skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ostré řízení
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
co takle se uklidnit, zajit si treba na zahradku na pivo a napadat se radsi osobne, nez anonymne na netu?
Zastavil:U-Geen
19:20:28
28.05.2008
28.05.2008

David29
-> DuriQ: Hele, nepřeháníte to trochu s těma hovnama? Je to trapný a nechutný.... Já bejt moderátorem tak to smažu a konec..proberte se.. jak malí děcka...fakt 

19:17:38
28.05.2008
28.05.2008

DuriQ
-> Tuner#2: Tuner#2: ja jsem vzhuru woe...mozna vic nez si myslis. to VY (rozumej pepani z vidlovic) do me porad rypete ze MY (negramotni burani z pozsonyvarosu) mame crepy (vyhonene stare skodule z 31 zubami v pastorku) a pod...
ad primum boddum> dufam ze uz konecne tuto priyebanu otazku ktora sa tyka kotucov uz nebudes vytahovat
ad secondum boddum>snad si nemyslis, ze mame v Pozsonyvaros ine metre???
ad tercium boddum> a co tak>
www.hovno.sk/foto/456dd2c c47ba8.jpg
If You thing it`s butter, U`r wrong

ad primum boddum> dufam ze uz konecne tuto priyebanu otazku ktora sa tyka kotucov uz nebudes vytahovat
ad secondum boddum>snad si nemyslis, ze mame v Pozsonyvaros ine metre???
ad tercium boddum> a co tak>
www.hovno.sk/foto/456dd2c c47ba8.jpg
If You thing it`s butter, U`r wrong

18:10:34
28.05.2008
28.05.2008

suri
-> Tuner#2: -> Saky: -> Crestik: ze vas to este bavi ked nanho nebudete reagovat tak bude pohoda
17:18:11
28.05.2008
28.05.2008

Tuner#2 - zrušená registrace
-> DuriQ: Chlape probuď se! Kdy jsem tvrdil, že Tvoje auto je cituji: "taky pica crep auto ? a navyse, je to slovenska uprava"? To by mě teda zajímalo... Pokud se dobře pamatuješ, tak mě vadilo, že jsi stáhnul auto a sám jsi mě potom posílal odkaz, kde máš fotky a já si je stahoval domů. Tak se ku*va prober a nemel s*ačky...
Co se týče mého souhrnu, add. 1 OK
add2. Říkáš víc jak 10mm? Tak metr má snad každý v dílně, chci do týdne vidět fotku dvou různých pružin ze stejné várky v páru co mají takový rozdíl. To snad nemůžeš myslet vážně...
add3. co k tomu dodat...
Co se týče mého souhrnu, add. 1 OK
add2. Říkáš víc jak 10mm? Tak metr má snad každý v dílně, chci do týdne vidět fotku dvou různých pružin ze stejné várky v páru co mají takový rozdíl. To snad nemůžeš myslet vážně...
add3. co k tomu dodat...
17:10:00
28.05.2008
28.05.2008

DuriQ
Saky: mno a v cem pomlouvam tvou bozky uslechtenou praci ? v tom ze som sa x-krat vyjadril ze to riadenie je dobre a ze jediny problem som mal s jeho montazou pretoze mi nesedel 1000hran ? hmm a tvoje riesenie typu "a nebo navysuju svoji nabidku o nove rizeni ktere si koupis.. " + benefity si strc do riti tak hlboko, jak sa len da ja ti o ne nestojim,
Posli mi novu tyc riadenia a ja to rozoberem potom uvidime, kto je kecal
Co sa tyka narodnostnej otazky tak ja som ju nenacal, nacala ju ceska strana, furt sa citite uzasne povysenecky, ja vam to neberem budte povysenecky to je vas problem
Mne sa naviac paci to ako pepani vsetkemu naviac rozumeju, vsade boli, su ty najlepsi inziniery a vsetci ostatny su kokoti. Mnuze pozrime na jeden priklad, sprivatizovali ste si Skodu co bola podla vasa najvacsia chyba aku ste len mohli spravit, mate dobre napady, nove projekty a pod., ale ruku na srdce co vam s toho koncern dovoli ? Bacov k*k*t... skoda uz nikdy nebude to co mohla byt, vid projekt tudoru a pod.
Posli mi novu tyc riadenia a ja to rozoberem potom uvidime, kto je kecal

