Zapojenie repro

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 25.12.2008 do 25.12.2008, založil/a shrekzv
řadit dle data
17:04:14
28.12.2008
GeTeX
Příspěvek smazal moderátor - petr s
22:56:14
25.12.2008
shrekzv
uz som vymyslel...dva kanaly zapojim na zosik......za zosik dam vyhybky...a poslem do basakov co do basakov a do tych sonyciek ten zvysok........kedze bude zosik tak dufam nebude problem s odpalenim koncaku na radiu.......ziadne pretazenie....a druhe dva repraky pred ne len sup po vyhybke aby donich nesli nizke frekvencie...nak nechrcia...a budu z radia napajane

otazka znie.....ako je to s impedancou?....ked na vyhybku pripojim dva repraky?......oba 4 ohmove....bude treba nieco robit ci nie?....

vdaka

kebyze mam kese kupim si dake poriadne basaky...ale som rad ze mam auto....a aku taku muziku....mat kese tak mam muziku riadnu a nie tuto 35W repraciky.1 ale financii je nedostatok...tak sa pracuje s tym co je.....su basaky...je drevo doma....tak treba daco vymysliet....2
20:28:20
25.12.2008
GeTeX
do auta se pouzivaji jiny odolnejsi materialy atd... ale to mas fuk neb kdyz si tu proctes forum tak vetsina lidi v zacatku montovala TVM (ja tez :-D )

vyslednou impendanci si vypocti dle ohmova zakona

vyhybky lze doma postavit, jen je treba znat detailnejsi info o repro, ty sonky co tam mas jsou 2 pasmove co sem koukal, stredobas a vejsky

z toho co tam mas se moc varit neda, muj nazor je ten, prodat radio a koupit jiny s vystupama na zesik... mas po problemu a nemusis slozite vymejslet nejaky zapojeni repro
20:27:05
25.12.2008
M@rtin
-> shrekzv: ARN prodej a peníze prochlastej4
20:04:48
25.12.2008
shrekzv
tie basaky niesu do auta?....preco?

nemam vystup na zosik...to je problem..kebyze mam...tak je cely problem o nieco mensi

a neplanujem odpalit koncak a zapojit to tam vsetko...a ked uz otazka by bola ako aby to bolo impedance ok.....ja uz viem ze to na 90% bude chciet zosik....len potrebujem nejake konkretne riesenie..vyhybky....aby do basakov slo co ma...atd...a do tych sony reprakov aby nesli basy...bo na tych skapinaju ked sa prida hlasitost...
19:57:59
25.12.2008
GeTeX
a) no hlavne tyto repra nejsou urceny do auta, ale to je asi tezko vysvetlovat co...

b) autoradio ma 4 vystupy a ty mas na nich zapojene repro, tudiz ty basy od TVM zapojis uz jedine pres zesilovac na vystup zesilovace na autoradio (pokud teda nejaky ma - byvaj to rca (cinch) konektory) - a pokavad to stejne zapojis na nejakou vetev tak casem odejde koncak na radiu a nekdo ti ho bude muset vymenit (jenze je to stejne marny vysvetlovat, clovek to zkusi, ono to hraje... ale jak dlouho)
19:35:43
25.12.2008
shrekzv
zdravim...

dostali sa mi do ruk dva basaky TMV ARN 6614 a chystam sa postavit bednu...mam autoradio Sony CDX-GT210 parametre: www.sony.sk/product/.../c dx-gt210

problem je ale ten ze mam zapojene 4 repraky...2xSony XS-F1325 a 2xSony XS-F1324 www.sony.sk/product/.../x s-f1325

tie 24ky to je skoro to iste..inac vyzeraju:D...rovnaky vykon....

otazka je ale ako to zapojit ked chcem ponechat vsetky 4 reproduktory....su umiestnene vo dverach...nejake velke investicie robit nechcem..som nizkorozpoctovy student...len repraky sa trafili a freva je doma dost...cize to chce lacne a dobre riesenie zapojenia.....prosim skuste nieco poradit...lebo cim viac tem citam tym veci blbec som z toho....ja sa dako velmi do hudby nerozumiem...

vdaka za kazdu radu
[ Zobrazit příspěvky smazané moderátory ]
Extreme Tyres