skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
hodně divná věc se mi stala
21:57:04
17.01.2009
17.01.2009

Matthes, záškodník z TechWebu
-> Turda: Aaaaaaa, to sem chtel tipnout jako druhy 

21:56:32
17.01.2009
17.01.2009

ondie
-> Turda: ok díky
Žádnýho známýho nemám,tak nevim,kde to ověřovat....
Žádnýho známýho nemám,tak nevim,kde to ověřovat....
21:47:23
17.01.2009
17.01.2009

Turda
-> ondie: tak sem to ještě s mamkou řešil, opravdu je nemožný že se ti číslo objeví, a ten telefon je úplná blbost, takže radši bych se zeptal na nějaký nejbližší Pol. stanici jestli to jde, jestli ti řikal do telefonu to co si napsal dole, tak je to prostě blbost...chápu že to může nasrat, právě proto bych to začal řešit....zkusit nějakýho známího nebo tak...prostě neni to prej možný aby něco takovýho vůbec šlo....myslim obsah toho telefonu!! 

21:42:52
17.01.2009
17.01.2009

Turda
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Praha 4 Modřany
-> ondie: jasný...řikám...číslo asi fakt policajtů bude, ale je divný že se ti ukázalo, to je jedno, ale další věc mě zaráží prostě obsah telefonu, já bych to radši ještě ověřil zeptal se někoho jestli to můžou, jestli prostě můžou jentak zavolat a říct ti že si tě naložej a pojedete na služebnu....nevim nooo....
-> ondie: jasný...řikám...číslo asi fakt policajtů bude, ale je divný že se ti ukázalo, to je jedno, ale další věc mě zaráží prostě obsah telefonu, já bych to radši ještě ověřil zeptal se někoho jestli to můžou, jestli prostě můžou jentak zavolat a říct ti že si tě naložej a pojedete na služebnu....nevim nooo....

21:37:19
17.01.2009
17.01.2009

ondie
-> Turda: Jasně a jako u tebe ta 8ka hned za 974 značí všechny pražský pev.linky policie...tak ta 6ka mi přijde brněnského kraje..olomouc už má 974 76* ***
Sem zvědav co to bude..
Sem zvědav co to bude..
21:36:45
17.01.2009
17.01.2009

-> Turda: Na Zbraslavi?
21:32:06
17.01.2009
17.01.2009

Turda
-> ondie: Moje mamka uklízí u Policajtů na ubytovně, já mám její číslo na SLUŽEBNÍ telefon tam k nim do kanclu uložený v mobilu ... číslo je 974-8x7-1x3 , vždy když jí volám tak mi to típne a volá ze služebního....číslo uložený mám a stejně s emi ukáže jako NEZNÁMÝ, už právě proto je to zajímavý...JO a je to pevná linka samozřejmě....
21:30:17
17.01.2009
17.01.2009

ondie
jo divný je to dost.... nevim,že bych dělal něco,proč by do mě měli šít.. -> Turda:
21:28:53
17.01.2009
17.01.2009

ondie
-> Turda: jak neni služební..jakože ne mobil ? ..nebo ani ta pevná linka toho čísla nepatří k Policii ČR ???
21:28:44
17.01.2009
17.01.2009

petr s
-> ondie: Ano bylo už několik takových případů
21:28:43
17.01.2009
17.01.2009

Turda
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Dobře, i kdyby to byl kontrolní ouřad a bylo by vidět číslo, tak už by mi přišlo divný to chování, jako když mi někdo zavolá a řekne že si pro mě přijede a pak mě zas doveze domu, promiň ale to je nějaký divný!!! asspoň nějakou obsílku, nebo doporučenej dopis, ale tohle je divný!! ale bůh ví...
21:27:41
17.01.2009
17.01.2009

ondie
-> petr s: to taky něco takového jde ?
21:26:38
17.01.2009
17.01.2009

ondie
-> Turda: Jo to sem taky slyšel,že používají "skryté číslo" tak nevim..ale 974 je předvoleba všech pevnejch linek u Pol.ČR..jen sem na jejich stránkách v kontaktech nenašel zrovna toto...
A to mi ten chlapík ještě volal z normal čísla...až později z pevné linky
A to mi ten chlapík ještě volal z normal čísla...až později z pevné linky
21:25:49
17.01.2009
17.01.2009

Turda
-> ondie: ta předvolba 974 fakt policie je, ale nesedí mi to, že se ti to číslo ukázalo, ten telefon s kterého ti volali prostě neni služební!! teď sem se na to ještě ptal!! 

21:24:04
17.01.2009
17.01.2009

-> Turda: Tojo kdyz volali tatovi tak vzdy skryty cislo, ale pokud by to byl naky kontrolni urad...
21:21:58
17.01.2009
17.01.2009

Turda
-> ondie: Jen k tomu telefonu, nevim jak je to kdekoli jinde, ale já vím na 100% že POLICIE když ti volá, tak nikdy neni vidět na mobilu číslo, objeví se jako NEZNÁMÉ!! to číslo ( ten začátek 9) by souhlasil, ale z jakýkoli ústředny, nebo s jakýkoli policejní stanice když ti volaj, tak nikdy na číslo nepříjdeš, to mi opravdu věř.Jediná možnost je a to, že to neni služební telefon, takže než začneš něco dělat tak bych si to předevšim ověřil!!

