dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 22.02.11 13:07:21 napsal: Nechápu, proč nejsou lidi schopný zaparkovat stejně, jako ti co tam stáli předtím…
To neni nic k nepochopení, projdi si kdyžtak tohle téma od začátku
-> Luky.: To jefakt, proto by se měl každý, než něco takového udělá zamyslet, jestli to tak opravdu je... To právě podobný jako to, co sem dával Blaupunk z TW.
-> castrol: Nechápu, proč nejsou lidi schopný zaparkovat stejně, jako ti co tam stáli předtím... kdyby tam stály dvě Twinga nebo něco takovýho, tak neřeknu, ale po normálních autech...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : že stojíš jako prase a aby tě to odnaučil. Tak ti to objede klíčem a nebude ho vůbec zajímat, že jsi v tom nevinně...
-> castrol: Ne, stálo tam kde bylo. Ale ráno si musel každej, kdo zoufale hledal místo na zaprkování, říkat co za *** tam takhle zaparkovalo a zabralo i to jedno místo zrovna pro něj. Mezi mnou a tím Fávem co stojí ta Fabie II Combi stál předtím Focus combi a ještě jedno další auto, takže místo na dvě zabral on... ale takhle to vypadá že já.
Tak takhle se parkuje u nás... A kdopak to stojí (ve vzdálenější řadě) jak největší blb přes dvě místa? No přece moje auto. Ani nevím, jak je to možný, dva dny se nehlo z místa, ještě včera večer z obou stran těsně nalepený auta a dneska ráno tohle... nějak jsem ráno nechápal, jak je to možný.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Jo jasně, pak je ještě to co se v poslední generaci označuje jako Jumbo, 13m3 skříň nebo mikrobus 12-15 osob.
Když si vezmu takovéhle z r. 2001 s TDDi jmenuje se to Combi, tohle TDCi má v papírech přívlastek Jumbo a obdobné s faceliftem 2008 už má přívlastek Maxi.
Shodou okolností jsem našel jednu fotku se starším modelem z doby kdy jsem byl mladší a krásnější.
Stání je dle mého názoru rozměrově nejnižší normové kategorie O1 - jako v případě toho u žlutého Transita. Zadní převis lze aplikovat i v případě bez ostrůvku, OA se z druhé strany vejde.
Tady je vidět přesah do uličky, který nebrání průjezdu.
Např. před domem mám parkovací stání o normě O2 - tam se vejdu celý s minimálním přesahem na obou stranách.
-> King: Tak konkrétně tohle parkoviště vypadá hodně krátké a bez menšího přesahu by to tady určitě nešlo.
Asi ne tak jako -> squalo 19.02.11 14:57:34: . To není asi moc demence, spíš neohleduplnost. Při parkování pozadu by byl díky volnému převisu vzadu v řadě s osobáky. Ale jestli vykládal náklad tak bez připomínek.
-> Hurdis: Nevím, ptám se. Třeba na mě ta forka působí dojmem, že kdyby s tou dodávkou zastavil způsobně jako osobák, tak by jeho zadek dost výrazně zasahoval do uličky.
-> FORM: Ja ji nenechavam v aute zapnutou kdyz nekde parkuje... To ji radsi sundam, aby ji nikdo nevidel. No a kdyz jedu tak si nahravam kapotu jak se vlni
-> Matthes, záškodník z TechWebu: No jasně, záběry jsou fajn, on-board kamera je dobrá věc. Viditelné SPZ by snad ani nevadily, ale jakožto soukromá osoba nesmíš monitorovat veřejné prostranství.
Prijede jinej koktaviator a poenta na kterou sem chtel poukazat je ta. Ze kdyz ted prijde ridic susuky - docela vpravo. Tak si rekne ten kokot s audinou neumi parkovat A pritom za to on nemohl... A kdyz to bude zmrd tak mu objede auto klicem a zbytecne...