skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Černá kronika :-(.
10:55:13
23.07.2009
23.07.2009

Turda
-> Kloggie: jo to je fakt hnus, jednou sem to viděl jakože fakt viděl, nějaká kráva s toyotou nabral dvě ženský najednou, samozřejmě dvouproudovka, v jednom pruhu zastavilo auto a v druhym tahle kráva, ženský šlo samozřejmě v pohodě dál, tak to sem se otočil už když brzdila pak sem jen viděl jak nalítli ty dvě žena na kapotu do okna a nakonec skončili asi 5 metrů před autem, no prostě humus...já tohle strašně nesnášim, pak mě sere akorát když za mnou jede nějakej debil a chce předjíždět, úplně si řikám proč?? proč pospíchá do řiti?? je mi z toho fakt zle !! 

10:03:08
23.07.2009
23.07.2009

Kaprof-Pisařík
-> Kloggie: brr..
nechápu otce jak to muže dělat pres dvacet let zachraneřea tna letecky takže ty nejhorši pohledy... ale on mi rika že už otupěl vyjma malejch deti...

nechápu otce jak to muže dělat pres dvacet let zachraneřea tna letecky takže ty nejhorši pohledy... ale on mi rika že už otupěl vyjma malejch deti...
09:56:30
23.07.2009
23.07.2009

Kloggie
-> Turda: Jo, člověk auto, nebo cyklista auto, to jsem taky párkrát viděl, ale to nebylo tak silný, jednou to byla nějaká babka, pak chlap a starší pán. A přesně jak řikáš, něco děláš, pak najednou brzdy a takový "dum" takovej zvláštní dutej náraz. Nejhorší je, když ty lidi jsou různě zohavený, jako ze začátku když jseš u toho tak ti to nepříjde, ale pak doma, to je síla. To pak potřebuju panáka.
Nebo si vzpomínám, že jsme takhle jeli s přítelkou z dovolený z Rakouska a v noci, když jsme projížděli jihlavou, tak jedu (bylo tak mezi 2 a 3tí ráno) a koukám v dálce červený světla, tak brejlim a řikám si kurva vždyť jsou nějak jinak, tak přijedu blíž a ono auto na boudě, lezli z něho dva týpci a dvě holky. Tak jsem zastavil a ptám se jestli nechce pomoct, a on, hlavně nevolej benga!! Tak jsem je zavolal páč to z něj táhlo jak ze sudu. Pak jsem se ptal jestli někomu nic neni a všichni mě poslali do prdele ať nevotravuju, tak jsem zavolal sanitku a jeli sme pryč, řek jsem jim že jestli někdo z nich chcípne, tak to bude jedině dobře. Jako neřikal jsem to rád, ale v tu chvíli jsem byl tak nasranej, že mi to vyletělo z pusy ani nevim jak.
Nebo nejhorší je, když se do toho zamotaj malý děti, to jak začnou řvát a brečet, to to ještě umocní, matka začne lítat kolem auta, házet děti do příkopu, fotr loví hasičák a kouká odkud to doutná, pak zjistí že to je pára, tak začne lovit děcka v příkopu, no hustý. Do toho tam pobíhá zkrvavená ženská z druhýho auta, všude sklo, kusy plastů, taková divná atmosféra. Pak se auta rozjedou, lidi se vykoukali, tak jedou dál, nikdo jinej než já nezastavil, akorát kolem projížděj ty nezůčastněný obličeje. Je to hnus.
Nebo si vzpomínám, že jsme takhle jeli s přítelkou z dovolený z Rakouska a v noci, když jsme projížděli jihlavou, tak jedu (bylo tak mezi 2 a 3tí ráno) a koukám v dálce červený světla, tak brejlim a řikám si kurva vždyť jsou nějak jinak, tak přijedu blíž a ono auto na boudě, lezli z něho dva týpci a dvě holky. Tak jsem zastavil a ptám se jestli nechce pomoct, a on, hlavně nevolej benga!! Tak jsem je zavolal páč to z něj táhlo jak ze sudu. Pak jsem se ptal jestli někomu nic neni a všichni mě poslali do prdele ať nevotravuju, tak jsem zavolal sanitku a jeli sme pryč, řek jsem jim že jestli někdo z nich chcípne, tak to bude jedině dobře. Jako neřikal jsem to rád, ale v tu chvíli jsem byl tak nasranej, že mi to vyletělo z pusy ani nevim jak.
Nebo nejhorší je, když se do toho zamotaj malý děti, to jak začnou řvát a brečet, to to ještě umocní, matka začne lítat kolem auta, házet děti do příkopu, fotr loví hasičák a kouká odkud to doutná, pak zjistí že to je pára, tak začne lovit děcka v příkopu, no hustý. Do toho tam pobíhá zkrvavená ženská z druhýho auta, všude sklo, kusy plastů, taková divná atmosféra. Pak se auta rozjedou, lidi se vykoukali, tak jedou dál, nikdo jinej než já nezastavil, akorát kolem projížděj ty nezůčastněný obličeje. Je to hnus.
09:38:40
23.07.2009
23.07.2009

