skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Daň nebo co?
15:16:57
11.09.2006
11.09.2006

Gryzly
tak dneska máti a tátovy došel dopis z obce:
21:53:47
10.09.2006
10.09.2006

Gryzly
-> King: ;-)
21:52:17
10.09.2006
10.09.2006

King
-> Gryzly: Si myslim, že bude úplně stačit, že budeš tvrdit, že je to koníček a že za to nic nebereš )předpokládám, že nikdo z tvých spokojených kliošů tě nepráskne :). Důkazní břemeno , aspoň laicky doufám, není na tvojí straně, takže se musí snažit ten zmrd.
Podobnou anabázi absolvoval můj dvorní mechanik, kterej v jejich rodinným megadomku s dvojitou garáží legálně podnikal, ale soused - zaskoužilý bolševik - prostě nějak neunes úspěch sousedova podnikání. Čili ve spolupráci se starostkou, která taky fandí "třešničkám" se podařilo donutit kámoše pozastavit živnosťák, takže obec dostane za jeho kšefty na daních leda kulový :) Netřeba dodávat, že opravy pokračují dál, ale se statusem "sousedská výpomoc" :) A bolševici se můžou posrat vzteky
Podobnou anabázi absolvoval můj dvorní mechanik, kterej v jejich rodinným megadomku s dvojitou garáží legálně podnikal, ale soused - zaskoužilý bolševik - prostě nějak neunes úspěch sousedova podnikání. Čili ve spolupráci se starostkou, která taky fandí "třešničkám" se podařilo donutit kámoše pozastavit živnosťák, takže obec dostane za jeho kšefty na daních leda kulový :) Netřeba dodávat, že opravy pokračují dál, ale se statusem "sousedská výpomoc" :) A bolševici se můžou posrat vzteky

23:10:37
07.09.2006
07.09.2006

Gryzly
zatím ho ignoruju, dnes přijel z práce před pátou a já klečel u cizího favorita a montoval tam rádio, včera jsem na něm měnil pakny. možná když budu pokračovat jako by se nic nedělo, tak třeba pochopí že nic nezmuže, a kontroly nic nenalezly. od příštích kontrol si okopíruju zápis z kontroly.
20:52:50
07.09.2006
07.09.2006

Max
-> Gryzly: no snad mě tohle nepotká... :-/
Každopádně ho buď ignoruj,nebo za nim dojdi s nestranym svědkem a normálně mu řekni,jak tu někdo zmiňoval...že je spousta způsobů jak znepříjemnit život i jemu. Jestli mu vadí že se rejpeš v autech,tak má smůlu. Je to tvuj koníček.... takovýhle lidi mě serou. Obyčejná závist....
Každopádně ho buď ignoruj,nebo za nim dojdi s nestranym svědkem a normálně mu řekni,jak tu někdo zmiňoval...že je spousta způsobů jak znepříjemnit život i jemu. Jestli mu vadí že se rejpeš v autech,tak má smůlu. Je to tvuj koníček.... takovýhle lidi mě serou. Obyčejná závist....
18:37:59
07.09.2006
07.09.2006

mortuary
Tak jestli na tebe posílá kontroly tak to je už moc. Každopádně nedoporučuji mu dělat nějaké naschvály, to by se mohlo vystupňovat až kdovíkam. Je to taková malá šachová partie a teď čeká jestli jí s nim budeš hrát, teď táhl on a čeká co budeš dělat. Dělej jako by se nic nestalo, to ho naštve víc než kdybys mu polil auto brzdovkou. A jestli na tebe pošle další kontroly vše popři! Protože to není důkaz fotka tvého pozemku s několika auty, to můžeš odůvodnit, že každý týden děláš doma mejdan s kámošema co k tobě přijeli. A svědkové mu taky nepomůžou, protože on by musel nashromáždit důkazy o nepovoleném podnikání a o tom nikdo 100% neví a pokud s určitostí (podloženou důkazy) to nikdo neřekne je prohrávající, to by musel doložit nějakou nezdaněnou fakturou (stvrzenkou) a nic takového neexistuje.
Takže jestli by došlo v krajním případě k soudu musí jako první předkládat důkazy on a to nevím kde by je vzal. Ostatně kdyby je měl tak už jste nejspíš u soudu. Jediné co může dělat posílat na tebe kontroly, v tom případě bych trval na vyhotovení kopie protokolu o provedené kontrole, tím tak znepříjemníš práci kontrole, a navíc budeš mít protidůkazy proti případné žalobě.
Takže jestli by došlo v krajním případě k soudu musí jako první předkládat důkazy on a to nevím kde by je vzal. Ostatně kdyby je měl tak už jste nejspíš u soudu. Jediné co může dělat posílat na tebe kontroly, v tom případě bych trval na vyhotovení kopie protokolu o provedené kontrole, tím tak znepříjemníš práci kontrole, a navíc budeš mít protidůkazy proti případné žalobě.
12:41:08
07.09.2006
07.09.2006

