Stop kouření

prohledat
111 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 28.03.2007 do 05.04.2011, založil/a Richard
řadit dle data
12:45:19
01.04.2007
p.b.
-> hans 29.03.07 14:11:19: No tak to jsem moc nepobral :)) Nevim proč by měli varani a žigulíci jezdit dál, kdyby se zakázali starý auta. Ale už ta myšlenka je sama o sobě blbost, protože by to bylo zbytečný namáhání se a poštvání si na sebe lidí co s nima jezdí, což se vzhledem k tomu že starejch aut jezdí minimum nikomu nevyplatí, možná tak někomu ze strany zelenejch kdo si chce zažít svejch pět minut slávy a tleskotu od svých podobně postižených kolegů. Nebo nějakýmu komisaři v Bruselu :) Ale o tom tahle diskuze není, je o kouření k tomu už jsem svý řekl, jsem pro zakázání kouření ve veřejných prostorách, v hospodách si klidně kuřte dál, tam mi to nevadí....
11:13:03
01.04.2007
Pedros
hans 29.03.07 13:47:39 napsal:

tohle sou ankety naprosto k hovnu... nejdriv mi nekdo reknete co je to verejny prostor?? jestli vam nekomu to vadi cuchat na ulici tak to ste bohuzel vyrostly ve spatny dobe venku (napr. u nas) smrdi vsechno mozny ale cigara ze vseho nejmin coz je to samy jako ze vam nekomu vadi ze si vedle vas sedne nekdo kdo tim smrdi v autobuse... ja sem abstinent a bytostne nenavidim kdyz musim z nekoho cuchat chlast coz je dost stejny a to je v poradku?? jenze dalsi by moh rict ze mu smrdi ta a ta znacka parfemu tak co zakazeme ji ne...? a taky auta protoze proste nekomu smrdi a navic mi kurvi zdravi chodit budem teda pesky... jenze vzhledem k tomu jak u nas funguje politicky mysleni to dotahneme brzo na US a budem si pivo nosit venku v papirovym sacku... ano, sem pro aby bylo zakazano koureni ve skolach, na zastavkach, v budovach (jakychkoliv - bytovky, kancelare), ale co se tyce hospod a podobnejch zarizeni, ulic atd. tak to bezte nekam, komu to vadi at de do nekurackyho!

Neberu ti názor,ale čichání chlastu ti narozdíl od kouře z cigár nekurví zdraví 4 a navíc když bude někdo hulit na ulici,tak jak mám běžet do nekuřácké ulice? :) Nejsem tedy žádná fajnovka,taky se neposeru,kdybych to měl tak moc řešit,tak bych nemohl jít ani do knajpy nebo tak něco ale dokáže mě to občas docela nasrat
09:38:02
01.04.2007
stana1
Moderní je nekouřit (slova mého otce) co se týče toho kouření na zastávkách, když si chci zapálit tak jdu někde bokem kde to nikomu nevadí (a taky ať nemám pokutu) Kuřácké kupečko ve vlaku jsem viděl naposledy minulý rok a mě jako kuřákovi to nevadí já to vydržím otázka jak ostatní.4
23:44:21
31.03.2007
bnjaro - bnzima
dlabat im cely zakaz tak to je a tak to aj bude dajte rozumnym ludom pravo volby a dohody na zaklade poxopenia a ludskosti ...
20:03:36
31.03.2007
TC
vždyť právě, si myslym, že je tohle docela nesmysl, naximálně tak zákaz kouření na pracovišti, ale to je prašť jak uhoď. Třeba můj otec kouří už asi 30let a pochybuju o tom že by přestal kvuli ceně cigár1
14:18:44
31.03.2007
Syny
-> TC: Mno vim jak se to na zastavkach "dodrzuje", ale jdi za nekym a rekni mu at de s tim cigem jinak - te posel do prdele...
17:48:55
30.03.2007
TC
->Syny: no právě, že je zákaz kouření na zastávkách a podívej se, jak se dodržuje...

