-> minno: Záleží co, třeba se světlama uděláš cokoli, zadní obrysovky k denní, světelnou hokačku přes mlhovky, comming home přes mlhovky, zamknutí auta s nastartovaným motorem - kessy, různý věci přidat do budíků a další kravinky dle jednotek v autě
-> minno: Aby to nebylo jak v predminuly praci, kdyz jsme jeli se sefem jeho baworakem a ja mu rikal at vypne stop start, ze me to sere. Tak rikal proc, ze ten motor je na to uzpusobenej protoze ma vetsi baterku
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jako 0W20, to mi přijde taky jako úlet. Chápu, že to je kvůli emisím, ale to aby pak člověk měl na dálnici v létě pomalu strach, ne? :)
-> vhml 06.08.24 09:04:13: Ja bych to teda asi vyndal. Z neboztika Golfa jsem to taky vyndaval, bylo to cely mokry (i pres to, ze nekolik dni predtim vubec neprselo) a na hlucnosti jsem nepozoroval nic.
Nedávno sa tu (na virte) písalo o akejsi somarine nad prednými plastovými podbehmi, kde sa drží voda a je lepšie to vyhodiť. Platí to aj u G7? Aby som to zbytočne nerozoberal.
-> Nwkt 30.07.24 14:15:44: Ale to řeší přes nějaký smartswitche, ne? Takže to potenciálně zvýšený napětí může akorát rozsekat nějakou ne moc rychlou PWMkou..
-> minno 30.07.24 13:43:13: No presne, aby to lidi neznervoznovalo, tak teplomer uz neukazuje primo teplotu, palivomer stav paliva atd... Jinak inteligentni dobijeni udrzuje baterku spis nedobitou, takze bych se tech 15V zas tak nebal.
-> COL 30.07.24 00:27:31: Alebo radšej nič, lebo keď uvidím ako tam to napätie skáče až kdesi k 15V, tak ma to bude akurát znervózňovať.
Keď sme už pri tom inteligentnom dobíjaní, myslíte, že je to nejako ošéfované na citlivé spotrebiče (napr. žiarovky), aby im to vysoké skokové napätie neubližovalo?
-> minno 29.07.24 22:30:35: Voltmetr si můžeš dodělat, podobně jako na skodarne :D. I kdyby to šlo, tak není o co stát, bůh ví, jaká by byla důvěryhodnost takového údaje.