-> David29: Já ti dám rozdíl mezi generacema!

.....i když teoreticky bych moh bejt, coby teenager, dárcem semene pro tvoje početí, ale rozhodně se ohražuju pro ti tomu, že je mezi náma rozdíl jedný generace! :)
-> Syny: Tam momentíček, teď mi podsouváš něco, co jsem nikdy nenepsal

Nikde jsem nepsal, že by se nikde nemělo měřit. Nikde jsem nepsal, že bych chtěl uzákonit zákaz svícení a už vůbec nic o tom, že by kolem řízení a vlastnictví auta neměliy bejt žádný povinnosti
Jenom mi prostě vadí, to, že se pořád někdo snaží ten systém komplikovat a dělat ho represivnějším v bláhový naději, že to pomůže.
"...Je to o lidech, to jo, ale bohuzel tady v CR jezdi vsici jako prasata a tim spis by jezdili, kdyby se tu nic neresilo…"
V ČR nejezděj VŠICI jako prasata - jezdí tak jenom určitý procento a doplňujou je TELATA. Ale znova opakuju - zákon musí bejt takovej, aby byl hodnej respektování - stačil by bejval service pack pův. 361čky inspirovanej třeba Německem...jenže my jsme řekli ne....3 roky sklízíme trpký plody.
Ale uznávám, že jsem jenom jeden z mnoha, co ví jak by něco nemělo vypadat/fungovat, ale recept jak by to vypadat mělo nemá :)
A jak by měl fungovat svět podle Kinga? :) Taky přesně nevím, ale čím dál víc je mi názorově sympatičtější pan Profesor, co nechce vyvěšovat unijní vlajku na Hradě:)