21:20:54
17.01.2009
17.01.2009

petr s
-> ondie: Možná měl policista propadlé oprávnění vybírat pokuty
21:19:21
17.01.2009
17.01.2009

ondie
-> petr s: co ?
(to měl bejt asi černej vtip ne ? Nebo se to někomu už stalo ?)
Myslim že by mi to do telefonu řek..ale pořádně nic neřek až prej osobně...a ještě způsobem,že jako podám vysvětlení k čemusi (pořádně neřek co..jen že sem byl kdysi pokutován v OL) a že pojedou okolo,tak mě prej naložej dojedou se mnou někam na nejbližší útvar (Pelhřimov) a pak zas dovezou domu.... Tak mi neni zrovna do smíchu :-)
Když sem mu řikal o co de,co sem proved..tak jen řikal,že se nemusim bát,že můžu mít klidný spánek...no nevim...celý je to moc divný

Myslim že by mi to do telefonu řek..ale pořádně nic neřek až prej osobně...a ještě způsobem,že jako podám vysvětlení k čemusi (pořádně neřek co..jen že sem byl kdysi pokutován v OL) a že pojedou okolo,tak mě prej naložej dojedou se mnou někam na nejbližší útvar (Pelhřimov) a pak zas dovezou domu.... Tak mi neni zrovna do smíchu :-)
Když sem mu řikal o co de,co sem proved..tak jen řikal,že se nemusim bát,že můžu mít klidný spánek...no nevim...celý je to moc divný
21:14:05
17.01.2009
17.01.2009

ondie
Jo ještě níže zmiňované NKÚ www.nku.cz/default.htm
Ale to je jen moje vize,v tom zmatku kdy on něco zrychleně zakoktal ve smyslu úřadu kontroly sem si to zatim tak spojil..
Ale to je jen moje vize,v tom zmatku kdy on něco zrychleně zakoktal ve smyslu úřadu kontroly sem si to zatim tak spojil..
21:13:50
17.01.2009
17.01.2009

petr s
-> ondie: Jedině tak možná ti chtějí vrátit pokutu
21:10:51
17.01.2009
17.01.2009

ondie
Včera mi volali policajti (nejdřív z normálního čísla,to sem nebyl u telefonu tak sem to nezved) a pak z pevný linky 974 611 111 (předvolba 974 patří policii,to sem zjistil,nikde však na netu v kontaktech už nenašel ten zbytek 611111..snad jen že 6 patří asi Brnu)
Chlapík se představil,že je z Olomouce a že je z úřadu Kontroly či tak něco...to už sem nestih,přecijenom mi nevolaj policajti každej den=stres a řiká že mám podat nějaký vysvětlení,snad prej k tomu že sem byl kdysi v Olomouci pokutován (asi 10měsíců zpět,bloček sem dostal,ale už je pryč)..
No a byl celej tajemnej skoro sem z něj musel páčit,aby mi řek to málo co řek..a že abych nemusel do Olomouce,že v pondělí jedou okolo a že mě vyslechnou...sem z toho úplně v prdeli,nějak netušim co to na mě zkoušej,nedává mi to moc smysl.
Nebo jakej je standart posup s lidma,co chtěj nějakým způsobem za jakejchkoliv účelů vyslýchyt ?
Podle mě by měli poslat nějakou obsílku,ať se někam dostavim,že sem udělat to a to...ale toto ?
Nebo za jakejch podmínek se řeší,když Vás třeba někde jedoucí rychle vyfotěj...a tak..to by měli stejnak poslat poštou nejdřív ne ?
Jinak nevim,co sem jim moh udělat :-)
Jediný co by mi vycházelo do obrazu je,že NKÚ dělá nějaký kontroly dopravních fízlů,a probíraj si třeba nalezené přestupky u nějakých zaměstnanců Policie a kontrolujou stylem zpětné vazby.....ale takovýmhle způsobem ??
Díky za každou radu,popřípadě někoho kdo by mi mohl alespoň zjistit,kterému úseku připadá to tel.číslo na pevnou a tak...
Chlapík se představil,že je z Olomouce a že je z úřadu Kontroly či tak něco...to už sem nestih,přecijenom mi nevolaj policajti každej den=stres a řiká že mám podat nějaký vysvětlení,snad prej k tomu že sem byl kdysi v Olomouci pokutován (asi 10měsíců zpět,bloček sem dostal,ale už je pryč)..
No a byl celej tajemnej skoro sem z něj musel páčit,aby mi řek to málo co řek..a že abych nemusel do Olomouce,že v pondělí jedou okolo a že mě vyslechnou...sem z toho úplně v prdeli,nějak netušim co to na mě zkoušej,nedává mi to moc smysl.
Nebo jakej je standart posup s lidma,co chtěj nějakým způsobem za jakejchkoliv účelů vyslýchyt ?
Podle mě by měli poslat nějakou obsílku,ať se někam dostavim,že sem udělat to a to...ale toto ?
Nebo za jakejch podmínek se řeší,když Vás třeba někde jedoucí rychle vyfotěj...a tak..to by měli stejnak poslat poštou nejdřív ne ?
Jinak nevim,co sem jim moh udělat :-)
Jediný co by mi vycházelo do obrazu je,že NKÚ dělá nějaký kontroly dopravních fízlů,a probíraj si třeba nalezené přestupky u nějakých zaměstnanců Policie a kontrolujou stylem zpětné vazby.....ale takovýmhle způsobem ??
Díky za každou radu,popřípadě někoho kdo by mi mohl alespoň zjistit,kterému úseku připadá to tel.číslo na pevnou a tak...