skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lásky chlupaté
prohledat
4607 příspěvků (zobrazeno 3851 až 3900) od 08.06.2009 do 21.06.2025, založil/a Jirik grilovaný - zrušená registrace
-> Jirik_Tuňák: byla super hodna, jen kdyz byl nekdo cizi tak hotovo, ani kdyz sel na dvur se mnou, koncil vetsinou zavrenej v prujezde:-) nepoustela nikoho nikam
-> kirri is back: Uka nějakou normální 

-> kirri is back: pěknej míček se zubama kde se to koupí

-> Honza120L: Mě normálně taky ne, tenhle kuliferda má ale hezkej kukuč a hlavičku. Navíc jsou prej hodní k dětem. 

-> havlik: hja mluvim o tom psovi - emn se todle nelibi
-> kirri is back: s opačnym pohlavim takhle brzo nekončim:))
-> havlik: ale vis ze opacne pohlavi to nema rado kdyz koncis takhle brzo

-> Jirik_Tuňák 09.02.10 21:02:40: Končim to sou kecy

-> Jirik_Tuňák: ooooooooo děkuji sem volnej

-> Jirik_Tuňák: uz byla stará umrela ve spanku
-> havlik: ty si dneska opravdu koledujes
-> havlik: ty si dneska opravdu koledujes
-> Honza120L: Mě se ten pejsek líbí.
A Kirri taky, kdybych byl 10 ženskejch, tak s ním budeme chtít všechny píchat.
A Kirri taky, kdybych byl 10 ženskejch, tak s ním budeme chtít všechny píchat.

-> Honza120L: mluví o tom psovi ne o kirrim

-> Jirik_Tuňák: co ej na ty prisere krasnyho?
-> kirri is back: Ten je krááásnej. Copak se mu stalo broučkovi ? 

-> Hurdis: ja když byl malej tak naši měli kocoura - takovej tipicky vesnickej tip co nenechal jedinou kočku v okolí - dostal za to nesčíslně po létech, vracel se barevnej, pomlácenej, po rvačkách měl uši orvaný, nakonec i o jedno oko přišel...
dožil se požehnaných 18 let ale ve finále zdomácněl, seděl na zápraží, neviděl, byl hluchý a zuby mimo - každopádně i tak vzpomínal na svá mladá léta a sem tam se snažil vyjíti na dvorek a projít se po teritoriu - ale už na to neměl... ale umřel spokojeně, na stříšce, kde se vyhříval...
dožil se požehnaných 18 let ale ve finále zdomácněl, seděl na zápraží, neviděl, byl hluchý a zuby mimo - každopádně i tak vzpomínal na svá mladá léta a sem tam se snažil vyjíti na dvorek a projít se po teritoriu - ale už na to neměl... ale umřel spokojeně, na stříšce, kde se vyhříval...
-> Honza120L: Měl jsem skoro stejnou, fotky mám jen v analogu kdesi u rodičů. Dožila se požehnaných 16ti let, i přesto, že běhala po celé čtvrti. Nakonec se musela dát "uspat" protože díky přestárlosti nedokázala normálně fungovat. Její matka co měli prarodiče se dožila podle fotek ještě o 3 roky déle, navzdory tomu, že jí děda 3x vzal v revíru brokovnicí. Nikdy jsem neslyšel o kočkách prokazatelně žijících tak dlouho.
u nas je to todle strasidlo:-))
Pavlík jí má strašně rád :-))
Pavlík jí má strašně rád :-))
-> Honza120L: pěkná kurva to je ta vaše kočka

-> Honza120L: Tak z vrhu byly hned pryč, většina zájemců si přijela přes dva kraje. Další už v plánu není a ani být nemůže, poslední kotě jsme si nechali.
-> Hurdis: kocku za tydle prachy - to nevim... jako ja mezi kockama taky vyrost, ale vse tip poulicni smes - ted mame jednu nekde z popelnice co nekdo vyhodil a je to takovej svehlavej tvor... ale nechava me nejak klidnym :-))
Honza120L 07.02.10 17:00:18 napsal:
→ Hurdis: magor
To je silné slovo. Já jsem spíše na psy, ale na pracovní plemena. Používáme v rodině dobrmany, rotvajlery a německé ovčáky jako hlídače.
Kočku jsem ale od mala měl a hodlám i mít, pokud to bude možné (např. kvůli dítěti apod.). Líbí se mi jejich nezávislost, minimální "údržba" a dokonalá vlastnost v absorbování stresu.
Jinak to na fotce jsou matka s dcerou, trošku aristokratky,
kotě je za 4000,-
→ Hurdis: magor

To je silné slovo. Já jsem spíše na psy, ale na pracovní plemena. Používáme v rodině dobrmany, rotvajlery a německé ovčáky jako hlídače.
Kočku jsem ale od mala měl a hodlám i mít, pokud to bude možné (např. kvůli dítěti apod.). Líbí se mi jejich nezávislost, minimální "údržba" a dokonalá vlastnost v absorbování stresu.
Jinak to na fotce jsou matka s dcerou, trošku aristokratky,

-> Hurdis: magor 

-> Honza120L: Kdepak, to je jedna z domácích polštářovek. Když jednu z nich nemůžu hned najít, tak je někde podobně zahrabaná, v pračce, ve skříni, krabici apod.
-> Hurdis:
meposer - toi nekdo poslal omylem tak mu ji posilas back jo? 