Turda
-> Kloggie: fuj tak to je zlý
, viděl sem toho taky moc ale spíš to byly jenom střety auto-člověk, je to strašný, něco takovýho vidět, vždycky se mi podlamovali nohy a lapal sem po dechu, nejhorší je když sem něco dělal ani sem to neviděl, pak jenom slyšíš plnou brzdu a ten hnusnej dutej náraz, fuj....

09:26:08
23.07.2009
23.07.2009

105
ach boze

09:06:59
23.07.2009
23.07.2009

Kloggie
Jojoj, je to hrozný dívat se jak krásná mladá holka s pevnejma kozama sedí vzadu na sedačce, hlavu z vyraženýho okýnka vyvrácenou v divným úhlu, oči do kořán, z nosu krev, z pusy taky. Jenom tak přerývaně dejchá a než tam člověk doběhne tak už má skleněný oči a hrudník se nezvedá...A ten č---k co to řídil, tak vylez ven, jenom čuměl, všude krev, ale jinak mu nic nebylo, pak mu jeden chlápek ukázal tu holku a on se na místě složil. Pak to bylo ráz na ráz, sanitka, vrtulník, policajti, hasiči. Ty další dva byli taky mrtví. To jsem zažil když mi bylo 15 a dodneška si to pamatuju...
08:47:51
23.07.2009
23.07.2009

105
parkrat sem vezl ořralyho strejdu dom a hruuuuza !! nikdy vic
02:02:19
23.07.2009
23.07.2009

El_Burro
-> tunerlada: Hulení spíš hodně lidi uklidňuje a jezděj pomalejc než normálně