Co sa tyka narodnostnej otazky tak ja som ju nenacal, nacala ju ceska strana, furt sa citite uzasne povysenecky, ja vam to neberem budte povysenecky to je vas problem

Mne sa naviac paci to ako pepani vsetkemu naviac rozumeju, vsade boli, su ty najlepsi inziniery a vsetci ostatny su kokoti. Mnuze pozrime na jeden priklad, sprivatizovali ste si Skodu co bola podla vasa najvacsia chyba aku ste len mohli spravit, mate dobre napady, nove projekty a pod., ale ruku na srdce co vam s toho koncern dovoli ? Bacov k*k*t... skoda uz nikdy nebude to co mohla byt, vid projekt tudoru a pod.
16:50:37
28.05.2008
28.05.2008

DuriQ
Tuner#2: este k tvojmu poslednemu vyroku co si adresoval doolacovy:
Schrňme si to:
Kotouče - praskli vlivem dlouhých šroubů, když už se neví kudy kam, tak se vymlouváme na šířku náboje, která s tím vůbec nesouvisí protože jinak kouká šroub z plecháče a jinak z masivního hliníku...-> pozadoval som naboje na moznost pouzitia srobov, jasne neni problem... ok berem tiez za chybu, ze ked uz som tie naboje nalozil na auto tak ze som si to neskontroloval ako dlhe sroby mozem pouzit, ale nato poloboh neupozornil coz povazujem za vacsiu chybu ale tento problem sme vtedy spolu vyriesili.
Pružiny - prostě pérovna neumí vyrobit na mm, to je prostě fakt a sám jsem ružiny zadával 2 x do výroby, tak o tom něco vím. -> moznoze o tom vies tak hovno, ok 5mm tolerancia to berem ale ked je to 10mm a viac tak to je uz neviem co a ne tolerancia.
Řízení - to už je totální blbost, proč by saky udělal 39 funkčních a jedno speciálně pro Duriqa? Ano mohl bejt ožralej ten u toho CNCčka, přepsal program a poslední byl zmetek, ale pak Saky nabízí řešení a vrácení peněz. -> zozente mi novu tyc riadenia a ja vam to rozoberem a vyfotim som zvedavy na vase reakcie potom.
Ten kdo to tady vytahuje už po 150 já nejsem, jen jsem donucen reagovat. -> ten kto sa jebe furt do toho do coho sa nema si prave ty tebe podobny VsePepani
Schrňme si to:
Kotouče - praskli vlivem dlouhých šroubů, když už se neví kudy kam, tak se vymlouváme na šířku náboje, která s tím vůbec nesouvisí protože jinak kouká šroub z plecháče a jinak z masivního hliníku...-> pozadoval som naboje na moznost pouzitia srobov, jasne neni problem... ok berem tiez za chybu, ze ked uz som tie naboje nalozil na auto tak ze som si to neskontroloval ako dlhe sroby mozem pouzit, ale nato poloboh neupozornil coz povazujem za vacsiu chybu ale tento problem sme vtedy spolu vyriesili.
Pružiny - prostě pérovna neumí vyrobit na mm, to je prostě fakt a sám jsem ružiny zadával 2 x do výroby, tak o tom něco vím. -> moznoze o tom vies tak hovno, ok 5mm tolerancia to berem ale ked je to 10mm a viac tak to je uz neviem co a ne tolerancia.
Řízení - to už je totální blbost, proč by saky udělal 39 funkčních a jedno speciálně pro Duriqa? Ano mohl bejt ožralej ten u toho CNCčka, přepsal program a poslední byl zmetek, ale pak Saky nabízí řešení a vrácení peněz. -> zozente mi novu tyc riadenia a ja vam to rozoberem a vyfotim som zvedavy na vase reakcie potom.
Ten kdo to tady vytahuje už po 150 já nejsem, jen jsem donucen reagovat. -> ten kto sa jebe furt do toho do coho sa nema si prave ty tebe podobny VsePepani

