skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
hodně divná věc se mi stala
22:08:11
22.01.2009
22.01.2009

myl@s
-> King: to urcite,ale jde mi spis o to nejakym zpusobem potrestat lidi, kteri nemaji za volantem mozek
21:56:18
22.01.2009
22.01.2009

King
-> myl@s: To je ovšem dvojsečná zbraň, protože myslet, že se nikdy nevymeleš vlastní vinou - to je hoooodně sebevědomej pocit 

18:41:36
22.01.2009
22.01.2009

myl@s
-> Reeaper: tak spot je taky útok na psychiku

17:15:31
22.01.2009
22.01.2009

Reeaper
-> King: tak tobě jako ostřílenýmu pilotovi jasně
já zase tolik zkušeností nemám, takže na mě to emotivně působí.. otázka je, do který kategorie patří ti, který by to mělo zasáhnout nejvíc a jestli je to vůbec zajímá.. a jestli by je zajímaly jiný způsoby prevence..
-> myl@s: něco na tom je, ale to je jen útok na psychiku, když zpřísníš tresty..není to nic ´hmatatelnýho, viditelnýho´, oproti těm spotům..
Ale zase buďme rádi alespoň za něco

-> myl@s: něco na tom je, ale to je jen útok na psychiku, když zpřísníš tresty..není to nic ´hmatatelnýho, viditelnýho´, oproti těm spotům..
Ale zase buďme rádi alespoň za něco

16:48:37
22.01.2009
22.01.2009

myl@s
-> Reeaper: ja v tomhle musim souhlasit s Kingem, prijdou mi to vyhozeny penize, ktery mohly byt vyuzity na mnohem dulezitejsi veci nez je tv spot, podle me by stacilo zavist prisnejsi tresty za brutalni prestupky, on by si pak clovek vic uvedomil jestli bude riskovat to,ze ztrati na 3 mesice ridicak kvuli tomu,ze treba nebezpecne predjizdel..... a uvazoval bych klidne i o tom,ze kdyz nejakej debil se vymele kvuli tomu,ze jel,jak prase, tak bych ho to klidne nechal zaplatit, preci jenom zachranka, 2x hasici a 2x policie, 1x doktor, docela by se prohnul...
13:57:02
22.01.2009
22.01.2009

King
-> Reeaper: Já? :) Hodně razantně je tenkrát vytáhnul a odstřelil Johny Beaver, já jenom musím konstatovat, že je to skutečně slabota. Nevím, možná jsou o chloupek kratší, než je zdrávo, možná málo emotivní...takový suchý :)...
10:47:08
22.01.2009
22.01.2009

Reeaper
-> King: nějak pořád nechápu, proč máš tak razantní nározy vůči těm spotům, co běží v TíVí..
Já myslím, že na tu kategorii řidičů, kteří mají alespoň trochu rozumu, ale dosud nevděli, jak ho použít, tohle má nákou šanci zapůsobit. Plus na ty normální, že si třeba dají většího majzla..
Na ty ´kterým se tohle nikdy nestane, páč voni sou Big Boss´ nebude působit asi nic, kro vyraženýho loga bejzbolky na jejich čele, natož nějaký patníky a bílý lajny..

Já myslím, že na tu kategorii řidičů, kteří mají alespoň trochu rozumu, ale dosud nevděli, jak ho použít, tohle má nákou šanci zapůsobit. Plus na ty normální, že si třeba dají většího majzla..
Na ty ´kterým se tohle nikdy nestane, páč voni sou Big Boss´ nebude působit asi nic, kro vyraženýho loga bejzbolky na jejich čele, natož nějaký patníky a bílý lajny..