00:15:47
23.07.2009
23.07.2009

David29
Mám kamaráda, co úspěšně absoloval základní kurz autoškoly a jednoho dne si šel na magistrát hl.m. Prahy pro řidičák. Od druhýho mýho kámoše si koupil Opel Corsu v nezínu o objemu 1.2ccm. Ze začátku jezdil slušně, ale pak nastoupil pro firmu Pizza go home (tam jezděj samí rádoby řidiči z povolání) a začal jezdit jako dobytek... plyn měl snad na podlaze položenej cihlou, rozjet bez hrabání ani neumí...
Pak letěl tou svojí "úžasnou" Corsou do zatáčky 80km/h, kde je předepsaná tušim 40km/m. Vletěl do protisměru, sestřelil ženskou v autě (typ nevim). On šel domů po svých, auto na sračku a ženská v nemocnici. Nehoda se stala cca před rokem a dodnes není trest jasný..
No, a tuhle jel na padesátce (v pracovnim), jiný zaplaťpábůh nemá) asi 150km/h, a co mu štěstí nepřálo, pod mostem tam byli policajti a měřili-) Papíry mu odebrali na půl roku (v říjnu půjde pochopitelně žádat o zkrácení trestu) a dnes chodí pěšky.. Když jsem se díky tomu pak bavil o jeho stylu jízdy, tak mi to zhrnul asi takto: "To je v pohodě, normálka..."
Neodsuzuju rychlou jízdu, ale tam, kde je potřeba jet pomalejc (sjezd z dálnic, křižovatky apod.), tak pomalejc jedu a sem kurva opatrnej.
Zkrátka, neznamená, že když jsem na hlavní, že mám přednost i kdyby svět padal - jak řikal můj instruktor - Když chci mít přednost, musim umožnit ostatním řidičům, aby mi tu přednost dali. Sami přece všichní víme, že když vjíždíme na hlavní a nějakej trouba s malym pipikem tam poledí 320km/h, nemáme šanci se ho všimnout a když pak troubí, tak sme samozřejmně za debily mi - on je přece na HLAVNÍ
Pak letěl tou svojí "úžasnou" Corsou do zatáčky 80km/h, kde je předepsaná tušim 40km/m. Vletěl do protisměru, sestřelil ženskou v autě (typ nevim). On šel domů po svých, auto na sračku a ženská v nemocnici. Nehoda se stala cca před rokem a dodnes není trest jasný..
No, a tuhle jel na padesátce (v pracovnim), jiný zaplaťpábůh nemá) asi 150km/h, a co mu štěstí nepřálo, pod mostem tam byli policajti a měřili-) Papíry mu odebrali na půl roku (v říjnu půjde pochopitelně žádat o zkrácení trestu) a dnes chodí pěšky.. Když jsem se díky tomu pak bavil o jeho stylu jízdy, tak mi to zhrnul asi takto: "To je v pohodě, normálka..."
Neodsuzuju rychlou jízdu, ale tam, kde je potřeba jet pomalejc (sjezd z dálnic, křižovatky apod.), tak pomalejc jedu a sem kurva opatrnej.
Zkrátka, neznamená, že když jsem na hlavní, že mám přednost i kdyby svět padal - jak řikal můj instruktor - Když chci mít přednost, musim umožnit ostatním řidičům, aby mi tu přednost dali. Sami přece všichní víme, že když vjíždíme na hlavní a nějakej trouba s malym pipikem tam poledí 320km/h, nemáme šanci se ho všimnout a když pak troubí, tak sme samozřejmně za debily mi - on je přece na HLAVNÍ

23:35:07
22.07.2009
22.07.2009

waca
Nejhorší je takovýhle lidi potkat v protisměru...Ty osobně jsi v pohodě, ale ten maník naproti ani neví že řídí auto, to pak je opravdu k pláči
. V dnešní době ty silnice vypadají spíš jak bitevní pole, než silnice. A naše pelechy že by byli nějak extra bezpečné, to se taky nedá říct. Přeju všem normálním řidičům aby se nic takového jako bouračky, mrtví, atd..nestalo

23:28:53
22.07.2009
22.07.2009

Zeke-ten šestý
Taky sem si vzpomnel....jel sem s jednim klukem, mel feldu, plyn na podlaze porad, razeni pod plnym plynem....jel sem s nim jednou-uz nikdy vice....pak sem se jen dozvedel ze felcku rozflakal......koupil si jiny auto a to ho policajti chytli za volantem zhulenyho travou a sfetovanyho.....od ty doby sem o nem neslysel

23:23:36
22.07.2009
22.07.2009

Mr_Kubas
-> waca: tyvoe, to je hrůza
Mam taky pár kámošu co jezděj tymhle stylem a čekám kdy se něco stane, ale paradoxně jim zase nic... Jsou to sice kámoši, ale přeju ať už se něco stane, samozřejmě nějaký pole a kotouli, aby se jim nic nestalo, ale aby dopadli takzvaně z nebes na nohy a pochopili, že takhle to prostě nejde...
Teď jsem si vzpomněl, že jeden z nic už to má za sebou, to pole myslim
Nevytočil a do škarpy a hoplá do pole... Auto maximálně na odpis, nezbyl ani jeden díl krom jedný sedačky... Auto měl zhruba půl roku jako řidičák.. (jednalo se o Ford Puma cca 130 koní)... Nepochopim jeho rodiče, že mu to koupili jako jeho první auto, když neuměl téměř řídit... Ještě ke všemu to bylo jejich jediný auto, takže rodinný 

