skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Prihlasenie Auta
prohledat
28 příspěvků (zobrazeno 1 až 28) od 09.04.2008 do 09.03.2011, založil/a Tomo - este 11 dni ! - zrušená registrace
Ale s prihlasenim vozidla docasne vyradeneho s premavky by dufam nemal byt problem...?

-> ShadeKK: kde to tam vidis? ja nic take neviem najst... ak by to bola pravda tak zajtra idem obehavat urady...
afro100 02.03.11 11:37:26 napsal:
→ xerox422: Na výmenu karosérie možno použiť len nový,
nepoužitý skelet …tak toto je jedna časť pravdy a druhá je taká že u vozidla staršieho ako 10rokov ti aj ten nový nepoužitý skelet bude na prd, pretože výmenu karosérie ti zamietnu. Slovensko no ..
→ xerox422: Na výmenu karosérie možno použiť len nový,
nepoužitý skelet …tak toto je jedna časť pravdy a druhá je taká že u vozidla staršieho ako 10rokov ti aj ten nový nepoužitý skelet bude na prd, pretože výmenu karosérie ti zamietnu. Slovensko no ..
do roku 2013 sa daju prihlasiť do evidencie vozidla , ktoré už niekedy v evidencii v SR boli , viac na www.testek.sk
-> xerox422: ee nebude bohuzial
-> afro100: tak z toho nič nebude 

-> xerox422: Na výmenu karosérie možno použiť len nový, nepoužitý skelet ...
-> afro100: ani vtedy ak by som dal do odhlasenej motor z auta ktore ma papiere teda že by v TP bolo napisane že bola menená karoseria. Nemusel by som ho ani prepisovat len poplatok za zmenu v TP. Totiž obe autá su užovky len jedna (LS) má papiere atd ale totalne zhnitá, a druhe karosársky celkom dobré len bez papierov atd.
-> xerox422: ano, dá sa prihlásiť, ale ak splní terajšie požiadavky na bezpečnosť, emisie atď podľa noriem DNEŠNÝCH NOVÝCH ÁUT, čo je neriešiteľné, tpretože to to auto proste nedá, takže smola ...
-> xerox422: uz ho neprihlasis 

Aspon nemusim zakladat novú tému.
Mam otázku. Da sa prihlasit auto na SK ktoré bolo pred týždnom odhlasené, majitel nemá papiere. Počul som že sa da ak prejde STK a EK a treba KO. Ale ako urobit kontroly bez papierov a značiek.
Alebo da sa to nejak spravit, ked mam doma podobne auto s kontrolami, značkami, papiermi dat ich na auto ktore je momentálne odhlásené? Jednoducho príst na políciu a prepísat techničak že bola menená karoséria, motor by bol prehodený z auta na značkách.
Mam otázku. Da sa prihlasit auto na SK ktoré bolo pred týždnom odhlasené, majitel nemá papiere. Počul som že sa da ak prejde STK a EK a treba KO. Ale ako urobit kontroly bez papierov a značiek.
Alebo da sa to nejak spravit, ked mam doma podobne auto s kontrolami, značkami, papiermi dat ich na auto ktore je momentálne odhlásené? Jednoducho príst na políciu a prepísat techničak že bola menená karoséria, motor by bol prehodený z auta na značkách.
-> Pavel P.: tak skusim tam daco pohladat :-)

-> tomo227: nějaký veteránský kluby u vás musej být.... zkus pohledat nějakej nejbližší na netu a informovat sem, jestli by to kilo dostalo testaci..
-> Pavel P.: to som nevedel a nevies nahodou ci nie je daco take u nas na slovensku???popripade kde s tym musim zajst ??? 

-> tomo227: tak pokud je v dobrym stavu, originál bez nějakej předělávek a dodělávek tak bys jí mohl zkusit přihlásit na veteránský papíry.. ale ten stav tomu musí odpovídat. a měl bys to legálně... u nás jezdí Opel Manta, přelakovanej a dost amatersky, sem tam prohnilej a kitovanej a taky má veteránský značky a jezdí s tim dost často...
-> tomo227: ja som nemal na mysli ho rozjebovať ( sorry za výraz)
-> mb136gl: a kilo odhlasene by som nemohol trapit po kopcoch ako ti blazni co ich znicia len pre blbost a pre srandu ja som fanatyk do kil tak preto by som to nemohol mat na tieto uceli a skoda takeho kilka ktore je ako nove vies???

-> mb136gl: ale zaujimave ze cesi ich predavaju o polovicu menej nez mi to je co??? a na autobazare eu som kazdy bozi den :-) a nenasla sa tam taka ako si ju predstavujem.

-> tomo227: pozri aj na autobazar.eu...... aj tam niečo najdeš a s papiermi, aj keď cena za peknú stovku je dnes už celkom vysoká
-> mb136gl: aha :-) tak tak to to je daka
-> tomo227: ja som to mysel tak, že ju kúp a maj bez papierov,ale už ju nebudeš môcť využivať ako plnohodnotné auto na vozenie, ale ak chceš normálne auto na značkach tak sa na to vykašli
-> mb136gl: preco to nejde prihlasit ??? ved tu su typkovia ktori vymenia karoseriu a hodia to na papiere tak ako to je ??? a teba som vobec nepochopil preco by som mal ist do toho ??? nechcem aby ma sekli policajti a mal pruder 

-> tomo227: ja by som do toho šiel, aj keď sa nedá prihlásiť, aspoň je budeš mať pre radosť
tak nejde aha tak mam smolu co ??? kedze to nechcem mat na cierno

-> gabo00000: hmm ilegalne prihlasit auto.....slo by to?

jedine illegal

asi tak ze snivajte s nami
Chcem sa opytat ako to je na slovensku s prihlasenin auta bez papierov.Lebo moj kamarat mi ponuka kilca vo vinikajucom stave za 2000 SK tak chcem vediet co treba a kolko treba zaplatit za nove papiere ak to sa da :-) daka