16:41:50
28.05.2008
28.05.2008

Saky
-> D00little: je jedno kdo ma posledni slovo, skoda jen ze posledni slovo k veci nemaji Ti, kteri pomlouvaji neci praci .. a na konkretni nabidku nebo konkretni otazku uz se tady clovek odpovedi nedocka.. viz treba ted pocet drazek.. pritom si myslim ze sem dal dost ferovou nabidku a kdyby si stal Duriq za svym tak by to prijal, takhle je to jen hromada kecu a urazek a nakonec se to zvrhne v narodnostni boj.. to same treba predchozi pripad Usama a kotouce taky hromada kecu a kdyz se clovek na ferovku nakonec zepta tak najednou ticho.. a tak je to bohuzel se vsim..
jinak co se tyka me ja se uz v podstate na vsechno vykaslal.. dnes uz spoustu poptavek odmitam protoze proste neni cas, resp mam pro nej lepsi vyuziti, a uprimne receno kdyz se pak clovek bavi s nejakejma typama tak pro ne ani delat nic nechci.. zustavaji jen Ti kteri jsou ochotni toto respektovat a pripadne cekat a nebo prodavam veci ktere mam doma na hromade z drivejsich dob, a nebo veci ktere jen sprostredkuju vyuziju sve kontakty a know-how, u toho ale nemuzu slibovat v podstate nic nebot ja sem ten posledni co to muze nejak urychlit....kdyz nekdo bude pomlouvat me a primo moji praci tak je me to fuk, kazdymu rikam jestli neni spokojenej at to vyzkousi a vrati a shani jinde.. ale docela me irituje kdyz nekdo pomlouva neco o cem nevi vubec nic, absolutne nerozumi technickym a technologickym postupum atd.. pricemz za tim je mnohdy spousta prace spickovych odborniku na profesionalnich strojich atd..
vzdy je vsechno tak dobre jako je dobre zadani.. a v 99pct pripadech nikdo nevi co chce, ale nakonec ma plnou hubu kecu ze to mistni mistri umeji udelat lip..
jinak co se tyka me ja se uz v podstate na vsechno vykaslal.. dnes uz spoustu poptavek odmitam protoze proste neni cas, resp mam pro nej lepsi vyuziti, a uprimne receno kdyz se pak clovek bavi s nejakejma typama tak pro ne ani delat nic nechci.. zustavaji jen Ti kteri jsou ochotni toto respektovat a pripadne cekat a nebo prodavam veci ktere mam doma na hromade z drivejsich dob, a nebo veci ktere jen sprostredkuju vyuziju sve kontakty a know-how, u toho ale nemuzu slibovat v podstate nic nebot ja sem ten posledni co to muze nejak urychlit....kdyz nekdo bude pomlouvat me a primo moji praci tak je me to fuk, kazdymu rikam jestli neni spokojenej at to vyzkousi a vrati a shani jinde.. ale docela me irituje kdyz nekdo pomlouva neco o cem nevi vubec nic, absolutne nerozumi technickym a technologickym postupum atd.. pricemz za tim je mnohdy spousta prace spickovych odborniku na profesionalnich strojich atd..
vzdy je vsechno tak dobre jako je dobre zadani.. a v 99pct pripadech nikdo nevi co chce, ale nakonec ma plnou hubu kecu ze to mistni mistri umeji udelat lip..
16:40:07
28.05.2008
28.05.2008

Crestik
-> DuriQ: jediný ubohý seš tu ty, a nejsem první, kdo to tu pozoruje...každé druhé téma se rozjede v diskuzi DuriQ a jeho řízení/pružiny/řízení a končí uplně stejně, že všichni jsou kokoti, nic o tom neví atd...
16:39:53
28.05.2008
28.05.2008

DuriQ
Tuner#2: a preco by som to mal darovat tebe ked je to podla teba taky pica crep auto ? a navyse, je to slovenska uprava!!! takze aj tak by si ohrnul nosom, pokial by som ti to auto nedal na striebornom podnose a nedoviezol ho rovno pred tvoj dom s plnou nadrzou tak co ... k tym nabojom kua fakt ma to nebavi vysvetlovat to do nekonecna uzavrel som to uz davno s tym ze na kazde co tam osadim prisposobujem sroby...ale to nemeni natom nic ze tie naboje nesu take ako som chcel, ale zmieril som sa s tym, uz davno tak co...
16:35:04
28.05.2008
28.05.2008

