-> MOLSO: Rozprasovacem na kytky :-)
-> darklord: To by se zas bali dementi a tohle neni plast ale latka.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lásky chlupaté
prohledat
4607 příspěvků (zobrazeno 3651 až 3700) od 08.06.2009 do 21.06.2025, založil/a Jirik grilovaný - zrušená registrace
-> Matthes, záškodník z TechWebu: viac ako taketo narazove chladenie by im pomohlo keby si im miesto igelitovej dal nejaku nepriesvitnu strechu ;)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: hadicou ? 

Bylo vedro, tak ptacci potrebovali zchladit 

-> Mr_Kubas: Ostrava .)
-> stika87: Tyvoe to je medvěd
Co to je za Zoo?

-> stika87 03.06.10 21:50:28: Tyjo, kde to má hlavu?

-> Jirik_Tuňák: jo to je jejich přirozená nenormální zvědavost :) ...náš skokan :)
-> j_j: ty krávo takovej Fight
moje potvora už jako štene projevovala náklonost ke škodovkám:-) no jednou se i vezla z vychovny stanice :o) tehdy asi půlroční...

moje potvora už jako štene projevovala náklonost ke škodovkám:-) no jednou se i vezla z vychovny stanice :o) tehdy asi půlroční...
Já to ještě oživím, toto je už zde jednou Petrem S vložená fotka.
Petrovo jezevčidlo je fakt nádherný, ty ušiska.
Petrovo jezevčidlo je fakt nádherný, ty ušiska.
Seznam hraček bez kousacích kostiček apod.
:
Chobotka, Hrochovice, Brontík, Kvak, Žabovice, Krysovice, Uzlíky, Pes, Kužátko, Král (lev, jako král zvířat), Chňapka, Rukavice, Kroko, Čertovka, Cicma (neustále ocintanej plyšovej pes), kroužek, baloan, Otopýrek, Porka (prasátko).

Chobotka, Hrochovice, Brontík, Kvak, Žabovice, Krysovice, Uzlíky, Pes, Kužátko, Král (lev, jako král zvířat), Chňapka, Rukavice, Kroko, Čertovka, Cicma (neustále ocintanej plyšovej pes), kroužek, baloan, Otopýrek, Porka (prasátko).

-> Jirik_Tuňák: To ten náš bíglouš taky mění barvy. Z černé se časem stává hnědá jako u tý vaší potvůrky
Jinak je to kancelářská fešanda 
EDIT: Už jsem si vzpomněl co mi na téhle fotce (03.06.10 15:34:43) připomíná... Toho pejska z Masky s Jimem Carreym

EDIT: Už jsem si vzpomněl co mi na téhle fotce (03.06.10 15:34:43) připomíná... Toho pejska z Masky s Jimem Carreym

A když byla malinká, všimněte si, jak se přebarvila. 

-> shakal: Tady u mě v kanclu na stole, nevím proč je tak vyjuchaná, vylezla si tam sama. 

-> Jirik_Tuňák: my máme Pegynu a říkáme jí srno nebo knedlo :)
-> Danster: malej seznam :)
-> Jirik_Tuňák: Jsem chvíli přemýšlel co to je makurek a pak jsem si přečetl to pod tím
Přesně je to Parson russel teriér a jmenuje se Rony za pár dnů jí bude 5 měsíců
Ještě jedna fotka 

-> Danster: Šmarjá, malej makurek. 

-> shakal: Škube VeTëvky. 

-> shakal: Ta naše se jmenuje Mia. Říkáme jí Mio, Miuško a tak různě. A já nevím proč, ale někdy jsme jí říkali "makurka". A teď když někde vidíme Russela, tak je to makur.
Zajímací je, že to používají všichni v práci (kde je Mia skoro každej den) a i všichni z mojí rodiny (přítelkyně, rodiče, ségra). 

-> petr s: Mě se tyhle jezevčíci hrozně líbí. Máme v sousedství dva a fajn je, že jsou spíš drobní, takže jsou fakt roztomilý. Navíc když si odmyslím vlasatý uši, tak mají podobnej čumáček jako ta naše.
Máš ještě nějaké foto, když byl malinkej ? Nebo jakékoliv jiné, dej sem ještě nějaké. Díky
Máš ještě nějaké foto, když byl malinkej ? Nebo jakékoliv jiné, dej sem ještě nějaké. Díky
-> Jirik_Tuňák: 11 měsíců
-> Matthes, záškodník z TechWebu: nelíbilo se mu to
-> petr s: Šmudlík, kolik je mu / jí ?
-> petr s: Taky neni nadsenej z blesku primo do xichtu co 

Sice to není moje, ale chčiju z toho. Ten papoušek je fakt profík. Dokonalý. Nechápu, jak to mohl takhle trefit. Koukněte a vydržte.
http://www.youtube.com/wa tch?v=SdkJmynKOwQ
http://www.youtube.com/wa tch?v=SdkJmynKOwQ
-> Jirik_Tuňák: Super :) Děkuju předem 

-> doly120: To bych rád, ale bohužel jsem to fotil ne svým epesním Sony Ereksonem K750i, kterej má výtečnej 2 Megapixlovej foťák s autofocusem, ale druhým telefonem Samsung s dotykáčem, kterej má foťák za hovno stojící.
Jestli chceš, tak až pojedeme zase k našim, tak je vyfotíme foťákem a pošlu, co říkáš ?
Jestli chceš, tak až pojedeme zase k našim, tak je vyfotíme foťákem a pošlu, co říkáš ?
-> Karel.: A pokud si zpomeneš,tak sem pak nějakou dej

-> doly120: jsem měl jich plno, ale disc mi odešel
časem udělám

-> Karel.: Udělej trochu ostřejší fotku

-> disKo743: Äkita Inu, takovej medvídek

-> Karel.: co to je za plemeno??
-> Karel.: -> Jirik_Tuňák: Hezké
-> Jirik_Tuňák 15.05.10 12:10:46: Můžu poprosit na mejla?

-> Jirik_Tuňák 15.05.10 12:10:46: Můžu poprosit na mejla?

takhle to dopadlo, když jsme šli an výlet a Lavině bylo teplo, tak si lehla do kalůuže! Pár hodin před tím jsme ji koupali

-> OndraKrupi-TenČtvrtý:
taky mu to na tý podlaze občas podhrábne, ale takle ne 

-> OndraKrupi-TenČtvrtý:
WRC Cat