Já ne, termín se mi nehodí. Ale chválím, zrovna dneska jsem říkal havlíkovi že na virtu se z Nordschleife vždycky dělá kovbojka na půl roku, přitom normální lidi se prostě seberou a jedou tam, třeba i několikrát za sezónu. A hle ty jsi nás slyšel?
Vždycky takovýhle akce začínáme řešit v zimě s půlročním předstihem, ale tentokrát se bude jednat hurá akci. Pokud bude hezky nebo aspoň slušný počasí, tak mám v plánu vyrazit první zářijový víkend do Německa až někam k Belgickým hranicím. Prý tam mají pěkně pokroucenej asfalt někde v horách. Někteří mají rozbitý auta, jiní zase kolena, ale jel by ještě někdo? V sobotu ráno tam, stihnout večerní jízdu, pojezdit v neděli a v pondělí ráno domů.
-> Venca. 17.07.20 14:41:09: Když se dělají i úzké na doutníky F1 z 50er, tak tohle taky. Jen při ceně na ten doutník od Dunlopu se mě protocili panenky.
-> kpt.Budha 14.07.20 10:48:47: Jak píšou kluci + občas do páky je snazší strčit když máš třeba volant v rejdu (pokud to nemá kroužek pokud celém obvodu).
Ještě jedna zajímavost, nevím, jestli je tady uplatněná - Fabie si v některých variantách umí z launch controlu pak sama přeřadit z jedničky na dvojku, aby měl pilot trochu víc času se s tím po startu popasovat.
Pánové závodníci, určitě někdo budete vědět - proč je u řazení na volantu zároveň řadící páka, která také lítá sem a tam? Nějak na to nemohu přijít Díky.
Model Senna se mě při odhalení nelíbil, ale postupně tomu přicházím na chuť a jak to funguje, to je neskutečný... A ta síla, třeba hned na začátku na dvojku jak to zběsile vyletí s protočením kol.
McLaren Senna FULL SEND on the Nürburgring | Onboard
-> Eidy 22.06.20 21:39:42: To je malý karusel ne? Tam to hodně vyhazuje. Jinak nejezdí pomalu, je to Jakubovo škola, letos má zase permici a už tam byl asi 4x a tahle červená s ním.
-> radekp 18.05.20 22:00:20: když mě táta teď asistoval u stríkání, tak na to padla řeč, že by se tam jednou rád podíval na pořádně rychlé auta do kopce. Tak snad mu to jednou splním
-> kpt.Budha: neměl jsem čas na to pořádně kouknout ale měla by to být trať z Grand Prix Legends. Skvělá hra, na svoji dobu (vydána asi 1998 (!!)) naprosto vymakaná fyzika, spousta fanouškovských tratí ke stažení. Na tomhle jsem se NS učil, cca kolem roku 2005 Jen škoda že je tu už šikana v Teirgarten, myslím že byla vybudovaná právě před sezónou 1967. Prý tam byl nějaký nebezpečný skok do cílové rovinky, ale nikdy jsem to neviděl nikde ve videu ani na foto
Já četl (!! ) smluvní podmínky co mám povinný ručení na Evo a taky by to hradit měli (jestliže jsi na okruhu povinen dodržovat pravidla provozu, což na NS musíš)