skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Fiat a talianske autá
-> palinator: Díky za hodnotný příspěvěk, fagt jako
Já vady nezamlčuju a tohle nikdo nechce koupit ani bez ní, natož s perspektivou výměny katu za 15k... A prodávat to nehodlám, to snad leda by se vyskytlo nějaké fešné Busso za rozum, ideálně GTA.

-> dragon_cb_cz:
Na to ser, jezdi na srdíčko... stejně to za půl roku prodáš a bude to (ne)řešit další nadšenec.
Na to ser, jezdi na srdíčko... stejně to za půl roku prodáš a bude to (ne)řešit další nadšenec.

Jelikož moje Alfice už podruhé vyhodila chybu na prvním katu, tak to asi budu muset nějak řešit. Auto hlavně za studena na volnoběh občas lehce vynechá (pravděpodobně nějaká z cívek), což předpokládám katům úplně nesvědčí? A nějakou dobu asi jezdilo s nedovírajícím termostatem, takže permanentně studený - to asi taky ne. Pochopitelně prověřím všechny 4 lambdy, ale pohled do protokolu z posledních emisí naznačuje, že to už tenkrát nebyla žádná sláva (CO na hraně).
Otázka zní - pokud jsou katy zajebané od výše uvedeného (předpokládám saze atd?), má nějaký smysl zkoušet aditiva do benzínu na čištění katu, nebo to jsou akorát vyhozené prachy? Použil to někdy někdo s úspěchem, nebo je to jen placebo?
Jinak předpokládám, že ideálně vyřešit to vynechávání atd na starém katu, i kdyby byl v háji? Jak moc rychle dokáže podobný chování ten nový odpravit? Tenhle druh problémů (naštěstí) řeším poprvé...
Otázka zní - pokud jsou katy zajebané od výše uvedeného (předpokládám saze atd?), má nějaký smysl zkoušet aditiva do benzínu na čištění katu, nebo to jsou akorát vyhozené prachy? Použil to někdy někdo s úspěchem, nebo je to jen placebo?
Jinak předpokládám, že ideálně vyřešit to vynechávání atd na starém katu, i kdyby byl v háji? Jak moc rychle dokáže podobný chování ten nový odpravit? Tenhle druh problémů (naštěstí) řeším poprvé...
-> Jirik_Tuňák1983: To má Daves myslím (Riva).
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Hmmm... no kdyby na ten prodej došlo, tak mě pingni
Třeba zrovna bude ve stáji příhodná situace...

-> dragon_cb_cz: světlá ankantara
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: A introš kožka?
-> dragon_cb_cz: taková lepší klasika, 4xel okna s dojezdem, Bose, multifunkce...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Ále? A nějaká hezká výbava?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: sedany jsou tam 2, jeden ségry, druhý je zákazníka, ten je teda maximálně opečováván a výhledově bude na prodej
-> dragon_cb_cz:
Neopič se... Můžeš začít sbírat jiná krásná auta, třeba značky Daewoo.
Neopič se... Můžeš začít sbírat jiná krásná auta, třeba značky Daewoo.

-> Jirik_Tuňák1983 29.05.21 09:45:52: no ved prave 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: A mě budou říkat, že jsem pacient
Nakazil jsi celou širší rodinu?
EDIT: Jinak koukám dobře, že druhá z leva sedan, zbytek kombi? Kdybys nějaký fakt fešácký sedan potkal v inzerci...

EDIT: Jinak koukám dobře, že druhá z leva sedan, zbytek kombi? Kdybys nějaký fakt fešácký sedan potkal v inzerci...
...když se to tak sejde na dvoře, myslim že větší koncentrace na jednom místě v čr neni, a to nejsou 2 dílovky na foto

-> Nwkt 25.05.21 12:54:09: 2009 asi podle skel a na tachometru 92

Dneska jsem tu zrovna potkal jedno tohle umřelý Punto, trojuhelník za oknem a strčený na kraji parkoviště... počítám že nebude trvat dlouho a nějací vandráci se do něj pustěj.
-> MISCHO 25.05.21 15:00:47: Takhle vypadal můj 12 let starý Cromaňonec z Itálie. Fotky dole na str. 25 (viz odkaz). Destinaci už nevím, ale byla to paráda co se zachovalosti týká. Leč už je prodaný a nový majitel je velmi spokojený. 
skoda-virt.cz/cz/.../1341 08-jaky-vuz?gotopost=3...