11:31:24
21.01.2009
21.01.2009

King
-> Luky.: Jistě, normální řidič si v dobách, kdy se na silnici preferovalo používání mozku, v podobnejch situacích rozsvítil. Třeba v německu to tak funguje dodnes a když tam v zimě přejíždím autem z hotelu do práce s rozsvícenejma světlama (automatika z výroby :), jsem tam za exota :) A přece se tam za volantem nevyvražděj.....asi maj dost peněz na lajnování krajnic, policajty s mozkem a zákon, kterej je všeobecně respektovatelnej....
Jo, kdyby si MD místo Renčovejch psychoklipů radši koupilo práva na ty profesionální klipy z Anglie - mě to připadá, že si někdo dělá prdel za miliony. Když se ma mě každou chvíli z obrazovky šklebí "podnikatel", co má plnou hubu dovolený "Sejšelách" a s hadsfree v uchu kličkuje mezi autama, aby vzápětí archetypicky srazil maminu s kočárkem na přechodu, mám skutečně pocit, že ty stovky kilometrů přetřenejch krajnic a nových patníků by vůbec nebyly od věci....
Jo, kdyby si MD místo Renčovejch psychoklipů radši koupilo práva na ty profesionální klipy z Anglie - mě to připadá, že si někdo dělá prdel za miliony. Když se ma mě každou chvíli z obrazovky šklebí "podnikatel", co má plnou hubu dovolený "Sejšelách" a s hadsfree v uchu kličkuje mezi autama, aby vzápětí archetypicky srazil maminu s kočárkem na přechodu, mám skutečně pocit, že ty stovky kilometrů přetřenejch krajnic a nových patníků by vůbec nebyly od věci....
11:12:36
21.01.2009
21.01.2009

Luky
-> King: Jo, já bych taky navrhoval radši vymyslet něco, co těch životů zachrání 10. Nebo 100. Nebo 1000
. Někde jsem četl názor, že kdyby MD místo populárně naučné kampaně, která je navíc v mediích cenzurovaná (a tedy k ničemu), dalo ty peníze na nalajnování krajnic u silnic, byl by to větší přínos. A celkem s tím souhlasím.
Ale upřímně, já to svícení vítám. Pravda že na prosluněné louce je celkem zbytečné, ale v přechodech světlo/stín nebo teď v těch plískanicích je to jednoznačný přínos

Ale upřímně, já to svícení vítám. Pravda že na prosluněné louce je celkem zbytečné, ale v přechodech světlo/stín nebo teď v těch plískanicích je to jednoznačný přínos
11:01:50
21.01.2009
21.01.2009

ondie
-> King: 

10:10:28
21.01.2009
21.01.2009

King
-> ondie: Objevil se sice loni návrh na novelu, kde světla měly bejt jenom za pokutu (bez bodu), ale vypadá to, že zdravej rozum z týhle bitvy vyšel jako poraženej.
Jinak asi nelze přehlídnout, že přínos povinnosti celoročního svícení bezpečnosti se nedá ve statistikách nějak dohledat a o to míň pak pochopit, proč by mělo bejt jeho porušení za 1 bod.
Opět další aplikace mantry debilů : "I kdyby to mělo zachránit jen jeden lidský život....."
Jinak asi nelze přehlídnout, že přínos povinnosti celoročního svícení bezpečnosti se nedá ve statistikách nějak dohledat a o to míň pak pochopit, proč by mělo bejt jeho porušení za 1 bod.
Opět další aplikace mantry debilů : "I kdyby to mělo zachránit jen jeden lidský život....."
00:33:47
21.01.2009
21.01.2009

ondie
za světla koukám bod..hmm
00:03:19
21.01.2009
21.01.2009

petr s
-> VooDoo- Ondris: Ty jseš z levného kraje www.csobpoj.cz/produkty/.
../pokuty.htm?gclid=COug..
.
23:57:06
20.01.2009
20.01.2009

ondie
-> VooDoo- Ondris: hmm,to je mi divný,podle mě se dneska pokuty 200kč už ani nedávaj 

23:55:39
20.01.2009
20.01.2009

ondie
-> Pavel P..: jo táák :-) ..já už si říkal jestli neměl něco s ušima
23:55:24
20.01.2009
20.01.2009

VooDoo- Ondris
-> ondie: instruktor z autoškoly řikal za nerozsvícený světla je max. pokuta 200 a bez bodu, nevim ejstli se něco měnilo ale snad to tak je. A když někdo dostane pokutu větší tak to jen policajti skoušej jestli je zákona znalý a když to projde a dotyčnej pokutovanej podepíše tak to má policajt v kapse nějaký ty premie
23:48:03
20.01.2009
20.01.2009

Pavel P..
-> ondie: to jsou propracovaný policejní metódy... aby tě zmátli a zjistili jestli kecáš

23:46:32
20.01.2009
20.01.2009

ondie

23:45:35
20.01.2009
20.01.2009

Gemini
CZ cops by sa mali pytat ako v Riskuj! "Penize nebo body ?" a nasleduje ten znamy potlesk
(sorac ucim sa na konstrukciu SM a prepina mi )

