skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Černá kronika :-(.
21:10:43
22.07.2009
22.07.2009

mark - zrušená registrace
zdravím všechny kteří jezdí opatrně a s rozvahou. Můj zážitek spočíva s podobnou havárkou jako je na tom netu akorát, že jsem ji viděl naostro a nikomu nepřeju ten pohled zažít. jel jsem na kole na opačné straně cesty,když se protijedoucí auto rozhodlo před zatáčkou předjíždět,ale v proti směru jel kamion a konec si umíte domyslet sami. v autě jeli čtyři mladí lidé a ani jeden s nich nepřežil. Řidič neměl řidičák a ty tři holky měli okolo dvaceti let. Na tento zážitek nezapomenu do konce života. Od té doby jezdím velmi opatrně. Tak zdar všem škodovkářům.
21:01:23
22.07.2009
22.07.2009

Rooney - zrušená registrace
Jak je člověk naprany, nebo pod drogogama, tak o tom že se muže zabít aní neví.
Opravdu nechápu lidi co sednou za volant v tomhle stavu, a pak ještě ujíždí fízlům.
Nesedl bych si do auta ani po jednom pivu, natož někomu ujížděl.
Sám vím co je to nabourat se, zažil sem to 2x, pokaždé jajko spolujezdec.
Jednou jsme s kamošem jeli v civicu, a z vedlejší nám vjel do cesty borec s fabou, na tlakači bylo cca 80, ubrzdili jsme to tak na 60, a šupa to byla jako z děla, ten pocit bych nepřál nikomu zazit, no nebo přál, těm co jezdi jako prasata, aby si zažili co to je za ránu.
A po druhé to byla sice minimální rychlost tak 30, ale ujelo nam kolo na krajnici a letěli jsme přes boudu do 3m hluboké škarpy, taky nic příjemného
, střechu jsme narazili na kus železobetonu, no sedět na místě řidiče já, tak mě vezou v černý sanitce
, ještě že kámoš má tak 160cm.
Od té doby se bojím sednout do auta které neřídím, sám sem neměl jedinou nehodu nebo ťukanec.
Opravdu nechápu lidi co sednou za volant v tomhle stavu, a pak ještě ujíždí fízlům.
Nesedl bych si do auta ani po jednom pivu, natož někomu ujížděl.
Sám vím co je to nabourat se, zažil sem to 2x, pokaždé jajko spolujezdec.
Jednou jsme s kamošem jeli v civicu, a z vedlejší nám vjel do cesty borec s fabou, na tlakači bylo cca 80, ubrzdili jsme to tak na 60, a šupa to byla jako z děla, ten pocit bych nepřál nikomu zazit, no nebo přál, těm co jezdi jako prasata, aby si zažili co to je za ránu.
A po druhé to byla sice minimální rychlost tak 30, ale ujelo nam kolo na krajnici a letěli jsme přes boudu do 3m hluboké škarpy, taky nic příjemného

Od té doby se bojím sednout do auta které neřídím, sám sem neměl jedinou nehodu nebo ťukanec.
20:59:11
22.07.2009
22.07.2009

beastyLA - ten první
-> David29: přesně tak... když už jet jak blázen, tak sám, ne, když vezeš pasažéry
takovéhle nápady mě ani nenapadají .) ujíždět policii... a vysekáš se v každém autě, ne jen ve škodovce

takovéhle nápady mě ani nenapadají .) ujíždět policii... a vysekáš se v každém autě, ne jen ve škodovce

20:47:27
22.07.2009
22.07.2009

David29
Já to mám podobně jako aceboss.. nemám problém ten plyn na zem dát, ale j se teda snadžim předvídat i když jedu sám-) A co hlavně - nedělám nic, čim si nejsem ve 130km/h 100% jistej..
Jako pro prdel jsem přemejšlel, jaký by to bylo ujíždět policajtům, ale riskovat že se vysekám, nebo že mě chytěj - to až budu mít auto a ne škodovku
Jako pro prdel jsem přemejšlel, jaký by to bylo ujíždět policajtům, ale riskovat že se vysekám, nebo že mě chytěj - to až budu mít auto a ne škodovku

20:40:05
22.07.2009
22.07.2009

beastyLA - ten první
→ Nwkt 22.07.09 11:55:36: to se neví. dnes jsem poslouchal rádio Ruby a tam to vyznělo, že řidič přežil, jen se nepřiznal
→ dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) asi ta poslední věta je to nejdůležitější.
bude to znít hnusně, ale co s nimi? opili, ujíždí policií, jedou rychle… má cenu je litovat? jako motorkáři… viděl jsem motorkáře předjíždět na dvojité plné čáře, při manévru omezil tři auta. jak to komentovat? tací nepatří na silnici, a když to nezmůžou úřady, postará se příroda
→ dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) asi ta poslední věta je to nejdůležitější.
bude to znít hnusně, ale co s nimi? opili, ujíždí policií, jedou rychle… má cenu je litovat? jako motorkáři… viděl jsem motorkáře předjíždět na dvojité plné čáře, při manévru omezil tři auta. jak to komentovat? tací nepatří na silnici, a když to nezmůžou úřady, postará se příroda
19:20:49
22.07.2009
22.07.2009

Matthes, záškodník z TechWebu
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Zhuleny neni to samy jak sfetovany copak?
18:41:35
22.07.2009
22.07.2009

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
Není to tak dávno, ce se tady v Hradci přímo v centru města rozštípali nějaký zhulený (možná i zfetovaný) v autě bez stk, který ani nebylo jejich... myslím že 4 kaput a jeden těžce zraněnej, už si to přesně nepamatuju... ale taky ujížděli policajtům... v takový kraksně a plně naložený neměli šanci jim ujet, takže to bylo zcela zbytečný - nakonec řidič v plný rychlosti nevybral mírnou zatáčku a vletěl bokem do aleje stromů...
holt byli už tak vymaštěný že neměli ani zbytek rozumu.
holt byli už tak vymaštěný že neměli ani zbytek rozumu.