-> D00little: To jsi se spletl s nickem co? Já jen reaguju na tu snůžku nesmyslů a nepodložených urážek na Sakyho. Schrňme si to:
Kotouče - praskli vlivem dlouhých šroubů, když už se neví kudy kam, tak se vymlouváme na šířku náboje, která s tím vůbec nesouvisí protože jinak kouká šroub z plecháče a jinak z masivního hliníku...
Pružiny - prostě pérovna neumí vyrobit na mm, to je prostě fakt a sám jsem ružiny zadával 2 x do výroby, tak o tom něco vím.
Řízení - to už je totální blbost, proč by saky udělal 39 funkčních a jedno speciálně pro Duriqa? Ano mohl bejt ožralej ten u toho CNCčka, přepsal program a poslední byl zmetek, ale pak Saky nabízí řešení a vrácení peněz.
Ten kdo to tady vytahuje už po 150 já nejsem, jen jsem donucen reagovat.
Kotouče - praskli vlivem dlouhých šroubů, když už se neví kudy kam, tak se vymlouváme na šířku náboje, která s tím vůbec nesouvisí protože jinak kouká šroub z plecháče a jinak z masivního hliníku...
Pružiny - prostě pérovna neumí vyrobit na mm, to je prostě fakt a sám jsem ružiny zadával 2 x do výroby, tak o tom něco vím.
Řízení - to už je totální blbost, proč by saky udělal 39 funkčních a jedno speciálně pro Duriqa? Ano mohl bejt ožralej ten u toho CNCčka, přepsal program a poslední byl zmetek, ale pak Saky nabízí řešení a vrácení peněz.
Ten kdo to tady vytahuje už po 150 já nejsem, jen jsem donucen reagovat.
16:18:21
28.05.2008
28.05.2008

D00little
-> Tuner#2: nechem sa t anijak dotknut ani sa do teba extra navazat, ale musis mat KU*VA do PI*E posledne slovo? typicky pepan rodeny chytrolin

14:56:31
28.05.2008
28.05.2008

-> DuriQ: Zvova opakuji jak s tím souvisí náboj? Ano pokud by měl sílu 60mm, tak by bylo jedno jaký kolo by jsi tam dal, ale při normální síle prostě záleží na kole, který na to osadíš a jak moc je tam šroub zapuštěný. A co se týče prodeje, tak máš pravdu, je to Tvoje věc, jen mě to překvapuje a darovat a servisovat jsi ho mohl klidně mě 

13:45:52
28.05.2008
28.05.2008

DuriQ
Tuner#2: ako nechcem ta urazit tak si radsej kusnem do jazyka... to ze naboje mali byt ine a inak riesene, ako su, je ina vec a snad kurva viem lepsie ako ty co som si objednal a co mam. K tomu druhemu bodu, co ta je dotoho ? auto som predaval... a je jedno ci som ho daroval alebo niekomu len tak odovzdal kluce, snad je to moja vec ako nalozim zo svojim majetkom a ako sa dohodnem s novym majitelom...
TTomas: tak nech sa nato kludne vysere, to je jeho problem ne moj, uz sa raz nato vysral, tak sa moze znovu a co...
Crestik: chlapec ty tak silno ubohy, ze to je tak smutne, ze az...
TTomas: tak nech sa nato kludne vysere, to je jeho problem ne moj, uz sa raz nato vysral, tak sa moze znovu a co...
Crestik: chlapec ty tak silno ubohy, ze to je tak smutne, ze az...
11:58:41
28.05.2008
28.05.2008

Crestik
-> Tuner#2: no to bylo myšleno na DuriQův případ...že dle mě skoro nemožné dostat 31 drážek do origo volantové tyče 