Gryzly
-> Syny: no vím takový naschvály jsou na nic. uvidíme jak se to vyvine, a to já mu vždycky v zimě od brány odhrnul traktorem ještě sníh. ted mu ho asi ještě nahrnu.
12:13:09
07.09.2006
07.09.2006

Syny
-> Labros:
Tak co navrhujes? Jestli je ten soused zahradkar, tak bych mu tam pustil naky zviratko
Nebo proste jit a rozbit mu hubu - vymena narozu obcas pomaha taky a kdyz na to ma clovek postavu (nemluvim o sobe - spis o opacnych jedincich
) Tak to je reseni

11:44:28
07.09.2006
07.09.2006

Labros
-> Gryzly: No prostě plná ulice škodovek, na cca.100metrch od křižovatky ke křižovatce stojí jen Borisovy škodovky

11:43:06
07.09.2006
07.09.2006

Labros
-> Syny: to je všechno nahovno - pak bude mít on brzdovku na autě, pak bude mít soused proříznutý pneumatiky, pak on zase vypálený auto, pak soused vypálenej barák, nakonec bude Gryzlyho chlupatá kůže zdobit něčí obejvák.

11:30:15
07.09.2006
07.09.2006

sep
-> Gryzly: :doporučuju zakoupit roj cvičených afrických vos,souseda zadat coby cílovou osobu a o zbytek se nestarat

10:45:49
07.09.2006
07.09.2006

Syny
-> Gryzly: Brzdofku na auto - skvela msta

22:05:03
06.09.2006
06.09.2006

Gryzly
-> Labros: Rád bych viděl ten Borissuv barák. A s Veronem příbuzný nejsem, aspon ne přímo.
jinak z živnostnáku na nic nepřišli, takže to máme za sebou, tak mě napadlo že bych mu v noci napatlal štětkou hovna na vrata. To by mohla bejt prdel.
jinak z živnostnáku na nic nepřišli, takže to máme za sebou, tak mě napadlo že bych mu v noci napatlal štětkou hovna na vrata. To by mohla bejt prdel.
21:26:22
06.09.2006
06.09.2006

felda1,6
nic si z toho nedělej,nic na tebe nemají...

15:30:36
06.09.2006
06.09.2006

Luukkyy
-> Gryzly: To byl dobrej fór, pane Dragoun
A teď vážně. Já bych za ním zašel v doprovodu dvou svědků, a řekl mu následující. "Budeš li na mě posílat kontroly, já na tebe poštvu rovnou kriminálku, a to si piš, že si nějakej důvod najdu. Budeš li mi dělat naschvály, budu ti taky dělat naschvály.
Mě to bude dělat problémy, tobě to bude dělat problémy. Takže ti navrhuju mír, nebudeš se srát do mě a já se nebudu srát do tebe."
Na tohle by měl zabrat. No a když bude chtít boj, tak to je taky řešitelné. -> Labros: Hlavní silnice v Berouně, u Benzínky tuším Shell, jedeš li na Plzeň tak nalevo, znáš? Troufnu si tvrdit, že proti tomu je BORIS!!! estét