-> Hurdis 07.02.10 16:23:44: 

-> myschaak AZNP K.Hora: pripojit na kompresor a 8 atmosfer - treba se natahne
-> Hurdis: umela?
-> Hurdis: umela?
-> petr s: To by nebyl problém, naše se dokážou sami i zabalit.
-> petr s: tak buď natáhnout nebo počkej,příští víkend bude velkej kocour

-> myschaak AZNP K.Hora: Jakou mají délku ? Potřebuji 120 cm
-> Honza120L: kočka je jen jedna a bere anrikoncepci
-> petr s: co to,máš zájem?mám tu teď skladem dva mourovatý a jeden černobílej

-> petr s: co to,máš zájem?mám tu teď skladem dva mourovatý a jeden černobílej

petr s 07.02.10 15:49:20 napsal:
→ Honza120L: Nevíš že je pěstuje na
ledvinové pásy?

→ Honza120L: Nevíš že je pěstuje na
ledvinové pásy?

-> Honza120L: Nevíš že je pěstuje na ledvinové pásy?
-> myschaak AZNP K.Hora: co s tolika kočkama? to se bude nekontrolovaně šířit a za čas jich bude milion :-)
naša malá Ejmi
ľúbi vodu =D

-> Jirik_Tuňák: Nesuhlasim s tym, ze korytnacky (zelvy) nedavaju na javo radost.... pred casom som mal doma a spravali sa skoro ako prik v akvariu... boli to tiez vodne... ked som prisiel domov z prace, tak na nich bolo vidiet, ze reaguju na pritomnost cloveka, stale plavalo k tej stene akvarka, kde som bol, potom vybehli na kamen pod lampu a stael ma sledovali, ked som bol v izbe..... A uplne sialene boli, ked som pustil TV.... nalepene na skle cumeli na film a cez reklamy robili strasny bordel....
Dost som sa divil, ako reaguju na zvuk, aj na tichy rozhovor..... Okrem toho tie moje sa celkom dobre citili, ked ich clovek zobral do ruky, nekopali ani nehryzli....
No a teraz ma jednu z nich byvalka a vravela, ze Tv pozeraju spolu, korytnacka jej vydrzi na ruke aj hodinu, pozera TV ... len ju treba obcas cez rekamy namocit, aby nevyschla....
Dost som sa divil, ako reaguju na zvuk, aj na tichy rozhovor..... Okrem toho tie moje sa celkom dobre citili, ked ich clovek zobral do ruky, nekopali ani nehryzli....
No a teraz ma jednu z nich byvalka a vravela, ze Tv pozeraju spolu, korytnacka jej vydrzi na ruke aj hodinu, pozera TV ... len ju treba obcas cez rekamy namocit, aby nevyschla....

Nejlepsi sou pavouci
Chlupaty to je, nevydava to zadny zvuky, nesmrdi to, nepelicha to, neni to nijak narocny a tak :) Jediny kdy pavou vydava zvuky je kdyz je naddrzenej a ma kolem sebe samicku :) To pak dela bordel, ale jinak ne :)

jj... my teda kocoura zavirame na noc doma... parkrat uz nastyd, tak at je radsi v teple (v posteli :)
proste kocka je hodne sva - pes je vazanej na lidi a to je ten rozdil - je fakt ze je jina kocka co je celej zivot doma ata nase co ma volnou zahradu .-))
-> Honza120L: tak kocour prijde a taky dava najevo svy pocity :) otre se, vyskoci na klin atd... akorat to neni tak bezprostredni/vyrazny jako pes, asi. U nas by byl pes chudak, nejsme vic jak 9 hodin denne doma, takze by byl asi trochu opustenej. Kocour je samostatnej. Psy (normalni, ne yorkshiry a pod) mam rad.
-> Honza120L: z toho bude hadka.
Neni nad to, kdyz me pes od sousedu(takovej neco jak vlk nebo co) od moji pusiny vita tim, ze celej zablacenej prileti, zacne skakat a slintat. Coz o to, ja ho zvladnu chytit za obojek a odvizt dom, ale moja pusina a jeji mati jsou z neho docela hotovy.

kocka je svehlava a urputna, k tomu naladova... k tomu zy jejich hry kousaci a skrabaci - taky to zvire nemam rad, a to jsem an to zvyklej leta....
proste pes to je opravdu kamarad, uzasne hravy, oddany panovi, k tomu dokaze delat spoustu radosti a dava na jevo sve pocity.. u kocky nevim
zelva - to je jak rybicky - mam to rad, mam to i doma, ale je em to nejak u pr....
proste pes to je opravdu kamarad, uzasne hravy, oddany panovi, k tomu dokaze delat spoustu radosti a dava na jevo sve pocity.. u kocky nevim
zelva - to je jak rybicky - mam to rad, mam to i doma, ale je em to nejak u pr....
-> Nwkt: :-) njn ... tak ono skrabaci kousaci hratky jsou vcelku normal, ale ze by kocour sam zautocil, to ne... kdyz se mu neco nelibi, tak to naznaci... bud odejde, nebo kdyz to nejde, tak jemne kousne
-> U-Geen: To se mladý moc nedaří, věcně je poškrábaná a pokousaná. Mě to ta kočka udělat tak poletí oknem k sousedům