skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Výměna motor vs. techničák
prohledat
25 příspěvků (zobrazeno 1 až 25) od 04.09.2011 do 06.09.2011, založil/a P5ych0 - zrušená registrace
-> Matsoft: no to druhý psal že má přeražený, takže poředpokládám že to zabrousil nějak vybouchal a střiknul a zašpinil . . . nebo jesi to vyrazil vedle a tamto lihovkou škrtnul a napsal "platí ten spodní" ? :-D nebo se ta ploutvička řízne naboduje do druhýho auta a je to ...
-> Tomaso435: štítek jo, ale ten tam bejt ani nemusí. VINko máš snad na podběhu, ne?
edit: zase jsem druhej
edit: zase jsem druhej
-> Tomaso435: nj.. jenze VIN maz vyrazeny u prvnich facek na chladicovce nebo u vetsiny na ploutvicce u tlumice... stitek na nejtech te vubec nezajima neb tam nemusi bejt.....
-> Dymák: a jak jinak je vinko uchycený ? štítek je na nejtech ne ? nebo jak se tomu řiká?
-> P5ych0: tak jestli tam máš přinejtovaný VIN, nebo cos to psal, tak se nediv, že se po tobě četník sveze 

No, tak koukám, že jsme se dostali někam jinám, ale nevadí, aspoň jsem zas o něco chytřejší :D
-> Tomaso435: a rezervu třeba u favorita mu budeš kutálet buh ví kam?blbost, prostě má na to právo vidět povinnou výbavu tudíž se ti hold do toho kufru podívá já v tom problém nevidím a jak píšu u škodovky máš VINko v kufru tak jak bys to udělal?a to zkontrolovat může

-> David.: já mám v kufru leda mrtvou veverku, ale prostě tohle se mi zdá už moc,,, vocamcaď po camcaď. . lekárnu mu ukážu ale sám si ji vyndám a přijdu mu ji ukázat. ale aby mi šahal do kufru, ba se vo to auto jen vopřel. to bych se už silně vozejval . . .
-> Tomaso435: vozíš snad v kufru mrtvolu? u škodovky máš např. VINko v kufru tak tam musíš

-> Matsoft: tak prorezlou podlahu snad pozná i bez školení ne?
-> David.: tohle mi někdo začít zkoumat tak mu zavřu ruce v kufru a volám 158 že mám pocit neoprávněnýho zásahu do soukromí a hotovo
-> David.: no.. a jak muze policista, pokud neni na to skoleny, zkoumat technicky stav?
-> doly120: slyším prvně protože má přece právo ti zkontrolovat jak povinnou výbavu tak rezervu kterou máš v kufru u favorita a to mu řekneš počkejte tady já vám jí přikutálím? navíc má právo zkontrolovat technický stav vozidla po stránce koroze atd. takže proč by neměl právo se podívat
-> David.: mě to tak bylo řečeno. proto se ptají,jestli mu otevřu kufr,a ne otevřete mi kufr. Když to odmítnu,nemůžou stím nic dělat. Tak mi to bylo řečeno,na přestupkové komisi
doly120 04.09.11 16:31:08 napsal: → P5ych0: do kufru se ti nemá co koukat,a když,tak se tě zeptá,jestli mu můžeš otevřít kufr,když řekneš že ho neotevřeš,nemůže ti nic říct
od kdy nemá při silniční kontrole právo dívat se do kufru?
od kdy nemá při silniční kontrole právo dívat se do kufru?
-> Tomaso435: nebo

-> doly120: "nemužu, přervalo se mi táhlo od zámku"

-> P5ych0: do kufru se ti nemá co koukat,a když,tak se tě zeptá,jestli mu můžeš otevřít kufr,když řekneš že ho neotevřeš,nemůže ti nic říct
-> P5ych0: ježkovi voči, co máš v kufru je uplně tvoje věc, podstatná je převážná část barvy která je z vrchu a pokud v tp máš černou a auto černý je, a jen v kufru a podlahy sou bílí tak bych si stěžoval na policii...
-> Tomaso435 04.09.11 16:13:08:
No poliš se zrovna vřele netvářil, když viděl v kufru jinou barvu. Tak jak s tím techničákem? Nechat být?
No poliš se zrovna vřele netvářil, když viděl v kufru jinou barvu. Tak jak s tím techničákem? Nechat být?
-> P5ych0: no tak v čem je problém ? barvu máš přeci ok ne ? vinko máš taky přehozený takže ok? a to že to je pod kobercema jinak barevný to muže bejt každýmu uplně jedno
Ten jsme přenýtovali z favorita, odkud šel motor. S TP souhlasí jak VIN, tak číslo motoru, ovšem policajt nebyl hloupý a šel se podívat do kufru, kde zvedl plato, uviděl jinou barvu a řek: "Když se přestříkává auto, kufr se nestříká, jen ojediněle".
a jak to máš s VIN?
jo za 50kč ti přepíšou barvu v TP
Zdravím. Měl jsem několik let uloženého favorita ve stodole a čekal jsem, než budu mít papíry... Když už papíry byly, řekl jsem si "konečně, můžu vyrazit!" Jenže po zapojení baterie, výměny oleje, doplnění paliva, vyčištění svíce apod. Fazol nechytl! Motor byl v háji. Sehnal jsem nový, vyměnil a začal jezdit. Netrvalo však dlouho a chytli mě chlupatý, běžná kontrola... Chtěli techničák, tak jsem jim ho dal. Pak chtěli otevřít kapotu a já se začal elkem potit :-/ Nakonec chtěl otevřít kufr, odhrnul plato k rezervě a byl hotovo. Favorit měl v papírech napsaný, že je černej (taky byl), techničák jsem měl od toho vyměněnýho motoru. Barva v kufru ovšem byla bílá, pač favorit byl z prvu bílý :-/ no a už začlo vysvětlování... Bylo zbytečný zapírat, tak jsem a na rovinu řekl, že se podělal motor, tak jsem ho vyměnil, překlepal čísla. Naštěstí jsem to ukecal, ale chci se zeptat, jak tuto věc zlegalizovat? přepíšou mi na dopravce barvu v TP? Díky