, ty maj smlouvy, a jinde nesměj brát.... ale to je asi celý.... stejně kam tohle až zajde.... revoluce? defenestrace? válka? kdoví...
Slovensko Velky Krtiš Lucenecka 44..... , 1.30EUR-39SK SLOVNAFT TEMPO PLUS 95 TAKZE ZA 10EUR co je vlastne 300sk natankujete len 7.71L benzinu no daco strasne ake je to drahe
-> Mr_Kubas: já to mám v garáži, ale musím vymétat před ní...a jelikož posraná silnic z benešova na D1 je nyní neustále parkoviště kaminů, tak na to seru
-> VeTeV: A ještě ke všemu než vyrazíš, tak to auto musíš někde najít a vyhrabat Na druhou stranu kolony neřeším, u nás ve vidlákově to není tak strašný, občas teda najdeš ležet autobus v příkopě, ale ten se dá v pohodě objet
-> Mr_Kubas: já už taky nikam nejezdím - všude sněhu jak sraček a stát někde v koloně za desítkama kamionů co se nejsou schopný vyhrabat mě nebaví - radši vlezu do autobusu a tam se vyspim - a můžu jet i se zbytkáčem
-> darklord: teplota jde snizit, ale snizis si zivotnost vstriku, ale vzhledem k jejich cene to udelat nechces . Celkove se ani moc nerika ze ty sekv vstriky maji danou zivotnost a pak se musi menit nebo repasovat.. okolo 50t km, ale vzdryi daleko vic. Zalezi hlavne na kvalite lpg
-> Dušan: a neda sa to osrat? momentalne je mi to celkom jedno pac mam podtlakovku, ale az forman dosluzi tak v dalsom aute uz bude sekvencia a nerad by som jazdit na benzin
No jo, ale moderní stříkačky fungují trošku jinak. Já nemam škodovku žádnou. Mám hypersuper moderní vůz ze země kde zítra je už včera. Kurnik to mluvím o číně a já mám přitom Korejce Hyundai Sonata r.v.2005
Jo nad LPG jsem už do taky auta uvažoval, ale vadí mi tam to, že na plyn to přepíná až při dosažení určité teploty chladící kapaliny. Což v případě mých jízd by stejně znamenalo jezdit 3/4 času na benál a pak by se cena instalace splácela hodně dlouho.
No ještě, že jsem v pondělí dočepoval celou nádrž za 30,20 brrr ty ceny jsou úděsné
na tuto otazku si vzpomenou vsichni zariti ridici co nad LPG ohrnuji nos a jen se vysmivaji ze to nejede. V Brne uz i za 34.40 a myslim ze prestaveb na LPG pribyde
-> petr s: jo, ale stihl, něco přes měsíc zpět to šlo dolu - jenže běžně stál v Práglu benál pod 30, tak v Bene kolem 32 - dokonce šli i pod 32, ale ne na moc dlouho, aby si lidi nezvykali