mate nekdo zkusenost s interkomy pro komunikaci jezdec-spolujezdec, neco jako tyto? Je to za tychle ceny pouzitelny?
dx.com/p/bt-12083-racing-
motorcycle-bicycle-ski-hel
met-handsfree-black-234658
dx.com/p/bt-interphone-ha
ndsfree-bluetooth-for-moto
rcycle-and-skiing-helmet-7
-hour-talk-100-hour-standb
y-35613
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Motorkáři sobě
-> HanysR: spokojenost, zatím spolu máme přes 30 tis km a dobrý, pár špatných vlastností sice 850ka má, ale nic, kvůli čemu bych měnil.
Musím ale uznat, že devítka umí všechno o trochu líp, než 850ka.
Musím ale uznat, že devítka umí všechno o trochu líp, než 850ka.

Když tu máme tolik TDMkařů, tak vznesu dotaz. Kámoš má tu starší verzi se dvěma světlama, pominu-li, že něco brutálně tluče v motoru ( ale dokud to tluče tak to tam je) , tak to má strašně velkej mrtvej chod zadní brzdy. Odvzdušněný to je, destičky nevypadají daleko od kotouče, po prošlápnutí mrtvýho chodu to brzdí slušně a dávkovatelně. Tuší někdo, kde může bejt zrada, nebo to prostě je Yamaha ( blijící smajlík
)

-> Luboš: ...pán je taky TDMkař, pěkně 
Edit: spokojenost s TDMkem?

Edit: spokojenost s TDMkem?
-> HanysR: Dobrá volba 

-> Eidy: ceka se jeste na naky vicko pozitri by melo byt slozeno :)
-> iDawe: olej ve vidlich :)
Tak nakonec padla volba na Yamahu TDM 900
, příští týden si pro ni jedu.
Těším se jak malej Jarda

Těším se jak malej Jarda

-> stika87: Stihneš to složit do května?
-> Vojťas: taky by to šlo 

-> iDawe: to budes davat do auta ?

-> stika87: ložiska ? to je hned vyměněný.. nebo rovnou i gufera ?.. i tak to máš za vejkend cajk s prstem v nose.. já jsem na tom pořád takhle 

Misto aby se to skladalo tak se to dal rozebira

-> Antony: 

-> stika87: vypadá to tak.. snad to letost ještě stihnu.. musím 

-> iDawe: na 2017 ? 

mám bandasku od suzuki
1200 a 97 KW..je to jakási japonská verze 

-> m8rinek: jo, taky uz mi tech 39kW nejak zeslablo a to jezdim 2. tyden 

-> m8rinek: 

-> HanysR: Hele na začátku sezony je každá motorka dost silná, postupně ke konci slábne :D.
-> m8rinek: tak to mě teda stačí i to 

-> HanysR: Na 1/4 plynu 6tka opravdu nejede...
-> Antony: chudak holka :-)
-> HanysR 04.03.14 06:57:55: u 6tky si ještě pořád musíš ten výkon trochu zasloužit, podřadit atd. 9tka jede jak blbá pořád... 

-> HanysR 04.03.14 06:57:55: tak 6-ti kule hornet je sen mojí ženy. Snad se jednou zadaří a pořídí si ho. .
Po delší době, jsem se konečně rozhoupal a řekl, že si opět pořídím nějaké to přibližovadlo
Včera jsem se byl tedy podívat na jednoho Horneta 600.
Kolega říkal ať to nekupuju, že 6tka nejede, ať si koupím 9tku
Po prvních pár metrech jízdy, s rohlíkem od ucha k uchu, jsem si říkal, jestli kolega není blázen.
Vždyť to jede jako kráva a to mám 1/4plynu
, jak potom asi jede ta 9tka? 

Včera jsem se byl tedy podívat na jednoho Horneta 600.
Kolega říkal ať to nekupuju, že 6tka nejede, ať si koupím 9tku

Po prvních pár metrech jízdy, s rohlíkem od ucha k uchu, jsem si říkal, jestli kolega není blázen.

Vždyť to jede jako kráva a to mám 1/4plynu

Tak je to trochu morbidni.. ale kdyz to mel rad a chtel to tak... tak vlastne velky respekt pred rodinou ze to zaridila :) Ja bych asi nechtel koukat tatovi do obliceje kdyz ho poustej dolu do ty diry.. Jednou z toho bude velky poprask... Dneska jsou taky archeologove cely v prdeli z toho kdyz najdou kostru bojovnika na koni :)
-> jourin: čumim jak debil
-> Klubko_: jo možná to maj i na speedpro ale určo ask motorsport
kuci, da se sehnat neco jako univerzalni penova hmota, ze ktere se da vyrobit nahrada originalniho vzduchovyho filtru? Proste obdelnik "molitanu" o rozmeru cca 30x20cm.
-> jourin: 

-> m8rinek: ani prt 

-> Klubko_: Mrkni do příručky tam to 100% bude...
-> Klubko_: já mám běžných 21W
jaky maji mit prikon zarovky v zadnich blinkrech? Ja mam ted 5W a to mi prijde jako nedostacujici.
Ahoj,
poradí někdo kde rozšiřujou nádrže ? Jde mi o zvětšení objemu hlavně.. konkrétně na Honda X4.. ideální okr Hradec Králové.. ale klidně kdekoliv kdo to dělá kvalitně a udělá to.
Díky D.
poradí někdo kde rozšiřujou nádrže ? Jde mi o zvětšení objemu hlavně.. konkrétně na Honda X4.. ideální okr Hradec Králové.. ale klidně kdekoliv kdo to dělá kvalitně a udělá to.
Díky D.
-> stika87 - Maschinenführer 22.01.14 22:29:51: já ti nevím. Kámoš měl Freccii a konstrukčně je to prostě podivnej počin.
-> stika87: správně, a co TDM?
Jak jsem už tu někde psal, 850 mám 7 let, jestli chceš něco vědět, tak se ptej, nebo třeba vyzkoušet posez, taky by to šlo
, nemáš to daleko.

Jak jsem už tu někde psal, 850 mám 7 let, jestli chceš něco vědět, tak se ptej, nebo třeba vyzkoušet posez, taky by to šlo

-> stika87 - Maschinenführer 20.01.14 20:41:38: můžu doporučit KLEčko... celkem pěkná lehká pohodová motorka. Akorát ve vyšších rychlostech nad 130 je to bída. Jinak moto typu ER-5 nebo GS 500 nebrat sám sem na tom GSu jezdil dvě sezóny a je to prostě nudná motorka navíc malá spíš pro holku, já se nechal ukecat kamarádem v době kdy sem pokukoval po Jawě 350/640 a byla to chyba, že sem koupil GS ...
-> stika87: Co TDM? Minimálně narozdíl od Cagivy bude jezdit...
nedalo mi to a hned po praci jsem jel ten svuj drevenej VOR ukazat kamosovi a pak trochu projet. Ve 4°C pri snehu s destem jsem mel na tech slickach docela respekt. Vsak mi to taky prohrablo. Ale stalo to za to 

-> stika87 - Maschinenführer 21.01.14 11:52:27: jo, proč ne, hlavně TA s jedním kulatým světlem vypadá super . Motor je to pořád ten samej, jen v lehký evoluci.
-> vhml: nikdo nehani slabsi motor ;-) ale vzhledove se 700 libi tatikoj vic