23:36:14
20.01.2009
20.01.2009

Matthes, záškodník z TechWebu
-> ondie: Si nevidel film? Je to na gumovani mozku 

23:33:47
20.01.2009
20.01.2009

ondie
-> Matthes, záškodník z TechWebu: definuj ten tajemný inštrument ... asi nevim,co to je
23:26:04
20.01.2009
20.01.2009

-> ondie: A pouzili na tebe ti MiB neuralyzer?
23:24:55
20.01.2009
20.01.2009

ondie
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): ..dokážu si představit,někdy taky mívám různé paranoi
A jestli dělá v tomhle byznisu,tak by se ty odposlechy daly i čekat...
Je to taková válka Policajtů :-) ..neměl bych nervy něco takovýho dělat,radši budu dál vyrábět v klidu nábytek...

A jestli dělá v tomhle byznisu,tak by se ty odposlechy daly i čekat...
Je to taková válka Policajtů :-) ..neměl bych nervy něco takovýho dělat,radši budu dál vyrábět v klidu nábytek...
23:18:43
20.01.2009
20.01.2009

ondie
-> King: Souhlasím ve všech bodech...ten dopravák byl i vcelku sympatickej,žádnej arogantní zmrdicop..ještě říkal jakejpak pěknej zachovalej Rapid.
Dostal sem 5kilíčko za nerozsvícený světla,viděl že nesvítim,tak si mě hnedka stáh z pruhu na jedný křižovatce v OL...uznávám moje chyba,nikterak sem se nehádal,protože ten kokot sem byl já..říkám si 5kilo..no jo no...po ničem jiným ani nešel.
Ale jinak tam žádný mechtle neproběhly..a i to sem jim řek,respektive by mi nepřišlo fér někoho bonzovat ani kdyby to úplně čistý nebylo..na to nemám povahu.
......(sou vůbec za světla nějaký body dolu ??)...
Ale asi měl chlapec nějaký aférky,nebo jestli ho jen tak náhodně proklepávaj,nevim..
A tyhle 2 típci mi přišli že na něj to svinctvo vyloženě scháněli... :-/
Každopádně,když mi takhle zničehonic zavolaj,že si pro mě za 2dny přijedou domu,odvezou na výslech a zas přivezou,a ještě nechtěj říct do telefonu ani o co de,tak mi celkem lepilo
Dostal sem 5kilíčko za nerozsvícený světla,viděl že nesvítim,tak si mě hnedka stáh z pruhu na jedný křižovatce v OL...uznávám moje chyba,nikterak sem se nehádal,protože ten kokot sem byl já..říkám si 5kilo..no jo no...po ničem jiným ani nešel.
Ale jinak tam žádný mechtle neproběhly..a i to sem jim řek,respektive by mi nepřišlo fér někoho bonzovat ani kdyby to úplně čistý nebylo..na to nemám povahu.
......(sou vůbec za světla nějaký body dolu ??)...
Ale asi měl chlapec nějaký aférky,nebo jestli ho jen tak náhodně proklepávaj,nevim..
A tyhle 2 típci mi přišli že na něj to svinctvo vyloženě scháněli... :-/
Každopádně,když mi takhle zničehonic zavolaj,že si pro mě za 2dny přijedou domu,odvezou na výslech a zas přivezou,a ještě nechtěj říct do telefonu ani o co de,tak mi celkem lepilo

12:19:46
20.01.2009
20.01.2009

Pavel P..
tim myslim vysokejma pokutama a bodama za směšný přestupky který se daj vyřešit domluvou.. nebo nějakym tim kilečkem za jeden bloček.

12:18:09
20.01.2009
20.01.2009

Pavel P..
Souhlas s Kingošem... taky jsem se už parkrát s četníkem dohodnul protože byl rozumnej a měl jsem ušetřený prachy i body takže takovýhle strážníky neodsuzovat a když by by nějaký drsňáci v černejch brejličkách chtěli abych někoho dal tak jedině zatloukat a zatloukat, ale kurvy co berou uplatky jinak vyhrožujou vysokejma pokutama a hromádkou bodů fuč z konta, ty klidně prásknu aby neodírali další řidiče :))
11:25:44
20.01.2009
20.01.2009

King
-> Luky.: No jo, teď koukám, že jsem to jenom tak přelítnul očima a ten detail mi utek :) To je sice jiná, ale pokud by se to stalo mě, neshodil bych ho
Řekněme, že mě zastavil kvůli nerozsvíceným světlům a já jsem souhlasil s nějakým tím všimným za nepřipsání bodů - policajt je sice svině, ale jednou jsem se tak rozhod, takže to dál nehodlám rozmazávat. Navíc bych tím svědčil i proti sobě....

