skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
to Saskyn
prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 03.07.2013 do 04.11.2013, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> saskyn2: Aha, zajímavý 

No jo no :) sem ani nevěděl že už to někam dali
Pozná se to z výrobního čísla, jak to sám nevím, ale ta moje pneumatika měla 51178658, a prý to byl 17 týden 1971, tj. začáteční číslice 5 asi značí 70tá léta, jednička rok 1, a 17 značí týden, tj. jako klasický DOT, jen tu pětku nedokážu úplně dešifrovat, ale nejspíš je to tak.
Bylo to hlavně štěstí že jsem tu pneumatiku nevyhodil, už jsem jí měl v ruce že je spuchřelá a hodil jí k bordelu na vozejk a pak si řikam že se mi tu válí na zahradě odjakživa co si pamatuju a že je asi ještě z tátova embéčka tak mi to přišlo líto a zase jsem jí hodil z5 že jí alespon využiju pod nějakej motor no a pak přišlo tohle

Pozná se to z výrobního čísla, jak to sám nevím, ale ta moje pneumatika měla 51178658, a prý to byl 17 týden 1971, tj. začáteční číslice 5 asi značí 70tá léta, jednička rok 1, a 17 značí týden, tj. jako klasický DOT, jen tu pětku nedokážu úplně dešifrovat, ale nejspíš je to tak.
Bylo to hlavně štěstí že jsem tu pneumatiku nevyhodil, už jsem jí měl v ruce že je spuchřelá a hodil jí k bordelu na vozejk a pak si řikam že se mi tu válí na zahradě odjakživa co si pamatuju a že je asi ještě z tátova embéčka tak mi to přišlo líto a zase jsem jí hodil z5 že jí alespon využiju pod nějakej motor no a pak přišlo tohle

Se ani nepochlubíš
www.autohit.cz/novinky/.. ./nasla-se-osobni-pneumati ka-z-prvni-barumky
Gratulace a pověz jak jde poznat rok 71? Řešil jsem to s Májou na FB

www.autohit.cz/novinky/.. ./nasla-se-osobni-pneumati ka-z-prvni-barumky
Gratulace a pověz jak jde poznat rok 71? Řešil jsem to s Májou na FB

Volal tam teď jeden co měl úplně stejný styl vyjadřování i hlasu
Asi dvojník

Asi dvojník

Čus, nee, já určitě ne, dneska jsem autem ještě ani nevyjel

Zdarec,
nevolal jsi náhodnou dneska do dopravního zpravodajství na rádiu Beat?
nevolal jsi náhodnou dneska do dopravního zpravodajství na rádiu Beat?