fakt se mi to asi nezda

prohledat
239 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 26.12.2008 do 08.01.2009, založil/a Samantus
řadit dle data
17:21:56
31.12.2008
Turda
-> P@nis: jako nevim, ale pokud se člověk dočká pomoci tak si myslim že to je zázrak, na vlastní oči, upozorňuju na vlastní oči, sem s tál asi před 4-mi roky s tátou na balkoně na sídlišti, stála tam na parkovišti stará oktávka, byl to vrak, ano, ale potuloval se u toho nějakej jouda a nevypadal na to, že by si to jenom prohlížel, inu dobrá, tak se rozhodlo že se zavolá ze srandy na 156, je to zadarmo tak proč si neudělat hezkej letní den divadlo že?? Inu dobrá, táta volal 156 ( v té dově už u Policie nebyl) že tady bla bla bla, nějakej týpek vykrádá bla bla bla....DOBŘE ZA CHVÍLI JSEM TAM, asi tak nějak to v tom sluchátku znělo, protože sme šly zpět na balkón a čekali, po pár minutách nic ( stanice MP byla za rohem) tak další telefonáty, asi ještě dva....týpek mezitim zmizel a po nekonečných asi dvou hodinách kolem parkoviště ani neprojelo... ani neprojelo jediné služební auto 4 výmysl to opakuju neni, nemám důvod proč kecat, jistě si řekneš že je jasný že nebudou vyjíždět když nějakej kluk krade něco ve šrotě.....ale ten přístup mě vcelku překvapil....takže až budu někde v obchodě, a nějakej terorista bude držet kudlu pod krkem nevinné dívce tak to nejdřív nafotim a pak poběžim k pánům policistům, aby věděli že to fakt není výmysl.....to jest jen k tomu přístupu 4

ale mi tady na virtu to stejně nezměníme, takže si myslim že je jedno zbytečně řešit tyhle věci...
14:44:50
31.12.2008
King
-> P@nis: Můžu se zeptat kterak tě ohrožuje auto s prošlou technickou?4 Nebo si už někdy zažil hlídku, která by byla schopná odhalit zavzdušněný brzdy? Já taky nemám nic proti namátkovým dechovým zkouškám, ale když někdo rozhazuje peníze z mejch daní za jarní buzerační monstrakce, kde nasraný bengo se kontroluje každou píčovinu v autě, tak s tím problém mám.

Nehodlám dělat Turdovi advokáta, ale za ty léta se nemůžu ubránit dojmu, že ta naše polichčije pořád není zchopná se zbavit buzeračních praktik VB. Z toho pramení pak i ta škodolibost, když někdo z nich něco posere.

Já mám třeba zkušenosti s policajtama z Říše nebo Itálie a to je prostě jiná liga

4 A nejde jenom o to, že jsou schopní přimhouřit oko nad nějakým banálním přestupkem (mj. proto, že nemusej jednat podle domrvenýho zákona)
13:27:11
31.12.2008
P@nis
-> Turda: Tak hádat se nemusíme jen mi teda pověz jak má policiie poznat slušneho řidiče?? a že berou spíše starší auta, je logické, většinou totiž ty nesplnuji nějake předpisy..

A jestli je to Měšták a nebo Státni pořád je to policista! A kdyžby mi někdo třeba kradl auto, nebo jakakoliv jina situace ktera by si žadala jejich pomoc, bylo by mi uplně jedno jestli přijedou měštaci či statni.

A že jiní jezdí ve 20 v BMW a jinych drahých autech je čistá závist, každy vlastní na co má... A ne každy z těch mladých jezdi jak prase jen v těch autech ale spíšese mi stáva že se mě snaži předjet mladik v škodovce kde to turuje na plny plyn hlavně aby někoho předjel..
12:03:02
31.12.2008
Turda
-> P@nis: čti pozorně, já sem řekl že Měšťáci sou k hovnu, to má dělat státní Policie, tyhlety joudové sou úplně zbytečný, tak nevim co tady zase kecáš o inteligenci....a proč stavěj každýho druhýho slušnýho řidiče kterej má vše v pořádku a 20ti letej zmrdeček si jezdí v báwu od tatínka jak chce....?? na tohle by měli dávat pozor a ne akorát buzerovat normální lidi!!! a s tou inteligencí to zas tak nepřeháněj !!

