skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
rsvancara - Škoda 120gls
-> Kilián: Když tak nakresli co mám vypárat a pošli do zpráv adresu, nebude to problém - klidně to pošlu i poštou :-)
-> rsvancara: ahoj.pokud by byla možnost měl bych zájem o kus levýho zadního blatníku pokud to tedy rozebířáš.
-> Eidy 21.06.13 13:49:56: Rozebírám to.
Dal jsem to tu pro jednoho člena, jestli z toho nechce něco, co bych náhodou já poslal do šrotu jako nepotřebné (kus kastle nebo tak něco).
Dal jsem to tu pro jednoho člena, jestli z toho nechce něco, co bych náhodou já poslal do šrotu jako nepotřebné (kus kastle nebo tak něco).
WTF? Jestli to prodáváš, tak tu máme Inzerci.
Nějak to shrnu, ze zajímavejch dílů tam je:
- chromové lišty na emkovou GLS (dokonce i komplet zadní)
- skoro komplet plastové lišty montované do děr dveří na příchytky (chybí ta na přední blatník)
- chromové nápisy Škoda 120 GLS
- nepopraskaný přístrojový štít, kromě otáčkoměru mají budíky hladké černé obroučky
- černé sedačky (kostka)
- koberce se zdají být hodně dobré, uvidím, až je vyčistím
- nádrž na první pohled jak nová
- celkem zachovalé tapecí (šedé), ale přední s dírou pro repro a jeden zadní má rozpadlej spodek
- nesežraná přední kapota
- v dílech je jedno zrcátko Englemann monitor
- zadní plato a poličku pod GL palubku si nechám :-)
- chromové lišty na emkovou GLS (dokonce i komplet zadní)
- skoro komplet plastové lišty montované do děr dveří na příchytky (chybí ta na přední blatník)
- chromové nápisy Škoda 120 GLS
- nepopraskaný přístrojový štít, kromě otáčkoměru mají budíky hladké černé obroučky
- černé sedačky (kostka)
- koberce se zdají být hodně dobré, uvidím, až je vyčistím
- nádrž na první pohled jak nová
- celkem zachovalé tapecí (šedé), ale přední s dírou pro repro a jeden zadní má rozpadlej spodek
- nesežraná přední kapota
- v dílech je jedno zrcátko Englemann monitor
- zadní plato a poličku pod GL palubku si nechám :-)