11:25:06
28.05.2008
28.05.2008

TTomas
-> Tuner#2: Ono holt jinej kraj jinej mrav. U nich se holt dodavatele pomlouvaji a kdyz nabidnou vraceni penez proti zbozi, tak zase jenom remcaji. Plna huba a skutek utek.....nebo ze by v tom mely opravdu prsty ty celnici

11:20:43
28.05.2008
28.05.2008

TTomas
-> DuriQ: Hlavne timto rypani se nedejboze muze klidne stat, ze se na to Saky vysere a nebude nic. Ani rizeni se spatnym pastorkem, ani spatne naboje, ani ty ruzne dlouhe pruziny, ani spatne a predrazene motory, dokonce ani ty blbe keci. A to by nas opravdu zamrzelo

11:18:33
28.05.2008
28.05.2008

-> DuriQ: Ty sem zas taháš pružiny o pár příspěvků níž a přitom nic nevíš o výrobních tolerancích pérovny, takže asi tak... Znova opakuji, že náboj na to nemám vliv, neb každé kolo má jiné zahloubení šroubu a tudíš s ATSem by délka třeba vyšla, ale s Borbetem, který bude mít více utopenou dosedací plochu a tudíš bude šroub koukat víc už ne, ale to je pane o tom, si tam ten šroub štrčit, změřit kolik kouká z kola a změřit hloubku v náboji a případně upravit... Já vím, to na SK neděláte, vy montujete všechno za 5min. , tak se ale pak nedivte, jak dopadá ta vaše úžasně rychlá práce.
11:18:01
28.05.2008
28.05.2008

TTomas
-> DuriQ: za by tuner2 konecne uhodil na hlavicku?

11:17:08
28.05.2008
28.05.2008

TTomas
-> DuriQ: Asi nema cenu tu resit hovna. Byl bych jenom rad abys alespon jednou zkusil neco zajimaveho vymyslet a nabidl to za rozumnej peniz ostatnim. Pak mozna poznas jak je to slozite cele organizovat a dodrzovat terminy, kdyz tu vyrobu zajistuje uplne nekdo jiny(firma).
11:14:32
28.05.2008
28.05.2008

-> TTomas: Že by v tom měli prsty celníci? 

11:13:47
28.05.2008
28.05.2008

DuriQ
Tuner#2: ty trtko co sem tahas kotuce ked naboje maly byt spravene inak zdrz sa prijebanych komentarov...
11:13:44
28.05.2008
28.05.2008

-> DuriQ: Můžeš mě říct co Tě vedlo k tomuto? "2. uz nesom majitel toho auta, ale o to auto sa nadalej staram..."
11:13:31
28.05.2008
28.05.2008

TTomas
-> Tuner#2: Zajimave je, ze ty problemy se skoro vzdycky vyskytuji jen na uzemi Sk

11:10:38
28.05.2008
28.05.2008

DuriQ
saky: tak tato veta ma fakt dostala : )) "a nebo navysuju svoji nabidku o nove rizeni ktere si koupis.. "
1. ako ja ta mozem osrat ked chces dojdi si to vymontovat sam... a prist sa nato pozret osobne
ja som sa jebal do prahy niekolko krat...
2. uz nesom majitel toho auta, ale o to auto sa nadalej staram...
3. a tvoje dodavkove sluby sem taham preto, lebo viem ako to dopadne, naslubujes aj vzkriesenie mrtvych a dockam sa toho v sudni den, dovtedy sa budes krutit ako had nee to neni to a to je neci jineho a pod...
4. jedna baba povedala, ze by to mohol byt Gabriel, ale ja som pisal, ze gabriel mal problem tam to riadenie dostat tiez, taktiez ho tam musel cpat dost velkym nasilim, nevravel som, ze on ma iny pocet zubov to je tvoj vyplod fantasmagorie... to len pre pripad ze by si chcel s tou tvojou fantasmagoriov nieco skusat...
5. nikto iny sa toho auta nechyti co sa tyka technickej stranky okrem mna, min. chcem byt pritomny pri danej veci ked sa nieco bude robit... keby k tomu prislo ale to sa nestane :)
6. ked si to prides pozret a dat samozrejme dole tak si dones rovno aj novu tyc riadenia kvoli spatnej montazi
1. ako ja ta mozem osrat ked chces dojdi si to vymontovat sam... a prist sa nato pozret osobne
ja som sa jebal do prahy niekolko krat...
2. uz nesom majitel toho auta, ale o to auto sa nadalej staram...
3. a tvoje dodavkove sluby sem taham preto, lebo viem ako to dopadne, naslubujes aj vzkriesenie mrtvych a dockam sa toho v sudni den, dovtedy sa budes krutit ako had nee to neni to a to je neci jineho a pod...
4. jedna baba povedala, ze by to mohol byt Gabriel, ale ja som pisal, ze gabriel mal problem tam to riadenie dostat tiez, taktiez ho tam musel cpat dost velkym nasilim, nevravel som, ze on ma iny pocet zubov to je tvoj vyplod fantasmagorie... to len pre pripad ze by si chcel s tou tvojou fantasmagoriov nieco skusat...
5. nikto iny sa toho auta nechyti co sa tyka technickej stranky okrem mna, min. chcem byt pritomny pri danej veci ked sa nieco bude robit... keby k tomu prislo ale to sa nestane :)
6. ked si to prides pozret a dat samozrejme dole tak si dones rovno aj novu tyc riadenia kvoli spatnej montazi

