Přesunuto z tématu Cena Rapid...
zajímavý inzerát, cena je podle mne také přijatelná...
auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-120l.php
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
Přesunuto z tématu Dnešní nákup......
na sbazaru se objevil zajímavý inzerát: www.sbazar.cz/jivone/.../ 24530047-skoda-120
na sbazaru se objevil zajímavý inzerát: www.sbazar.cz/jivone/.../ 24530047-skoda-120
-> ondie:
Jo to je pěkný kousek, akorát že veteránská testace je nepřenosná, takže nový majitel si ji bude muset vyběhat znova, tak aby nebyl někdo překvapený.
Jelikož to má černé čísla, tak je to udělané tak jako jsem to dělal já..
Beztak zas někdo, kdo to dostal za odvoz a chce z toho vydojit..
Jo to je pěkný kousek, akorát že veteránská testace je nepřenosná, takže nový majitel si ji bude muset vyběhat znova, tak aby nebyl někdo překvapený.
Jelikož to má černé čísla, tak je to udělané tak jako jsem to dělal já..
Beztak zas někdo, kdo to dostal za odvoz a chce z toho vydojit..
-> Tom Troll: Je to původní, mám je ve 105S r.v. 1980. Akorát sháním nevyšísované, ale nikde nejsou
.
Koukal jsem na fotky té škodovky a na fotkách zvenku má sedačky s opěrkami, buď tam dával ty žluté nebo to je jiná fotka.

Koukal jsem na fotky té škodovky a na fotkách zvenku má sedačky s opěrkami, buď tam dával ty žluté nebo to je jiná fotka.
-> Dakos: krásní yncerád
-> Dakos: a hned mas predstavu o majitelovi
-> Enggik: Nebolo to myslené na nikoho konkrétného lebo nie som v obzore že kto má originál a kto to prerobil
,len ma iduvije že ak niekto vyhodí zadné sedačky a nasadí pár dobre umiestnených rán tak je z toho hneď sp-čko.Ale je to tak všeobecne,ja beriem to čo je v tp.

-> ondie: Přesně jak píšeš
ten trh pro SPčko je fakt malej
Pacienti už ho mají, a pro zbytek je to sice zajímavý, ale né za tuhle cenu
-> isti: Naštěstí většinou dobře ,,zbastlené"
Ale je pravda, že je to zatím nejlepší SP co mám v ,,evidenci". Je to ještě jakžtakž celistvej kus kastle, kompletní SP výbava a původní TP.

-> isti: Naštěstí většinou dobře ,,zbastlené"

-> ondie: Ale tý blázni by mohli mať originál a nie len zbastlené čosi
ale tá cena je asi mimo realitu za nepojazdný vrak bez príslušenstva.

-> Enggik: Blázni,kteří to museli mít už to maj a pro ty běžnější škodovkáře je to asi nezajímavé 

-> Tom Troll: Jak už psali kluci, sedačky jsou origo. Zatím jsem je snad nepotkal v jiném autě než z modelového roku 1980. A na 99% jen v 105S/120.
-> Tom Troll: origo, ale moc jich nebylo...
-> Tom Troll: Podla mňa originál
ja tie sedačky chcem
.Chcieť 2000€ za auto bez papierov je trošku úlet.

pěkná ouža, ale co je tohle za sedačky? je to originál nebo přečalouněný, prý vše původní?
auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-120-uzovka.php
auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-120-uzovka.php
-> ondie: To SPčko se v inzerci opakuje už přes půl roku. trh už se asi nasytil

-> Pavel P@nkáč 25.07.17 12:36:46: jako ono to umí jezdit za nějakejch 8, ale proč bych to dělal...
S místem kupodivu nemám moc problém, jeli jsme s tím letos na Moravu ( 400km ) a kromě rozpálený podlahy s tím nebyla nějaká větší starost.
S místem kupodivu nemám moc problém, jeli jsme s tím letos na Moravu ( 400km ) a kromě rozpálený podlahy s tím nebyla nějaká větší starost.
-> vhml: mě v tom zas baví sedět max. hodinu potom nevim kam si mám dát nohy, moc místa v tom není, je to auto pro děti

-> vhml: To to tolik žere? já do toho vždycky koupím za 500kč a občas se jedu prolítnout a vydrží mě to fakt dlouho nikdy sem to neměřil a ani nebudu ale pocitově to moc nežere

