fakt se mi to asi nezda

prohledat
239 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 26.12.2008 do 08.01.2009, založil/a Samantus
řadit dle data
08:53:21
08.01.2009
King
-> Syny: Primárním zmrdem je spíš jeho fotřík, kterej na jeho výchovu sral, kompenzoval to prachama a tak si vypěstoval zmrda 2. generace. A těmhle týpkům nezávidím, ale lituju je a obávám se, co vyroste z jejich replikantů9
02:23:34
08.01.2009
Fén
-> Bagrr- máma mele Emu: Emo (či jak se to píše) je proti tomu slabej odvar. :o)
01:10:23
08.01.2009
Syny
-> P@nis: Ten kdo ma bohaty rodice, ktery mu koupi co si preje je v 90% clovek, kterej absolutne nezna hodnotu penez a niceho si nevazi. Sam takovyho kamarada mam. Ma uz asi 6ty auto a tech 5 predtim naboural, ale porad machroval, jak je dobrej ridic a jaka ja te skodovka oproti jeho Focusu mrdka. Nikdy za nic nemohl - jednou do nej narazil slepej chode, jednou ho oslnilo slunce, jednou do nej nacouvala lavicka, podruhy do nej nacouval sloupek, pak ho nekdo odrel na parkovisti a to bylo furt neco... Jenze co ho to sralo, kdyz prisel jeho rodice mu dali penize na jiny. Takze takovyhle lidi sou podle me debilove, ale ne proto ze ma lepsi auto, ale ze si nevazi toho co ma a i pres to ze ani neumi sundat kola ma blby keci na ty, ktery si na aute udelaj vsechno :)
upraveno 1x, naposled 08.01.2009 12:24:02
22:11:27
07.01.2009
Bagrr- máma mele Emu
-> Fén - Neznalej a neodborník: žeby něco jako ímo?40
21:15:59
07.01.2009
Fén
Koukám, že navážení do druhých je nějaká nová móda.
22:12:25
01.01.2009
David29
Reaguju na STK ver. policie-)

Kamaráda chytli v autě s propadlou technickou.. byly rozumní a napsali mu pokutu za 500 že nemá lékárničku (i když ji měl).
21:44:27
01.01.2009
spartra
-> Crestik: úplně stejně jako když nebyli5

stk je pouze soukromá dost drahá diagnostika, ne oprava
upraveno 1x, naposled 01.01.2009 21:45:26
20:58:55
01.01.2009
Samantus
-> Crestik: asi jako ve Philadelphii, tam muzes mit auto jaky chces, ale musi splnovat podminky provozu na silnicich, tzn, svitit, blikat, troubit a brzdit
19:42:04
01.01.2009
Crestik
-> King: a jak by to tu vypadalo, kdyby STK nebyly vůbec...
18:42:43
01.01.2009
Turda
-> P@nis: ale to samí sem řikal, kdyby ty lidi jezdili slušně a tolerovali se, tak by to tak nevypadalo!! ono necelých 1000 lidí za rok mrtvých, jenom na silnicí ,nad tim už bych se zamyslel....

jinak já ten styl taky nikomu neberu, já to jenom řikám že to nesnášim ale to už je zas jiná věc!
17:27:16
01.01.2009
P@nis
-> Turda: Tak ono je to taky o tom kde jsou rychlostni možnosti škodovky a kde toho BMW že, z toho taky plyne asi taky ta nehodovost....Ale záleží na každem jednotlivci jak se chová na silnici a nezáleží na značce auta -)

K tomu nazoru s tím rovnym kšiltem taky nemám rad tenhle styl, ale nikomu ho nebru když se mu té líbí tak at to nosi:-)
17:05:46
01.01.2009
Turda
-> Jožynek : ale je to tak...4

-> P@nis: ANo ano ano, zmrdeček v bávu, je to tak, tyhlety totiž nikdo nekontroluje, to že si jezděj jak hovada to je všem u řitě, ale že normální kluk kterej chce mít hezkou škodovku..to ne to je špatně (neekologický, schnilý, smradlavý = šrot)!! Víš co, tady nejde ani tak o bezpečnost škodovky a jinejch aut..., jde o to kdyby se řidiči a lidi a všichni k sobě chovali tak nějak hezky a tolerovali by se (alespoň na těch silnicích) a nejezdili jak hovada, tak počet nehod brutálně klesne, jako sorry, ale i statistiky ve zprávách říkaj že nehody většinou zaviňujou mladistvý do 25 let....a ruku na srdce, kolikrát si viděl ve zprávách někdy bouračku, kde by byla škodovka??? je to minimální a jestli řekneš že ne, tak se fakt díváš jenom na ten fotbal!!