16:21:29
22.07.2009
22.07.2009

Vitek
-> aceboss: no ono i to když jede někdo sam a davá tomu jako prase tak ohrožuje ostatni, kolikrat už jsem musel uplně zastavit aby nějaky hovado stihlo předjet a nevzalo mě nebo někoho jinyho na druhou stranu
prostě to neni fer ten co za to muže vyvyzne většinou s podřeninama a ti co za to nemužou to odnesou
prostě to neni fer ten co za to muže vyvyzne většinou s podřeninama a ti co za to nemužou to odnesou
15:31:56
22.07.2009
22.07.2009

Mil@n
Jo je to hrozné,jak píšou o té nehodě před 2 roky tak tam zahynul muj kamoš
Ja vím na silnici se muže stat ledacos ale ujíždět policii to je vyloženě blbost a malokdy takové situace dopadnou lepe.

Ja vím na silnici se muže stat ledacos ale ujíždět policii to je vyloženě blbost a malokdy takové situace dopadnou lepe.
12:31:45
22.07.2009
22.07.2009

aceboss
Ono at se honí kdo chce ským chce,ale at tím neohrožuje jiné lidi.Pokud jede sám tak jedná sám za sebe,ale když má plný auto
.
Co se týče mě když jedu sám občas taky na to šlápnu a jedu docela svižnejš,ale pokud někoho vezu at už mamku,brachu nebo kámoše či přítelkyni.Jedu tak abych jel tvz na jistotu jedu i pomalejc a snažím se i předvídat.Křižovatky,před nosti,zatáčky atd prostě snižit riziko na minimum protože vim jednu věc i kdyby se mi něco takového stalo cizí vinou ne moji tak bych su za to dával vinu.Pač vím že bych si říkal kdybych tenktrát jel rychleji nebo pomaleji tak by se to nestalo.
Ono s podobným případem mám taky svou zkušenost ještě ze školy.
A nebylo to pěkný obě třidy +rodina stát v síni a jen bezmocně koukat......

Co se týče mě když jedu sám občas taky na to šlápnu a jedu docela svižnejš,ale pokud někoho vezu at už mamku,brachu nebo kámoše či přítelkyni.Jedu tak abych jel tvz na jistotu jedu i pomalejc a snažím se i předvídat.Křižovatky,před nosti,zatáčky atd prostě snižit riziko na minimum protože vim jednu věc i kdyby se mi něco takového stalo cizí vinou ne moji tak bych su za to dával vinu.Pač vím že bych si říkal kdybych tenktrát jel rychleji nebo pomaleji tak by se to nestalo.
Ono s podobným případem mám taky svou zkušenost ještě ze školy.

12:10:14
22.07.2009
22.07.2009

105
-> aceboss: ja sem se na to taky dival a chtel zalozit tema.. je to neco hroznyho
.. škoda mladejch holek .. a to je to co nemam rad:( zabava, lidi vlezou za volant pod vlivem nebo bez řidičaku do auta a jedou...
bohuzel takhle přišel o život i muj kamarad ze tridy..honil se s policajtama a bum do baraku..

bohuzel takhle přišel o život i muj kamarad ze tridy..honil se s policajtama a bum do baraku..
12:00:32
22.07.2009
22.07.2009

rolls
spolujazdcov skoda, vodic si to zasluzil

11:57:14
22.07.2009
22.07.2009

Kaprof-Pisařík
-> aceboss: přišel sem takle o kamošku a takže ktomu vedu naprostou nenavist dneska sem malem zbouchal jednoho kretena ve 106 co 4krát šlapal na plyn než se rozjel a pak malem porazil kamoše..
11:55:36
22.07.2009
22.07.2009

Nwkt
řidič to nepřežil
11:53:27
22.07.2009
22.07.2009

aceboss
Ted jsem si sedl k netu a koukám na toto.
www.novinky.cz/krimi/1743 86-nehodu-na-kromerizsku-n eprezili-tri-mladi-lide-uj izdeli-straznikum.html Je to kousek ode mě díky bohu nikoho jsem neznal,ale i tak na mě ten pohled na to auto dost zapůsobil.
Co jsi myslíte o takovém chování.V plně naloženém autě mladých lidí nesmysleně ujíždět policii? Já z takových věci mám strach jen když někam jedu a to jsi dávám hodně pozor.Na víc se potvrdila dlaší věc že při takohle tragedii řidič přežije i když asi nikdo z nás si nedokáže představit co se mu po zbytek života bude honit hlavou.
Ale tak vědomně riskovat je pro mě k nepochopení.Ještě bych dodal že pokud to řidič přežije bude to pro něj asi ten největší trest.
www.novinky.cz/krimi/1743 86-nehodu-na-kromerizsku-n eprezili-tri-mladi-lide-uj izdeli-straznikum.html Je to kousek ode mě díky bohu nikoho jsem neznal,ale i tak na mě ten pohled na to auto dost zapůsobil.
Co jsi myslíte o takovém chování.V plně naloženém autě mladých lidí nesmysleně ujíždět policii? Já z takových věci mám strach jen když někam jedu a to jsi dávám hodně pozor.Na víc se potvrdila dlaší věc že při takohle tragedii řidič přežije i když asi nikdo z nás si nedokáže představit co se mu po zbytek života bude honit hlavou.
Ale tak vědomně riskovat je pro mě k nepochopení.Ještě bych dodal že pokud to řidič přežije bude to pro něj asi ten největší trest.