Teď jsem si vzpomněl, že jeden z nic už to má za sebou, to pole myslim

23:16:44
22.07.2009
22.07.2009

waca
Jednou jsem jel asi po 5ti pivech z jedný vesnice domu, je to asi 3km, ale na silnici bych nevlez, jel jsem lesem, sice tam je "asfalt" prostě cesta pro traktory, auto jsem tam viděl jednou za život...Vezl jsem ještě kámoše, druhej den vstanu a řekl jsem si že takovouhle pič*vinu jsem udělal naposled. Člověk si pak řekne kdyby vlez v tomhle stavu na silnici, tak nevim jak by to dopadlo. I tu diskotéku občas sjedu, když vím že tam budu dlouho, tak to jedno pivko si dám, tělo jedno desítkový pivko vstřebává cca 2 hodiny. Bohužel znám dost lidí co do tý hospody prostě nejdou pěšky ani za mák, musej za každou cenu autem, protože jít z hospody jde o hodně stěží než vlézt do auta a nějak točit volantem. Tohle je smutný, člověk to má do hospody 400 metrů, ale musí tam jet autem...Přidám taky jednu zkušenost. Kámoš dostal k 18. narozeninám řidičák a samo že i auto. Jel jsem s ním 20km, pocit hroznej, plyn na podlaze, státovka nestátovka 150km/h , les neles, volant jak hořící varná konvice...vylez jsem z auta na náměstí, zahrabal, hodil ručku na štěrku pak gumování a pak až odjel. Už dlouho se tak říkalo, že to dlouho nebude trvat, že buď se někde nehorázně rozseká, nebo řidičák dá na hodně dlouho do chládku. A najednou BUM, po cca 3 měsících jeho čerstvého řidičáku. Prej jel 80km/h po vesnici a vjela mu tam jedna holka na kole. Ta holka prorazila plot a pak letěla asi 20m od silnice dál do zahrady u jednoho baráku. Bohužel zemřela
Osobně jsem jí neznal, ale vím že to byla mého matikáře dcera. Tohle se stalo asi před 4 rokama a ten matikář jezdí KAŽDEJ den na hřbitov za svou dcerou
. A kámoš?Od tý doby jsem s nim nemluvil, prej přes rok trvalo než vylezl ven, každej noc noční můry, chtěl spáchat sebevraždu, atd...Největší trest je to, že většinou přežije viník...Zarážející je to, že dostal jenom podmínku a že už tak cca 2 roky si trajdá zase za volantem, přesedlal na náklaďák, takhle to dopadá když rodiče jsou mocní...

22:54:17
22.07.2009
22.07.2009

phase
-> Matthes, záškodník z TechWebu:
a eště doufat že vožrala nesedne do hamra
ale takových je málo
-> Zeke-ten šestý: přesně my s tím neuděláme nic,ale třeba proto se mi líběj spoty Nemyslíš Zaplatíš,je to realita a i kdyby si to mělo uvědomit jen pár lidí tak dobrý to

-> Zeke-ten šestý: přesně my s tím neuděláme nic,ale třeba proto se mi líběj spoty Nemyslíš Zaplatíš,je to realita a i kdyby si to mělo uvědomit jen pár lidí tak dobrý to
22:52:57
22.07.2009
22.07.2009

Matthes, záškodník z TechWebu
-> Zeke-ten šestý: Nojo, no, zaruka neni nikdy...
22:51:44
22.07.2009
22.07.2009

Zeke-ten šestý
-> Matthes, záškodník z TechWebu: hm, transit, si mi pripomnel jak nekdo sestrelil s fabii transita s tema delnikama co jeli domu...nedojeli

22:50:44
22.07.2009
22.07.2009

-> Zeke-ten šestý: Muzes si koupit aspon transita a pak ses ve vetsim bezpeci... Nebo tatru 8x8
22:47:46
22.07.2009
22.07.2009