ale to je asi pro mnohé jedno, protože jak tuším tak za chvíli se do mě všichni zase pustěj a budou rejpat že sem neinteligentní, tohle ej otázka názorů, takže se tady můžem zase hádat až do nekonečna..
11:43:54
31.12.2008
P@nis
-> Turda: Tvá inteligence mě udivuje 9

1, Proč by měli uklízet exkrementy od psu? Snad jsem majitel psa, tak za něho odpovídam a uklidím si po něm nepořádek co uděla!! ( nejlepe si s hovínkama hraji děti v pískovišti8 )

2, Proč zastavují a kontrolují auta ? Jelikož většina nedodržuje pravidla silničního provozu a pojem jako rychlost jim nic neříka. Hodně lidi jezdí "nacinkana" a s prošlou technickou, a ohrožuji dalši nevinne lidi na cestě... (Viz David29 .. jestli ví že mu to auto někdy nebrzdí -prošlápne brzdový pedál- a jezdí s tím dál tak je u mě nehorázný kokot který by zasloužil par facek !)
09:21:21
31.12.2008
p.b.
Tohle je taky krásný téma, má s tímhle (i s tím co Karel zamknul) trošičku souvislost .) skoda-virt.cz/cz/.../8148 5-motor-1-6-felicie
07:42:47
31.12.2008
Sita
King: Naopak, Ugeenova reakce mela uroven a prave ukazuje rozdil velikosti rozumu obou akteru. V 14ti, kdyz me poprvy chytili na pionyru bez papiru bych se podobny fotce taky smal, ale dneska, kdyz moje deti samy chodej po ulicich mam na tyhle udalosti uz jinej nazor... Navic, obe kauzy jsou jiny - v jedny resi skodik ciste osobni problem, v druhy se Turda vyjadruje k "věci verejné" 3... Ale stejne se ukazalo, ze i v tom druhym pripade byla jakakoliv reakce asi zbytecna. A rekl bych ze i Ugeen to asi vi...
22:32:11
30.12.2008
Crestik
U-Geen 30.12.08 21:13:34 napsal: → King: ja jsem se pouze slusne zeptal, to se nesmi?...a určitě v tom nebyla ani kapka snahy si rýpnout 5
21:13:34
30.12.2008
U-Geen
-> King: ja jsem se pouze slusne zeptal, to se nesmi?
21:06:32
30.12.2008
King
-> Sita: Mno, mazáctví bych to nenazýval, měl jsem možnost vyzkoušet, ale to je jiná liga :) I já jsem na vojně odolal hrabat na plno výdobytky statusu mazáka, ale základní pravidla hry jsem halt dodržoval.

Třeba v případě Turdy se do do něj v jeho kontroverznějším tématu obul hned sám Webmajstr a tam bych si nějaký pochybnosti o "velikosti rozumu" ani nedovolil :)
18:37:54
30.12.2008
Turda
-> Matthes, záškodník z TechWebu: 1
18:36:36
30.12.2008
Matthes, záškodník z TechWebu
-> Turda: Ha tak ok jde oboje 1
18:36:24
30.12.2008
-> Turda: Fakt 9 Mi ji to prve nevzalo 9

- lama

* vofce
18:21:08
30.12.2008
Turda
-> Matthes, záškodník z TechWebu: proč hvězdičku, je to normálně pomlčka "-" 4
18:19:42
30.12.2008
Sita
Je to proste cely spis problem mazactvi nez elitarstvi. Sice jsem na vojne nebyl, ale od znamejch jsem slysel, ze proste vzdy a vsude se naslo par chlapu, ktery to s bazantama dost krute prehaneli, ale obcas se i nasly vyjimky ktery se nad tu stupiditu umeli povznest.

Podle me ty vysmivaci reakce jsou proste zbytecny a akorat svedci o velikosti rozumu jejich autoru...