A teď vážně. Já bych za ním zašel v doprovodu dvou svědků, a řekl mu následující. "Budeš li na mě posílat kontroly, já na tebe poštvu rovnou kriminálku, a to si piš, že si nějakej důvod najdu. Budeš li mi dělat naschvály, budu ti taky dělat naschvály.
Mě to bude dělat problémy, tobě to bude dělat problémy. Takže ti navrhuju mír, nebudeš se srát do mě a já se nebudu srát do tebe."
Na tohle by měl zabrat. No a když bude chtít boj, tak to je taky řešitelné. -> Labros: Hlavní silnice v Berouně, u Benzínky tuším Shell, jedeš li na Plzeň tak nalevo, znáš? Troufnu si tvrdit, že proti tomu je BORIS!!! estét

14:37:42
06.09.2006
06.09.2006

Labros
-> Gryzly: u Borise před barákem to vypadá hůř

14:35:12
06.09.2006
06.09.2006

Labros
jako schválnosti daleko nevedou, to si budete vyvádět dokola pořád navzájem.
-> Gryzly: vy jste s Veronem příbuzný?
-> Gryzly: vy jste s Veronem příbuzný?

14:17:19
06.09.2006
06.09.2006

MatthewS

13:10:54
06.09.2006
06.09.2006

Gryzly
-> Luukkyy: přemejšlím nad tím co mu provedu.asi taky zavolám na nějaký uřady, anonymně. ona taková planá kontrola taky zabere trochu času. On je zedník, a leda sis tak občas ve formanu doveze nějaký cihli nebo něco. spíš přemejšlím že mu bud před dveřma zapálím krabici s hovnem, nebo mu poleju kapotu brzdovkou. vše nějak nenápadně.
Ty paní si pak trošku odporovali protože pak mi zase říkali že to oznámení přišlo na náš obecní uřad a ti to přeposlali na živnosták. a prej ta jedna paní osobně volala zpět na obecní uřad at si to prověřijou samy, že je to nezajímá, ale pak to stejně šli prověřit.
další věc je že auta který u baráku nutně nepotřebuju asi odtáhnu na náš pozemek 3km odbaráku, na zahradu, a přikreju to plachtou. blbý je že se tam sice nekrade, ale i tak to budu mít bez dozoru. je to taková vesnička v horách. každej tam má svoje políčko, a před 18ti lety jsme tam bydleli, a každej v okolí nás tam zná.
p.s.-> Luukkyy: moje příjmení je Dragoun takže paní vlastně byli na tržnici Dragoun.
Ty paní si pak trošku odporovali protože pak mi zase říkali že to oznámení přišlo na náš obecní uřad a ti to přeposlali na živnosták. a prej ta jedna paní osobně volala zpět na obecní uřad at si to prověřijou samy, že je to nezajímá, ale pak to stejně šli prověřit.
další věc je že auta který u baráku nutně nepotřebuju asi odtáhnu na náš pozemek 3km odbaráku, na zahradu, a přikreju to plachtou. blbý je že se tam sice nekrade, ale i tak to budu mít bez dozoru. je to taková vesnička v horách. každej tam má svoje políčko, a před 18ti lety jsme tam bydleli, a každej v okolí nás tam zná.
p.s.-> Luukkyy: moje příjmení je Dragoun takže paní vlastně byli na tržnici Dragoun.