Zeke-ten šestý
-> phase: a ted si priznejme, co s tim udelame jako jednotlivci? uplny hovno, muzes leda doufat, ze nikoho takovyho na silnici nepotkas a nebo ze nikdy nic takovyho nazivo neuvidis...
22:46:04
22.07.2009
22.07.2009

phase
-> Turda: naprostou souhlasím,takový bastardy zamknout v autě a zapalit jako výstraha pro další kokoty
22:42:35
22.07.2009
22.07.2009

Turda
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jo to je nejhorší, když jedou tihle idioti a předjížděj a ještě sestřelej někoho úplně nevynýho to kdybych viděl tak jim to auto ještě zapálim zmrdům..je to fakt neskutečný 

22:41:30
22.07.2009
22.07.2009

-> Turda: Ja taky nebrecim pro ty blbce. Hlavni jak tu nekdo rikal o tom kamionu... proste hlavne aby se nic nestalo tomu, kteryho ten vozralej debil predjizdi a tomu kamionakovi tezko osobak ublizi...
22:36:02
22.07.2009
22.07.2009

Turda
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ježiš tak udělám pořádky ne?? popřípadě vezmu jen ty který prostě sou v pohodě, všechno jde...mě jen prostě štve že všichni brečej ale jak řikal zeke, každý svého štěstí strůjce a je to tak, maj mít rozum, přeci jenom sou to lidi kolem dvaceti let...prostě nechápu a upřímně je mi z toho zle, nejhorší na tom je že sem se svym fotrem jezdil každej den s nim z hospody a on ožralej na kaši, dneska můžu být rád že to nikam neposlal a ze zdravim rozumem a po tom co všechno fotr udělal se zdržim čehokoli co by mělo vést k takový skoro sebevraždě!! je mi fakt blivno 

22:35:04
22.07.2009
22.07.2009

phase
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to je pravda,proto už vožralý nevozím,když kluci chtěj abych pro ně přijel říkám,buďte v naladě a v pohodě,pokud budete vylitý do bezvědomí do auta zakaz a nesrat se s nima.
22:29:45
22.07.2009
22.07.2009

Hosi, ono ale neni prdel ani strizlivej ridit auto plny opilcu
Hlavne si nenechat do toho kecat, popripade jednoho demonstrativne vyhodit.

22:27:50
22.07.2009
22.07.2009

Tampajs
Jednou sem se vezl s ožralým cikánem v mrecedesu.. jeli jsme jen asi 200m do kopce a jel pomalu ale i tak sem se cejtil jako sebevrah... Ale nenechal sem se zvyklat jen tak trvalo jim to asi pul hodiny.. S dnešním rozumem bych se už zvyklat nenechal.. Jak říká Turda.. Jen banda naprosto idiotních lidí může sednout za auto s ještě větším vožralým idiotem

22:25:05
22.07.2009
22.07.2009

phase
-> Turda: je to fakt,chudáci pozustalý,ale ten kdo to nezažil tak si to neuvědomuje co muže zpusobit jak sobě tak svý, blízkým a pak to tak na silnicích vypadá.Je to fakt k breku
-> Zeke-ten šestý: smutná pravda v takových případech
-> Zeke-ten šestý: smutná pravda v takových případech
22:18:59
22.07.2009
22.07.2009

Zeke-ten šestý
Každý svého štěstí strujcem jest....
22:18:08
22.07.2009
22.07.2009

Turda
-> phase: přesně tak, sice je tady oplakáváte Rooney mě zprdnul že si dělám vtípky ale tak to je a za timhle názorem si stojim, když sou lidi blbý a nepoučitelný tak prosim...
22:14:20
22.07.2009
22.07.2009

phase
-> Turda: tak tak je to smutný ale je to pravda.Každej kdo si do takovýho auta sedne s někým kdo je zhulenej nebo vožralej,je kaskader a riskuje tak vlastní život a dobrovolně
22:10:14
22.07.2009
22.07.2009