Jen jsem chtěl říct, že je to nesmysl, protě hospodskej, kterej nebude chtít stratit zákazníky, tak je nechá ve svojí hospodě kouřit4
23:19:10
29.03.2007
Syny
-> Samantus: Taky nazor 3
23:17:41
29.03.2007
Samantus
Chcát na to
23:15:07
29.03.2007
Syny
-> TC: mno zakaz koureni na zastavkach uz davno je 4
23:13:28
29.03.2007
hans
-> TC: no ja sem taky kurak ale s rostouci cenou klasa moje spotreba tabaku takze bych to videl ze na nejaky cene asi prestanu uplne
22:17:00
29.03.2007
TC
to je téma, lidi co kouřej budou stejně kouřit dál, ať bude cena jakákoliv. Zákaz kouření v hospodě je blbost, protože 75% lidí co tam chodí, tak tam kouří a když jim to zakážou, tak se radši budou scházet někde doma. Stejně to dopadne jako se zákazem kouření na zastávkách...
14:16:48
29.03.2007
Syny
-> p.b. 29.03.07 14:11:46: 52
14:11:46
29.03.2007
p.b.
-> aDAm: Furt lepší než tahle :)) skoda.stable.cz/cz/index. php?action=sho...
14:11:19
29.03.2007
hans
-> p.b.: jasne ale i kdyz bys uvazoval jenom srovnatelny veci tak to je jako by si nekdo vymyslel ze zakaze stary auta a nakonec by zakazal jenom skodovky a ziguliky warani a podobnej srot by tu jezdily dal...
14:10:48
29.03.2007
aDAm
zase debata o howne....
14:06:54
29.03.2007
hans
-> Syny: lidi by udelali lip kdyby svoji aktivitu smerovali nekam kde to bude uzitecny... organizovanim takovejch anket udelaj tak dalsi diskuzi a hovno z toho...
14:06:43
29.03.2007
p.b.
-> hans: Klííd .) S tvým přístupem by se fakt zakázalo všechno :) Ale o to tu nejde, kouření prostě ničí zdraví a to naprosto zbytečně, auta sice taky, ale bez nich se nedokáže moderní společnost obejít. Jenže to vypadá že se neobejde i bez dobrovolného /nebo ještě hůře nedobrovolného/ ničení si zdraví a to je to co nechápu. No ale co ať žije anarchie! Dělejte si všichni co chcete a bude nám všem dobře :))
14:04:04
29.03.2007
Syny
-> hans: ja myslim ze tohle je jen takovej vykrik do tmy... podivej se na nasi vladu - kouri tma kezdej druhej - pochybuju ze by se to zakazovlalo 4
14:01:46
29.03.2007
hans
-> Syny: ja spis mam strach ze se z toho zacne delat prohibice... vime jak to dopadlo ve statech a jak to tam dneska chodi, tak to tady fakt nepotrebuju
13:58:43
29.03.2007
Syny
-> hans: Me je vcelku fuk jak to bude s kourenim... Na to abych si dene kupoval krabu za 65kc fakt nemam, tkaze kourik akorad v hospode bo tak... Snazim se nikoho s tim neobtezovat (krome kamosu kteri drzkujou i kdyz bych sel uplne pryc). Takze si sedam na kraj stolu a foukam to mimo stul (aspon se snazim)... Jinak mi to treba na tech zastavkach taky sere... Pac hned po ranu jit na bus a vedle stoji nekdo kdo tam vypaluje tak to je hruza... V objektech taky nekourim pokud mi to neni vyslovne dovoleno... Takze je ni to vlastne fuk...
13:54:24
29.03.2007
hans
-> Syny: no to je ono, protoze by nekdo musel "verejny prostor" nejdriv definovat v zakone abysme se vubec mohli bavit o tom ze neco zakazeme na verejnych prostorach
13:51:04
29.03.2007
Syny
-> hans: mno co je verejny prostor uz sem se taky ptal 4
13:47:39
29.03.2007
hans
tohle sou ankety naprosto k hovnu... nejdriv mi nekdo reknete co je to verejny prostor?? jestli vam nekomu to vadi cuchat na ulici tak to ste bohuzel vyrostly ve spatny dobe venku (napr. u nas) smrdi vsechno mozny ale cigara ze vseho nejmin coz je to samy jako ze vam nekomu vadi ze si vedle vas sedne nekdo kdo tim smrdi v autobuse... ja sem abstinent a bytostne nenavidim kdyz musim z nekoho cuchat chlast coz je dost stejny a to je v poradku?? jenze dalsi by moh rict ze mu smrdi ta a ta znacka parfemu tak co zakazeme ji ne...? a taky auta protoze proste nekomu smrdi a navic mi kurvi zdravi chodit budem teda pesky... jenze vzhledem k tomu jak u nas funguje politicky mysleni to dotahneme brzo na US a budem si pivo nosit venku v papirovym sacku... ano, sem pro aby bylo zakazano koureni ve skolach, na zastavkach, v budovach (jakychkoliv - bytovky, kancelare), ale co se tyce hospod a podobnejch zarizeni, ulic atd. tak to bezte nekam, komu to vadi at de do nekurackyho!
13:27:09
29.03.2007
Syny
-> Pedros: 1