Opravdu dlouho sem neslyšel že " VÁŽNOU DOPRAVNÍ NEHODU ZAVINIL MLADÍK (20) VE ŠKODOVCE!!) , když už mladík, tak předevšim v těch nadupanějších autech, takže pokud sou tady všichni normální a v provozu jezděj škodovkou, tak bych se nebál o nikoho, ale až do té doby než pojede nějak debil zrovna v tom Báwu a někoho z nás v tý škodovce zlikviduje....ale proč??? neni to tim že on má 40 airbagů a já jen jeden pás, ale tim jaký sou lidi ( řidiči) prasata!! je to na demenci těch kriplů, když vidim toho borečka s rovnym kšiltem jak si veze prdel v tý feldě, a olizuje přitom šaltrpáku, tak bych fakt zvracel!!! ( ale to už jenom můj názor na člověka kterého občas vídám 3 4 )
16:46:58
01.01.2009
P@nis
-> Samantus: Jako hobby a koníček to beru, aby člověk něco upravoval, vylepšoval, a ladil, ale nepřijde mi to vhodne pokud je auto použiváno do denního provozu. Proč to auto nějak upravovat, když jedu starou raketou tak je mi jedno jestli mě předjelo XY lidí a vubec nechápu jak někteří tady házeji cifry kolem 140km/h na 4ku (to já jedu tak 80:-))ale mám jiný pocit než v novem autě...

K té televizi měl jsem ji za minulý rok zaplou jen parkrat a to vesměskvuli fotbalu jinak žadne jine pořady v TV nesleduju :-)
16:26:40
01.01.2009
P@nis
-> King: Asi tak všechno je o lidech můžeš sem dát X příkladu že par bohatej chtěj ušetřit na gumách ale kolik je těch "chudších" co šetřej na gumach skoro každy -)

Ale se dostavame do jnych relacích než jsem chtěl. Původní záměr byl jen poukázat, že nelze porovnávat neporovnatelne asi jako tady poukazal Turda "20ti letej zmrdeček si jezdí v báwu od tatínka "... proč je hnedka zmrd ? že má bohate rodiče ? protože jede rychleji než moje stará raketa ?..pro něj bude radši uznavat mladíka ve škodovce :-ů. A k neustálemu zde porovnávani fabie vs rapid, můžu napsat sve zkušenosti s kterými auty jsem jezdil jezdím felicie,105,Favorit,felic ie,fabie(kupodivu seřazeny podle roku vyroby:-) ..a můžu říct že co auto tak to nasledující je o level výše.. a neporovnávam jak to někteří dělaji auto podle výkonu ale podle spolehlivosti a pohodlnosti za učelem me dopravy..
16:13:12
01.01.2009
Samantus
-> P@nis: a co treba takhle hobby, konicek, to ze nekoho bavi se v tom rejpat, neco vylepsovat? ty ses asi clovek kterej hovno dela, sedi u TV a kdyz nekdo neco namitne, tak reagujes: Proc? a na co? dyt neni duvod a tak.... Vim ze takovej na 90% nejsi, ale Tve reakce me v tom docela utvrzujou
16:03:35
01.01.2009
P@nis
-> Petr105l: A nějaký důvod proč něco up-gradovat ? jistě z důvodu většího výkonu a stojí to za to vubec když je stím pak tolik problému ?
15:46:09
01.01.2009
Jožynek
-> Turda: Turda 01.01.09 10:51:08 napsal: → P@nis: a co furt řikáš o hlídkách na silnicích??? k čemu??? ten blbec ti akorát zmává plácačkou, příde skoukne papíry max ti dá dejchnout a skontroluje výbavu.....ten fízl ti nebude líst pod auto a nebude kontrolovat brzdový hadičky jestli náhodou během pár dní neprasknou, nebude ti měřit vzorek na gumě, měli by chytat ty šmejdy co si nevážej životů ale oni bohužel chytaj jen ty lidi, co se opravdu snaží jezdit tak, aby nikomu ani sobě neublížili…(z větší části dle mího)

