Já snad letos na současných pneu dožiju a na další sezonu mě bude taky čekat nákup. Si říkám, ještě že jsem se na 18" vyprdnul

)... co je to za wagen?

Ale pokud to -> vhml: funguje na Sharanu, tak by mělo i na Sobovi...

Teď si všichni hodně chválí WRD4, tak na to při dalším nákupu mysli.
Jak jsi se ptal na Nokia a Nokian, tak Nokian Tyres vznikla někdy koncem 80. let, do té doby to bylo bez N. Sídlí ve Finské Nokii. S telefonama, resp. mobilními komunikacemi něco společného měli a takhle to v rámci Nokia Corp. oddělili.

Z té Indonesie se jednou zlikvidovalo skoro 30 tisíc pneu, které přijely kontejnerem. Všechno šišatý a zkroucený za tepla skládaný. Docela jsme si s tím tehdy užili, přijeli Finové jako dohled i Indonésani, ti pak tuším zacálovali tu škodu a likvidaci, mno a třídilo se.
Míchal jsem si takhle směs na pneumatiky v obýváku v kýblu, čumím na seriál a říkám si, co když tam vrazím čtyři vejce místo dvou jako předepisuje EU a trochu víc to přisolím. No a vylezla z toho docela dobrá guma. Akorát mám malej kýbl, takže se nedostane na všechny, dal jsem tedy přednost novinářům. 
To je to samé, jako kdyby vaši firmu někdo napadl, že do dřeva přidáváte suky a šidíte tak zákazníka, páč stavební řezivo pak v konstrukci nebude tak pevné. Taky bych se tě zeptal, proč je tam tvůj šéf přidává a co mi k tomu řekneš.