skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lásky chlupaté
prohledat
4607 příspěvků (zobrazeno 3801 až 3850) od 08.06.2009 do 21.06.2025, založil/a Jirik grilovaný - zrušená registrace
znáte ten výjev jak stojí kojot na kraji útesu a ječí na měsíc?
-> sekyy: ňuňu
-> Jirik_Tuňák: kovínka přijdou, je to ještě mimiš 

-> sekyy: Zustat to takhle velky a nepelichat to, tak by mi to snad ani nevadilo 

-> sekyy: ten je jaky zlatýý 

-> doly120: A sežral bys ho

-> sekyy: Tyjo,já chci taky :)
-> sekyy: pekny pekny..

stál 500,- Kč. Samozřejmě bez pp, ale to nevadí je to mazel :-)
-> sekyy: Jééééé ten je krásnej :)
Jen tak okrajově :) Kolik tě stál? :) Máš ještě nějakou fotku? :)

Jen tak okrajově :) Kolik tě stál? :) Máš ještě nějakou fotku? :)
-> james.bond:
10 let, to je dost služný, kdesi jsem četl, že králící se dožívají tak 5 - 7 let (v průměru).
-> Jirik_Tuňák:
Se psem... Netuším, psa nemám (máme psů v rodině několik, ale ke králíkovi je nepouštím - posledně si jeden psík spetl králíka se svým štěnětem a chudák byl pak vystrašený, že ho olizuje a čistí pes :) ). Ale říká se, že pokud spolu vyrůstají od mala, není problém. Jinak se určitě nedoporučují dva nevykastrovaní králící samci nebo nevykastrovaný samec a samica. S kočkou bývá problém, už jsem slyšel i o případu, že kočka králíka uhnala k smrti. Ale obecně platí, že se to může vyzkoušet třeba na jeden den, jak na sebe budou reagovat :)
10 let, to je dost služný, kdesi jsem četl, že králící se dožívají tak 5 - 7 let (v průměru).
-> Jirik_Tuňák:
Se psem... Netuším, psa nemám (máme psů v rodině několik, ale ke králíkovi je nepouštím - posledně si jeden psík spetl králíka se svým štěnětem a chudák byl pak vystrašený, že ho olizuje a čistí pes :) ). Ale říká se, že pokud spolu vyrůstají od mala, není problém. Jinak se určitě nedoporučují dva nevykastrovaní králící samci nebo nevykastrovaný samec a samica. S kočkou bývá problém, už jsem slyšel i o případu, že kočka králíka uhnala k smrti. Ale obecně platí, že se to může vyzkoušet třeba na jeden den, jak na sebe budou reagovat :)
-> Peťa Klíč: Je krásnej. Ale dělá určitě větší Kovínka, než naši Pískomilové.
-> 1560: Co všechno umí takovej králíček ? Snese se to třeba se psíkem ?

-> 1560: Co všechno umí takovej králíček ? Snese se to třeba se psíkem ?
-> 1560: meli jsme uplne stejnyho, ale v lete skonal. a dozil se deseti let, coz si myslim ze je slusny.
-> Syny 23.03.10 01:01:38: To spíš ten ocásek, i když je fakt, že už se ani necuká, tak by to lochtat nemuselo 

tak a zruši registraci, ste zlí 

-> Mr_Kubas: Sem vzdycky premejslel, jestli to toho hada nelochta v krku ty chlupy z ty mysi 

-> Peťa Klíč: Takový mládě. Takhle velký mu dáváme dva najednou a slupne je jak prd
Nahraju Ti video, jak Mazlik papá. To tě pak bude strašit celý noci. 

jinak je to inteligentní zvíře, to jen já si koupil pitomce

ste voškliví na mojeho potkánka 

-> Peťa Klíč: Bejt to jeste maly hned po narozeni, tak by ani muj pavouk nepohrdnul 

-> Peťa Klíč: Ekologická likvidace 

-> Mr_Kubas: seš zlej
fuj takový hnusný zvíře a dával by tomu klásný myšiši

fuj takový hnusný zvíře a dával by tomu klásný myšiši

-> Peťa Klíč: Až ho nebudeš chtít, tak mi ho pošli, krmíme tím krajtu 

já si za chvilu valim pro potkana a imho to dopadne tak že budu odkázán bydlet do garáže 

-> Jirik_Tuňák:
me ta nase psice v nedeli rano v sedm vzbudila, pochodovala po pokoji, takova neklidna, knourala, tak sem myslel ze chce ven, ale venku jen delala blbosti, zadna potreba se nekonala, no nakonec se ji asi stejskalo po panickoj a panicce tak sem ji pustil k nasim do loznice at si s ni taky uzijou
kurna, sem se chtel jednou za tejden vyspat :-)

Naše psí dítě opět projevilo super inteligenci.
Vybalili jsme new lednici z toho bublinkatého praskacího igelitu. Nedopatřením jsem na něj šlápl a to už prcek zbystřil. Tak jsem si přiklekl, ukázal jí ty bublinky a začal je praskat rukama. Mno a když jsem to nechal, tak si prdelka igelit očuchala a začala si praskat sama.
To člověk jenom žasne.
Vybalili jsme new lednici z toho bublinkatého praskacího igelitu. Nedopatřením jsem na něj šlápl a to už prcek zbystřil. Tak jsem si přiklekl, ukázal jí ty bublinky a začal je praskat rukama. Mno a když jsem to nechal, tak si prdelka igelit očuchala a začala si praskat sama.

-> Syny: 

Chtel bych umrit v klidu, ve spanku jako muj deda... A ne v kriku a strachu jako ti, co s nim jeli v aute 

-> Jirik_Tuňák: jojo zámek zpátečky od defend lock

Kaprof 09.02.10 21:26:20 napsal:
→ kirri is back: snad z časti v jinym ne?
To tak, umře ten kdo dělá zásuvku a ty pak nebudeš moct vytáhnout USBčko, páč zásuvka dostane křeč. 
→ kirri is back: snad z časti v jinym ne?

-> Kaprof: z vetsi casti

-> Kaprof: to je vůl 

-> kirri is back: tak nemuselo by to být špatné 

-> kirri is back: snad z časti v jinym ne?

-> Rooney: kdyz sme u toho ja bych chtel umrit na cizim tele
vim, z toho se sranda nedela, ale.......

-> kirri is back: aspoň to měla v klidu, taky bych chtěl umřít ve spánku.
Děda taky tak zemřel...

Děda taky tak zemřel...

-> Jirik_Tuňák: dyt je to jak krabice na klacikach - nic nelibi...
-> kirri is back: to je ale krasnej micek
-> kirri is back: to je ale krasnej micek