Řekněme, že mě zastavil kvůli nerozsvíceným světlům a já jsem souhlasil s nějakým tím všimným za nepřipsání bodů - policajt je sice svině, ale jednou jsem se tak rozhod, takže to dál nehodlám rozmazávat. Navíc bych tím svědčil i proti sobě....
10:16:51
20.01.2009
20.01.2009

Luky
-> King: No tady šlo ale asi o to že ondieho policajt měl "skutečně zájem o jakejsi pořádek na silnici" až po určité finanční injekci. Což je asi jiná situace než když je policajt klaďas sám od sebe 

10:10:38
20.01.2009
20.01.2009

King
-> ondie: Jo tááák. Tak ale v tomhle případě můžeš bejt úplně v klidu - to bylo jenom mezi tebou a tím policajtem a navíc vždycky existuje magická větička "Nevzpomínám si" :)
btw: Pokud ten policajt za banální přestupek pokutuje s bločkama (byť v nižší sazbě a bez bodů), pak má jedině moje sympatie, protože tím jasně deklaruje, že má skutečně zájem o jakejsi pořádek na silnici, ale se stávajícím legislativním paskvilem si nehodlá špinit ruce.
Osobně se mi stalo 2x a nemám, co bych danýmu policajtovi vytknul - zhodnotil přestupek v kontextu situace a stanovil peněžní trest, kterej nešel do jeho kapsy (a vyjebali jsme se bodovým zmrdisystémem :)
Jo a kdyby to ondieho MIBs náhodou četli, tak si ni detaily nepamatuju :)
btw: Pokud ten policajt za banální přestupek pokutuje s bločkama (byť v nižší sazbě a bez bodů), pak má jedině moje sympatie, protože tím jasně deklaruje, že má skutečně zájem o jakejsi pořádek na silnici, ale se stávajícím legislativním paskvilem si nehodlá špinit ruce.
Osobně se mi stalo 2x a nemám, co bych danýmu policajtovi vytknul - zhodnotil přestupek v kontextu situace a stanovil peněžní trest, kterej nešel do jeho kapsy (a vyjebali jsme se bodovým zmrdisystémem :)
Jo a kdyby to ondieho MIBs náhodou četli, tak si ni detaily nepamatuju :)
09:48:30
20.01.2009
20.01.2009

alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> ondie: Vnutorna inspekcia PZ? No pekne.... Ale musis chapat, su to ludia, ktori nemaju kamaratov a polka byvalych policajtov im ide po krku.... Poznal som jedneho, bol uplne paranoidny, obcas mi dal prachy a pozical si moj telefon, lebo jeho vraj urcite odpocuvaju (telefonoval len domov, ziadne drogove ksefty, bol som pri tom) a na ubytovni za tromi zamknutymi dverami spaval s nabitou zbranou.... Ale inak to bol pohodak 

23:52:53
19.01.2009
19.01.2009

ondie
-> Pavel P..: JJ hráli si na přísný :-)
Uff,ale napětí opadlo..je to takový vždycky nechutný kšefty s nima.
Uff,ale napětí opadlo..je to takový vždycky nechutný kšefty s nima.
22:48:06
19.01.2009
19.01.2009

Pavel P..
-> ondie: hotová FBI

19:56:55
19.01.2009
19.01.2009

ondie
spárů.. (spáry sou v autě :-)
19:55:30
19.01.2009
19.01.2009

ondie
Tak sem se dneska podivil,co se to děje.. Dvá 2m muži z Inspekce Policie si se mnou dávali siestu,aby ze mě dostali co nejvíc svinctva na jednoho služebního policistu,který mě v květnu minulého roku pokutoval za zhaslá světla...prý bere úplatky za odpustky,že pozmění ve výkazu důvod pokuty,aby dotyčnému nevzali body..a má toho prej spoustu...
Úplně z nich bylo znát,že mi podsouvali jejich teorii o tom,že to určitě neproběhlo čistě a podobný slinty.
Ty by dokázali ukecat nevinnýho,že zabil..
Nakonec to doufám pochopili..je s podivem jak se úplně běžnej účastník provozu (života) může snadno dostat do jejich spár..
Úplně z nich bylo znát,že mi podsouvali jejich teorii o tom,že to určitě neproběhlo čistě a podobný slinty.
Ty by dokázali ukecat nevinnýho,že zabil..