Turda
-> Rooney: ale jako do prdele co chcete??? tohle vidíš na silnici každej den, když sou lidi takový tak prostě co s tim uděláš??? je to prostě smutný, ale ty lidi co si s nim do toho sednou vědí že je vožralej ,tak proč si sedaj???já vim že mě teĎ zakopete ale prostě tak to je....lidi sou úplně debilní !!! zamysli se, já nevim proč lidi fetujou nechápu, já chlastám, dáme si 10 piv a dem domu pořád vnímám a sem prostě v pohodě, je sranda bomba pecka, nenapadlo mě by si sednout do auta po jednom pivu, jednou sem to udělal když sem měl jednu třetinku dvanáctky a za 4 hodiny potom sem jel domu, je jasný že sem v sobě nic neměl ale strach až za ušima, ale k tématu, prostě chápu že lidi se bavěj ale když je zábava, vždycky bych se radši obětoval a byl celej večer na džusu a pak všechny odvez, potom když se sfetujou tak je to horší, ale prostě za to nemůžu já, nemůžeš ty nemůže nikdo....akorát ty co si do toho auta sedli...je to smutný a hnusný ode mě ale je to můj názor !!!
jen je mi líto těch rodin, ty asi za nic opravdu nemůžou, i když....

jen je mi líto těch rodin, ty asi za nic opravdu nemůžou, i když....
22:03:07
22.07.2009
22.07.2009

phase
-> tunerlada: kdyby mu vzali papíry tak to by bylo to nejmenší to by moch bejt rád.Takovýhle lidi zavřít a pustit až dostanou rozum a hulení z hlavy.kdyby při nehodě pak umřeli jen oni je mi to fuk ale bohužel je to vždycky naopak.Vždycky když se o otmhle s někým bavím tak se dokážu akorát tak rozčílit
a ty dementní policajti rači buzerujou normální řidiče než aby se posatvili před diskoteku a brali každýho řidiče

a ty dementní policajti rači buzerujou normální řidiče než aby se posatvili před diskoteku a brali každýho řidiče
22:01:33
22.07.2009
22.07.2009

tunerlada
-> phase: joo to já přijel předevčirem do hospody na kole ptz sem si cel dat pívo a byl sem za vola ze sem neprijel autem 

21:57:36
22.07.2009
22.07.2009

tunerlada
já mám za barákem hned dálnicu a často tady bouraj auta.dyž sem byl malej viděl sem i jak někdo v autě uhořel ptz tam byl zaklinenej a lidem se to nepodarilo uhasit
ako nechapu hlavne ty lidi co do takovyho auta sednou a stim člověkem jedou ale jak je tady psaný blb k blbovi sedá
sám mám kamaráýda..udělal řidičák na podruhý (to neni zas až taká tragédie)kupil si starou ibizu a jezdi jak prase auto se skoro rozpadá kde koho vozí a to nejhorší je že jezdí zhulenej a celkem často
ako nepřeju nikomu nic zlýho ale kolikrat jak vidim jak jede jak prase auto plny lidi tak bych mu pral aby mu zaly papiry 

21:46:13
22.07.2009
22.07.2009

Zeke-ten šestý
-> phase:
taky to nechapu.....

21:45:03
22.07.2009
22.07.2009

phase
-> Zeke-ten šestý: jestli se někdo nechá přemluvit tak je u mě ***** ****** kdo přijede autem nemá vubec chlastat a kdo to udělá a pak sedne za volant tak bych ho pak zastřelil.
21:39:28
22.07.2009
22.07.2009

Zeke-ten šestý
Chjo, takovy lidi ale byli, jsou a budou :( ja papiry jeste nemam, tesim se na ne jak malej kluk, ale nevlez bych za volant bez papiru natoz ozralej...
a skoda kazdyho zmarenyho zivota.Treba se nekdo vic napil, a ostatni ho presvedcili at jedou.....a je z toho pruser.kluk nechtel vypadat jako srab tak sedl za volant a stalo se to co se stalo.