100% suhlas
15:24:21
01.01.2009
Samantus
nebavil sem se vo brzdach, ale pokud se srazi Tico s rapidem, tak kdo vyjde lip? ja bych rek ze nastejno, pokud se srazi BMW s rapidem, tak v rapidu asi moc sanci nemaj, a pokus se srazi bavorak s karosou, tak uz vite jak to myslim, nelibi se mi porovnavani bezbecnosti aut z hlediska deformaci, a brzdy ma kazdy auto takovy pro jaky je urceny, traba takovy bubnovy brzdy na vsech napravach u wartase to je luxus oproti dvoupistkum na skodovce....
15:10:48
01.01.2009
King
-> P@nis: Třeba já jsem byl bohužel těsně před expirací technický naší feldy povolanej jako záskok na školení do Říše, takže přípravu auta jsem dělal už s prošlou technickou a na samotnou STK jsem jel po vlastní ose, považte (!) se 14dní propadlou STK. Na 30ti km jsem tím pádem ohrozil desítky aut! :)

Nedávno jsem se m házel statistiku, kde je vidět jak marginálně se tech. stav podepisuje na nehodovosti - v 95pct případu je problém v SW 4

K tomu šetření na gumách u "aut za 3/4 mega" - znám kolenovrtů, co maj mírně auto týhle kategorie a dojíždě třeba zimáky v létě na legální minimum. Nebo jsme nedávno byli na škole smyků a kolega tam měl soukromou koktávku na zimákách - zimáky ovšem starý jak Metuzalem a 4mm na všech, takže lítal v zatáčkách hůř, než sekretářčina felda na novejch zimákách.
14:56:21
01.01.2009
King
-> Bagrr- máma mele Emu: Tohle už je trošku extrém - když mám auto na denní ježdění a místo původní zdechlý 105ky tam nabastlím třeba 136ku, tak bohatě stačej jenom 4pístky (což na rozumný STK projde) a netřeba dráždit chřestýše nehomologovanejma chlaďákama, potažmo kotoučema i vzadu. Nikde není psáno, že když dám silnější motor, musím se automaticky chovat jak smyslů zbavenej - prostě mám výkonovou rezervu, nemusím podřazovat do kopce, se sráčem, co přidává při předjíždění si vytřu prdel jak s housetem :)
14:24:08
01.01.2009
Petr105l
-> P@nis 31.12.08 21:28:42: já mám motor s asi o polovinu vyšším výkonem než má sériová felda, ale brzdy mám sériové jen s lepším obložením právě jen proto, abych prošel legálně STK.

To ti přijde lepší než kdybych dal dopředu velké chlazené a dozadu obyč kotouče třeba z Golfa GTI?

Ano, můžu si koupit lepší auto, kde bych to měl všechno už z výroby, ale já si radši vylepším svůj starý vrak, budu mít radost z dobře odvedené práce a za peníze ušetřené za drahé díly na novější auto si radši koupím pořádnou židli k PC 6
14:00:47
01.01.2009
Bagrr- máma mele Emu
-> P@nis 31.12.08 21:28:42: nemusí měnit pohonou jednotku:-) Prostě chce třeba jen udělat něco pro svojí bezpečnost a tudíž i u 105ky vymění brzdy za 4p s chlaďákama a na zadek dá třebas větší prasátka nebo i kotouče, aby mu to brzdilo líp, aniž by k tomu musel mít 150 koní pod kapotou, prostě jen chce aby zastavil líp než s generálkovanýma origo brzdama...
13:00:11
01.01.2009
Turda
-> P@nis: tak to je vcelku jasný, já jen že když ta karosa jede 30 km/h tak zastaví na místě 3 3 3 ne vtip...

též vše dobré do nového roku!! 4
12:40:34
01.01.2009
P@nis
-> Turda: Vsadim svoje adidasky, že by BMW zastavilo na daleko kratší vzdálenosti -)

Soulas, je Novy rok dost hádek, takže cely rok bez nehody pokuty a poruchy ;-)
12:28:06
01.01.2009
Turda
-> P@nis: ale nemyslel sem ze 100km/h ale to je buřt..a BMW jo?? 3 3

tak sportovní výfuky mě taky serou, taky tady jezdí pod oknama mrcas se zelenou natuněnou feldou, když jede za dne z kopce je to pěkný, ale večer do kopce když to točí do bůhví kolik, ta mi taky se*e

jinak si myslim že tady řešíme hoooovna!!4
12:17:13
01.01.2009
P@nis
-> Turda: Jestli mysliš že karosa zabrzdí nějake exscelentně třeba ze 100km/h tak jsi na omylu fyziku ošidit nejde.