Mno ja vicemene kourim jen v hospode a nebo pred skolou kdyz mi nekdo sponzoruje 3
12:56:01
29.03.2007
rolls
neviem ako u vas...u nas je zakazane fajcit na verejnosti...myslim zastavky, nastupistia atd. to ze vam niekdo fajci v bytovke je vas problem, si to vyrieste a hotovo. ak sa vam nepaci fajcenie v podnikoch, najdite si nefajciar oddelenie alebo nefajciar podnik. vo vlakoch uz sa skoro vobec neda fajcit okrem mozno par tras aj to len asi v 3 alebo 4 kupe. tak neviem co sa rozculujete... to ze kadejaka fabrika vypusta do ovzdusia bordel nikoho netankuje, ale ked sa ma raz nadychnut cigaretoveho dymu tak to sa rozculuje hned kua
12:37:25
29.03.2007
Pedros
-> Samantus: hezkej názor,jsem nekuřák,dřív jsem teda chvíli kouřil,a občas si dám třeba doutník jednou do roka,ale když stojím na zastávce,a vedle mě začne nějakej klepající se děděk o hůlce hulit mi ty sračky pod nos a pak v MHD somruje o místo,tak mám sto chutí ho tou holí přetáhnout po držce a to se týká ostatních veřejných prostor,proč mám doprdele pořád čuchat ty sračky a kurvit si tím zdraví? Stačí že už tak je to ovzduší zajebaný.. Mno a co se týče hospod,tam to beru,ale to je asi tak jediný,tam to prostě patří..Ať si každej hulí u sebe doma nebo v autě nebo v hospodě nebo někde kde nejsou ostatní 4
12:34:22
29.03.2007
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> itchy: Ked ti niekto huli vo vchode, tak mu to povedz, zakon na ochranu nefajciarov plati a v spolocnych priestoroch bytovych domov je to tusim zakazane... obrat sa na dotycneho, na spolocenstvo alebo zavolaj fizlov.... Vlaky? bol som minule v Mikulasi, z BA - na otazku, kde je fajciar, mi sprievodkyna povedala, ze su na severnej trase zrusene.... Ze fajcia 12 rocni smradi? no ich vec a vec ich vychovy.... a mimochodom, krabicka cigariet uz stoji skoro 100 korun.... ale vzdy lepsie ako v Reichu, kde je za 4 - 5 ojro.... Nikoho neobhajujem ani nezatracujem, ale taketo iniciativy su asi take potrebne ako www.zakaz_penzistov_v_MHD .com (ta o penzistoch nieje, neklikajte... ale obcas by sa hodila)
08:48:30
29.03.2007
itchy
podla mna by nemali mat nejake extra prava fajciari, sami si vybrali ze budu fajcit tak preco by sa im malo ustupovat, by som zakazal fajcit vo vlakoch alebo presunul niekde do postoveho kde by som im vyhradil malicku miestnost, mozem osrat ked ma vlak 6 vagonov a z toho su 2 fajciarske, ani si nie je kde sadnut a tam to smrdi ako hovado, to iste vo vchodoch byvam na 6tke, ale ked na 2ke fajcia smrdi cely cinziak nech si fajcia doma zmrdi zasrani, potom sa musi vetrat a v zime je v celom dome prievan, rozbijaju sa tym okna a je tam zima, navyse je to tak benevolantne ze zacinaju fajcit 12 rocny smradi z toho uz ma de slak trafit, malo by sa predavat od 18 rokov a krabicka 100sk to by si uz kazdy potom rozmyslel, vsugerovanu zavislost neberiem na potaz
08:11:09
29.03.2007
Johny Death
No on i jeden nekuřák na chodbě panelovýho domu dokáže zasmradit nekolik pater a me osobně to pekne sere a dete s cigaretama doprdele nebo do bue nebo do ameriky od kud to přišlu a vemte si tam s sebou i americkýho brouka kterýho nam sen ti imperialističtí psi nasypali zletadel aby nám znčili petiletku. Kurvy jsou to a chtej nás vyhubit a proto nám furt tlačijou Velbloudy malboromeny a jinou havet. Zakázat kouření kdykoli kdekoli a všude aji na mesícu a na jupiteru tam je to vubec nejhorší. a na kuřáky tvrdě nezdražovat cigarety ale přestat je prodávat. A pokud si začnou balit bramborový listy tak spalit všechny brambory a pokudneco jinyho tak to jiny taky spáli a všechno spálit a zničit a pak to posypat vápnem a nechat to dlooouho ejt a hlavne ty brány od Kapsche ty bych zapálil jako první grrrrrrr.
19:08:22
28.03.2007
Syny
Kdyz se bude moct kourit aspon venku tak je mi to fuck... Stejne je to zakazany skoro vsude
18:35:57
28.03.2007
PeterP136
Fajciari v krcmach mi nevadai tam nechodim ale na staniciach a v praci mi vadia pretoze tam byt musim. Takze v krcmach by som to nezakazoval ale na ostatnych verejnych priestranstavch ano. A v podnikoch by som im vyhradil specialne poschodie z ktoreho by useli chodit labyrintom pesi aby sa dostatocne vyvetrali skor nez dorazia do kancelarie. Blbe je aj to ked je vo firme zakaz fajcenia a tak vsetci hulia pred vchodom a clovek aby cez vchod prechadzal s maskou a mal ju na sebe azp o prve poschodie, pretoze az tam to smrdi.
18:29:43
28.03.2007
Samantus
jdete do prdele s takovema kravinama, je videt ze lidi maj hovno na praci, prd se s timhle dokaze, kdo chce hulit at si huli kde chce a komu to vadi at to necucha, je vsude ve vzduchu takovejch sracek ze nejaky koureni je proti tomu plivnuti do more, jinak sem nekurak, jediny co si obcas dam je doutnik, kuraci mi nevadej
18:01:50
28.03.2007
Hurdis
zase jedna nonsense hurá akce, na veřejných prostranstvích, v autě, obytných místnostech nekouřím, rozumní a slušní lidé se vždy dohodnou, naopak krypl zůstane kryplem ať už se jedná o kouření, dostavbu dálnice nebo politiku

