-> StepaNoFUN: máme v práci sadu úderových šroubováků z Lidlu už 3 roky a denně s nima někdo šroubuje a občas do nich mlátí a furt dobrý, jen z nich slejzá to pogumování na rukojetích ale za 250kč sada 6 šroubováků je prostě zlatá za ty prachy..... jediný co teda za moc nestojí jsou kleště kupovaný před 3 rokama, po chvíli používání už měli sjetý zoubky a byli volný v pantu.
-> Tomaso435 14.01.24 17:09:26: ta co jsem ukořistil je výroba 4/22 vlastně všechny baterky co mám jsou vyrobený ve 4. měsíci asi fabrika jede v cyklech kdy duben je měsíc baterií tak jich naflákaji na rok dopředu
-> saskyn2: Sada šroubováků za kilo... :-/ Dá se s tím vůbec dělat? Já že většina těhlech levnejch sad má jedinou výhodu - není mi jich líto, kdž si z toho potřebuju vybrousit něco speciálního. Brácha tyhle levný sady kupuje a většinou dost brzy končej v dílně v šuplíku "Na pozdější speciální použití".
Nevím jestli se to vyplatí, když sada třeba od WERA se nechá sehnat v akci za necelej litr a mám je přes 10 let. Teda mimo jednoho. Ten jsem někde zapoměl.
Já jsem se teda taky nechal -> Matthes, záškodník z TechWebu: zlákat a hovno Tak jsem vzal alespon sadu šroubováků za 100. Ale byl jsem jen v jednom lidlu a stejně jsem potřeboval někam pro pečivo.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Koukám, že už je nemají ani na eshopu, škoda. V tom rozměru co teď dost používám jsem kdysi náhodou klofnul tři krabičky po dvou v takovým tom výprodeji zbytků, kdy zbytky akčního zboží nahážou na jednu hromadu a ještě to zlevní třeba o 40 procent... takže cenovka super a na omak ta duše vypadá dost slušně "gumově".
-> ajok: Ja sem taky musel do dvou Lidlu... Hlavne to meli udelany tak, ze baterky v normalni cene byly nekde v regalu a tyhle levny byly strceny nekde ve sleve, uplne jinde. Jinak tam jiny zajimavy veci ani nebyly...
-> Pavel P.. 11.01.24 22:16:36: hecht no... Taky sem 3 vrátil a pak si vzal bez příklepu. Tam se zas rozpadá sklíčidlo tak ji zase vyměním za novou. 3 roky záruky soi fajn. Nevydrží mi ani přes léto.
Tak včera přijel kamarád a ukazoval mi novou aku vrtačku performance z Lidlu... že ji dostal novou po reklamaci jiné u které se mu roztrhla převodovka. No a nová vrtačka, dvakrát jí jen zkusil naprázdno, upnul vrták a když jsem chtěli vrtat tak vrtačka jen bzučela a občas zapískala a jinak mrtvá. Takže dobrý skore...
-> jans: Hele údržbu to zatím nevyžaduje žádnou. Na rozdíl od Omegy z ACI z toho žádný olej neteče, takže nic není třeba doplnovat. Jediný co už má trochu dost je ta vrchní podkladová guma pod práh, ale i ta vydržela fakt hodně v porovnání s tou omegou. Jo a má to nožní zvedání na šlapku a rychlozdvih(že ten volný prostor mezi zvedákem a prahem jede rychle), to je taky fajn.
Asi záleží jak často a na co to člověk potřebuje použit a kolik peněz do toho pustit. Já mám winntec 3 a funguje to dobře, nizkoprofil, má to super zdvih. Ale stojí asi 7t.
-> HLT 14.12.23 11:04:04: Jojo, diky. To je presne ten, co doporucuji i na Volvoklubu a jehoz screenshot jsem umistil do prispevku. Pokud budu v brzke dobe kupovat hever, koupim tento.
A co tohle? Mám to už asi 13 let, funguje to, neteče to, onehdy mi to doporučil tuším vhml. Za ty prachy podle mě luxus. Používám to s 4 cm vysokým dřevěným špalíkem a nemám problém.
-> jans 12.12.23 23:22:25: Vďaka za tip a názor, láka ma to veľmi aj keď musím uznať, že ten čo poslal nižšie -> Eidy: ten ma zaujal asi ešte vyše... Každopádne niečo z toho kúpim určite ale nižšia patka asi zvíťazí keďže ja s stále motám okolo nízkych áut a aj nižších, ako je moja škodovka
-> HLT 11.12.23 18:25:53: A výrobca ? No mňa zaujalo aj to, že práve je nízky a mal by sa mi bez problému vojsť pod moje autá...plus iné výhody samozrejme
Pááni, na vaše odporúčania som si teda kúpil Parkside gola sadu. Zatiaľ teda splnila očakváania, hoci som našiel už pár drobností, ktoré tam chýbajú, ako napr malé ohybné predĺženie, alebo vačšie inbusové bity, avšak toto asi budem používať zo starej.
-> Bukaj 28.11.23 15:51:45: jo já mám taky 12 nebo 15 metrů na navijáku. Třeba to co tady onehdá dával Palinátor tak sice to vypadalo velice kvalitně zpracovaný, ale pro mě dost blbě použitelný-bez naviáku, bez koleček to by mě asi zabilo to přenášet.
-> saskyn2: on ten nilfisk uz byl po zaruce, neco to vydrzelo, asi to jsou dobry wapky, ale vlastne me to cely i sralo. Natahat vodu, elektriku, pockat nez se vypusti vzduch z hadice, pak tu motanici trikrat kolem auta prenaset protoze kratka tlakova hadice, a nakonec to cely uklidit. Navic ten tlak to stejne neumyje, takze bez kyble a hadru to nejde... Do toho ty drahy zavady... Cerpadlo mi tlaci 4bary, s dobrou pistoli (tryskou) mi to staci a je to umyty razdva. Jediny co mi vadi je, ze z hadice je vsude vic vody. Neresim ani tak vodu (studna), ale ze je z toho pak moc mokro, ale co uz...
-> saskyn2: Já Lidláckou Parkside wapku kdysi taky koupil. Použil jsem ji asi třikrát a když jsem ji chtěl použít po čtvrté, tak jsem zjistil, že podélně praskla rukojeť, takže z tama stříká voda a neudělá tlak. Tehdy jsem nenašel účtenku, tak jsem ji nereklamoval a leží mi tu dodnes. kdyby někdo chtěl na opravu nebo na díly, tak je za odvoz k mání...