skoda-virt.cz/cz/.../1341 08-jaky-vuz?gotopost=3...
-> Milan 136: dovoz z IT z primorskej oblasti . Nedavno som tu mal dovezenu 500ku a presne takto vyzerala
-> Jarda - zrušená registrace 25.05.21 12:16:30: Víš o tom prd.
-> Milan 136: Tohle skutečně normální není. Kolegovo mámy Punto nic takového zespodu nemělo a naše auto má ještě na nápravách štítky a to se s ním jezdí v létě v zimě.
-> Milan 136: Tohle skutečně normální není. Kolegovo mámy Punto nic takového zespodu nemělo a naše auto má ještě na nápravách štítky a to se s ním jezdí v létě v zimě.
-> Milan 136: Jak je to starý a kolik to má najeto?
-> Milan 136: Tohle je fakt extrém..
147 co jsem měl před chvílí na zvedáku, je proti tomuhle vůně..

-> Milan 136: nas fiat 600 s dverma proti vetru na tom byl podobne, takze nic se nezmenilo

-> Milan 136: No ty číčo
To ta moje korozí výhlášená 156 vypadá ve své plnoletosti líp... to někdou koupal v bazénu se slanou vodou, ne?

-> Milan 136: ty blaho
-> dragon_cb_cz 25.05.21 11:24:45: Ale malé, ne takové ráhno jako ta červená. 

-> dragon_cb_cz 25.05.21 10:42:32: Co je to za hrůzu tam vzadu? To je stolek na pivo a párek? 

-> Jirik_Tuňák1983: Myslím 2011? Nevím, inzerát už je pryč. Měl jsem cukačku, ale mám teď přeci jen čerstvě Alfu a do kombíka zrovna padlo za servis asi 16.5t, takže toho taky hned teď prodávat nechci.
Ale ono italskejch uchyláren je na prodej pořád dost, třeba tohle: auto.bazos.cz/inzerat/... /alfa-romeo-20-selespeed-o d-2004-do-ted-jeden-majite l-142tis.php
Ale ono italskejch uchyláren je na prodej pořád dost, třeba tohle: auto.bazos.cz/inzerat/... /alfa-romeo-20-selespeed-o d-2004-do-ted-jeden-majite l-142tis.php
-> dragon_cb_cz 25.05.21 09:20:20: Ale jak starej? Ten za těch 180 byl z roku 2014.
Je to skvělé auto. Dělat to i v kombíku, byla by to docela zbraň.

-> Jirik_Tuňák1983: Nech to od někoho kdo umí jednou za rok vyčistit a natáhnout keramikou... já se na to chystám i když garážujeme.
Jinak teď byl na prodej dle inzerátu pěknej 110kW T-jet ve sport edici, asi za 125t a zmizel velmi rychle...
Jinak teď byl na prodej dle inzerátu pěknej 110kW T-jet ve sport edici, asi za 125t a zmizel velmi rychle...
-> dragon_cb_cz: Pan technik pochválil stav i zespodu.
Až mi mrzí, že chce mít paní vůz při ruce a není možnost jej garážovat.

-> dragon_cb_cz 24.05.21 21:25:26: Navíc není posledních cca 7 let garážované, takže stav i lak je obdivuhodný.
Pěkné kusy v DE atakují rozmezí 140 - 180 000 na naše, což je naprosto šílené.
Pěkné kusy v DE atakují rozmezí 140 - 180 000 na naše, což je naprosto šílené.
-> Jirik_Tuňák1983: Vypadá to pořád super. Kdyby tchán byl ochotný strčit vozík do kůlny, tak jsem mu to teď pořídil. Minulý týden jsem ho potkal u našich v ulici v červené a vypadá super... musím něco prodat, abych si ho stihl pořídit, než hezké kusy absolutně zmizí.
Taková rychloočista, utření prachu a vyluxování 12 let starého panímámy vozítka.