Kde jsem psal aby policisté na cestě kontrolovali technický stav vozidla? Psal jsem aby kontrolovali rychlost, alkohol (přípaně co mě posledni dobou sere jsou sportovni vyfuky neni nic lepšího když mi večer okolo bytu jezdi takovy idiot s autem co mu to aspon pořádně řve když už moc nejede). Takové kontroly co píšeš jsme psal aby se prováděly dukladně na STK, tak čti pozorně-) A ke gumam někdy je netřeba ani měřit...
10:51:08
01.01.2009
Turda
-> P@nis: srovnávat karosu s BMW můžem asi halvně kvůli bezpečnosti, ono to ani neni o tý bezpečnosti, jo a věř že Karosy MHD by dokmázali zastavit na fleku, tomu já věřim!!!

a co furt řikáš o hlídkách na silnicích??? k čemu??? ten blbec ti akorát zmává plácačkou, příde skoukne papíry max ti dá dejchnout a skontroluje výbavu.....ten fízl ti nebude líst pod auto a nebude kontrolovat brzdový hadičky jestli náhodou během pár dní neprasknou, nebude ti měřit vzorek na gumě, měli by chytat ty šmejdy co si nevážej životů ale oni bohužel chytaj jen ty lidi, co se opravdu snaží jezdit tak, aby nikomu ani sobě neublížili....(z větší části dle mího)
10:45:50
01.01.2009
P@nis
-> kury: Hele kdybych neměl k těm autum blízko tak tady nejsem, jistě pro mě je to taky srdcová záležitost( i když ja spíše ty veterany), ale spíše na občasnou projíždku.

Ale abych jezdil třeba každy den do práce škodovkou nevim. Každy den vstavat s pocitem jestli nastartuju, nebo se něco nevysere, v zimě to topeni taky neni žadny zázrak. Proto zastavam nazor škodověnku pro radost ale na každodenni ježděni ani nápad ;-)
10:36:10
01.01.2009
P@nis
-> King: Tím jsem chtěl říct, že většina aut která nemá technickou, ma zřejmě určitý důvod proč ji nema 4 A ti co ji maji jak si psal virtualní maji zřejmě taky nějaký důvod proč maji TK udělanou tímhle způsobem

Jistě i novému autu můžou selhat brzdy a však u starších aut to bude o x% více. A k těm gumám si myslim že na takhle starých gumách jezdí právě starší auta, přeci jen je třeba ušetřit a vždyt jsou ještě dobré. Nemyslím že někdo kdo si může dovolit auto za 3/4 mega bude šetřit na gumach, ale i to se může stát.

A jak b jsi to řešil teda Ty když ne častými silničními kontrolami?
10:22:22
01.01.2009
kury
-> P@nis: Ono máš trochu pravdu, ale myslíš, že je zrovna šťastný, tenhle názor prosazovat na stránkách fandů hlavně škodovek 100,110,105-136? No a co si budeme povídat, favorit taky není nějákej výkřik techniky. Ale prostě ty auta máme rádi no. Tak štastný nový rok
10:14:57
01.01.2009
P@nis
-> Turda: +-> Samantus: V čem je to BMW sráč proti karose? Jindy se tady porovnáva 136 s fabii kdo má lepší akcelerační vlastnosti atd..Tak proč neporovnat klidně karosu s BMW, jedině v čem by karosa vyhrála je bezpečnost(o te se dá debatovat jeji brzdné učinky za vyšši rychlosi musi byt užasne :-)),.... zrychleni pohodlí brzdy jízdní vlastnosti atd na straně BMW.

Jistě jak píše Samantus měly by se porovnávat srovnatelne auta, ale tak se ku*va pořád nedivte, že lide na škodovky hledí jako na popelnice ono opravdu v porovnání s novými auty to jsou střepy..

Srdcařství ke škodovkám je hezká věc, ale nic se nemá přehánět, a je třeba někdy otevřit oči
10:04:02
01.01.2009
King
-> P@nis: Tak znova - moje otázka zněla, jak tě ohrožuje auto s prošlou STK?