10:52:11
28.05.2008
28.05.2008

-> Crestik: A to je problém udělat makro foto s originálem vedle, kde by ty drážky šli spočítat a omlátit to tady veřejně Sakymu o hlavu? To je jako s těma kotoučema, všichni tady mají plnou hubu keců jak to praská, ale jedinou fotku jsem viděl od Duriqa a za to mohli dlouhé šrouby... Jiné zatím ne, ale těch co je mají je nějméně 10 tak pak nevím co si o tom mám myslet.
10:34:13
28.05.2008
28.05.2008

Crestik
-> Tuner#2: taky je dle mě neproveditelné nacpat tisíchran s 30ti drážkama do protikusu s 31 "hranama"...ale rači se do toho nemíchám bo trepem kraviny, neumím čítat a vím o tom houno
ale když ti slováci jsou tak jiní 

10:16:30
28.05.2008
28.05.2008

-> DuriQ: Já měl venku přední nápravu už nesčíslněkrát a vždy tam šlo řízení jak po másle, ale teď naposledy vražený šroubovám a dával jsem jí tam snad hodinu. Zaboha to na ten pastorek nešlo, takže nevěřím tomu, že CNCčko udělá jiný vroubky, když 99% lidí to tam šlo bez problémů. Já vím kde je ten problém a nechtěl abych ho tady napsal.

13:39:21
27.05.2008
27.05.2008

Saky
-> DuriQ: moje dodaci schopnosti sem neplet ty s tim nemaji nic spolecneho.. objednas se v servisu tam ti to vymontujou urcite se najde nekdo kdo spocita zuby a zase ti to tam zpet namontujou.. na vsechno budes mit dva dny jak jsem psal kdy Ti zaplatim nahradni vuz, servisniho technika taktez zaplatim tak o co Ti jde? pokud bude pastorek vadny tak me to vratis a namontujes seriove rizeni kterych se vali vsude mraky a nebo navysuju svoji nabidku o nove rizeni ktere si koupis.. takze ja s tim nebudu mit nic spolecneho.. ja pouze v pripade ze bude jiny pocet zubu prevezmu zpet svoje spatne rizeni a zaplatim vse co jsem slibil.. v pripade ze pocet zubu bude sedet si s tim delej co chces a platis si to sam.. nicmene ty jsi si jisty ze mas spatnej pastorek tak to prece nepripada v uvahu.. takze podle me nemas co ztratit pouze se ukaze kdo ma pravdu..
mimochodem psal si ze znas jeste nekoho kdo s tim mel problemy muzes me rict konkretne pripadne ho poprosit aby se k tomu vyjadril at to neni jedna pani povidala..
mimochodem psal si ze znas jeste nekoho kdo s tim mel problemy muzes me rict konkretne pripadne ho poprosit aby se k tomu vyjadril at to neni jedna pani povidala..
13:04:26
27.05.2008
27.05.2008