13:01:44
06.09.2006
06.09.2006

Luukkyy
-> Gryzly: Tohle když slyším, tak můžu vyletět z kůže. Tak on jim někdo anonymně ohlásil telefonem, že nedovoleně podnikáš a tak jsou povinni to prošetřit..... Ach jo!
1) Jak to doložej, že jim to někdo anonymně volal? Buď to mají nahrané, plus protokol z Telecomu, potvrzující čas a délku hovoru, a pak se můžeš bavit dál, nebo nemají, a tudíž si to celé mohli vycucat z prstu.
2) Povinni prošetřovat sice jsou, ale ne anonymní telefonáty ale DOPORUČENÉ dopisy. Nejsou kriminálka.
Paní bych tedy narozdíl od tebe nepozval na kafe, ale poslal do prdele, popřípadě na kontrolu do tržnice Dragoun. O tom, že to tvůj soused nahlásí někam jinam, vůbec nepochybuj. Ty vany jsem ti doporučoval už dávno.
PS: Nevíš o něčem, co by se dalo províst tvému sousedovi, aby ho na podobný kousky přešla chuť?
1) Jak to doložej, že jim to někdo anonymně volal? Buď to mají nahrané, plus protokol z Telecomu, potvrzující čas a délku hovoru, a pak se můžeš bavit dál, nebo nemají, a tudíž si to celé mohli vycucat z prstu.
2) Povinni prošetřovat sice jsou, ale ne anonymní telefonáty ale DOPORUČENÉ dopisy. Nejsou kriminálka.
Paní bych tedy narozdíl od tebe nepozval na kafe, ale poslal do prdele, popřípadě na kontrolu do tržnice Dragoun. O tom, že to tvůj soused nahlásí někam jinam, vůbec nepochybuj. Ty vany jsem ti doporučoval už dávno.
PS: Nevíš o něčem, co by se dalo províst tvému sousedovi, aby ho na podobný kousky přešla chuť?
12:33:26
06.09.2006
06.09.2006

Gryzly
to ohlášení prej dostali před 14ti dny, asi tak.
12:30:20
06.09.2006
06.09.2006

Gryzly
Takže novinka. dnes ráno kolem osmé slyším přes otevřené okno hlasy. tak vstanu kouknu ven před barákem na cestě stojí dva páni, jeden je muj bejvalej učitel ze základky. něco si povídali koukali na barák, na rozkvetlý balkony a tak okolo. a měli nějakej formulář do kterýho něco zapisovali. pak odešli, a když jsem koukal tak pan učitel je v zastupitelstvu obce a taky v komisi pro veřejný pořádek.
A ted v deset hodiny zvedám na heveru auto kámoše, že budu měnit vzadu pakny a lanovody na ručku na favoritu. a přišli dvě paní, že jsou z živnostenskýho uřadu a někdo jim anonimně nahlásil telefonem že tady nedovoleně podnikám. tak jsem jim řekl že všechny ty auta tady jsou majetkem naší rodiny na jejich žádost jsem jim ukázal doklady od všech pěti aut co stojijou u baráku, plus doklady od dvou který zrovna nebyli doma, pak jsem je pozval domů, kde jsme si sedli sepsali to, pokecali. řekl jsem jim že doma bydlí pět lidí kteří mají řidičák a že moje hobby je kupovat starý auta ve špatným stavu a zlepšovat je. a že ty auta sbírám. momenntálně na mě jsou napsaný tři auta, jedno na díly, jedno jako leštěnka a jedno na denní ježdění. docela jsme si pěkně pokecali, zasmáli se, a paní říkali že to bude Ok. ale že se tu možná oběví znova, protože pokud jim někdo něco takovýhodle nahlásí, tak to musí prověřit. Taky mi říkali že bych si měl pod ty auta co nejezdí dát vany protože to třeba mohl někdo nahlásit i na životní prostředí.
A ted v deset hodiny zvedám na heveru auto kámoše, že budu měnit vzadu pakny a lanovody na ručku na favoritu. a přišli dvě paní, že jsou z živnostenskýho uřadu a někdo jim anonimně nahlásil telefonem že tady nedovoleně podnikám. tak jsem jim řekl že všechny ty auta tady jsou majetkem naší rodiny na jejich žádost jsem jim ukázal doklady od všech pěti aut co stojijou u baráku, plus doklady od dvou který zrovna nebyli doma, pak jsem je pozval domů, kde jsme si sedli sepsali to, pokecali. řekl jsem jim že doma bydlí pět lidí kteří mají řidičák a že moje hobby je kupovat starý auta ve špatným stavu a zlepšovat je. a že ty auta sbírám. momenntálně na mě jsou napsaný tři auta, jedno na díly, jedno jako leštěnka a jedno na denní ježdění. docela jsme si pěkně pokecali, zasmáli se, a paní říkali že to bude Ok. ale že se tu možná oběví znova, protože pokud jim někdo něco takovýhodle nahlásí, tak to musí prověřit. Taky mi říkali že bych si měl pod ty auta co nejezdí dát vany protože to třeba mohl někdo nahlásit i na životní prostředí.
04:32:06
19.08.2006
19.08.2006

