skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lásky chlupaté
prohledat
4607 příspěvků (zobrazeno 3751 až 3800) od 08.06.2009 do 21.06.2025, založil/a Jirik grilovaný - zrušená registrace
-> Syny: Měl by říct bráchovi, aby se voholil a ať nesvačí na tej studenej zemi, že nastydne. 

-> Jindas: Co to je za bobra ? 

Není krtek jako krtek
-> petr s: a kde má krtinec? ha!?

-> Pavel P..: To je krtek
-> Pavel P..: Nutrie:D 13kousku:D
-> Jindas: to jako doma chováte nutrii?

-> darklord: to znám
(moje potvora doma)

-> Kaprof: tato poloha je idealna pre obidve strany, pes na gauci KO 

-> Kaprof: tak ta nasa potvora ma nieco cez dva roky, ale vydrzat s nim v jednej miestnosti sa da len ked chrape... jak sa zobudi tak sodoma gomora. prikladam jednu fotku ako to vypada tesne po oprani v prewole
-> darklord: ten náš blbec je neskutečně čilej furt chyta myšky apod blázen:-) neskutečně vitální na to jak je starej:-)
-> Kaprof: 17 rokov a furt beha? ty vole tak to ma z tej nasej potvory asi porazi, dostudujem skolu a budem zrely na blazinec 

-> myschaak AZNP K.Hora: Hela náš Kazanus má 16tej rok už a slyší taky jen když chce:-)) ovšem po lonskem spolknutí trojháčku na sumce s koristí a následně roztrřenym jicnem(operace dohromady 7 litrů) je jak rybička zas
neskutečny letos mu táhne na sedmnáctej zářez a furt líta jak blázen:-)

-> myschaak AZNP K.Hora:
vole 

james.bond 02.04.10 10:38:06 napsal:
→ 1560: hele ke kralikoj to prave jde, nasi se snaseli uplne
v pohode
Tak já nevím, nikdy jsem to nezkoušel, ale po tom, co si králík po honičce se sousedovic kočkou na zahradě zlomil dva prsty, bych to už nechtěl riskovat. A to se víceméně jen chtěli očuchat.
→ 1560: hele ke kralikoj to prave jde, nasi se snaseli uplne
v pohode
Tak já nevím, nikdy jsem to nezkoušel, ale po tom, co si králík po honičce se sousedovic kočkou na zahradě zlomil dva prsty, bych to už nechtěl riskovat. A to se víceméně jen chtěli očuchat.
-> Tomaso435: nechceš disky z forda?zavolej))))
-> myschaak AZNP K.Hora: Nase je taky hlucha jak poleno :( Horsi je ze ma naky utvar v brise a nevime o co go a vysetreni by asi neprezila
Tak jen doufame ze to je nejaka blbost :(

-> myschaak AZNP K.Hora: a hovno, jenom na tebe sere jako dycky
asi nám pes ohluchnul
ale roky už na to má....

-> havlik: Aha
Ale to je dost podstatny 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: tam chybí otazník

-> havlik: Jak to vis?
-> 1560: hele ke kralikoj to prave jde, nasi se snaseli uplne v pohode
Díky, poptám se v okolí.
-> 1560: Stáří: no ještě nemají ani 24 hodin.... Naše kočky mají dobrý geny, jejich babička se dožila 18 let
-> 1560: Jsou ještě čerstvé
-> Don_pepe:
Copak o to, chtěl bych, ale ke králíkovi to nebude rozumná volba. Kdyžtak se poptám v okolí - byly by nějaké informace - stáří, nemoci, očkování a tak?
Copak o to, chtěl bych, ale ke králíkovi to nebude rozumná volba. Kdyžtak se poptám v okolí - byly by nějaké informace - stáří, nemoci, očkování a tak?
Nechtěl by někdo koťátko? Zachrání mu život...
-> darklord: nevim ale nedela to sam - co jsem tak slysel od lidi co to maji..
-> VeTeV: nejaky elektrikar
vravis ze je bud extremne odvazny alebo hlupy, hej? 

-> darklord: no vidis a kralik hryze pod napetim vesele a nic 

-> VeTeV: mne kusal kabely pes, tak mlada ich pred nim vecne schovavala, resp davala z dosahu (co dokaze nasrat ked clovek dojde dom z prace a PC vypnuty kabely vytrhane...) tak som sa raz nas*al, vsetko som nechal tak, pes si kusol do 230, a odvtedy ma ku kablom respekt 

-> Jirik_Tuňák: kdyz si na sebe zvyknou tak jo - meli jsme dva kralicky - jeden musel po 10ti letech na uspani - nador a druhemu je asi 6 let.. se psikem si hraji a delaji taskarice - kralik skace pres psa, obcas ho hryzne tak na nej psik stekne apod.. jinak ono to moc neumi - repsektive ten prvni byl silenej mazlik, cistotnej chodil si do krabicky a rad se mazlil... ten co mame ted je tkaovej zivel a nejradsi kouse kabely 

jak byl nasranej když sem ho tam strkal a jak si tam teď chodí schrupnout
-> james.bond:
Ono je to zvíře od zvířete... a taky záleží, jak se o to staráš a tak :)
Ono je to zvíře od zvířete... a taky záleží, jak se o to staráš a tak :)
-> 1560: jo my kdyz jsme ho kupovali tak nam taky bylo receno ze 5 let, nakonec dvojnasobek:)
-> Peťa Klíč: No náš Bobeček nechodí ven ale je "skleněnej hrdina" - přes okno je borec a štěká (nevím kde se to naučil) na ptáky a všechno živý co se přiblíží, ale na balkóně loví hmyzáky, na nic většího jak chroust ci netroufne, to rači strategicky ustoupí na svoje odpočívací křeslo....
-> Don_pepe: no já s nim chodim po venku a když potkáme kočku tak jí Myšiho ukážu a kočka chvilku kouká a pak zdrhne 
mmch z určitého úhlu vypadá ta kočka jako sova

mmch z určitého úhlu vypadá ta kočka jako sova