Abyste se neposrali. Podle fotek to vypada na parkoviste CCM a tahle mista byla prazdna i v tom nejvetsim vanocnim navalu.
Tenhle pristup mi pripomina vcerejsiho idiota v E60, kteremu nedelalo problem jet 80 pres vesnici a viset mi nekolik kilometru 20cm za zadkem, ale pres tlustou caru me nepredjel ani kdyz jsem pravymi koly brousil pangejt a videt bylo kilometr daleko.
Proste cara je cara a kdo se carami neridi, tak je fuj, fuj prasatko, protoze cary jsou tady pro nasi bezpecnost a hlavne aby tady poradek.
Poradek totiz musi bejt za kazdou cenu, to by tak hralo, aby si na prazdnem parkovisti pyrati v luksusnich BMV parkovaly jako prasata!!!!11
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak parkuje blbec...
prohledat
6474 příspěvků (zobrazeno 2351 až 2400) od 17.12.2009 do 07.07.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> darklord: Jak píše King jestli existuje nějakej seznam aut se kterým můžu parkovat všude jak idiot tak mi ho prosím pošli.Jinak myslim že je uplně jedno jaký máš auto,mě by nasralo i kdyby mi někdo obouchal feldu,ale nikdy mě nenapadlo že bych jí hodil přes 4 parkovací místa aby mi to lidi neobouchali:-DKdyby to takhle dělal každej,tak neni místo nikde
-> King: vzhladom na mne nepochopitelne spravanie ludi ked parkujem na odlahlej casti tychto parkovisk so zmensenymi parkovacimi miestami z dovodu by mi nikto neomlatil auto - ked zaparkujem normalne vzdy sa najde nejake pako co to postavi hned vedla mna a idealne treskne dverami do mojho auta - mi pride logicke u auta vacsej hodnoty zaparkovat na tom odlahlom konci kde nikto neparkuje (s vynimkou predvianocneho pomatenia rozumu) zaparkovat tak, aby pripadny otrieskavac zaparkoval aspon meter daleko.
-> darklord: Aha, takže taková variace na antikoncepční metodu "kšandy a opasek". Existuje nějaký seznam modelu aut, se kterejma se zásadně na cizím pozemku parkuje přes 4 fleky?
-> Gryzly: parkuje na konci parkoviska kde nikto nechodi, a mat M3 tak to tam dam presne tak isto 

Me to stacilo dneska v praze na zlicine pred nakupakem, vedle sebe snad 5 "luxusnich" aut, pasat oktavka, no staly tam tak ze meli zadni napravu na silnici .... skoro se za jima nedalo projet .... uzasny, skoda ze jsem nemel po ruce cim fotit ...
-> Luky: Téměř jako u nás na návsi minulej tejden, bohužel jsem neměl foťák - borec to zapíchl pěkně s pruhem mezi dvěma invalidními místy v ose vozidla.. holt jsou vozíci v tom místě domalovaný jenom asi rok.. ale jak jsou to šikmý stání, vyřadil z provozu obě.
-> Kuladmin: Jo, nějaký krafce to vypadlo z kabelky a nechala to tak ležet...
-> Maty110l: Pockej to neni zaparkovany, to je tam jen odhozeny

nějakej výjezd z jednosměrky....no a co :-D asi to nebylo večer vidět :)
-> Jawák - zrušená registrace 04.01.14 19:28:44: halt východ
-> suri: u nás je ich viac,kamarat ma tiež 1l,rok 92,jeden z prvych vyrobenych
-> Luky 04.01.14 19:00:55: tým sa to vysvetluje
-> suri: to je foceno tak před 3 lety
-> Jawák - zrušená registrace 04.01.14 18:29:23: 1L pred FL vidím tak raz za rok...
-> suri: prečo by nemalo?
-> Luky 04.01.14 18:25:48: také ešte jazdí?
Já jsem se tuhle nasral v Budějicích u Globusu. Jel jsem s plaťákem a chtěl zaparkovat na sváču u KFC. Oddíl parkoviště vyhrazený pro auta s přívěsem byl plný aut bez přívěsu. S přívěsem ani jedno, a ani žádné dvojmísto nebylo volné. Nejspíš je to odtud blízko k nějakému vchodu někam, protože všude jinde bylo víceméně volno. Jinde to nepostavím (navíc to tam ani neznám), tak jsem to nechal stát v uličce v tý zatáčce nahoře. Měl jsem cukání to postavit za ty geronty, ale nakonec jsem vyměknul. Kreténi... 
EDIT: není to moc vidět, je to ten oddíl uprostřed, odkaz zde: www.mapy.cz/s/91ba