Gryzly
-> ps: Jo kolem hospody, jinudy se nedá, to od fary ke kostelu je jen chodník.
16:18:11
18.08.2006
18.08.2006

Syny
*vysrat se do bot! *
16:17:51
18.08.2006
18.08.2006

Syny
-> pajavlk: Hele na duchodce jedine protiutokem... To co si popisoval ty, tak to by bylo idealni vysrat se jim treba do bor... Nic bych nezapaloval, z toho muze bejt akorat tvuj pruser! Pochcet dvere. Lihacem popsat dvere. Babe vyhrozovat a pak to zatloukat apodobne
Ne normalne, to co mas v kocarkove nebo jak se tomu rika to je tva vec... Nevim jestli ji mate spolecnou, mi ji tu mame kazdej svou malinkou. Na takovyhle lidi musis bejt raznej, nekdy staci je proste poslat do prdele a je to vyrizeny... Nekdy se musi vyhlasit valka... Snazil bych se to treba policajtum normalne vysvetlit a pozadat je aby te ta baba uz neotravovale, ze je to omezovani osobni svobody a mas to

08:45:48
18.08.2006
18.08.2006

petr s
-> Gryzly: Proboha kudy jezdíš dom kolem hospody?
10:22:05
17.08.2006
17.08.2006

DuriQ
Gryzly: vobec sa tym netrap 

23:39:58
16.08.2006
16.08.2006

Gryzly
-> Luukkyy: T6ož zatím za 14 dní je klid a nikdo se neozval. Možná to od něj bylo jen takyvý bububu aby sme se sklidnili, ono vždycky v letě když se dá dělat venku před barákem je to nápor. Od deštivýho podzimu do uschnutí roztátého sněhu je venku klid akorád něco šmudlíme v garáži. a pokud vím tak z žádnáho auta nic neteče ani nekape, kupodivu. Akorát ted trochu rezistin když se dělali na dvou pekáčích dutiny a i to už zarostlo trávou.
14:54:35
16.08.2006
16.08.2006

DuriQ
Gryzly: alebo ho ignorovat a mat ho tak hlboko ako sa len da
nemoze ti absolutne nic jedine ze by dostal skrat
tak pre pripad maj pri sebe aspon tycku od zvyhaku
lebo takychto sasou pocmaranaych bude mrzet to ze ta nezasili do lochu ale treba mat v pazi

14:51:19
16.08.2006
16.08.2006

DuriQ
Gryzly: daj mu cihlou po zuboch povedz ze teraz ne zavola strapatych ale to ti musi este dokazat ze tu cihlu dostal odteba
odporucam pouzit kuklu a dat mu do budky a nepipne 

