-> P@nis: jako nevim, ale pokud se člověk dočká pomoci tak si myslim že to je zázrak, na vlastní oči, upozorňuju na vlastní oči, sem s tál asi před 4-mi roky s tátou na balkoně na sídlišti, stála tam na parkovišti stará oktávka, byl to vrak, ano, ale potuloval se u toho nějakej jouda a nevypadal na to, že by si to jenom prohlížel, inu dobrá, tak se rozhodlo že se zavolá ze srandy na 156, je to zadarmo tak proč si neudělat hezkej letní den divadlo že?? Inu dobrá, táta volal 156 ( v té dově už u Policie nebyl) že tady bla bla bla, nějakej týpek vykrádá bla bla bla....DOBŘE ZA CHVÍLI JSEM TAM, asi tak nějak to v tom sluchátku znělo, protože sme šly zpět na balkón a čekali, po pár minutách nic ( stanice MP byla za rohem) tak další telefonáty, asi ještě dva....týpek mezitim zmizel a po nekonečných asi dvou hodinách kolem parkoviště ani neprojelo... ani neprojelo jediné služební auto

výmysl to opakuju neni, nemám důvod proč kecat, jistě si řekneš že je jasný že nebudou vyjíždět když nějakej kluk krade něco ve šrotě.....ale ten přístup mě vcelku překvapil....takže až budu někde v obchodě, a nějakej terorista bude držet kudlu pod krkem nevinné dívce tak to nejdřív nafotim a pak poběžim k pánům policistům, aby věděli že to fakt není výmysl.....to jest jen k tomu přístupu
ale mi tady na virtu to stejně nezměníme, takže si myslim že je jedno zbytečně řešit tyhle věci...