Nakonec to doufám pochopili..je s podivem jak se úplně běžnej účastník provozu (života) může snadno dostat do jejich spár..
17:21:37
19.01.2009
19.01.2009

Kloggie
Ohledně krádeže skůtra mi taky policajti volali - nejdřív hlídka a pak kriminálka. Obě čísla skrytý...
13:07:37
19.01.2009
19.01.2009

King
-> pinokio110: Mno, kdokoliv ale není schopnej nasimulovat volání z brány telco sítě min. vnitra
Jinak o tom, jestli číslo volajícího zůstane skrytý, rozhoduje asi víc faktorů - třeba mně se hovory některých zákazníků zobrazujou jako skrytý čísla, ale po automatickým přesměrování na náš dispečink kolega to číslo vidí...

Jinak o tom, jestli číslo volajícího zůstane skrytý, rozhoduje asi víc faktorů - třeba mně se hovory některých zákazníků zobrazujou jako skrytý čísla, ale po automatickým přesměrování na náš dispečink kolega to číslo vidí...
00:06:06
18.01.2009
18.01.2009

pinokio110
-> ondie: proč to vubec řešíš?Počkej až něco přijde,takhle po telefonu muže volat kdokoliv,nestahuj kalhoty.....

00:05:56
18.01.2009
18.01.2009

JoseA
Taky mi volali z kriminálky na mobil zrovna když sem řídil na dovolené a číslo bylo skryté a ženská ani neřekla o co de, jenom že de o obchodování přes internet a víc jím prej budu muset vysvětlit u výslechu.
00:01:27
18.01.2009
18.01.2009

-> ondie: NBU, NKU alebo neviem, co presne to bolo, je to uz 4 roky Ale tusim to bol Narodny Bezpecnostny Urad.... je mi to vcelku jedno.... Ale chclapik vyzeral skoro ako riaditel CIA... ale spravanie mal perfektne, slusny, prijemne vystupovanie, prijemny hlas.... Idealny typ na ziskavanie informacii
23:55:02
17.01.2009
17.01.2009

su.tech – nezodpovědný hajzlík
NBÚ tohle dělá normálně. Pokud chcete vy po nich něco (bezpečnostní prověrku) tak musíte počítat s tím, že jim potvrzený výpis z rejstříku trestů stačit nebude...

22:43:46
17.01.2009
17.01.2009

Pavel P..
-> Matthes, záškodník z TechWebu: no vyptávali se nejdřív na majitele toho telefonního čísla, jestli ho znám a kde bydlí... po tom třetím upozornění že chci vedět o co jde tak to vybalila, no v tu chvíli jsem čuměl co proved a jaká je tam škoda.... no a pak zase jestli nevim kde bydlí jak se jmenuje a co dělá a tak že s nim nutně potřebujou mluvit a vyřešit to..... a že volaj na všechny čísla na který bylo z tý karty voláno.... no ale nezaleknul jsem se a řekl jsem jim nějaký jméno a nějakou nějakou přiližnou adresu která mě napadla..... no a za 10minut znova a ptali se znova jestli jim to potvrdim... a jestli jsem si na něco nevzpoměl tak jsem je už poslal kamsi...
-> ondie: nooo to ti asi moc nepomůžu....já u fízlů mám jednoho kámoše ale s tim něco řešit je na dlouho..
jinak je pravda že policajti maj přístup do databáze operátora takže on jim musí dát tvoje ůdaje když máš paušál.
-> ondie: nooo to ti asi moc nepomůžu....já u fízlů mám jednoho kámoše ale s tim něco řešit je na dlouho..