14:18:49
16.08.2006
16.08.2006

Luukkyy
-> Gryzly: Hoď se do klidu, může ti tak maximálně vykouřit.
V případě rušení nočního klidu musí důkazní břemeno zajistit on. Fotografie, jak někde něco v noci brousíš důkaz není. Na to je potřeba měření hluku, nejlépe od hygienické stanice - pakliže nemá, ať si políbí. Pokud budou Benga tvrdit, že fotka a jejich svědectví podle paragrafu 153 lomeno 1968 sbírky stačí ( Což občas na manuálně pracující zkouší ), kecají, nestačí.
Porušování nočního klidu není trestný čin, ale přestupek proti občanskému soužití - trestní oznámení se tedy nedává a mohou tě potrestat maximálně pokutou. Pokud ti orgán udělí pokutu bez měření hluku, platí to, co je popsané výše...... Pokud by se někdo dokopal a tu pokutu ti uložil, je to max litr. To se ale pohybujeme v říši pohádek.
Autoopravna: Teoreticky by na tebe mohl podat trestní oznámení za daňový únik. Pomineme li fakt, že by takhle mohli sebrat všechny "montérky" v republice, je tu stejně důkazní nouze jako prase. Pokud nedáváš nějaká potvrzení naproti platbám
, je to vždy tvrzení proti tvrzení. Když bude potřeba, nechám si od tebe vyměnit třeba těsnění pod hlavou, vemu sebou dva kámoše a budeme tvrdit, že si nám to udělal za dobrý slovo - pokud policie někoho sežene, kdo bude tvrdit opak, tak bude obžaloba kde, obžaloba bude v prdeli.
Jediné, na co by tě mohli oprávněně popotahovat je těch dvacet šádin před barákem. I kdyby byly všechny tvoje, asi by se tam našlo nějaké znečištění - únik oleje atp.
Taky je důležité, jesli jsou na vašem pozemku a ne např na městském. Jsou li na vašem, tak pod každou prskni pekáč, aby měl olej kam odtékat a případnou hygienu, event ekologické hnutí sojka pošli do prdele nebo do vaší místní STS
V případě rušení nočního klidu musí důkazní břemeno zajistit on. Fotografie, jak někde něco v noci brousíš důkaz není. Na to je potřeba měření hluku, nejlépe od hygienické stanice - pakliže nemá, ať si políbí. Pokud budou Benga tvrdit, že fotka a jejich svědectví podle paragrafu 153 lomeno 1968 sbírky stačí ( Což občas na manuálně pracující zkouší ), kecají, nestačí.
Porušování nočního klidu není trestný čin, ale přestupek proti občanskému soužití - trestní oznámení se tedy nedává a mohou tě potrestat maximálně pokutou. Pokud ti orgán udělí pokutu bez měření hluku, platí to, co je popsané výše...... Pokud by se někdo dokopal a tu pokutu ti uložil, je to max litr. To se ale pohybujeme v říši pohádek.
Autoopravna: Teoreticky by na tebe mohl podat trestní oznámení za daňový únik. Pomineme li fakt, že by takhle mohli sebrat všechny "montérky" v republice, je tu stejně důkazní nouze jako prase. Pokud nedáváš nějaká potvrzení naproti platbám

Jediné, na co by tě mohli oprávněně popotahovat je těch dvacet šádin před barákem. I kdyby byly všechny tvoje, asi by se tam našlo nějaké znečištění - únik oleje atp.
Taky je důležité, jesli jsou na vašem pozemku a ne např na městském. Jsou li na vašem, tak pod každou prskni pekáč, aby měl olej kam odtékat a případnou hygienu, event ekologické hnutí sojka pošli do prdele nebo do vaší místní STS

13:41:47
16.08.2006
16.08.2006

sep
-> Vici: :prvni tri slova vsemu ostatnimu davaji smysl

12:05:12
16.08.2006
16.08.2006

MatthewS
-> Gryzly: Jsou proste bohuzel i takovy prudici :-( U me doma jsou jedinej problem rodina tem se vecne nelibi kdyz neco na aute delam protoze podle nich ma auto slouzit me a ne ja jemu
Tak na aute delam jenom kdyz nejsou doma - coz nejsou nastesti casto
Pevny nervy a hlavne klid a rozvahu
At se dari!

12:00:40
16.08.2006
16.08.2006

Gryzly
-> MatthewS: No já kterej sem založil toto tema bydlím na baráku a kolem baráku mám velkou plochu žádný domky nalepený na sobě. a ten chuj co mi znepřijemnuje život tak ten ještě 40 let nemá. Ale zatím je klid.
11:58:58
16.08.2006
16.08.2006

MatthewS
Tak to cumim
Jeste ze bydlim na baraku, idkyz doufam ze se to brzo zmeni, mam docela bobky ze sidliste co se tyce auta ale lidi mejte pevne nervy ti duchodci jednou pomrou
Coz vam vubec nepomuze protoze jejich misto zebere nedko jinej, i maldi dokazi nekdy pekne zavidet, ja to nastesti pocitil "jenom" poflusanym autem

16:47:55
11.08.2006
11.08.2006

tomasino
-> pajavlk: to mám úplně stejnou situaci jako ty doma ale mě takhle votravuje už 2 roky důchodce, zmrd jeden....
07:14:49
07.08.2006
07.08.2006

