-> Tomaso435 09.10.19 20:04:56: retez jsem deal tak min.5x a nikdy s tim nebyl problem, no teda na kterym aute myslis, ze se mi to povedlo nejhur? ano, tam co jsem se nejvic snazil, na mtx po 50 tis.km jsou jak na rapidu po 350tis.km, ale MTX origo CZ a rapid k&b (na krabicce montovano v prvovyrobe), neni se ceho bat, jen si tam dat pravitko, aby se to nekrizilo...
Jinak Tve zkusenosti jsou klasika, nedivim se, mam stejne a nejsou to zdaleka ti nejlevnejsi garaznici, mraky kecu, jaci jsou odbornici a pak podelaji uplne vsechno a nezdrahaji si rict o pekne penize... kdyz se me mechanik pta, jak ma delat ventily u fava a jak u lady, tak bych rekl, ze to o necem svedci a to ma autoservis s hodinovkou 750,-kc a zamestnava asi 10 lidi, kamos, co ma ten servis to vi alespon na skodovkach, myslivcovi delal nivu a volal mi asi 20x :).
A ze bych se domluvil, ze mi nekdo neco udela behem dne, to nehrozi, reknou nechte mi to tu a nekdy se k tomu dostanu, je to tyden, dva, tri a nic se nedeje, takze si auto musim vzit a udelat sam. Proc mi nedavno soused nacpal 500 za bvymenu prasatka na octe a byl strasne stastnej, ale byla to hruza, zarezla trubka, mel jsem strach, ze to ukroutim, nakonec se teda povedlo...