skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Malokarpatsky Skoda zraz 26.maj 2007
-> minno: nedělej pupínky a přijeď

-> minno: tak sadnes do skodylaka a das do navigatora smer Pezinska Baba a si tu do 4 hodin jak na koňi
-> kuko: svätá pravda

-> kuko: svätá pravda

-> Milos: no ale ta chata ma laka :-)
musime to brat s rezervou, haso e este mlade stena a nema este skusenosti, sam by som urcite nedorazil
-> haso: ale nebyt teba tak mozno uz nepride vobec

-> Milos: hej pouzil ma ako navigatora a dosli sme do ciela po troch hodinach

-> minno: ide o chatu, reg. na zraz je nazavazna, vzdy sa moze neco prihodit to je jasne, ale ked si nejsi isty na 99% tak racej nepis nic, ked prides budes tu, ked ne tak ne

-> mau: a ake su sankcie, ked sa niekto zaregistruje a nepride? :-) inac by som sa uz mozno aj chcel zaregistrovat
-> Karel.: To ubytko treba nahlasit co najskor, lebo podla poctu sa zajednava chata. Kto sa nahlasi neskor, bude si musiet zohnat sam. Kontakty dam k dispozicii. Ale bolo by fajn byt na jednej chate.

-> Karel.: jsem se podíval okem znalce a vidím místo pro tebe a toho druhýho jantara. Dokud budu mít 3ku tak si snad něco odvezeme

-> Milos: co se dá dělat dušan mě překecal
oki vyřídím

-> minno: nic neboj, haso bude taka podpultovka, a o tom sa moc nahlas nemoze hovorit
-> Karel.: hlaavne ze si chtej od desitky
ale dobra mas ji myt, ale johny a petr plus spolujezdci, at se reg. a hlavne to ubytko, musime to nahlasit, pak uz kdyz tak sami...

-> Karel.: hlaavne ze si chtej od desitky

-> kuko: děkuju

-> Karel.:
mate to tam hosi
mate to tam hosi
-> Milos: skoda len ze v inzeratoch nemame polozku "zapoziciam" co

-> Milos: prosím vzal bych si číslo 2 a číslo 1 asi petr nebo johny

-> haso: sak kuko da odporucanie, uz ta raz pouzil ako navigatora, tak si osvedceny, za zapozicanie si mozno aj zarobis

Milos 11.03.07 21:14:19 napsal:
-> haso: budes prideleny niekomu ak niekto nebude mat spolujazdca resp nezozenie si nahodou,
alebo
budeme ta pozicavat
to je dobre vymyslene
-> haso: budes prideleny niekomu ak niekto nebude mat spolujazdca resp nezozenie si nahodou,
alebo
budeme ta pozicavat

to je dobre vymyslene

-> mmatoo: neboj nic, taky stav ako je teraz sme ratali len v naj pripade, nechceme mat velke oci na prvy krat, ale vyzera to pekne, dufam ze sa to nebude hlasit tak ako tento tyzden, lebo to by sme potom nezvladli cele
aj ked by to bolo pekne
inac sranda, zatial je to tak, ze viac aut je z vacsej dialky, no blavaci maju ine zaujmy, mozno, zatial su ale traja

inac sranda, zatial je to tak, ze viac aut je z vacsej dialky, no blavaci maju ine zaujmy, mozno, zatial su ale traja
a kolko vas je?
-> mmatoo:
brnaci, trnavaci, ?blavaci?
brnaci, trnavaci, ?blavaci?

budeme mat vlastne s kym sutazit v tom specialnom pohari?
senicka mensina je zasa o jedneho vacsia!
dakujem!
-> mmatoo: skus
dakujem a mohol by som aj rezervovat jedno?
-> mmatoo: mas ho mat

haloo, chcel by som cislo 22! je este volne?
alebo
budeme ta pozicavat
alebo
budeme ta pozicavat

-> haso:
ubytko este je, treba sa CO nAJSKOR zapisat na stranke www.rapidsk.wz.cz/
treba upresnit na ktory den a stravu, mas tam aj ceny
a ked chces byt moj spolujazdec, tak mne to vadit nebude, ale ja nebudem jazdit trasu podla planu, ja sa budem len ako organizator presuvat
ubytko este je, treba sa CO nAJSKOR zapisat na stranke www.rapidsk.wz.cz/
treba upresnit na ktory den a stravu, mas tam aj ceny
a ked chces byt moj spolujazdec, tak mne to vadit nebude, ale ja nebudem jazdit trasu podla planu, ja sa budem len ako organizator presuvat

-> Milos: -> kuko: ja som cicina som to zabudol tu sledovat
tak odpovedam...v maji vodicak mat nebudem, ale hadam nejako pridem (niekomu sa zavrem do kufra
)
a jak je to s ubytovanim? Je este nieco volne? ak jo tak sa tam picnem
a s posadkou, no sak by som sa k niekomu pridal /kuko nechces super navigatora?
/ alebo prinajhorsom k niekomu bez spolujazdca /ale so sedadlom pre neho vid duriQ
/
takze tak, ak je volne ubytovanie tak ma zapiste ja urcite pridem
som blby ze som to tu nesledoval

tak odpovedam...v maji vodicak mat nebudem, ale hadam nejako pridem (niekomu sa zavrem do kufra

a jak je to s ubytovanim? Je este nieco volne? ak jo tak sa tam picnem

a s posadkou, no sak by som sa k niekomu pridal /kuko nechces super navigatora?

takze tak, ak je volne ubytovanie tak ma zapiste ja urcite pridem

som blby ze som to tu nesledoval

-> Milos: jj citroena
-> Gabriel: fuj to sem se lek, sem si myslel ze myslis spotrebice fena, a tys myslel spotrebice citrona, ze

-> Karel.: citrón je,ale musí na opravu, s takovou by mě přez hranice nepustili
-> Gabriel: jako citron není??
jo mám info o tom huliči té postavě

-> minno: to zase ne
. Stačí tak 1-2CZK

-> Krém: já jsem furt počítal že pojedu se spotřebičem a ten už není, tak s kem já pojedu?

Ináč aj ja možno prídem
-> Dušan: a manipulačný poplatok 6,10-Sk/liter nie?

byl by po přepočtu za 30,50 + manipulační poplatek

převedl jsem pro Brňáky a spol ceny do CZK takže LPG za 18,80CZK a Natural 95 za 30,30CZK. Doporučuju vzít si sebou kanystr
. Kdyby chtěl někdo ze slováků dovézt benzín od nbás za 25,30 CZK tak řekněte ale ne 100L

to akoze orientak bude ako co ? ze budeme behat okolo babeniek alebo budeme hladat orientacne bod G na dakej pezinskej babe 

-> Milos: nahododou to okolo Baby dost poznam, tak ked ma Boro zobere a budem nauceny na maturiti tak...

-> Dušan: Natural95 36.60 sk a LPG 21,50 sk. Zdroj www.tankovanie.sk
-> Milos: Kolik u vás stojí LPG ? a benzín Natural95 ?
-> Fén: Dík dostaneš pusinku na čelíčko

-> Milos: Se mnou je to trochu složitější, protože ještě nevím jakým autem tam pojedu. :o)
P.S.: Ale každopádně se mnou můžeš počítat s ubytováním od začátku až do konce. :o)
P.S.: Ale každopádně se mnou můžeš počítat s ubytováním od začátku až do konce. :o)
-> Kalibán123: panove, setrite benal na orientak,

-> Fén: a ty tam proc jeste nejsi, pan gabriel nema komu delat mitfaru, takze vis kdo je vodic tveho auta ?