Gryzly
-> pajavlk: bydlel jsem pět měsícu v paneláku a dole vedle kolárky jsem parkoval skutra a když tam byl třetí den a já odjížděl tak si mě odchytl domovník, starej dědek a že to tam nechce vidět at si to parkuju venku před panelákem. A já mu říkám že tam v kolárce je nějaká babeta a stojí tam už měsíc a že mu to nevadí. A on mi na to řekl že to je jeho a ta tam stát muže. a asi za měsíc jsem na stejný místo dole v chodbě zaparkoval kolo skládačku a zašest hodin zmizelo. i když bylo zamčený. a zmizelo ze zamčenýho paneláku.
21:42:27
06.08.2006
06.08.2006

Vici
lidi sou pice... mame tri facka.. sice pekne ale facka. a jeden blb odvedle onehda prodal 307 HDi a koupil si Oct II long TDi a mezi reci mi rikal ze jemu to staci, ze on neni do aut takovy blazen jak ja a zadne faro nepotrebuje... cili kokot zavidi az ty zkurvene fafeny. no jo holt hazenkar ktery se tim i zivi (trenuje jakesi male kokoty hazenkarske v reichu..) bo jinak by se neuzivil
21:37:05
06.08.2006
06.08.2006

P.T.
-> pajavlk: To moje babička bydlí v bytovce a jednou sem tam za ní přijel na kole a někdo mi tam ukradl čepičky ventilků, tak jsem sousedům pod babkou zalil kytičky ředidlem a byl klid, zkus to taky

19:13:55
06.08.2006
06.08.2006

pajavlk
15:13:24
06.08.2006
06.08.2006

Syny
Tak to ja mam doma i na zahrade docela klid, jak tak koukam...
13:46:41
06.08.2006
06.08.2006

Petr Abrahámek
Mne taky kradli cepicky od ventilku...vzali mi 3 sady a kdyz sem si dycky za 20 kotun koupil novy tak je to prestalo bavit a uz tam nechali :)
21:23:22
04.08.2006
04.08.2006

Jarda - zrušená registrace
tak koukam, ze lide jsou vsude stejni.... na me uz taky poslali policajty, ale oni sli za byvalym skolnim inspektorem a toho se na me ptali, ten jim rekl, ze zadny bordel nedelam, tak zase odjeli,
ale permanentne mi sypou hrebiky, uz i auto poskrabali, cepicky na ventilcich ukradli a to se jedna o posledni ulici ve meste s 1500 obyvateli
-> Gryzly: nedej se, ale bacha na ty lidi, co jsi jim neco delal.... urco jim zakaz o Tobe mluvit
ale permanentne mi sypou hrebiky, uz i auto poskrabali, cepicky na ventilcich ukradli a to se jedna o posledni ulici ve meste s 1500 obyvateli

-> Gryzly: nedej se, ale bacha na ty lidi, co jsi jim neco delal.... urco jim zakaz o Tobe mluvit
21:20:33
04.08.2006
04.08.2006

Gryzly
-> Tomasson: Jo jenže on po nás nic nechtěl už aspon deset let. Ani slovo že by mu to vadilo. a hned nas začal fotit. Ale zatim je klid.
17:45:56
04.08.2006
04.08.2006

Tomasson
-> Gryzly: Mistre muzes byt v klidu ja to mam podobne a to mi tam jednou za tyden dojede borec s autem plus tam mam este dve svoje. mam jednu garaz primo v baraku a druha je vedle na zahrade, jednou jsem vyjel s autem a hodil ho vedle v tom vyletel sused a zacal po me lepat ze ho rusim ve spani a ze mu plyny jdou primo do loznice a ze tady porad jezdim s autama a ze si pujde stezovat na mestsky urad. stacilo mu rict ze chci aspon dve fotky jak tady mam auta a pak ze chci protokol z mereni ze mu to jde do bytu, od te doby vylezl este 2x ale to jsem ho uz ignoroval.. pak tu mam este jednoho duchodce ktery spi asi cely den protoze kdykoliv vyjedu s autem tak prileti a nadava ze ho budim, podotykam ze uz 2 mesice jezdim se seriovym vyfukem. no a pak tu mam blbecka ktery vystudoval akorat zakladku a ten mi nadava ze jezdim pres tu nasi rozbitou ulici 100kou a malem ho vzdycky prejedu, vyhrozoval mi i ublizenim.. stacilo rict ze chci fotku z mereni radarem ze tam tak jezdim a od te doby je od nej pokoj a to ze jsem ho malem prejel tak at dokaze, kdyz stal za plotem ze
suma sumarum chci rict ze vsude se nejaci nenechavi blbecci najdou a je treba je uzemnit hnedka ze startu a vubec se s nima nesrat... tak gryzliku do boje a nenech se zastrasit!!!

