skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
vyhledávání
-> U-Geen: taky moc dík je to ted v cajku 

vyhladavanie je fakt luxus 

-> U-Geen: Taktéž děkuji, protože samo se to neudělalo

-> U-Geen: vypadá to nadějně
Díky

-> MATTESS: děkovat zde: www.sphinxsearch.com/ :-)
řekl bych, že vyhledávání je opět co platné. Díky

Ja bych rekl, ze tohle je zatim z duvodu, ze to stary namahal asi pekne databazi... Ale nemeni to nic na tom, ze to vyhledava sielene. Nikdy sem nenasel to co sem hledal, ale zase sem nasel temata na ktery uz sem zapomel 

taky prosím původní vyhledávání - tohle šílený a ještě na nic

taky souhlasim

-> Kapřík faster: súhlasím, je to des tam teraz niečo nájsť
Hellooooooooou..... kluci co s tím vyhledáváním? Tohle je opravdu tragédie
Prosím prosím obnovte to původní....

-> Tuner#2: jj, kdyz sem hledal naky tema tak sem ho taky nenasel...
-> Tuner#2: je to otrasné krásne fotky hláv čo som vedel kde sú už nenájdem
Vcera jsem chtel ukazat kolegovi z prace dobovy fotky mezitypu uzovky 120LS (zadni lichobeznikovy svetla, prepregy, ctyroko), ktery sem daval kdysi kubina, ale bez sance to najt :( Pritom vim, ze driv se to najit dalo...
-> Tuner#2: to jsem dneska hledal taky, musel jsem "ručně" po stránkách (ještě že nemam tolik příspěvků)
Fakt je to hledání na ho..o
Fakt je to hledání na ho..o

Za posledních 14 dní jsem tady asi 10x četl, že nové vyhledávání je na hov*o a vždy jsem si v duchu pro sebe řekl, že to je neschopností pisatele. Ale dnes jsem hledal tohle téma: skoda-virt.cz/cz/.../4274
0-skoda-1100-gt-1?offset=1
50
Zadal jsem 1100GT, Horník, Hornik, Grafit, UVMV 1100GT, Škoda 1100GT no prostě asi 10 pokusů, všechny slova v tom textu jsou, ale nic to nenašlo. Tak jsem musel zavzpomínat v jaké sekci, dal jsem zobrazit příspěvky do kterých jsem přispíval (naštěstí jsem tam psal, kdyby ne, tak je to úplně bez šance, neb by to bylo tak na 130 straně) a naštěstí asi na 7 straně jsem to našel.
Nešlo by to vrátit do starých kolejí? To to vážně tak brzdilo provoz stránek? Nedávnu tu Tuxík psal, že odstranil to zpomalení při víc lidech, ale večer když je nad 120 - 140 lidí, tak je to pořád pomalé, tak si myslím, že vyhledávání za to nemohlo...
Zadal jsem 1100GT, Horník, Hornik, Grafit, UVMV 1100GT, Škoda 1100GT no prostě asi 10 pokusů, všechny slova v tom textu jsou, ale nic to nenašlo. Tak jsem musel zavzpomínat v jaké sekci, dal jsem zobrazit příspěvky do kterých jsem přispíval (naštěstí jsem tam psal, kdyby ne, tak je to úplně bez šance, neb by to bylo tak na 130 straně) a naštěstí asi na 7 straně jsem to našel.
Nešlo by to vrátit do starých kolejí? To to vážně tak brzdilo provoz stránek? Nedávnu tu Tuxík psal, že odstranil to zpomalení při víc lidech, ale večer když je nad 120 - 140 lidí, tak je to pořád pomalé, tak si myslím, že vyhledávání za to nemohlo...
A já si ze začátku liboval

soucasny vyhledavani je kvalitni nesmysl:-)
-> David29 - Mrázovka: hmm..tak pres google je to prd..no dufamnejak sa to poriesi
-> gabo00000: To zrušil Tux... prej to hrozně zpomalovalo server nebo co..
a kde je to podrobne vyhladavanie???
-> Nwkt: jj, to jsem předtím četl..
No je to blbé. Ale každopádně se tu neustále brojí broti zakládání duplicitních témat (jako je třeba toto)
a odkazuje se na vyhledávání. Ale já osobně v tom novém vyhledávání nic najít nemůžu...
Ach jo..
No je to blbé. Ale každopádně se tu neustále brojí broti zakládání duplicitních témat (jako je třeba toto)

-> gabo00000: je to blbe nenajde nic
a to inac sa vyhladavat neda? len toto cez google funguje?
no ani to stare nebolo bohvieco a toto je este horsie

Zdravím, možná je to moje neschopnost, ale to nové vyhledávání přes Google je úplně na prd
Nedá se tam nic najít...Stará verze mi vyhovovala mnohem víc a častěji jsem ji využíval. Dal se hledat výraz buď z inzerce, z témat, z aut. Ale toho...vše dohromady, chaozz a přijde mi, že to stejně nic nenajde. A ještě tam blbne diakritaka..