Tvoje odpověď - napral do mě čurák s polofunkčníma brzdama.9

Takže znova - jak souvisí tech. stav brzd s tím, jestli to auto má/nemá technickou nebo s tím, jestli ji má "poctivou" nebo virtuální?4

A částečně si odpovídám sám :) Brzdit na píču, může i auto půl roku po legální STK. Stejně tak je všechno košer s autem, který tě naboří na sněhu u Humpolci na D1 a má na autě tzv. zimní gumy se 4mm vzorkem, ale 10 let starý, tvrdý jak šutr, který by po stránce jízdních vlastností na sněhu strčil do kapsy průměrnej letňák4 Co není v lidech, nevyřeší žádnej zákon,represe a už vůbec ne buzerace...

S A8 jsem neměl tu čest, ale poslední 3 roky si vozím prdel ve funglovkách mondea a přesto jsem ze začátku provozoval paralelně stoprda a neřešil jsem ono dogma pro stádo - "pojízdná rakev"
01:51:31
01.01.2009
Samantus
-> Turda: tak tak:-)
01:05:43
01.01.2009
Turda
-> Samantus: o proti Tvé stěhovací karose je to sráč to je fakt...ale kurva já tu nic neřešim....mě je to jedno, jezdit budu v tom, v čem zrovna se mi bude chtít jezdit.....mě je to u řitě!!!
23:36:13
31.12.2008
Samantus
ste banda vocasu, proc kurva furt srovnavate BMW a rapidy, rapidy srovnavejte s Ticem, Cinquecentem, unem a podobnejma kokotinama, a ted se bavte o bezpecnosti.....

Jako hlavne dete s BMW do prdele, to je nebezpecny auto o proti my stehovaci Karose....
21:54:31
31.12.2008
Turda
-> P@nis: ale jistě sakra...škdovka je prostě rakev......ale prostě je rozdíl mezi schnilou na šrot a zdravou jak bůhví co....věřim že v A8ce je krásnej povoz, ale já se radši pořádně nažeru než abych v tom jezdil..ale to je každýho názor a problém 4 ..OK a díky za vysvětlení půlky....tak já si dám radši ještě tu jednu plzeň
upraveno 1x, naposled 31.12.2008 23:26:29
21:47:13
31.12.2008
P@nis
-> Turda: Shnile na papir nebo zdrave pořád to bude pro většinu lidi starý střep. A upřímně ani ta zdrava škodovka neni buhví jaky zázrak v bezpečnostním ohledu. Ale co ja sem tam projedu škodovku co nemá ani pásy : -)))

Jinak pulka je u Nás myšleno Panák, Štamprle, Puldecák atd : -))

A k tomu že je škodovka zlaté auto, souhlasím, ale jak pro koho a za jakým učelem je využívana. Ono kdyby ses projel třeba v nové Audi A8 měl bys úplně jiný pohled na auta a osobně bych jedl suché rohlíky abych to auto měl : -)))
21:36:10
31.12.2008
Turda
-> P@nis: ty si fakt vocas....3 ( sranda). samozřejmě že bávo je nejlepší, já sem tu sakra porvnával bezpečnost schnilý a naprosto zdravý škodovky...nevim co mi zas sereš do hlavy báwo..to je jedno hele, nač se hádat....nevim čeho si mám dát půlku ale dám si ještě pívo a seeeřu na vše!! 4 a ty se nemusíš nervovat..já osobně nevim v čem jezdíš, ale pro mě je škodovka zlatý auto..až s ní něco najezdim, dám vědět!! 3 4 já nejsem z těch, který by si mohli dovolit báwo 3
21:35:33
31.12.2008
spartra
-> P@nis: pán asik nezná realitu jako naší poslanci.