-> vhml: hele muzu si vybrat jestli s miatou za 10 nebo voyagerem za 13. ..
Prece nebudu jezdit oktavkou
Prece nebudu jezdit oktavkou

-> Venca. 25.07.17 06:14:39: mě to vždycky baví tejden, než do toho místo 11litrů plynu musím natankovat 12 litrů 100 oktanu, pak to zase na dva tejdny s plnou nádrží odložím do garáže 

-> vhml: Mno, i takový se najdou 

-> Pavel P@nkáč: Právě - vzhledem k tý "praktičnosti" to možný je.. Ten můj známej měl i sezóny, kdy s tím vyjel jen před garáž a zase zpátky..
-> Dakos: Fakt lákavý..
-> Dakos: Fakt lákavý..

Tak i tak, ale kábrio s motorem uprostřed za 50tkč? To je výzva.

-> Pavel P@nkáč 24.07.17 19:57:27: hele já s Miatou nenajedu víc jak nějaký 3000 ročně ani kdybych se rozkrájel a na cestovním enduru už jsem letos najel dobře 20km... Takovýhle auta si nekoupíš, aby ses s tím denně kodrcal na šichtu...
-> Jozka: jako u kabria ktere třeba jezdí jen za pěkného počasí si to dokážu představit ale věří se tomu těžko....
-> Pavel P@nkáč: Známej má tohle od novoty a ještě nemá natočeno ani 100 tisíc.. mám dojem, že taky rok 1997..

-> Dakos: r.v 97 a 137tis km

-> Dakos: Tyhle auta sou docela levný na to jaká s nima může bejt legrace,ale ten motor je tam teda slušně zakopanej.
Tady je 105SP:
auto.bazos.cz/inzerat/... /SKODA-105-SPrv-1987specia l-pracovni.php
Tady je 105SP:
auto.bazos.cz/inzerat/... /SKODA-105-SPrv-1987specia l-pracovni.php
-> michael: Určitě je moc pěkná,ale kdo bude ochoten platit tyto peníze nevim.
Radši bych volil tuhle:
auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-105S-RV-1983-vetera nska-atestace.php
Radši bych volil tuhle:
auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-105S-RV-1983-vetera nska-atestace.php
a já že on to asi smazal když sem to nebyl schopnej najít
-> Jožynek : ja viem kto to je preto som hned reagoval 

-> castrol: jeden normálny čo vie, že to viac v tom stave hodnotu nemá
-> Tom Troll: co je to za blazna ked za to chce 6000kc 

-> michael: to nepochybně... ale furt je to obyčejná tuctová 105ka, nic zajímavýho.... takže za 150t si asi ještě pár let počká.
www.rajveteranu.cz/18736-
skoda-105-l-lisnice
Nějaká práce na ni je,ale budu to moc příjemná práce a pak z ní bude moc krásné auto.
Nějaká práce na ni je,ale budu to moc příjemná práce a pak z ní bude moc krásné auto.
-> Tom Troll: Trošku si myslim,že to prodává tenhle člověk:
skoda-virt.cz/cz/.../1899 42-for-sale-skoda-120-rear -head-rests
Kdysi tu už dával nějaký fotky.
E: SPZky neseděj,ale myslim,že se jedná o stejný auto.
skoda-virt.cz/cz/.../1899 42-for-sale-skoda-120-rear -head-rests
Kdysi tu už dával nějaký fotky.
E: SPZky neseděj,ale myslim,že se jedná o stejný auto.
v Torontu se objevila na prodej fajnová 120GLS jako nová
www.kijiji.ca/v-classic-c ars/.../1282981055?enableS ear...
www.kijiji.ca/v-classic-c ars/.../1282981055?enableS ear...
-> isti: No mít na to místo asi bych ho vzal. Fouknul bych ho do černý a občas to přivíst na sraz kvůli srandě by bylo fajn

-> Bohyn: Za tú cenu,no nekúp to
Ideálné auto pre Dunajskostredského batmana

-> Bohyn: jedneho casu ho sem daval tusim tomaso ale to este nebol v takomto stave
Batmobil Favorit auto.bazos.cz/inzerat/...
/batmobile.php 

Tak na tom erku už je zajímavý snad jen to,jak se dokáže plast blinkru a zpátečky vyblejt do stejna.
-> Pavel P..: to vubec.. zajimavy bylo to s obloukem, co melo v tech "jugoslavskejch"
; papirech cabrio... tohle je nepouzitelny.... leda nekde sehnat strechu...