skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Malokarpatsky Skoda zraz 26.maj 2007
-> Kalibán123: Já bych řekl, že tu. :o) www.rapidsk.wz.cz/viewtop
ic.php?t=54
-> Karel.: Jsi p**a kua kdo vám má stačit hlavně tobě a Dušanovi už to vidím v živých barvách na dálnici to bude chvilku vepředu Dušan pak Karel a do toho Smrtak.
-> Milos: Tak jo no.
Apropo kde se vůbec mám registrovat a domluvit si chrápání? Nechci zůstat sám s Karlem
-> Milos: Tak jo no.
Apropo kde se vůbec mám registrovat a domluvit si chrápání? Nechci zůstat sám s Karlem

-> Kalibán123: pojeď a nedělej uděláme menší spanilku

-> Kalibán123: kdys cizinci mozu jezditi k vam ....

Že bych fakt jel taky? No asi jo sice je to dálka takových kilometrů a ještě k cizincům ale co bude sranda

toz ja chodim vsade neskoro tak preto som chcem posledne cislo

-> DuriQ: ja mam tu spominanu 4ku...som si robil prdel ty lolo

-> kuko: oki

-> Karel.:
4, 5 su uz zajednane, a treba to pisat na tu stranku, nech to mame vsetko prehladne na jednom mieste
4, 5 su uz zajednane, a treba to pisat na tu stranku, nech to mame vsetko prehladne na jednom mieste

tak já chci 4 a petrovi dej 5 ať jsme za sebou

Boro125L: cisla su do 50
ty lolo

ja #26548

som si rezervoval #50 

-> kuko: beru ji

-> Dušan:
ta este je;)
ta este je;)
-> Karel.: neser já chci 3ku

-> kuko: dej brňáky nějak ať jsme za sebou v pořadí
třeba 10 a vejš

zaregistrovani ucastnici maju moznost vyberu startovneho cisla tu:
www.rapidsk.wz.cz/viewtop ic.php?t=64
zajednavajte pokial este su, kto skor napise, ten ma ake chce
www.rapidsk.wz.cz/viewtop ic.php?t=64
zajednavajte pokial este su, kto skor napise, ten ma ake chce

-> DuriQ: orientak je orientak, tam ani nejde moc o cas, takze sedanka druha potrebna je, ale mozesho posadit do zadu, ale ... jak si spravis tak budes mat, som ti dal dve predne sedanky, namonti ich dozadu,

-> DuriQ: orienační závod není lehký jezdit sám, potřebuješ někoho kdo tě bude navigovat

Milos: to vies vaha je svina 

Milos: mam question ... preco musi byt mit fahrer ? toz neviem ci budem mat sedatko pre neho 

-> Ico_Rapid: zadne babo sa nam nenahlasilo, jedine ze bude s tebou tvorit posadku, ale ani ty v podstate niesi zahlaseny este
inac ta zelena je urcite lepsia ako ta modra.. ale samozrejme poznam to, tak dondi na svojej, bude prevaha 13tiek
inac ta zelena je urcite lepsia ako ta modra.. ale samozrejme poznam to, tak dondi na svojej, bude prevaha 13tiek
-> Milos: Ty si myslel ale stanoveho rapida-lietadlo že? ak ano tak to nepripada v uvahu to tam radšej pojdem na mojej zelenej aj ked neco pokurujem tak sa nic nedeje rozumiš takto sa budem muset ohledat či nahodu neco a je to v pič.
-> esttire: počuj aj babovi sa začinaju matury od pondelka a ide, potrbuješ vypnut aj tak sa už nic nenaučiš ver tomu
-> Milos: ja idem na 100%...a TT mafia asik tey pojde....musim im oznamit

-> DuriQ: uz to an inevis povedat
aj jeje tam bude vesselo
aj ked tam bude stryco mauceu tak sa asi zastavim snad sa nerozgavanilzujeme navzajom
a ked hej tak tam bude aspon kulturna vlozka

-> Ico_Rapid: ta je stokrat lepsia jak ta modra
-> Boro125L: tak dojdete len v sobotu, nic sa nedeje, ale maly by ste vediet ci ano alebo nie,
-> esttire: co ti deti maturuju ?
alebo zeby ty
-> Boro125L: tak dojdete len v sobotu, nic sa nedeje, ale maly by ste vediet ci ano alebo nie,
-> esttire: co ti deti maturuju ?

-> esttire: tak pojdeme len sobotu od rana

-> kuko: skoda ze to su akurat matury!!!

-> Gabriel: snažím se
-> Karel.: tak to to zvládáš dobře.
-> Gabriel: a ještě zoofilní úchyl

-> Karel.: nekrofilní pedofil
-> Dušan:
dáš si startku?jsou dobré
Já s dám klidně i chlazenou desítku

-> Milos: kurna mam sa tam hrabat na zelenej si delaš kozi nebo co !!!!!!!!!
copak to tu vidí oko mé modravé
. Karle nemusíš všude vyzvánět že mám rád studený dvanáctky

-> Karel.:
hej? to by som do dusana nepovedal
no hosi budete muset byt sikovny, inak to nevidim
hej? to by som do dusana nepovedal

no hosi budete muset byt sikovny, inak to nevidim

-> kuko:
ok já dám s dušanem něco dohromady, ale dušanův styl je holčičky pod 13
-> Milos: já taky neznám ale prý je to měna zemí co jsou v EU co já vím co to je asi zase nějakej křesťanskej spolek

-> Milos: já taky neznám ale prý je to měna zemí co jsou v EU co já vím co to je asi zase nějakej křesťanskej spolek

-> Karel.:
pocuj, dones nejake pekne cesky a urcite sa dohodneme
pocuj, dones nejake pekne cesky a urcite sa dohodneme

-> Karel.: no to jeste nemam, co to je to juro?

-> Milos: máš?a dáš?? já beru euro

-> Karel.: prachy, love, bubaky, mareny, bony nechecs, mam taky

-> kuko: tak jak tomu budem říkat?kuřata

-> Ico_Rapid: sak dojdes na zelenej, co sa stresujes
pani jebe sa mi to ,a to dost, nevim či to stihnem

-> DuriQ: esce krajsa pre zucastnenych
sak dondite

hmm pekna akcoska :)
-> ALL: casovy harmonogram bude upresneny neskor, vsetko zavisi od poctu sutaziacich aut.
dalej je tu moznost vytvorenia sutaznych drustiev, kde si sutaziaci z daneho mesta,okresu,kraju vyberu sami posadky ktore budu prispievat bodmi do sutaze drustiev
-> mmatoo: takze ty mozes pomoct senicanom, zatial su tusim 4, ty teoreticky 5ty
dalej je tu moznost vytvorenia sutaznych drustiev, kde si sutaziaci z daneho mesta,okresu,kraju vyberu sami posadky ktore budu prispievat bodmi do sutaze drustiev
-> mmatoo: takze ty mozes pomoct senicanom, zatial su tusim 4, ty teoreticky 5ty