suma sumarum chci rict ze vsude se nejaci nenechavi blbecci najdou a je treba je uzemnit hnedka ze startu a vubec se s nima nesrat... tak gryzliku do boje a nenech se zastrasit!!!
20:36:09
03.08.2006
03.08.2006

Gryzly
-> CHIP: Slyšel jsem jak se bavěj, ale neslišel jsem co povídaj. a ten tón jejich byl velmi přátelský, z obou stran. A byl to sám velitel místních fízlů, ten kterej mě tu 14 dní každej den naháněl když jsem si měl přebrat dopis ke správnímu řízení. Ale samozřejmě vím že na mě skoro nic nemaj, jen se trochu bojím že obejdou lidi kterým jsem něco dělal na autě a třeba sečtou kolik to hodilo, nebo někdo řekne že to byla zakázka. On ten chuj soused si klidně mohl zapisovat značky aut co mi tu stojej.
-> VeTëV: A vyteklej olej vždycky zasipu pilinama. ale olej mi vytíká jen v garáži.A začátkem črvence jsme tu stříkali blatníky a lemy na felicii a koncem července blatníky a lemy na Silver lineovy, a to byl plnič, barva a lak a zabralo to každý tak tři dny, plus broušení a tak. Navíc ten oblouk za barákem je chovnej potok. a okolí kostela je pod dozorem pamatkářů.
-> VeTëV: A vyteklej olej vždycky zasipu pilinama. ale olej mi vytíká jen v garáži.A začátkem črvence jsme tu stříkali blatníky a lemy na felicii a koncem července blatníky a lemy na Silver lineovy, a to byl plnič, barva a lak a zabralo to každý tak tři dny, plus broušení a tak. Navíc ten oblouk za barákem je chovnej potok. a okolí kostela je pod dozorem pamatkářů.
08:46:40
02.08.2006
02.08.2006

VeTeV
-> Gryzly: jediny na co by te mohli dostat je spatne nakladani s olejem pohonejma hmotama atp... mam taky sousedy dobraky a jeden je i na urade a obcas na me posle mestaka - tak mu dame panaka a je pokoj

08:40:20
02.08.2006
02.08.2006

CHIP
-> Gryzly: Neblbni ... nemuzou nic ... policajti prijeli protoze to resit musej pokud to nekdo bonzne ... a musej to probrat ... podle me mu policajti prijeli vysvetlit, at se uklidni ze pokud nikoho neobtezujete tak ze ste dobri sousede, no a on si nechtel dat rict a neustale jim vysvetloval co mu vadi ...
Vubec bych to neresil ...
Vubec bych to neresil ...
23:00:23
01.08.2006
01.08.2006

Gryzly
takhle to vypadá u nás zvrchu. k nejbližšímu baráku je to 35 metrů. Jina kon má formana. A jak tam přijeli fízlové tak zachvílu vylezl i hospodskej a fakt tam skoro hodinu kecali. On nás tenkrát prcal už když jsme jezdili v zimě na fichtlech.
-> sep: proto jsem se včera kolem pul osmé odmlčel. protože přijeli fízlové a já to šel čekovat za oknem.
-> sep: proto jsem se včera kolem pul osmé odmlčel. protože přijeli fízlové a já to šel čekovat za oknem.
22:56:47
01.08.2006
01.08.2006

Apple STS Chvojkovice-Brod
na sousedy se vyprdi,mě začla takhle vyštípávat vlastní rodičovstvo,nemaj ani trochu pochopení