22:33:46
17.01.2009
17.01.2009

ondie
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí):
V Ćechách ? . ..nebo na Slovensku máte taky NKÚ ??
Fakt poslední dny nepřestávám kroutit krkem,co se to všechno děje.
V Ćechách ? . ..nebo na Slovensku máte taky NKÚ ??
Fakt poslední dny nepřestávám kroutit krkem,co se to všechno děje.
22:28:57
17.01.2009
17.01.2009

ondie
17.01.09 22:27:47 A to vim tak,že mi dneska psal kámoš,co mám za problém,že mu to říkal někdo,komu to řek starosta,jemuž o moje číslo volali..
22:27:47
17.01.2009
17.01.2009

ondie
A taky je mi divný,jak se prej dopátrali mýho čísla (i když bych tušil že má PČR volnej přístup do databází mob.operátorů a neni problém si něco o komkoliv zjistit,tim spíš když já mám paušál a můj operátor o mě má dost info)
Avšak v tomto případě proběhla situace tak (žiju na malé vesnici s počtem obyv.do 500,kde se každej zná s každým),že zavolali na Obecní Úřad,a náš "milovanej" starosta jim na mě číslo dal... (což mi taky nepřijde jako zrovna v pohodě přístup) + se asi ještě někomu zmínil,takže touhle dobou už to ví asi celá hospoda,že Ondru scháněli policajti
Avšak v tomto případě proběhla situace tak (žiju na malé vesnici s počtem obyv.do 500,kde se každej zná s každým),že zavolali na Obecní Úřad,a náš "milovanej" starosta jim na mě číslo dal... (což mi taky nepřijde jako zrovna v pohodě přístup) + se asi ještě někomu zmínil,takže touhle dobou už to ví asi celá hospoda,že Ondru scháněli policajti

22:24:54
17.01.2009
17.01.2009

-> ondie: Jeden moj znamy sa uchadzal o zamestnanie na NKU (najvyssi kontrolny urad)... Ani som o tom nevedel.... a raz mi do prace volal niekto, ci sa so mnou moze stretnut v jednej zalezitosti bezpecnosti a previerok.... Tak sme si dohodli rande u mna v praci (statnom urade). V dohodnutom case prisiel uplny Man in Black ako z filmu a az vtedy mi prezradil dovod navstevy.... previerky daneho cloveka... Pritom som toho cloveka poznal len 2 tyzdne, byval somnou na ubytovni. Ked som sa s nim stretol neskor, tak sokm mu to spomenul a on povedal, ze to je v pohode, navstivili vsetkych jeho spoloziakov zo strednej a vysokej, ucitelov, dokonca aj byvalu frajerku....
Takze mozno aj niejaky tvoj znamy sa niekam hlasi a chcu si ho preklepnut
Takze mozno aj niejaky tvoj znamy sa niekam hlasi a chcu si ho preklepnut
22:19:21
17.01.2009
17.01.2009

ondie
-> Pavel P..: můžu ti případně do ID sdělit i to soukromý číslo,ale takový drápy asi nemáš,abys zjistil čí je.. (60*/******)
22:18:16
17.01.2009
17.01.2009

-> Pavel P..: A to na to sli nejak oklikou a nebo se ptali jesi jim prasknes nekoho? 

22:16:57
17.01.2009
17.01.2009

ondie
-> Pavel P..: no asi sem měl bejt tvrdší...zkus něco zjistit,abych aspoň věděl který po mě jdou,když ještě pořádně nevim za co 

22:10:42
17.01.2009
17.01.2009

Pavel P..
mě ty buzeranti taky volali asi dvakrát.... a vždycky se mi číslo ukázalo a jednou z pevný s pražskou předvolbou a pak z mobilu.... a vždycky se představila nějaká baba a začla se vyptávat až když jsem se po třetí zeptal o jde jinak to položim tak mi to řekla..... oni si hrajou na profíky
jednou mi volala kriminálka že jeden kámoš někde udělal průser s paušálovou kartou a tak mi volali a zkoušeli kdo jim ho práskne.... no neuspěli a za 10minut znova jestli jsem si prej nevzpoměl.... poslání do prdele zabralo a byl klid.

22:10:29
17.01.2009
17.01.2009

Turda
-> Matthes, záškodník z TechWebu:
-> ondie: já bych se ti zeptat mohl, pokud bys to chtěl vědět!! zejtra bych to zkusil...ale nic neslibuju, každopádně ověřil bych to na 100 %

-> ondie: já bych se ti zeptat mohl, pokud bys to chtěl vědět!! zejtra bych to zkusil...ale nic neslibuju, každopádně ověřil bych to na 100 %