Práskačky se střílely v Indonesii a Thajsku. Byly s tím kvůli tamním teplotám docela potíže, takže to postupně začalo utichat až začaly i levné typy i3, W, W+ jezdit z FIN a RUS a hned byl znát rozdíl v kvalitě. Levné, ale akceptovatelné byly Wčka z púchovského Matadoru. Byly ale ze starých forem, takže byly tak chlupatý, že na tom nedržely ani etikety.
Z té Indonesie se jednou zlikvidovalo skoro 30 tisíc pneu, které přijely kontejnerem. Všechno šišatý a zkroucený za tepla skládaný. Docela jsme si s tím tehdy užili, přijeli Finové jako dohled i Indonésani, ti pak tuším zacálovali tu škodu a likvidaci, mno a třídilo se.Teď už chodí, jak jsem zmínil, osobáky jen z FIN a RUS. Nicméně divize truck a heavy tyres má výrobní závody rozeseté po celé zemi. Co se týká osobních pneu, tak je kvalita za posledních několik let na míle vzdálená nedostatkům výše.
Ale dost byste našli na oficiálních stránkách.

Míchal jsem si takhle směs na pneumatiky v obýváku v kýblu, čumím na seriál a říkám si, co když tam vrazím čtyři vejce místo dvou jako předepisuje EU a trochu víc to přisolím. No a vylezla z toho docela dobrá guma. Akorát mám malej kýbl, takže se nedostane na všechny, dal jsem tedy přednost novinářům. 

Leda teď přes léto eště dojet zimáky a na podzim koupit novy, ať jsou ostry na břečku a sníh 

:

na kola ještě čekám zatím....