-> darklord: samozřejmě emaily, velikost pipíška, počet sexuálních partnerů, počet ztracených ořechů vel. 10 a zamlčené investice do vozu nezveřejňujeme
-> Vojťas: Nevím jestli přímo smutné, ale je to tak... Dobré je, že pořád bylo nejvíc Favoritů a Felicií, což už jsou dneska vlastně taky skoro veteráni...
A když to spočítám, tak první Pohofest byl v roce 2011, tak to bylo 30 let od začátku výroby Rapida, 35 let od začátku výroby 742 a 42 let od zařátku výroby stovek. A letos je to 36 let od začátku výroby Favorita a 30 let od začátku výroby Felicie.
Takže vlastně Favority a Felicie na letošním Pohofestu byly stejně staré auta, jako Rapidy a 742 na prvním Pohofestu...
-> Vojťas: co na to říct. moje felda má příští rok 30 let. někteří jeli jinam, Tčko a kluci kolem, někdo nedojel třeba Čokin. někdo to má rozdělané, moc s tím nenaděláme
tak jsem se konečně trochu vyspal a mám trochu síly a energie (včera v práci to stálo za to)...
Díky všem za super sraz, za bezproblémovou spolupráci a za všechno kolem... Tak moc jsme nechtěli déšť, až jsme to trochu přehnali s teplotou, ale nakonec se to zvládlo...
Já si sraz moc užil, klasika běhání kolem všeho, ale díky pomoci všech organizátorů i účástníků všechno proběhlo a dopadlo jak mělo, doufám že se sraz líbil i vám.
Těším se na příští rok a třeba se potkáme i někdy dřív na nějakém jiném sraze.
-> Skili: Já pořád říkám, že "tříkolka" je nejlepší konfigurace pro předokolku...
Letos jsem si to zase užil a přišlo mi, že to letos všechno celkem pěkně "vodsejpalo" a nikde nebyl žádnej velkej zádrhel. Akorát to vedro bylo teda pekelny