Jak rika Fen - tim navazenim se stejne nic neresi...
18:15:37
30.12.2008
-> Samantus: Hvezdicku pred prvni pismeno vety 4

* 1

* 2

* 3
17:50:46
30.12.2008
Turda
-> King: 3 3 souhlasím, beru to tak, sem zvědavej jestli za 5 let budu taky váženej starej mazák tady na virtu 3 a jakou odrážku myslíš?? sem zmaten!! 3 6
01:06:59
30.12.2008
Samantus
starý samec.... To me pripomelo kolegova slova: Co mě vykáš???? normálně mě tykej, copak sem nějakej starej čurák?
00:22:42
30.12.2008
Syny
-> King 30.12.08 00:16:23: Tyvoe 3 3 3 Me tady tocilo daleko vic lidi, ale tak ja si mohl za to castecne (dost castecne) sam :)
00:17:48
30.12.2008
King
-> Turda: Hele, jak se dělá ta "odrážka"? Teda ne že bych to nevěděl, jenom tě zkouším :)
00:16:23
30.12.2008
King
-> Turda: Hele, ber to tak, že tahle komunita je takový stádo a najednou se tam objeví novej mladej sameček - normálně v přírodě by si musel svoje místo na slunci vybojovat pomocí parůžků v soubojích, my jsem jednou hento stádečko Homo sapiens 2x a tak "bojujeme" těma neškodnejma "flejmama" :)

A je jasný, že novej sameček musí od starejch muflonů dostat zkušební čočku, aby se ukázalo, co v něm je.

Já si pamatuju, že třeba takovýho Synyho jsem ze začátku taky schválně točil až se stavěl na zadní :) Ale ustál to a dneska je to vážený starý samec :)
23:53:24
29.12.2008
Turda
-> King: však tobě nic neřikám....u většiny Tvých příspěvků se dobře bavim 3 asi to máš v tej hlavě srovnané 4

,,Tohle by mě maximálně naplnilo škodolibou radostí, že pisatel má v palici větší sračky, než já :)""

- NEBO TAK 4
23:49:36
29.12.2008
King
-> Turda: Hej, já jsem se tě v tom tématu o bouračce policejních koktávek dtto zastal a to jsem dvojnásobnrj fotr, co byl 5x v Rusku :)

,,hezký auto, ale můj brácha má stejně lepší" (nebo tak nějak to bylo abych nekecal), tohle by mě dostalo…

Tohle by mě maximálně naplnilo škodolibou radostí, že pisatel má v palici větší sračky, než já :)
23:45:38
29.12.2008
King
-> Samantus: Ty máš teď nějaký empatický období :)

Ono kolikrát je dost těžký zdržet se kritický reakce typu RTFM a pod. Třeba když si přečtu, že někdo nabastlí do shade altík z feldy totálně na hulváta a pak řeší proč to odešlo. Dostane se mu pár rad jak pro totální elektro lamu a dotyčnej se pak div neurazí, že je prej "elektrikář". Tak to se i moje navýsost diplomatický Veličenstvo musí držet, aby neřeklo něco, co ani samo nechtělo slyšet :)
22:39:10
29.12.2008
Ad@m
-> Fén - Neznalej a neodborník: tohle mě taky dostalo... Ale zase když jsem před dvěma roky dělal zadní plato tak jsem založil to samé téma a každý mě vyfuckoval ať si projdu fotky aut a najdu si sám 1 . No tak zabralo mi to pár hodin ale našel jsem moc hezkých fotek...
18:41:27
29.12.2008
Syny
-> Fén - Neznalej a neodborník: Ja bych napsal i tam, ale proc, uz to neresim :) Nabarvenych motoru je tady vsude milion, taky nevim, proc si to neprojde...
18:26:18
29.12.2008
Turda
-> Syny: tak to neni můj případ, ale sralo by mě to stejně, tohle je o něčem jinym, jako nedávno příspěvek u jednoho auta, někdo (dle nicku mě neznámej), napsal, ,,hezký auto, ale můj brácha má stejně lepší" (nebo tak nějak to bylo abych nekecal), tohle by mě dostalo...8
18:18:04
29.12.2008
Fén
Víte co je zajímavé? Že když někdo chce po místním osazenstvu fotky obyčejné Škody 105 GL tak je málem zlinčován za to, že nemá bejt línej a má si to najít sám. Když ale někdo chce po stejném místním osazenstvu fotky nabarvičkovaného motoru tak se tam ty fotky slétávájí jak slepice po flusu a "každý" si dává tu práci prohledat svůj HDD aby tam dal ten svůj skvost.
13:43:36
29.12.2008
Syny
-> Turda: Me tady teda snad zatim nejvic valilo to, ze kdyz nekdo napise nejakou kritiku k necimu autu, tak hned je odpoved, podivej se na to co mas ty a co jsi dokazal a podobne... Proste takovy to pravidlo, bud chval a nebo drz hubu pokud mas horis auto nez ja. Ty mas orezlou popelnici, tak prece nebudes poucovat me, krale tuneru, jak mam co udelat, protoze ja to mam nejhezci a ty mas pekac.