DuriQ
Saky: ten kto tu vravi, ze mam nieco ine si ty, ne ja, ty si vravel, ze mas specialne verzie pre Slovakov 
mno ponuka je to nadherna, ale z tvojej strany je nezrealizovatelna, tvoje dodacie shopnosti ma o tom presvedcili... ked chces dojdi si to vymontovat a taktiez porovnat... mne sa s tym jebat nechce ked je to tam nalisovane, znicil som tymy tvojimi super zubmy jednu volantovu tyc, takze si dones rovno novu
skoda, ze som ju vtedy pre rokmy vyhodil...
by som ti vyfotil ten tvoj zubny CNC unikat : )

mno ponuka je to nadherna, ale z tvojej strany je nezrealizovatelna, tvoje dodacie shopnosti ma o tom presvedcili... ked chces dojdi si to vymontovat a taktiez porovnat... mne sa s tym jebat nechce ked je to tam nalisovane, znicil som tymy tvojimi super zubmy jednu volantovu tyc, takze si dones rovno novu

12:35:11
27.05.2008
27.05.2008

Saky
-> DuriQ: vis co slovo do pranice.. nech vymontovat svuj hreben a dej ho nekomu nezavislymu (kterej umi pocitat) spocitat pocet drazek v miste volantove tyce.. pokud je jiny nez pocet na seriovem kuse.. zaplatim Ti dvoudenni zapujceni nahradniho vozu, standartni cenu prace technika v servise a plnou nadrz benzinu jako odskodneni za ty machinace s rizenim plus Ti samozrejme vratim penize zpet za spatne rizeni.. pokud bude pocet drazek stejny neplatim nic.. myslim ze je to velkorysa nabidka aby bylo videt kdo ma pravdu, mimochodem vsechny rizeni tzn i to co mas ty jsou ze stejne serie 40kusu (dalsi serie se dodelava ted a z ni jeste nikdo jine nema) takze tve reci ze mas neco extra beru z rezervou.. vsechny pastorky jsou delane na Nccku tak nevidim duvod proc by jedno melo mit jiny pocet zubu.. a tvrdim ze pokud vezmes novou volantovou tyc (ne starou zahnojenou zarezlou atd) lehce ji ty packy roztahnes sroubovakem tak normalni silou zandas pastorek tak jak ma byt.. co se tyka ostrosti hrebene nema cenu to komentovat proste Ackove rizeni ma stejny prevodovy pomer jako tohle je to dano proste poctem zubu.. kdy serie ma 5 tohle ma 6 pokud nekdo dokaze vyrobit pastorek kterej bude mit treba 5,5zubu a bude to fungovat-) dokaze dostat jiny prevod.. ale logicky pri celistvem poctu zubu to tak byt musi.. jedinej problem je s pocitanim nekdo pocita volny hreben a nekdo z dorazu na doraz pak se ty cisla samozrejme lisi... samozrejme druhy parametr je pocet zubu na hrebenu ten je rovnez v obou pripadech stejny..
co se tyka pruzinarny, klidne si mysli ze je tocim na kolene, ale ty pruziny jsou delane v pruzinarne INVEL v Plzni vcetne zkusebniho protokolu a dosahuji vyrobnich toleranci.. jestli u Vas na slovensku mate pruzinarnu delajici podle prisnejsich kriterii tak si je nech namotat tam... ja s tim bohuzel vic neudelam..
co se tyka pruzinarny, klidne si mysli ze je tocim na kolene, ale ty pruziny jsou delane v pruzinarne INVEL v Plzni vcetne zkusebniho protokolu a dosahuji vyrobnich toleranci.. jestli u Vas na slovensku mate pruzinarnu delajici podle prisnejsich kriterii tak si je nech namotat tam... ja s tim bohuzel vic neudelam..
17:58:52
26.05.2008
26.05.2008

Gemini
-> DuriQ: zatial tam dam seriu, potom uvidim
16:51:34
26.05.2008
26.05.2008

Milos
DuriQ 25.05.08 17:34:01 napsal: Gemini: ja som ti vravel ze sa predavalo do feldy ostre riadenie ne ze mas skusat seriu jo sak mikulas zohnal na fifinu za 2t tusim a aj bez stareho na vymenu
10:24:58
26.05.2008
26.05.2008

