skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Anglicke plechace
Kdyby někdo chtěl..mám na prodej 5 origo kusů pěknejch s vlaječkou.
-> ondie: -> ondie: díky za info ... mám o čem přemýšlet.
Díky všem
Díky všem

-> sep: To bohužel nemám hele,bylo to jen na zkoušku vzadu
ještě sem tuhle kombinaci nevozil.. Kdyby na to došlo,blejsknu.
-> Luky:

-> Luky:

-> ondie: :nebyla by fotka celého auta s touhle nerez bižu?
-> ondie 22.04.15 15:01:13: ano, i obyč plecháč je krásný kolo, ale nesmí na něm být tenhle tuzing 

I obyč plecháč umí bejt docela hezký kolo..
A jak je psáno,jsou to italská Borrani,ale netřeba nikoho opravovat...název "anglické plecháče" je tak zažitej,že nemá cenu přepisovat obecnou mapu.
Na škodovkách dealery montovány nejčastěji v Anglii a zemích Beneluxu...pro řadu 100/110R znaky na pokličkách s GP vlaječkama,pro 742 už se slepičím znakem.

A jak je psáno,jsou to italská Borrani,ale netřeba nikoho opravovat...název "anglické plecháče" je tak zažitej,že nemá cenu přepisovat obecnou mapu.
Na škodovkách dealery montovány nejčastěji v Anglii a zemích Beneluxu...pro řadu 100/110R znaky na pokličkách s GP vlaječkama,pro 742 už se slepičím znakem.
-> SexyStroj: A jak se píše na eMko je dáš,ale už nedáš tuhle pokličku kvůli středícímu nákružku (utočit na soustruhu,nebo náboje z úžovky).
Tyhlety pokličky pasujou i na "české" plecháče,na foto 13´ ..musej pasovat i na 14´,to ale nemám odzkoušené..
Tyhlety pokličky pasujou i na "české" plecháče,na foto 13´ ..musej pasovat i na 14´,to ale nemám odzkoušené..
-> SexyStroj: Za ty pokličky v replice chce chlapík 2t/sada,na burze při osobním kontaktu mi slevoval na 1800,- ..replika je to docela kloudná,akorát ten štítek,kterej má bejt ten leptanej na Alu štítku je nějaká nicmoc samolepka..
Nové originály jsou ale k mání taky ;) -viz.foto
Nové originály jsou ale k mání taky ;) -viz.foto
-> m8rinek: No díky za info, jsem zase o kus chytřejší ... Takže Italové.
Ale jak mi říkáme: " Anglické plecháče"
Ale jak mi říkáme: " Anglické plecháče"

-> m8rinek:
Už jsem tohle "uvádění na pravou míru" (po několika pokusech) u těch Borrani plechotronů vzdal a beru ten název "anglický plecháče" obdobně jako "kopretiny" atd.. a mám klid 

-> m8rinek: no ty sežraný cromodory docela naserou:D
Jinak těžký jsou jako prase a Anglický už vůbec nejsou :D i76.photobucket.com/album
s/.../Screenshot2011-09-08
at100740AM.png
www.bmw2002faq.com/topic/ 119855-wheel-encyclopedia- too-many-pics
www.bmw2002faq.com/topic/ 119855-wheel-encyclopedia- too-many-pics
-> Dušan: děkuji moc za foto ...ty pokličky na předku ?! ... O tom psal Ondie, že nejdou na přední náboj typu M se středícím nákružkem...
Jinak kdyby si měl foto celého Emka s Anlickými disky, bylo by to skvělé

Jinak kdyby si měl foto celého Emka s Anlickými disky, bylo by to skvělé

akorat poklicky nesly na predni naboj
-> Pavel P..: to znamená, nechat je vyrobit, nebo ...jak jsem teď letmo zahlédl na netu, koupit repliku ... určitě to již někdo dělal?!
tohle jsou ty pokličky?
tohle jsou ty pokličky?
-> SexyStroj: nedají

-> Pavel P..: aha? díky za info.... počítám , že se dají (časem) nějaké originální sehnat?! ...
-> SexyStroj: matice jsou podobný jako origo ale tak dvakrát větší a na 19ku klíč... na těch diskách jsou totiž velký díry a seriová matice by propadla.
Speciální matice? OK ...
Neměl by jste někdo foto těch matic a pokliček?
Jinak díky Štěpán a Ondie za info. Vypadá to, že nebudou na emku problém:-)
Máte někdo představu jak se pohybuje jejich cena? Díky moc.
Neměl by jste někdo foto těch matic a pokliček?
Jinak díky Štěpán a Ondie za info. Vypadá to, že nebudou na emku problém:-)
Máte někdo představu jak se pohybuje jejich cena? Díky moc.
-> SexyStroj: Potřebuješ k nim speciální matice. A taky k nim existujou krásný nerezový pokličky.
-> SexyStroj: Po KH jezdilo žlutý eMko, na kterym byli taky.
-> Petrson: tak to by neměl být problém?! ...hm ... díky za tip.
-> SexyStroj: Viděl sem je i na rapidu..
Ahoj Kamarádi,
tak si tak přemýšlí do budoucna nad disky mé "zatím" imaginární Škody 120 a napadlo mě: Co takhle "Anglické plecháče? ... jsou pěkné - raritní (jen tak každý je nemá :-)) ...ale!?
Vím, že se dávali na Erka ... budou mi pasovat i na 120M ??? ... Vím, asi školácká otázka, ale líná huba, holé neštěstí:-)
A další věc? ... kolik tak asi teď mohou +- koštovat takový Anglický plecháče??? A nemáte tip někoho z nás kdo je má na Š 120M (foto). Děkuji za rady, náměty a připomínky.
Škodě zdar. SS
tak si tak přemýšlí do budoucna nad disky mé "zatím" imaginární Škody 120 a napadlo mě: Co takhle "Anglické plecháče? ... jsou pěkné - raritní (jen tak každý je nemá :-)) ...ale!?
Vím, že se dávali na Erka ... budou mi pasovat i na 120M ??? ... Vím, asi školácká otázka, ale líná huba, holé neštěstí:-)
A další věc? ... kolik tak asi teď mohou +- koštovat takový Anglický plecháče??? A nemáte tip někoho z nás kdo je má na Š 120M (foto). Děkuji za rady, náměty a připomínky.
Škodě zdar. SS
-> Dušan: diky tohle sem chtel videt
jo uz jo...v tu dobu sem mel zoufale zpomalenej net tak mozna proto...jo neni to moc ale videt
Jakou maj šířku? Mám v techničáku napsaný nejaký 5ti palcový plecháče. Jestli to nejsou tyto

mě to taky fachčí
-> UltraFan.: tak to je chyba nekde u tebe mezi zidli a klavesnici...pac me to funguje a ty kola tam videt sou
-> aDAm: Odkaz nefunguje...ale pokud je to odkaz na tu galerii kol tak tam to stejne neni videt...
Zdravim a prosim o "pomoc"
Nema tu nekdo fotky anglickych plechacu na Skodu 742???
Nevi tu nekdo jestli se vubec daji sehnat???
Dekuju
Nema tu nekdo fotky anglickych plechacu na Skodu 742???
Nevi tu nekdo jestli se vubec daji sehnat???
Dekuju