Tyvole, hustý. Myslel jsem že Flatout je jen PC hra. Jinak kouzlo bude podle mě v měkkejch kastlích, nízkejch rychlostech a tomu obrovskýmu heveru, co maj vedle sebe vzepřenej mezi podlahou a střechou.
Stále som pn s nohou a odvtedy som začal sledovať live preteky DTM TCR GT a podobne.
DTM som videl naposledy ešte pred kovidom a nechápem ako sa tam dostali Ferrari a Lmborghini.GT sériu som nesledoval nikdy a je to zábavné ako sa tam tlačí 40-50 aut.
LIVE | Race 1 | Misano | Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS 2023 (English)
-> isti 27.06.23 14:20:52: mění IMEI telefonu, pravděpodobně se v dané oblasti tyhle IMEI nemůžou přihlásit do sítě, tak je změní na takovy, se kterym se do sítě přihlásí.
-> vhml: zatím jsem viděl asi půl hodiny a nedávno další video a pana Hrdličku bych mohl poslouchat stále. S takovými odborníky by měli všichni papaláši projednávat své nesmyslné vize aby se vrátili nohama na zem
-> Jirik_Tuňák1983: Jsem rád za tohle video,protoze nikdo v okoli to nenatacel.A hned byl o nej velky zájem ale poskytnul jsem ho pouze kamaradovi ktery byl vedouci RZ.
E: Dnes jsem koukal na jeden inzerát auta a samozřejmě vyfocený na vejšku a tak mi to votrávilo, že jsem se na to vysral a rovnou to zavřel. Jak si může někdo dojebat inzerci a odradit zájemce špatně zvolenými fotkami.