Taky je docela fain, kdyz tady na tec hstrankach jsou lidi kteri skodovku maj, nebo meli a nejakym zpusobem je zaujala a ne lidi nebo deti, kteri skodovku parkrat vidi kdyz jsou po ulici a nudi se, tak jdou sem na forum.

Posmivani se neuznavam, sam kdyz sem tady dal prvni odkaz, tak sem se stal hned tercem jistych clenu (nebudeme jmenovat:) a taky sem se dovedel prd. Ale z odstupem casu vidim, ze muj dotaz byl skutecne debilni a zbytecnej, takze me reakce ani neprakvapili. Proste to co tu popisujete se tu deje celou dobu co sem tady a neverim tomu, zepredtim se to tu nedelo. Jen to proste ted delaj jini lide, protoze ti co tu byli tenkrat, uz tu povetsinou nejsou :(
13:34:42
29.12.2008
Turda
-> Syny: a proč se většina tady odsud vysmála mě (že sem asi borec, a že sem bůh) když sem se vysmál fízlovy kterej zbořil novou oktávku, nikomu se nic nestalo, prostě sem se zasmál, nečekal sem že zrovna tady na virtu z toho bude takovejch lidí dělat tragédii a hle....dělalo, prostě mě jen pobavilo..nová oktávka, fízl, stane se samozřejmě, o to víc se zasměju když sou všichni zdraví a odnesla to nová oktávka zbořená na šrot!! ale že se to rozpoutá v takovou debatu to sem do dneška nepochopil, i když se tomu dneska jen směju 4 a ještě se posmívat mímu věku jako že sem hovno zažil a tak, z toho bych blil opravdu nejvíc, možná že sem zažil víc za svejch 18 let než Vy za těch 30 třeba....nikoho neodsuzuju jen dávám příklad....neberte mě vážně 3
13:26:07
29.12.2008
Syny
-> Fén - Neznalej a neodborník: Ja neuznavam navazeni se od autora, ale obcasne pobaveni se nad tim, co nekdo vyplodi :)
13:21:17
29.12.2008
Fén
-> Syny: Tím navážením do autora se ale nic nevyřeší.
13:14:27
29.12.2008
Syny
-> Fén - Neznalej a neodborník: No me je to fuk, ale myslim si, ze to moc hrotite 4 O tom monitoru tam napsal ze ho ma nakrivo o 2mm, ale nenapsal kde, nenapsal jak nakrivo, co nakrivo a podobne. Z fotky nakyho mista, ktery ani nevim kde je, tezko pozna nekdo co je tam kde a proc nakrivo. Stejne jako jini nevim, co cekal za odpoved... Kdyz se teda chci na neco zeptat, tak popisu o co mi jde aby kazdy pochopil kde je problem a vedel co ma resit. A bordel na stole ma neskutecnej, ale pravdou je, ze to je jeho vec a dela ostudu sobe... Kdybych dostal monitor, a byl s nim nejaky problem, tak to spis pujdu resit do prodejny kde sem ho koupil...