21:37:32
22.07.2009
22.07.2009

phase
-> David29: mě se zdá že v nějakých záběrech z těch americkejch honiček střílej.A nebo ne střilet ale fakt drsně na ně aby si to každej rači rozmyslel,za tohle sou u nás moc měký tresty a nedej bože aby měl někdo bohatýho tatínka
21:29:42
22.07.2009
22.07.2009

magor-no1
mě dnes jeden s malim p....m v audi málem přejel když sem si to to mastil na skútru , kretén jel na červenou
21:29:23
22.07.2009
22.07.2009

Rooney - zrušená registrace
-> Turda: mno dalo by se napsat i o něčem jiném že
, ale v tomhle tématu, vtípky staranou
beze srandy

21:28:05
22.07.2009
22.07.2009

-> Nwkt: a co jsem tak slyšel, tak některým holkám se líbí, jak někteří debílci jezdí jako prasata, sama kamarádka mi to říkala, to je prostě demence.
No naštěstí sem ji to tak nějak vysvětlil, a slíbila mi, že k žádnemu takovému si do auta nesedne, nerad bych totiž o tak fajn holku přišel
a věřím ji , tak snad...
No naštěstí sem ji to tak nějak vysvětlil, a slíbila mi, že k žádnemu takovému si do auta nesedne, nerad bych totiž o tak fajn holku přišel

21:27:14
22.07.2009
22.07.2009

Turda
-> David29: Mladý, nevyježděný, frajer, blb + garde = Davídek 29

21:24:51
22.07.2009
22.07.2009

David29
-> Nwkt: Mladý, nevyježděný, frajer, blb + silný auto = 1 mrtvý minimálně
21:24:10
22.07.2009
22.07.2009

-> Nwkt: 

21:23:23
22.07.2009
22.07.2009

Nwkt
-> Rooney: Blbec k blbci sedá, tak skončila spolužačka ze základy borec to s baworem napálil do stromu tak že kmen byl u zadních sedaček
21:19:20
22.07.2009
22.07.2009

...že jsou někteří lidé schopní vlézt do auta, s debilem co nemá řidičák opravdu nechápu.
I když člověk to nemá jak zjistit když to neví že, to je taky pravda
, ale sednout do auta, třeba s řidičem ktereho neznam, a jet semnou jak prase, tak si takovou chytí že by se posral.
I když člověk to nemá jak zjistit když to neví že, to je taky pravda

21:17:57
22.07.2009
22.07.2009

David29
-> phase: Střílet? To se praktikuje... jenže on nebejva moc možností, abys vystřelil na pachatele, a zároveň neohrozil nezúčastněnou osobu či majetek..
21:16:56
22.07.2009
22.07.2009

David29
-> Rooney: To je právě ten důvod proč ujíždět - je to na sebrání papíru, dokonce to je dneska trestnej čin 

21:15:49
22.07.2009
22.07.2009

phase
jako -> rolls:
já bych tady zaved to samý co v americe,na takovýhle co ujížděj a nerespektujou klidně střílet nebo vytlačit ze silnice.Nesnáším takovýhle chování,řidič ať klidně umře ale většinou to odnesou neviný

já bych tady zaved to samý co v americe,na takovýhle co ujížděj a nerespektujou klidně střílet nebo vytlačit ze silnice.Nesnáším takovýhle chování,řidič ať klidně umře ale většinou to odnesou neviný

21:15:30
22.07.2009
22.07.2009

David29
-> beastyLA - ten první: To jo, ale v snad jakymkoliv jinym autě jim máš šanci ujet
Já na to šlapu i když někoho vezu, ale jsem opatrnější... a když vezu psa, nebo nedej bože děti, tak se pomalu bojim jet i předpisově...

Já na to šlapu i když někoho vezu, ale jsem opatrnější... a když vezu psa, nebo nedej bože děti, tak se pomalu bojim jet i předpisově...
21:12:21
22.07.2009
22.07.2009

-> mark:
kurwa, tak tohle bych zažít opravdu něchtěl, je mi těžko u srdce jen si to tu napsal