DuriQ
kovy: alebo vymenit za hreben 

09:15:25
26.05.2008
26.05.2008

havlik
-> kovy: repasovat nebo sehnat nový
09:12:59
26.05.2008
26.05.2008

kovy
no a ještě dotaz...dá se něco udělat s maticovim řízením aby bylo přesnější?...ne ostřejší ale přesnější;)...jen pro pořádek:)
23:42:08
25.05.2008
25.05.2008

DuriQ
Adam6666:
ja len konstatujem ja sa nehadam a ani nebijem 

22:48:56
25.05.2008
25.05.2008

Adam6666 - zrušená registrace
-> DuriQ: v mnoha vecech mas pravdu a za pravdu se clovek musi umet bít, fandim ti tak se nevzdavej

17:34:01
25.05.2008
25.05.2008

DuriQ
Gemini: ja som ti vravel ze sa predavalo do feldy ostre riadenie ne ze mas skusat seriu 

16:40:58
25.05.2008
25.05.2008

Crestik
-> Gemini: nechcu kecat, ale nemá felda náhodou menší poloměr zatáčení? Takže při 3ot by na tom byla stejně jak ono ostré řízení?
16:25:49
25.05.2008
25.05.2008

Fén
-> Gemini: Já mám na feldě 3 otáčky. :o))
14:52:39
25.05.2008
25.05.2008

D00little
-> DuriQ: ako ked nemas co robit, tak pohoda...smelo do nich

14:10:11
25.05.2008
25.05.2008

Gemini
-> DuriQ: skusal som feldu , ta ma 3,5 otacky 

12:36:01
25.05.2008
25.05.2008

suri
-> DuriQ: tiez pravda ale zase uznavam ze mas aj v niecom prevdu
12:35:04
25.05.2008
25.05.2008

DuriQ
D00little & suri: mno a preco by som sa mal nato vysrat... ?
aby si tu poniektori stale mysleli ze su nadludia
a keby som sa nato vysral, co je dalsia vec tak by tu bola nuda na webe 

11:22:19
25.05.2008
25.05.2008

suri
-> TTomas: myslel som to ako vsade hovori o skayho a inych vyrobkoch aj ked ma casto pravdu
10:32:48
25.05.2008
25.05.2008

TTomas
-> suri: -> D00little: Na co presne se teda ma kluci vysrat? Aby se nahodou nevysral nekam jinam:)
09:03:56
25.05.2008
25.05.2008

suri
-> DuriQ: doolittle ma pravdu vyser sa na to lebo vidis ako to tu potom vyzera

22:30:22
24.05.2008
24.05.2008

D00little
-> DuriQ: ku*va duro ze sa na nich vsetkych nevyseres sa ti cudujem..........

13:13:02
24.05.2008
24.05.2008

DuriQ
TTomas: mno ked mas nahovno 1000hran na pastorku tak tam mozes nacpat aj 1000 srobovakov a nepomozes si : )) jednoducho som tym nalisovanim musel prisposobit protikus tomu pastorku pokial som tam to riadenie chcel nacpat ;) problem bol a je v tom ze je natom mojom pastorku je iny pocet zubov alebo rozovstup zubov ako na originale, bolo to krasne vidno na tom otlacku ked som daval dole riadenie zuby jeden zo zubov sa opieral presne o druhy v protikuse teda o to co s toho zubu ostalo po tom nalisovani, mal som to sakra dobre namazane aby to tam islo jak vino : ))
12:42:53
24.05.2008
24.05.2008

TTomas
-> DuriQ: Notak to celkem chapu..to nasere, ale pokud se nepletu spodni blok tyce rizeni, kde drzi pres tisicehran prave rizeni(pastorek), tak je to tam jako ze narizle. Kdyzto tam nejde da se tam jenom vrazit sroubovak a lehce roztahnout. Pak to zajistovaci stoub zase stahne. Nebo ne?
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
co takle se uklidnit, zajit si treba na zahradku na pivo a napadat se radsi osobne, nez anonymne na netu?
Zastavil:U-Geen