špaňeslkou inkvizici na vás vy čechiše eine bande simulante1
21:32:24
31.12.2008
P@nis
-> Turda: Hlouposti mluviš ty, neshnilých škodovekje kolik % z celku? a i kdyby byl rapid zdravý jak řípa nemůže se bezpečnosti rovnat novým autum např tomu BMW a pokud si mysliš opak dej si ještě pulku :-D
21:28:42
31.12.2008
P@nis
-> Bagrr- máma mele Emu: A proč chceš něco up-gradovat když puvodní věc stači?(měl jem 105 a na ni dvoupístky, po generálni opravě brzd to brzdilo slušně, ale předtím to bylo dost slabe)? Žeby to bylo tím že většína vylepšuje a mění pohonnou jednotku?:-)
21:25:41
31.12.2008
Turda
-> P@nis: kecáš s prominutim píčoviny...škodovka všeobecně pro každýho Čecháčka, je nebezpečný auto...ale já mluvim o škodovce jako o škodovce, o těch škodovkách, který sou alespoň minimálně trošku bezpečný...tzn.... neschnilý....můžem snad oba říct, že schnilá škodovka je pojízdná rakev, ale pokud nebudu mít pod blatníkem ani jednu díru, je sice stále nebezpečná, ale šance a to vysoký tam jsou, já takovýho kamaráda znám kterej se vyboural ve zdravím rapidovi, ale k tomuhle tématu se vracet nebudu, protože stejně všichni akorát buzerovali!!4
21:21:48
31.12.2008
Turda
-> P@nis: tak to pozor...já sem v tomhle s tebou...taky sem pro aby byli kontroly na STK naprosto tvrdý....já například budu mí STK nelegálně????????? ano.....4ale za to vim že to auto jezdit ještě tak půl roku po silnicích nebude a než vyjede, bude napsrosto v luxusnim stavu....takže tohle..to s tebou souhlasim, ale proč být tvrdší na silnici?? ten vocasní fízl stejně nebude kontrolovat už zmíněné Kingem- brzdy, nebude šahat škodovce do podběhu jestli je na šrot schnilá, prostě ten jouda tě bude buzerovat akorát za povinnou výbavu a to je celý... ( kdyžtak se omlouvám za písmena a slova která píšu, přeci jenom je 31.12.) 3 3 3
21:19:43
31.12.2008
P@nis
-> Turda: 18:13:18 31.12.2008

Co je na tom k zbliti? Holt někdo ma peněz více tak koupí synovi auto které je bezpečnější.... Nikde není psáno, že nabourá a ohledně bezpečnosti kdyby jel mladý synek v novem BMW a druhý ve škodovce a oba jeli dejme tomu 90km (mimo obec) a nastal případ že je třeba náhe zabrzdit ktere auto myslíš že bude bezpečnější a dříve zastaví ?? Nehledě ruku na srdce ale kolik škodovek je v TOP stavu a myslim že ani ten stav se nemůže rovnat jízním vlastnostem nových aut..
21:19:09
31.12.2008
kury
-> P@nis: Asi jako bagrr. Já si tady nebudu hrát na andílka, na autě mám věci, který by na STK neprošli. Ale auto vždycky projelo celou technickou, takže brzdy, tlumiče,řízení, světla atd. všechno funguje. Takový ty STK, že někdo dá někomu jen techničák a auto tam v životě neviděli, to je mi taky proti srsti10
21:15:22
31.12.2008
Bagrr- máma mele Emu
-> P@nis: A co když mu tu technickou nechtěj dát zrovna z toho důvodu, že má upgradlý brzdy (ve svý podstatě je to auto bezpečnější) ale je to zásah do konxstrujkce vozidla tudíž technická ne-e...
21:12:37
31.12.2008
P@nis
-> Turda: To my když se poprali v hospodě (nezačali jsme si) byli u nas policajti během 2minut a už žadali OP, takže ono to je prostě někdy o náhodě a na jednotlivých policistech..
21:08:19
31.12.2008
P@nis
-> King: Ano mám takovou osobní zkušenost, nové auto cca 3 tydny mi zbořil borec co prostě řekl že mu to nebrzdilo že mu to hůř brzdí, škoda bez par korun 100 tisic. na mém autě. Proto jsem jednoznačně pro zpřísněni STK včetně kontrol na silnici... a vždy mě irituje jak tady čtu kdo mi uděla STK8
18:13:18
31.12.2008
Turda
-> Samantus: mě jen překvapil Panisuv názor.....ano když si vozí prdel nějakej debil mladej v BMW od tatínka, je to pro mě víc k zblití než kluk se škodovkou, kterej to může napálit do auta a má to vcelku jasný, když to takovejhle zmrd akorát sejme nevinnou rodinku ve feldě a většinou ten šmejd vyleze s pár škrábanci, ale on to tatínek zařídí...
17:55:41
31.12.2008
Samantus
-> Turda: to je zbytecny, ale aspon vidis co i na virt leze za lidi a jaky maj nazory a venku na dennim svetle v praxi to je stejny...
Extreme Tyres