EDIT: není to moc vidět, je to ten oddíl uprostřed, odkaz zde: www.mapy.cz/s/91ba
Hned porušena dvě ustanovení.
Za prvé 5m hranice krizovatky, za druhé nenechám průjezdní profil 3m
Popelári nemohli projet a troubili
Foceno toustovačem
Za prvé 5m hranice krizovatky, za druhé nenechám průjezdní profil 3m
Popelári nemohli projet a troubili
Foceno toustovačem
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Jo když jsem se sem nastěhoval taky jsem si to říkal, ale soused je chytřejší protože tu bydlí o něco delší dobu (měsíce max nějaký ten rok).
-> ZdeněkH: Skoro by se chtělo říct, že by se tam ta auta vešla dvě... ale když soused říká jen jedno, tak jen jedno...
Přesunuto z tématu Co jste dnes udělali......
Takhle tam plus mínus parkuje on pořád a ode dneška já. Dodám směrem dolů na fotce je barák a okna do toho přízemního bytu. A vždy jen jedno auto. Jsem to ale svině co? Mě totiž nasral nedávno si tam stoupl borec jakoby před moje auto a tím pádem zablokoval přístup na tohle místo což je vcelku jedno protože bud tam mohl stát onen borec nebo ten potrhlý soused tedy jen jedno auto a mu to vadilo a hned mu vypisoval za stěrač psaníčko a vytruboval aby mu uhnul. Parkoviště je veřejné pro lidi bydlící v tomto a vedlejších barácích (cedulka před vjezdem na něj)
Takhle tam plus mínus parkuje on pořád a ode dneška já. Dodám směrem dolů na fotce je barák a okna do toho přízemního bytu. A vždy jen jedno auto. Jsem to ale svině co? Mě totiž nasral nedávno si tam stoupl borec jakoby před moje auto a tím pádem zablokoval přístup na tohle místo což je vcelku jedno protože bud tam mohl stát onen borec nebo ten potrhlý soused tedy jen jedno auto a mu to vadilo a hned mu vypisoval za stěrač psaníčko a vytruboval aby mu uhnul. Parkoviště je veřejné pro lidi bydlící v tomto a vedlejších barácích (cedulka před vjezdem na něj)
Přesunuto z tématu Co jste dnes udělali......
Dnes jsem udělal pro mě dobrou věc. Abych nasral souseda s parkovacím místem tak jsem mu na něj dnes zaparkoval. No a jelikož autem pojedu nejdřív za 2 týdny tak si počká a bude na něj muset koukat z okna
Bydlíme v bytovce a parkoviště je na jedné straně baráku a tenhle soused má přízemní byt a čuměl dřív furt na svoje auto. Teď už ne

Dnes jsem udělal pro mě dobrou věc. Abych nasral souseda s parkovacím místem tak jsem mu na něj dnes zaparkoval. No a jelikož autem pojedu nejdřív za 2 týdny tak si počká a bude na něj muset koukat z okna

-> koště: A jmeno? :)
-> Syny: Jo podle facebooku nespíš s mojí ségrou.

-> koště: Ja bydlel v Lobzich a chodil na 28.ZS
Ale uz je to tedy nejakej patek 

-> Flasch1994: Ne dělam si jen srandu, ale něco pravdy na tom je. Opravdu mám kámoše co jezdí s poštovním tranďákem po doubravce. Jen tak mimochodem nechodíš k walterovi s takovim menšim plastovim kufříkem na nářadí? Pokud jo a pokud si bydlel dřív v lobzích a navštěvoval 28zš tak tě nejspíš znam.

-> Flasch1994: On tím spíš myslel, že zná někoho, kdo má modrýho Transita s logem pošty... asi neví, že takovej není jen jeden. 

-> koště 08.12.13 01:01:56: Ty mě znáš? Páč to sem vyfotil sám sebe.

-> Tomaso435: no vidíš a kdyby něco můžeš odkazovat na tohle videjko 

-> ZdeněkH: případně na místní magory co s patrolama stojej na žlutý lajně nebo na invalidech, případně na zeleni jenom protože že maj tak velký auto a potřebujou na sebe ukázat... asi by chtělo začét at má město víc kaček na dětská hřiště.. vlastně ja to budu dělat pro dobro budoucí generace. jééé to je hřejivý pocit :-D
-> Tomaso435: jasně volej aspoň se Městský Póvl nebude nudit a vybírat pokuty za hovadiny
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : a na chodce co pujde po silnici i když má k dyspozici chodník mám volat ako řidič taky? nejenom že mě omezuje ale ohrožuje i sám sebe a bezpečnost celýho provozu vůbec. myslim že bych nedělal nic jinýho celej den. takovejch kokotů je na každým rohu hafo...
Včera ráno nám stál na vjezdu na soukromé parkoviště nějaký kokot s Octavií, podle toho, jak auto bylo omrzlé, stál tam celou noc. Zajímalo by mě, kolika z těch cca 10 parkujících aut znemožnil vyjet/zajet. Tak jsem neodolal, a dal mu za okno papír s textem TOBĚ SE NEDÁ ANI VYNADAT DO ČŮRÁKŮ, KDYŽ SE NEUMÍŠ POŘÁDNĚ POSTAVIT
Škoda že jsem neviděl když odjížděl, zajímala by mě reakce, potažmo jestli mu k tomu namrzlému oknu ten záměrně navlhlý papír stačil přimrznout

Škoda že jsem neviděl když odjížděl, zajímala by mě reakce, potažmo jestli mu k tomu namrzlému oknu ten záměrně navlhlý papír stačil přimrznout

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tykravo, to je porad totalne vo hovne. 3 minuty plku akorat
Kdyz nikoho neblokuje, tak na to srat. Kdyz parkuje a clovek nemuze vyjet, tak vzit kurtu, patrola a zatahnout do prostred silnice... 

No konečně to někdo vyřešil! Teď už všichni víme, co máme dělat, zaručeně to prý funguje! 
www.stream.cz/nejnovejsi/ .../10000777-spatne-parkov ani

www.stream.cz/nejnovejsi/ .../10000777-spatne-parkov ani
-> jaromír: Nezáviďte mu....
-> castrol: Ale já se tam jinak s tím autem nevejdu.... Tak si kurva kup menší auto, který zvládneš, ty krávo !!!!
-> jaromír: s takymto autom si to moze dovolit
-> Nwkt:
ani ne blbec ale hovado
edit: blbec neotočil fotku
ani ne blbec ale hovado
edit: blbec neotočil fotku
Ono stačí zajet k jakýmukoliv obchoďáku dneska, můžete fotit od rána do večera
-> stepan 13.12.13 11:30:34: Být to fotka z nějakýho Transita nebo jiný dodávky tak je to dokonalý! 

-> stepan: 

-> haso: -> stepan:

-> john simple: sak je na vystraznych, tak to je pohode...