skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Škoda Felicia,Octavia ... Laurin a Klement
prohledat
38 příspěvků (zobrazeno 1 až 38) od 08.03.2013 do 22.09.2013, založil/a FleshGordon-Rapid130
-> honzaZR: coby sa nedalo ,dalo by sa
Preji dobry den.Sehnal jsem si s Laurinky sedacky,a ma ovladani(nemam k tomu kabelas).Koukal jsem do el.planku ze je je tam nejaka ridici jednotka.Tak jsem se chtel zeptat,zda by to slo zapojit bez te ridici jednotky?Dekuji...

-> Karlos (WIO46): vacsinu posielaju gratis
-> Nwkt: horší jak P405 1,9D to nebude

-> Mantrabeach: Tak klima byla jen za příplatek,stejně tak el. okýnka
-> Karlos (WIO46): Mě je poslal zadarmo
-> Nwkt: Taky jsem bez posilovače a tak hrozny to neni
-> Nwkt: Taky jsem bez posilovače a tak hrozny to neni
-> Mantrabeach: 1,6 bez posilovače to musí bejt žůžo ne?
-> FleshGordon-Rapid130: tak já třeba Laurinu v kombi mám ale že by se tím dalo chlubit:D.jedině tím že je na plyn a jezdí dobře na tak ohnilou pixlu:D.Jinak výbava žádná::klasika u 96.takže el.zrcátka,kož.čalounění s výhřevem v předu.abs.je to bez posilovače,bez PC,bez klimy
-> FleshGordon-Rapid130: Čidlo mám za mlhovkou, takže by mělo ukazovat relativně obstojně. Evidentně je tedy v řiti. Co ta sranda stojí?
-> Karlos (WIO46): Jde o to kde máš to čidlo umístěné a jestli je vůbec funkční. Zkus napsat do apri a třeba ti pošlou nové
-> Karlos (WIO46): skusit zihnat cidlo
-> castrol: Ale mě to trošku štve, že to nepremává jak má. 

-> Karlos (WIO46): tiez mam ale nepouzivam, ved aj naco, vidim ci je zima alebo teplo 

-> castrol: Zajímavé. Já mám jen vnější teplotu a stejně mi to ukazuje blbě.

-> Karlos (WIO46): hej ale aka rada to mala neviem
-> Viliam: To by s tím příští majitel nesměl jezdit v zimě a v dešti
-> FleshGordon-Rapid130: Krásny kúsok, snáď sa zachová v takom stave.
-> Viliam: Ty bláho,to je leštěnka jak blázen. Hodně vzácnej kousek.
Sice já mám 1.6 combi ale u tohohle slintám
Sice já mám 1.6 combi ale u tohohle slintám
-> Karlos (WIO46): Ano, vnitřní teplotu tam mám také. Zřejmě mám jeden z prvních TC-6 , které se vyráběli. Protože i nastavení je jine. Místo volby motoru je volba Kilowatů.
-> FleshGordon-Rapid130: Vnitřní teplota u TC-6?
-> castrol: Já jsem sehnal počítač za 3000Kč. Čidla vnitřní a venkovní teploty jsem sehnal úplně nové přímo z firmy Apri. Čidlo na vstřik jsem sehnal od kamaráda který ho tam měl a ani to netušil,jelikož TC-6 v autě neměl.
-> FleshGordon-Rapid130: pocitacou je vsade dost len za nekrestanske peniaze ale tou kabelazou mas pravdu
-> castrol: Už jen sehnat počítač byla fuška,nemluvím o tom když jsem sháněl funkční čidla
-> FleshGordon-Rapid130: co je na instalacii tc-6 tazkeho ?
-> Viliam: Jelikož jsem v práci tak na to nemam čas. Ale od pondělí se začnu rozepisovat o problémech co mě potkaly, např instalace TC-6,apod...
-> FleshGordon-Rapid130: Teraz by to ešte chcelo zmazať podjebovačné príspevky a začať vkladať niečo k téme.
-> Viliam: Konečně někdo

FleshGordon-Rapid130 08.03.13 10:33:29 napsal:
→ havlik: :Já třeba mám Lak a když někde vidím stejnou tak obdivuji co má ve
výbavě navíc,nebo nějakou úprava atd..
Taky tak, good idea :-)
→ havlik: :Já třeba mám Lak a když někde vidím stejnou tak obdivuji co má ve
výbavě navíc,nebo nějakou úprava atd..
Taky tak, good idea :-)
-> havlik: : Problémy budou mít samozřejmě stejné.
Já třeba mám Lak a když někde vidím stejnou tak obdivuji co má ve výbavě navíc,nebo nějakou úprava atd..
Původně jsem myslel že tady bude taky pár lidí co mají výbavu Lak a obdivují tyto vozy. A pro ty má být ten ,,club´´ nebo spíš diskuzní skupina
Já třeba mám Lak a když někde vidím stejnou tak obdivuji co má ve výbavě navíc,nebo nějakou úprava atd..
Původně jsem myslel že tady bude taky pár lidí co mají výbavu Lak a obdivují tyto vozy. A pro ty má být ten ,,club´´ nebo spíš diskuzní skupina
-> FleshGordon-Rapid130: a ty auta mají nějaký zásadně jiný problémy než vozy s výbavou losos?
-> havlik: : Ano myslím feldy,octávi atd..
Si velmi chápavý
Si velmi chápavý

Jako o vozech laurin a klement to asi nebude mít moc velký uspěch? nebo máš na mysli oktávky ftdí fmetle fkůži a na hlínách , feldy a další s označenim LaK?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Přesně tak.
Ne, jen jsem myslel že by se založily stránky s těmito vozy a debatovalo by se o problémech,upravách atd..
-> havlik: Jinak by měl spíš informativní charakter
Ne, jen jsem myslel že by se založily stránky s těmito vozy a debatovalo by se o problémech,upravách atd..
-> havlik: Jinak by měl spíš informativní charakter
-> havlik: Čímvíc klubů, tím víc adydas...
A k čemu je to dobrý?
Jen předběžně sonduji jestli by byl zájem založit LaK club.
Zatím sem na internetu žádný nenašel.Kdyby již existoval,téma smažu.
Zatím sem na internetu žádný nenašel.Kdyby již existoval,téma smažu.