Navíc ty díly jsou kolikrát jiný, dneska jsem dělal čidlo kliky 04L906433B, původní originál černý, na fotce z autodílů šedý s černým koncem a trochu jiným tvarem a to který jsem vyzvednul bylo celý šedý, vše originál VWAG

což jsi ty udělal ale bylotoprdplatný když už tam byl ten špatnej

naštěstí ne odemě takže jeho boj. Tak mi to nedalo a ve šrotě jsem našel nějakej originální šroub poloosy a to víš že jo, byl o cca 1,5cm kratší. Nahodil jsem ho na auto a dotaženo jak má být. Závěr z toho je, že někdo už tam měnil ložisko, a udělal tu chybu že tam dal novej přibalenej šroub a já málem udělal tu samou chybu. Tak když mají takovýhle skvělý šrouby, tak kolik asi vydrží to ložisko ani nechci vědět

takhle bylo vse meneny u feldy, tlumice monroe srajda a spodni cep jsem po 40tis.km uz delal zas
kvalita TRW me teda dost znechutila
Jak kuláky tak ty v ramenech.

videl jsem snad jen jednu, kde uhnil ten cep, co jde do silentu v podlaze, a zlomenou zadni napravu u vietnamskyho utahanyho prima formana, jinak nic, kdyz pominu treba vyskoceny na spodnim kulaku

Ale nedávno jsem dělal nějakou jebku a měl jsem to pořádně vyzkoušet(nějakej feťák mu měnil turbo a pozapojoval podtlaky úplně jinak jak výrobce) no a ta jebka ukazoval dojezd asi 40 nebo 50 km a zastavila se. Na dálnici, fakt skvělý

no TVL, ja do sveho koukal endokamerou a vse bylo jak nove... pisty a ojnice z APX 165kW?, ja jsem uvazoval nekdy ho tam hodit celej, ale asi by nebylo jednoduche pak odladit elektriku, kdyz ma treba navic jeste el. vodni pumpu.