Samantus tady napise: \"nejvetsi prdel ze lidi, kterym to vadi bud mlcej nebo parkrat zasouhlasej a lidi co maj opacnej nazor, ty se tam budou furt poklepavat po rameni, jak jim to nandali, nejak to uz prestavam resit\". Takze ti mrekne ze lidi ktermy to vadi bud mlcej, nebo parkrat zasouhlasej, ale zaroven uz to prestava resit. Takze by me zajimalo, co to teda ma za vyznam? Tak bud to teda resim a snazim se s tim neco delat a nebo to neresim vubec ne?
upraveno 1x, naposled 29.12.2008 13:15:32
12:56:38
29.12.2008
Fén
-> Syny: Tak se autor upozorní a téma případně zamkne či smaže, ale není potřeba se navážet do autora.
12:52:16
29.12.2008
Syny
A co teda navrhujete vy? Kdyz nekdo napise nako volovinu, tak se tomu zasmeju a pripadne na to nejak reaguju, podle vas teda muze kdo chce si kam chce psat co chce a proste komu se to nebude zdat, tak nebude reagovat, takze tady bude milion temat o tom od ceho je nazloutly flek na prosteradle, velikosti ponozek, smradlavosti trenek, poctu chlupu na chlebu, kterej upad maslem na koberec a podobne, ale nikdo tam nebude reagovat, protoze by si z toho mohl zacit delat prdel nebo by se mu to nemuselo zdat. Nebo jak teda? :)
upraveno 1x, naposled 29.12.2008 12:53:50
03:58:09
29.12.2008
Sita
samantus: absolutni souhlas... hodne lidi holt spatruje vyznam svyho zivota v upozornovani na zapnutej caps lock u cizich prispevku, atd... tady na virtu je takovych lidi taky dost...

uroven tech co si cte jeho prispevky a pak zacne nadavat nebo si delat prdel je stejna jako tech co nadavaj na televizni program...
00:59:46
29.12.2008
Samantus
-> M.a.R.i: jj pamatuju si i na to jak sem tam zakladal prispevek i na to jak sem si hral s pindourem (btw. velmi prijemne, uz ani nevim jak se tomu tehda rikalo) a ten dvoji metr je parada, proste kolektiv s velkym K.... nejvetsi prdel ze lidi, kterym to vadi bud mlcej nebo parkrat zasouhlasej a lidi co maj opacnej nazor, ty se tam budou furt poklepavat po rameni, jak jim to nandali, nejak to uz prestavam resit
00:35:03
29.12.2008
M.a.R.i
-> Samantus: Už si na to pomalu na AHC zvykám. Prostě tam vládne dvojí metr. Například co se týče inzerátů. Pamatuješ,jak si tam zakládal téma proč někomu se pokus o neplacenej inzerát okamžitě smaže,ale jakmile to udělá "oblíbenej člen" či člen s vysokou aktivitou tak je vše v pořádku? To mě děsně sere,ale co člověk nadělá... Jinak škodovkář je mi taky někdy líto, na to kolik mu je,tak to žádnej blb není. Co si pamatuju,tak v jeho věku jsem si maximálně hrál s pinďourem :-)
20:29:58
28.12.2008
Samantus
-> Adam6666: citlivko:-)
20:26:15
28.12.2008
Adam6666 - zrušená registrace
-> Samantus: hm asi nee dik, bych se pak do smrti nezbavil predstavy ze me drbal beran do prdele.......3
20:22:11
28.12.2008
Samantus
-> Adam6666: jj to sem ja:-)
20:18:28
28.12.2008
-> Samantus: takze ty si hlavni buzna a ti dva jen tvoji pomocnici...3
20:09:57
28.12.2008
Samantus
-> Adam6666: gay klub, des s nama? my sme tri...

ty dva ti roztahnou prdel, kazdej z jedny strany, ja si vemu vazelinu a party zacina:-)
19:47:46
28.12.2008
-> Bagrr- máma mele Emu: to co máte za spolek? holcici klub?3
19:11:37
28.12.2008
Samantus
-> Bagrr- máma mele Emu: ja bych se na to vysral, protoze jako ja sem se tady o neco snazil, nema cenu, tak nejaka sebranka by taky nemela smysl :-D
19:09:03
28.12.2008
Bagrr- máma mele Emu
-> Samantus: -> Fén - Neznalej a neodborník: Tři sme už:D tak to je pěkný:D ještě někdo další do party?
18:56:59
28.12.2008
Samantus
-> Fén - Neznalej a neodborník: tak to je super ne? :-)
16:34:53
28.12.2008
Fén
-> Bagrr- máma mele Emu: Zatím jsme tři.
15:05:43
28.12.2008
Bagrr- máma mele Emu
-> Samantus: Kdyby se nás našlo dost tak by to mohla bejt slušná elita:D Elita protieletářů40 3 3 3 3
12:41:43
28.12.2008
Samantus
-> Bagrr- máma mele Emu: ani se mi nechce kdyz rikas ze by to bylo zbytecny
Extreme Tyres