kuřáků se v zásadě nehodlám zastávat, vůbec mně nezajímá jestli se něco zakáže nebo ne, jen mně vždy vytočí podobné hysterické projevy jedinců s černobílím myšlením a nemusí se to vůbec týkat žádných tabákových výrobků
17:50:19
28.03.2007
Syny
Mno ja jako kurak to podepisovat nebudu 1
17:49:51
28.03.2007
Nwkt
-> Syny: Třeba škola, ale tam se stejně nesmí kouřit už teď 4 hlavně je vtipný jak to všichni vypalujou u cedulky zákaz kouření 3
17:48:54
28.03.2007
Syny
Co je verejnej prostor?
17:36:25
28.03.2007
charon
Jinak sem uz podepsal, neb od noveho roku prestavam kourit ....
17:31:17
28.03.2007
p.b.
-> bnjaro 28.03.07 16:58:11: A proč to musím kurva čichat i když jdu po ulici, nebo kdy si ke mě v mhd přisedne někdo smrdící zatuchlým kouřem? To je to vaše právo na kouření? Otravovat tím ostatní lidi? Kuřte si doma a všechni budeme spokojení.
17:29:22
28.03.2007
charon
-> Hurdis: To moc nefunguje ....
17:23:32
28.03.2007
Hurdis
kuř a bude ti kouřeno
17:20:09
28.03.2007
bnjaro - bnzima
-> Tuxik.: nespravil by si na toto tema nejaku anketu???vysledky by mohli byt zaujmave...
17:17:24
28.03.2007
Pavel P..
jsem pro!! ať si kuřáci ničej svoje zdraví a ne zdraví ostatních kteří to musej dýchat. 8
17:12:18
28.03.2007
bnjaro - bnzima
-> alchstuip: 52 171
17:10:33
28.03.2007
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
Pivo bez cigy mi fakt nechuti, ale zaroven nemam rad totalne zahulene priestory - vyhlasujem peticiu za pravidelne vetranie a pouzivanie odsavacov v podnikoch.... Lenze.... za chvilu sa dostaneme na uroven nejakych USLandovych federalnych zakonov, ze si budeme moct zapalit len doma v obyvacke, ked budeme mat pisomne vyjadrenie suseda ze mu je to jedno..... Ako som si vsimol minule, uz sa na SK postupne vytlacaju fajciari z rychlikov..... Postavenie fajciara na slovensku mi uz napadne pripomina postavenie skodovkara... nikto nas nema rad....8
17:10:02
28.03.2007
bnjaro - bnzima
-> Ovečka: ja ako nekurak( od dnes ) som vyhradne proti zakazu je to nahovno vidim to tu kde sa akurat vsetci zacali schovavat a trpia vonku na mraze ak si xcu zapalit..

PROSTE JE TO KONINA MAM S TYM SKUSENOST
17:02:33
28.03.2007
Ovečka
Tak i já jako kuřák se přidávám a hlasuju pro zákaz, hlavně z důvodu smradu okolo a i omezování druhých lidí...

A jsem i pro zdražení cigaret....

Alespon mě to snad odnaučí kouřit.... 4
16:58:11
28.03.2007
bnjaro - bnzima
p.b. 28.03.07 16:55:26 napsal:

rolls 28.03.07 16:40:07 napsal:

-> Richard: kde su prava fajciarov kurva?
Právo kurvit zdraví ne jen sobě ale i ostatním lidem? ostatni maju pravo zvolit si nefajciarsku miestnost a nie sa medzi fajciarov jebat

16:57:18
28.03.2007
rolls
-> p.b.: viz nizsie..nefajciarske podniky alebo casti...co ti brani?5
16:55:26
28.03.2007
p.b.
rolls 28.03.07 16:40:07 napsal:

-> Richard: kde su prava fajciarov kurva?5
Právo kurvit zdraví ne jen sobě ale i ostatním lidem?
Extreme Tyres