Daň nebo co?

prohledat
107 příspěvků (zobrazeno 101 až 107) od 01.08.2006 do 02.10.2006, založil/a Gryzly
řadit dle data
22:54:19
01.08.2006
tomapa
-> Gryzly: to nasere taky mám problémy se sousedy je to nájemní barák kterej parří městu a na dvoře spravujem auta a jeden soused podal anonym na magistrát že je tam moc starejch aut ale nevím proč by u baraku postavenýho v roce 1932 měly stát nový vochcávky někteří lidi jsou holt závistivý svině a záviděj, že má člověk zábavu 7
22:54:13
01.08.2006
sep
-> Gryzly: :tak to dopadá když má někdo problémy s erekcí a tak zabíjí čas cpaním se do věcí po kterých mu nic není,dřív by nosil na rukávu PS VB a hlídal jestli jezdí všichni správně rovně.Dokazovat cokoliv budou dost těžko,tohle si prošel i jeden známý,nějaký dobrák ho naprášil,došli za ním,měl tam zrovna i auta na opravu,ale všechno od "kamarádů",takž e na klid....

PS:není soused hasič?40
22:52:44
01.08.2006
Nwkt
Mě taky vadí soused, je to kripl. V 23:30 mi nechá pod oknem nastarovaný TDičko a na 20 minut zmizí a je mu putna že s tim zablokoval celou silnici. Měl sem sto chutí mu to potunit krumpíčem. Jinak parkování před naší garáží je na denim pořádku
22:52:23
01.08.2006
petr s
-> Gryzly: Nechtěls mu opravit auto to je normální já už jsem si zvykl
22:44:41
01.08.2006
Honza M
-> Gryzly: Slušná sbírka škodovek 4 Hele ten típek bude asi nějakej blázen. Třeba si myslel že 10 už bylo a rušíte noční klid. Nebo mu prostě něco vadí. Bláznům nevíš co může vadit. Každopádně potom napiš na co si stěžoval....
22:40:19
01.08.2006
Gryzly
22:36:12
01.08.2006
Gryzly
Mám takový blbý problém. Sousedy. mám asi čtyři, duchodce, ti jsou v pohodě, faráře ten je taky v pohodě, pak pronajimatele hospody, starého dědka, kterému kde co vadí, a mladého (30-35) chuja kterej je asi chabrus na nervy. někdy před asi 14ti dny večer asi tak deset minut před desátou, ten mladej kokot vyběhl před bránu a začal na asi 15metrů s bleskem fotit bráchu kterej zrovna končil v garáži a uklízel nějaký věci dovnitř. když se na něj brácha koukl, tak akorát křičel že at se klidně tlemí že oni mu to už na obci spočítaj. přitom eště nebyl noční klid a brácha nedělal rachot už aspon pul hodiny. před tím vyvařoval svojeho Favorita a klepal do plechů. Pak jsem se ještě od tety dověděl že tomu sousedovy a hospodskému vadí že doma opravujeme auta. šli i za farářem a ten říkal že když je tu ráno a v noci klid tak že mu to nevadí a at si děláme co chcem. A včera k tomu mladému kokotkovy přijeli místní benga a něco s nima řešil asi 50 minut. měli tam nějaké papíry, ale o co šlo jsem neveděl. Mám bobky že na nás podal nějaké trestní oznámení nebo co. Možná mu vadí že tu občas opravíme nějaké auto, ale jsou to většinou kamarádi, kolegové, známí a tak. žádný zakázky nebo inzeráty někde. Taky brácha před tejdnem venku před barákem stříkal blatníky a zadní lemy. taky mám u baráku pár aut, ted třeba sedm. stojej sice na cizím pozemku ale je to pozemek s jehož majitelem jsme tak nějak dohodnutý, on ten pozemek stejně nevyužívá a dal ho bance jako zástavu. Takže ted přemejšlím co by mohli sousedi s fízlama na nás vytáhnout. nedovolené podníkání a neplacení daní z toho? všicni doma jsme zaměstnáni, a nebo bráchové mají prázdniny ve škole. nebo by jim vadilo stříkání barvou? je to dost daleko od nich. rušení nočního klidu snad nehrozí. dnes mi táta říkal abych obešel všechny lidi co jsem jim opravoval auto za ul roku a řekl jim že kdyby se někdo ptal tak to nebylo na kšeft ale z kamarádství. to jsem zvedavej co z toho vyleze.

Takhle to u nás třeba vypadalo na podzim.
Extreme Tyres